Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
ha már szóba került Balotelli:Ez de kemény. 😂
http://www.youtube.com/watch?v=lYU-SeVofHs&feature=player_embedded
😀kristof
több mint 14 éve
ha már szóba került Balotelli:aztaqrvaaa, ez de kemény...a fáról pottyantja 😀
http://www.youtube.com/watch?v=lYU-SeVofHs&feature=player_embedded
😀kristof
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ha már szóba került Balotelli:http://www.youtube.com/watch?v=lYU-SeVofHs&feature=player_embedded
😀
több mint 14 éve
Kiesett a City, muhahahhahahahaJC6Ennek én is kifejezetten örülök. 😉 😛 Balotelli megint ostoba volt, kiállították - ennyit a nagy reménységről, remélem még sokáig keseríti a City-hívek napjait. Csak nehogy Gallianiék olyan hülyék legyenek, hogy tényleg a Milanhoz viszik...
több mint 14 éve
Divat, örülök, hogy Gerával kapcsolatban egy véleményen vagyunk 😊ha már másba sose mi? 😀
Kiesett a City, muhahahhahahaha
Sajnálom a Zenit-et, főleg szegény kapust. Isten adjon neki erőt!JC6
de persze mi elfogultak vagyunk Gerzsonnal kapcsoltaban 😊
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Divat, örülök, hogy Gerával kapcsolatban egy véleményen vagyunk 😊Kiesett a City, muhahahhahahaha
Sajnálom a Zenit-et, főleg szegény kapust. Isten adjon neki erőt!
több mint 14 éve
ez a story tv közvetítés ez tényleg mindennek a legalja.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Durva lenne ha a Zenit továbbjutna 0-3ról (2-0 a félidő), csak jelzésképpen 6.45-ös volt az odds-a 😉 Aki meg nevetni akar nézze meg az Ajax kapusát, fura hogy ilyen szinten pocakos embert lehet látni a pályán és az nem a spori 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
de legalább szépen nő a bankszámlája a kispadon 😊fansfc.com? Hitelesnek hangzik. 😀MikeyBenne van, hogy állítólag. Aztán meg ne lepődjünk. Bár a legjobb helye ott van ahol most van. Hm. Ez elég értelmesen hangzott... 😀 Láttuk, hogy a klub váltás nem igazán erőssége a magyaroknak... Lásd Huszti....apeszos
Gera azért jól csinálta klubváltásait, arról meg most nem tehet, h egy fasz az edzője, reméljük tudja ezt ő is és esze ágába sincs maradni, hiába marasztalják. még pár év angliába, aztán jöhet haza levezetni a Fradiba(azt se bánnám ha 1-2 éven belül)... 😊
ami viszont válogatott szempontjából is fontos sztem, h közeljövőben Gulácsi, Juhász, Dzsudzsi, Koman, Szalai, Vidi fiataljai, talán még Laczkó, Németh K. hol folytatja és befér-e az adott csapatba. ha ők is elqrják akkor sose lesz már életképes csapatunk...
|
több mint 14 éve
Most olvasom a híreket a Manchester sérültjeiről - lesújtó. Ugyanaz, mint tavaly, sőt, most talán még rosszabb (az időzítés mindenképpen). Csak nehogy megint rámenjen a szezonunk a sok sérült védőre. 😐 Idén mondjuk van egy Smallingunk, de Ferdinand nélkül a szezon hátralévő részében (ráadásul normális jobbhátvédünk se lesz hetekig)... :/ Sérülések szempontjából azt hiszem most van nálunk a mélypont, ráadásul a szezon talán legkritikusabb időszakában.
több mint 14 éve
fansfc.com? Hitelesnek hangzik. 😀MikeyBenne van, hogy állítólag. Aztán meg ne lepődjünk. Bár a legjobb helye ott van ahol most van. Hm. Ez elég értelmesen hangzott... 😀 Láttuk, hogy a klub váltás nem igazán erőssége a magyaroknak... Lásd Huszti....
több mint 14 éve
fansfc.com? Hitelesnek hangzik. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Lehmann visszatér,ezaz! 😂Angliában úgyse hugyozott még a kapu mögött...
több mint 14 éve
Aláírt Folan, a Hull City egykori fenegyereke a Rapids-hez! Készen áll a bajnok, két nap múlva leemelkedünk a fellegekből vörös szőnyegen a pór nép közé. Nehéz lesz újra meccseket játszani, annyira megszoktam már a sikert, de idén is meg kell mutatni, hogy kik a legjobbak. 😊Természetesen az előzetes ranking-ok csak az ötödik helyre sorolnak minket, élén a PO-ban elsők között kieső LA, RSL, NYRB, hát atomlol. 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egy idő után levettem a hangot 😀 Kicsit nagyítottam, nem bírtam őket 90+2 percig hallgatni 😀Ezt a Bánkit vagy Bánfit vagy kicsodát, akitől eddig is a falra másztam, hogy engedhetik 90+2 percig meccset kommentálni? Egy életre elegendő sablont lőtt el ma is...JC6Igen, ez most nekem is elég idegesítő volt. Végig ugyanazt fújta, milyen gyenge mindkét csapat, a Real is milyen rosszul játszik, milyen gyenge a meccs stb. Kicsit túlzás volt. Azt egyszer mikor megkerdezték, hogy miért lehet a Lyon gyenge akkor anyyit válaszolt, hogy ez legyen a Puel gondja...zavi27
De hogy ilyen embereket odaengedjenek 😀 No comment 😀
több mint 14 éve
7 év, ideje volt már...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Ezt a Bánkit vagy Bánfit vagy kicsodát, akitől eddig is a falra másztam, hogy engedhetik 90+2 percig meccset kommentálni? Egy életre elegendő sablont lőtt el ma is...JC6Igen, ez most nekem is elég idegesítő volt. Végig ugyanazt fújta, milyen gyenge mindkét csapat, a Real is milyen rosszul játszik, milyen gyenge a meccs stb. Kicsit túlzás volt. Azt egyszer mikor megkerdezték, hogy miért lehet a Lyon gyenge akkor anyyit válaszolt, hogy ez legyen a Puel gondja...
több mint 14 éve
Azért jellemző. Lefocizzuk az ellenfelet, és nem minket dicsőítenek, hanem a Lyont szapulják.pont ezt akartam írni.nincs jobb szó rá,szánalmas.
eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
pff ilyen bűn rossz meccset mint ez volt, kb csak azért néztem h Torres hátha beszenved vmit de a többiek kb szartak rá :\ a Koppenhága szurkolóknak meg kurva nagy riszpekt jó hangulatot csináltak 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezt a Bánkit vagy Bánfit vagy kicsodát, akitől eddig is a falra másztam, hogy engedhetik 90+2 percig meccset kommentálni? Egy életre elegendő sablont lőtt el ma is...
több mint 14 éve
Azért jellemző. Lefocizzuk az ellenfelet, és nem minket dicsőítenek, hanem a Lyont szapulják. Bezzeg a Barca egy isten csapat volt, mert elverte emberelőnyben az Arsenalt...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
szegény Lyon-t megint kitömik... 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szadista állat Pepe. Gyilkos.