Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Vagy kijössz meccsre. Jövő hét szombat Szeged-Cegléd 14.30.hazai meccsen majd streamelem a városi tévét ha ottragadok egy hétvégére az albérletben 😀Hörite hol nézted? 😮Hörisajnos sehol, csak itt olvastam. ettől függetlenül bátran állíthatom, hogy nem érdemeltetek vereséget.kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
te hol nézted? 😮Hörisajnos sehol, csak itt olvastam. ettől függetlenül bátran állíthatom, hogy nem érdemeltetek vereséget.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jól kezdi a félidőket a Szegedaz elsőt a 3. percben kapták, utána fordítottak, szünet, kijöttek és a 47. valamint 49. percben is benyeltek egyet, szal jelenleg 3-2re megy a nyír1
szerk 3-3, 20 perc vissza. gyerünk Szeged!!
szerk2 4-3 😕 mekkora fos gólt kaptak a vendégek :S
több mint 14 éve
bundagyanú 😀"hatalmas rangadó" = a nyírség kieső jelölt 😀Höri7 meccsből 6 X az már-már művészet 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
"hatalmas rangadó" = a nyírség kieső jelölt 😀Höri7 meccsből 6 X az már-már művészet 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
sajnos semmilyen tévé nem adja, de 10 perc múlva kezdődik az nb2 keleti csoportjának hatalmas rangadója: nyír1- Szegedtöbb Diósgyőri ultra is képviselteti magát a vendégszektorban, Hajrá Szeged!!
szerk. "Nagy barátkozásnak volt szemtanúja tudósítónk: közel 40-50 fős szegedi ultratábor megérkezett a stadionhoz, akikhez csatlakozott még ugyan ennyi diósgyőri drukker, akik Szegedet segítik majd buzdításukkal az ősi rivális Nyíregyháza ellen."
több mint 14 éve
úton az EB győzelem felé a bosnyák válogatott, már csak az afrikaiakat kell lenyomni kedden és kint is vannak 😊A Stade de France-ban sima 1-0val hazaküldjük őket,aztán majd pótselejtezőn próbálkozhatnak 😛
lehet tippelni miért nekik szurkolok, nehezen szoktak rájönni 😛Höri
több mint 14 éve
Én csak szimplán örülnék ha kijutnának, na meg, utálom a "francőzéket" is.
több mint 14 éve
Mindenki Juszuf miatt bosnyák fan. Aki nem miatta, az nem is igazi bosnyák fan.
több mint 14 éve
úton az EB győzelem felé a bosnyák válogatott, már csak az afrikaiakat kell lenyomni kedden és kint is vannak 😊lehet tippelni miért nekik szurkolok, nehezen szoktak rájönni 😛
több mint 14 éve
Azért rögtön a gól után volt egy kezezés, amit befújhatott volna nyugodtan :/ :rolleyes: Ettől függetlenül küzdhettek volna jobban is a finnek,azért a szurkolók próbálták őket hajtani...
több mint 14 éve
Azért remélem a fiúk szépen kitömik jövő héten a finneket már csak a drukkerek miatt is.
több mint 14 éve
Ez a meccs két nyomorult csapat meccse volt... A finn szövkapot sem fogom soha megérteni, hogy ezt a kretén 21-est kezdette Forsell helyett. De a végén sem harcoltak semmit szinte. Nagyon mérges vagyok most..
több mint 14 éve
Hát sajna nem volt meg a finnekben az x-faktor 😕

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
ahogy ott középen elvitte lényegében 2 ember között, már mondtam is, hogy gól lesz...
több mint 14 éve
Vazzeg, Forsell nincs benne a finn kezdőbe. Ez finoman szólva is érdekes..
több mint 14 éve
A bet365-ön lejjebb ment a finnek oddsa, már csak 5.5, nem 6 egész. És persze ezzel a svédeké is emelkedett. Ezt jó jelnek tekintem. 😊Hakola góljával 1-0 nyernek!
Hajrá Finnország! Már csak 40 perc és kezdődik a meccs.Schleck
|
több mint 14 éve
A bet365-ön lejjebb ment a finnek oddsa, már csak 5.5, nem 6 egész. És persze ezzel a svédeké is emelkedett. Ezt jó jelnek tekintem. 😊Hajrá Finnország! Már csak 40 perc és kezdődik a meccs.
több mint 14 éve
Andrezinho is visszatért 😀 :rolleyes:JoeyPorterfészbuk gabika egy bohóc!!! kb ennyit ér a szava...bár nem is tudom egy politikusnak mit vártam... 😀
|