Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ennyire nagyképűen, félvállról venni egy félidőt.... Visszaengedtünk egy olyan csapatot meccsbe, akinek köze nem volt még így se a félidőhöz.

S ebben SAF keze van benne. Scholest nem szabadott volna betenni félórára. Bármennyit is edz lassan 38 évesen 7 hónap után nem lehet beállni egy éles meccsen. Nagy hasznára lesz még ő a csapatnak, ha belelendül, mert 30 percekre még mindig remek megoldás.

huh. Amennyire meggyőzött engem Lindegaard azokon a meccseken, amiken itt-ott beugróként védett... Annyira nem a main. Én avszte őt pártolom, mert de geat nem tartom túl sokra, de nem védett jól. Kolarov szabadjánál hát nem tom. Nem volt közel. A másodikban sztem nem vlt benne.

Szerintem a stílus mindenképp szabálytalan volt. Páros lábbal becsúszni nem lehet. Egy sárgát megért, pirosat tán azért nem, mert a labdát vitte el. Ettől függetlenül az angol játékvezetés botrány. Végén Jones kezezése egyértelmű tizi. A második City gól előtt 1 perccel Valenciát eltörölte Kolarov az is tizi. A Kolarov szabd előtt inkább Richards rántotta le evrat. city kap szabit, gól. Kompany piros. Akárhogy is nézem ez 4-5 komoly tévedés.

S persze tényleg jöhet a megint az MUt segítik a bírók. Jöjjön. Szar helyzetben vagyunk, de a csapat 2 rossz meccs után megint megmutatta. Bírók ide-bírók oda.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
sztem se volt piros, érdekes h a Vígszínház tagja is simán elkönyvelte h elvették tőle a labdát...Komané az csúnya volt, ez nem, ennyi.

|
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A Piros az igenis is piros volt, a szándék a lényeg nem pedig az eredmény, két lábbal ment, ennyi 😊gravedigger
Tisztán a labdát rúgta el. Ne vigyük már túlzásba. Ennyiből szinte minden becsúszásra pirosat kellene adni.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Piros az igenis is piros volt, a szándék a lényeg nem pedig az eredmény, két lábbal ment, ennyi 😊
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Bánki Dodó. 😂
Durva, hogy egy ilyen arc szakért. 😀

Egyébként megérdemelten vezet a MU, de a piros az nem volt piros, ez számomra vitathatatlan.

több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 641 — "Grammar maci"
Hát ez a Kompany piroslap,,, Örülök én neki, csak megint hallgathatom, h a bírók a MU-t segítik, mert hát valljuk meg, Nanihoz hozzá se ért...Duff
a vicc az hogy nem Roo kiváló fejeséről fognak beszélni hanem erről a jogtalan pirosról, szabálytalan, sárga maximum...

remélem azért ezt be tudjuk húzni, bár még innen is sztem képes a City nyerni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 539
Hát ez a Kompany piroslap,,, Örülök én neki, csak megint hallgathatom, h a bírók a MU-t segítik, mert hát valljuk meg, Nanihoz hozzá se ért...
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 838
http://www.transfermarkt.de/de/karim-guede/profil/spieler_10885.html?from=news_text

😀 😀 😀 😀Amadeus91
németországban született szlovák-togói? hmmmm 😀Divat
nyam-nyam. Annyira multi-kulti a srác, hogy már a németek is csak röhögnek rajta. 😀 😀 😀 😀
több mint 14 éve
http://www.transfermarkt.de/de/karim-guede/profil/spieler_10885.html?from=news_text

😀 😀 😀 😀Amadeus91
németországban született szlovák-togói? hmmmm 😀

|
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 838

😀 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 539
Ginger Price visszatér 😀 😀 😀 😀

Jajjj, gecc kedvenc játékosom.

de örülnék ha játszana ma 😀tüsi91
nebassz 😀 nálam is kedvenc. jó lenne ha beállna, lenne 50méteres pontos átadásunk is a meccsen

Mondjuk félek, h elég tré lesz, hogy csak így random beáll. Lehet beszedi az utolsó éveiben rendszeres piroslapját 😀
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ginger Price visszatér 😀 😀 😀 😀

Jajjj, gecc kedvenc játékosom.

de örülnék ha játszana ma 😀
több mint 14 éve
Kezd érdekelni mi történt?!kristóf17
http://www.soccer-blogger.com/2012/01/07/video-inter-vs-parma-5-0-highlights-2012-goals-milito-motta-pazzini/

2. videó, 2:08 😊JC6
nincs benne, ahogy utána felteszi mind2 kezét a tábor felé, még a spori meg a vendégek is mosolyogtak...ááá qrva nagy volt 😊

|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kezd érdekelni mi történt?!kristóf17
http://www.soccer-blogger.com/2012/01/07/video-inter-vs-parma-5-0-highlights-2012-goals-milito-motta-pazzini/

2. videó, 2:08 😊
több mint 14 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Zanetti 😂JC6
qrva nagy jelenet volt, Il Capitano... 😊Divat
Óriási volt, majd le is töltöm. Ritkán lát ilyet az ember 😊JC6
Kezd érdekelni mi történt?!
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Özil gólpassza(vagy labdaérintése) nem volt semmi az első Benzema goalnál :o :o :o
Rohadtul kellett ez a sérülés a 2. gólja után :mad:

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szünetbe sinter-Parma 3-0, a Herceg duplázott 2 remek góllal...játszik a csapat, igaz ehhez kell ez a gyenge Parma is.Divat
Zanetti 😂JC6
qrva nagy jelenet volt, Il Capitano... 😊Divat
Óriási volt, majd le is töltöm. Ritkán lát ilyet az ember 😊
több mint 14 éve
szünetbe sinter-Parma 3-0, a Herceg duplázott 2 remek góllal...játszik a csapat, igaz ehhez kell ez a gyenge Parma is.Divat
Zanetti 😂JC6
qrva nagy jelenet volt, Il Capitano... 😊

|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Zanetti 😂
több mint 14 éve
szünetbe sinter-Parma 3-0, a Herceg duplázott 2 remek góllal...játszik a csapat, igaz ehhez kell ez a gyenge Parma is.

|
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 733 — Amerikai sportok rajongója
Nikolics persze 😀 Úgy Messi áráért kb. elengedjük.fetomy
hmm, hát kezdjük ott h ugye az új Messit(190/50) most igazoltuk le...de egyebassza fel tudjuk Niko-ért ajánlani az alábbiakat: Rósa, Lisztes, Maróti, v a Szóza vonal fenntartásáért: Junior(érte még azért nektek kéne adni vkit, pl Gosztonyi), Morales, Ranilovic, Jovanovic és ezek akár pakkba is... 😀Divat
bazeg nem úgy gondoltam, hogy Messi árában odaadtok minden szemetet amit találtok 😂 Az éves szutyokadagot beszerezzük a lilákoktól, nem kell ide ződ is. Max ha dollárról van szó 😂fetomy
Már hallottam is az új pletykát, Lázárért kapjuk vasiljevic, polonkai, elek kombót. 😊
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
nem értelek, ezek igazi csiszolatlan gyémántok... 😀Divat
ja,csak mire megcsiszoljuk őket, lekopnak a picsába 😀
több mint 14 éve
nem értelek, ezek igazi csiszolatlan gyémántok... 😀

|
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
beérjük Nikolic-al is...egy álves elég volt nekünk! 😉Divat
hmm, hát kezdjük ott h ugye az új Messit(190/50) most igazoltuk le...de egyebassza fel tudjuk Niko-ért ajánlani az alábbiakat: Rósa, Lisztes, Maróti, v a Szóza vonal fenntartásáért: Junior(érte még azért nektek kéne adni vkit, pl Gosztonyi), Morales, Ranilovic, Jovanovic és ezek akár pakkba is... 😀Divat
bazeg nem úgy gondoltam, hogy Messi árában odaadtok minden szemetet amit találtok 😂 Az éves szutyokadagot beszerezzük a lilákoktól, nem kell ide ződ is. Max ha dollárról van szó 😂
több mint 14 éve
vagy odaadjuk nektek Andrét. 4 olyan meccs lesz mikor gólt rúg, de azokon 15-öt, úgyhogy legalább azokon nyertek 😀fetomy
beérjük Nikolic-al is...egy álves elég volt nekünk! 😉Divat
hmm, hát kezdjük ott h ugye az új Messit(190/50) most igazoltuk le...de egyebassza fel tudjuk Niko-ért ajánlani az alábbiakat: Rósa, Lisztes, Maróti, v a Szóza vonal fenntartásáért: Junior(érte még azért nektek kéne adni vkit, pl Gosztonyi), Morales, Ranilovic, Jovanovic és ezek akár pakkba is... 😀

|