Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 875
Az nem tény, hogy a fél csapat sérült és a keret a középmezőny felső részében foglal helyet? mert szerintem az.... 😊
De mind1, ha téged boldoggá tesz, hogy egy sérült középcsapatot kitömtetek, hát legyen.
Engem ez csak, akkor tenne bologgá, ha egyenlő erők léptek volna pályára, így azért nem ájulnék el a teljesítménytől. (bár a 2.félidőt nem láttam, mert elkellett mennem, lehet, hogy ott valami űrfoci ment 😊 )Newman
Látod, ezt mondtam, megy a magyarázkodás... Semmi szükség rá. Nem fogunk azért csak két bajnoki pontot kapni, mert egy ezer sebből vérző Arsenalt vertünk meg, a három pont az három pont, mint ahogy a 8-2 is 8-2.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mintha Urbán Flórit véltem volna felfedezni az angyalföldi kispadon. Van ennél lejjebb? 😀 😀 😀JC6
mi bajod vele? nála jobban kevesen ismerik a helyi viszonyokat, remek pár Vlak mellé.

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ehhez csak gratulálni tudok, hogy nem egy kupa siker, hanem ez a legszebb neked, hogy megvertek egy középcsapat szinten álló együttest 😊Newman
Akkor helyesbítek, ekkorát talán még nem játszott a csapat, mióta nekik szurkolok. Aztán most lehet jönni olyanokkal, hogy az Arsenalból egy fél csapatnyi alapember hiányzott, bele lehet magyarázni, hogy ez "nem is volt 8-2", meg lehet szépítgetni a dolgot, de nézzünk szembe a tényekkel: történelmi vereség az egyik oldalon, történelmi győzelem a másikon. 8-2, that's a fact.vassadi
Az nem tény, hogy a fél csapat sérült és a keret a középmezőny felső részében foglal helyet? mert szerintem az.... 😊
De mind1, ha téged boldoggá tesz, hogy egy sérült középcsapatot kitömtetek, hát legyen.
Engem ez csak, akkor tenne bologgá, ha egyenlő erők léptek volna pályára, így azért nem ájulnék el a teljesítménytől. (bár a 2.félidőt nem láttam, mert elkellett mennem, lehet, hogy ott valami űrfoci ment 😊 )

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
I'd 8 2 be an Arsenal fan right now... 😊
több mint 14 éve
Blevi 9 059 — Lions & Cowboys fan
Az idei spanyol bajnokság is egy vicc lesz. Mennyit ver idén az első meg a második a harmadikra? 30 pontot?
FTC pff... másik vicc
több mint 14 éve
Ehhez csak gratulálni tudok, hogy nem egy kupa siker, hanem ez a legszebb neked, hogy megvertek egy középcsapat szinten álló együttest 😊Newman
Akkor helyesbítek, ekkorát talán még nem játszott a csapat, mióta nekik szurkolok. Aztán most lehet jönni olyanokkal, hogy az Arsenalból egy fél csapatnyi alapember hiányzott, bele lehet magyarázni, hogy ez "nem is volt 8-2", meg lehet szépítgetni a dolgot, de nézzünk szembe a tényekkel: történelmi vereség az egyik oldalon, történelmi győzelem a másikon. 8-2, that's a fact.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mintha Urbán Flórit véltem volna felfedezni az angyalföldi kispadon. Van ennél lejjebb? 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Arsenal szurkolói pályafutásom legnagyobb szégyene ez a meccs, szerencse, hogy nem láttam, hanem helyette whisekyztem.Sebii
Nekem épp ellenkezőleg, ennyire talán még egyik siker se volt édes. Köszönöm a csapatnak, és csak így tovább! Glory, Glory Man. United!vassadi
Ehhez csak gratulálni tudok, hogy nem egy kupa siker, hanem ez a legszebb neked, hogy megvertek egy középcsapat szinten álló együttest 😊
Igazából 3-4 - 0-ra számítottam, de talán még meg is köszönhetjük a MU-nak ezt a vereséget, én szarabbul nem érzem magam, de ez legalább felnyithatja a vezetőség és Wenger szemét, hogy itt valami k*rvára nem stimmel és nagyon sürgősen igazolni kell! Idén remélem, hogy nagy változások lesznek, mind tulajdonosi, mind vezetőedzői poszton. Mert lehet védeni Wengert és szidni a vezetőséget, de, ha egy milliárdos orosztól elutasítjuk a pénzt, akkor nincs miről beszélni szerintem...

több mint 14 éve
Ööööö, az Arsenal kapott egy nyolcast a Unitedtől, a fater aszitte a részeredményre, hogy szögletarány, ettől függetlenül a City nagyon fasza volt a Tottenham ellen. Vagy szerinted szarok voltak?füligjimmy
Nem esett le, sebaj. 😊
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Asszongya a fater, mikor leült meccset nézni, látja, hogy 7-1, aszitte a szögletarány. Hát nem. Wenger elbújhat szégyenében. A City viszont nagyon fasza volt.füligjimmy
Nem-nem, az a másik (kisebbik) Manchesteri csapat, az Arsenal a Uniteddel játszott. 😛vassadi
Ööööö, az Arsenal kapott egy nyolcast a Unitedtől, a fater aszitte a részeredményre, hogy szögletarány, ettől függetlenül a City nagyon fasza volt a Tottenham ellen. Vagy szerinted szarok voltak? Dzekoban benne van, hogy a PL-ben is húsz fölött lő, az előző félévben akklimatizálódott (ennyi minimum kell mindenkinek), most talán tartósan beindul.

A Vasas-Fradi egyszerűen nézhetetlen meccs volt. Most mondjam azt, hogy méltó búcsú?

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
gyerünk gyerünk angyalföld!!!
VAN LEJJEBB????Divat
pl kinevezik Mátyust jövő héten vagy ilyesmi 😂 😂 😂

nevess te is, magukat égették ledavemayer
akkor már Mészölyt v Selymest...de sztem úgyis Tanár Úr - Yan-Chi csere lesz, és egyből rangadó!!!

sajnos qrvára nem tudok...LCS effektus viszont annál inkább.............................. 😕

|
több mint 14 éve
Asszongya a fater, mikor leült meccset nézni, látja, hogy 7-1, aszitte a szögletarány. Hát nem. Wenger elbújhat szégyenében. A City viszont nagyon fasza volt.füligjimmy
Nem-nem, az a másik (kisebbik) Manchesteri csapat, az Arsenal a Uniteddel játszott. 😛
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 545 — "Grammar maci"
VAN LEJJEBB????Divat
pl kinevezik Mátyust jövő héten vagy ilyesmi 😂 😂 😂

nevess te is, magukat égették le

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
A Real 6-0-ra nyert, C. Ronaldo mesterhármas. Ez egy ilyen nap.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

nagyon sajnálom azokat akik idén legalább 1* kimentek ezekért az aranylábúakért......kibaszottrósageci is bazzmeg fél perc alatt rúghatna 2-t is, de még csak kapura se veszélyes belőle....VAN LEJJEBB????

|
több mint 14 éve
Elképesztő jó lesz a Manchester idén is!!zavi27
Várom már a Manchesteri derbit. 😉vassadi
hát én is főleg ha sikerül a helyszínen megtekinteni 😉

Nyert a Real és a Molde is, 200ból 10 ezer HUF :cool:

Megmentette a hónapomat, már -2400ban lettem volna , de így ezt a hónapot is plusszal zárom. Ha nem is naggyal de legalább nem bukó 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Jan: Azért én nem félek attól, hogy valami nemzetközi kupa nem jön össze 😊 Szerintem bőven meglehet a bajnokság is, de egy EL szerintem 100%, hogy meglesz. Annyira azért nem vagyunk rosszak. Plusz azért a lokinak voltak ám necces meccsei, ahol simán kikaphattak volna, ha mondjuk úgy állnak a szerencsével mint mi - vagy mint a fradi pl. Csak náluk megvan az, hogy meccsenként 2 helyzetből 2 gól, míg az ellenfél 6-ból semmi. Én pont fordítva gondolom, szerintem annyira nem domináns a loki. A Győrt jobbnak gondolom mint a lokit, de ők sem olyan "tökéletesek", hogy ne lehetne beérni őket. Szerintem már 4-5 forduló múlva is jóval szorosabb lesz ez. Amúgy tavaly mi domináltunk, de azért 6-8 pontokat hoztak ám rajtunk néha, pl. épp a Paks. Az nb1-ben ez nem akkora kunszt szerintem.
Dominálni biztos nem fogunk idén, de az nem feltétlen probléma, ha ez a csapat nagyjából egyben marad jövőre, mert akkor már van rá esély és akkor senki nem fogja bánni ezt 😊

Zárásként annyit, hogy Sousával kapcsolatban elsősorban abban bízok, hogy kap időt. Ha nem tud élni vele, akkor ráfáztunk, de amiatt nem szeretnék idegeskedni már megint, hogy idő előtt kirakjuk 😊
több mint 14 éve
Elképesztő jó lesz a Manchester idén is!!zavi27
Nagyon remélem, hogy nem jutunk arra a sorsra, mint tavaly a Chelsea. Ha már a kékek: korábban azt mondtam, kizártnak tartom, hogy ezt a három rangadót kilenc ponttal hozzuk le, de ezek után illene megverni a(z egyelőre annyira nem is jó) Villas-Boas legénységet.

Welbeckre 4-5 hét pihenő vár. 😕 Nagy kár érte, mert óriási formában kezdte az idényt, de Chicharitóval és Berbatovval el kell, hogy bírjuk az ő kiesését. Jó hír, hogy Ferdinand sérülése mégsem tűnik annyira komolynak, a mai meccsen már ott ült a kispadon, igaz a védelemre eddig sem lehetett panasz. De Gea pedig tizenegyest fogott, az első gólban ugyan sáros, de volt egy-két nagy védése is, kezd belerázódni.

Várom már a Manchesteri derbit. 😉
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 634 — Amerikai sportok rajongója
Arsenal szurkolói pályafutásom legnagyobb szégyene ez a meccs, szerencse, hogy nem láttam, hanem helyette whisekyztem.Sebii
Nekem épp ellenkezőleg, ennyire talán még egyik siker se volt édes. Köszönöm a csapatnak, és csak így tovább! Glory, Glory Man. United!vassadi
Elképesztő jó lesz a Manchester idén is!!
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Asszongya a fater, mikor leült meccset nézni, látja, hogy 7-1, aszitte a szögletarány. Hát nem. Wenger elbújhat szégyenében. A City viszont nagyon fasza volt.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Pfff, szerencsétlen Arsenal... 😕
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 333 — je suis poloska
OMG, milyen kivégzések voltak ma.......JC6
ahogy nézem ezt a Real-meccset lesz még egy ma... :rolleyes:davemayer
pénteken is nyert a CFR a sportul ellen 6-1-re 😂 MTK, Newcastle nyert, PSG a hosszabbításban lőtt 2-őt, és nyert, és a real is nyer. Mi kell még? 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
OMG, milyen kivégzések voltak ma.......JC6
ahogy nézem ezt a Real-meccset lesz még egy ma... :rolleyes:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
OMG, milyen kivégzések voltak ma.......
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Carragher tuti a 3-1-es eredményre fogadott, mert ahogy összehozta ezt a Bolton-gólt, az valami egészen zseniális. 😀

Egyébként remélem Kelly sérülése nem komoly, nem kéne, hogy kiessen a backup right back is. Bár Flanagan még mindig ott lenne megnyugtató opcióként, de azért mégis.

BTW, botránygyenge csapat ez a Wanderers.Mikey
Reo-Cocker is megmarad az örök tehetség szintjén.