Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
60. percben 3-0al megyunk, siman jobbak vagyunk a reacnak kb helyzete sincs, hangulat fasza kb 2500an vagyunk, csak az ido kurva hideg, luque kibaszott nagy fogas volt, kurva jol tolja.kristofmajd beleszürkül
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
60. percben 3-0al megyunk, siman jobbak vagyunk a reacnak kb helyzete sincs, hangulat fasza kb 2500an vagyunk, csak az ido kurva hideg, luque kibaszott nagy fogas volt, kurva jol tolja.
több mint 14 éve
nah az Orbán FC megkapta az ajándékot nehogy baj legyen
több mint 14 éve
megvan Nemeth első gólja 100 év utánaz Arsenal miért akarja a bajnokságot is elkúrni amúgy?

JT Daniels fan
több mint 14 éve
jó meccs volt ez a pápa-zete
több mint 14 éve
nyíregyházán kemény 1500an vannak kint a nyitóbajnokin... remélem mi többen leszünk a reac ellen, mert csakaDiósgyőőőőőrkristofAnno '98-ban a Vasas ellen még tizenkétezren voltak(voltunk). Kicsit kopott a lelkesedés.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
wow, micsoda meccs! :cool:mindjárt kezdődik a Pápa-ZTE, nézzétek! Hajrá Pápa!HurkaHajrá Gyugyó, a Dunántúl Guardiolája!! 😊zavi27
több mint 14 éve
nyíregyházán kemény 1500an vannak kint a nyitóbajnokin... remélem mi többen leszünk a reac ellen, mert csakaDiósgyőőőőőrkristofAlap, hogy többen. 😊 De szerintem nagyon hideg lesz. :/
Nyír1 1-1re áll. Vége lehetne már... 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nyíregyházán kemény 1500an vannak kint a nyitóbajnokin... remélem mi többen leszünk a reac ellen, mert csakaDiósgyőőőőőr
több mint 14 éve
mindjárt kezdődik a Pápa-ZTE, nézzétek! Hajrá Pápa!HurkaHajrá Gyugyó, a Dunántúl Guardiolája!! 😊
több mint 14 éve
Hát igen, büszke vagyok erre a csapatra, tegnap is jó meccset játszottak, hajtottak. Ezeerszer legyen inkább ilyen a pénztelenségben, mint valami lélektelen zsoldoscsapat, vagy vagy stílustalan, unalmas. Ha Sanyi bá' nem csépelte volna már el 10szor, és teljesen értelmezhettelenül, akkor azt mondanám, hogy nagyon szerethető ez a csapat! 😊és közte egyet rúgott kupába is...bárcsak mi is találnánk ilyeneket az utánpótlásunkba...dehát nekünk csak Pölöskey és Barták jutnak 😕Divathttp://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/hiaba-lazar-ujabb-golja-a-siofok-egy-pontot-elvitt-ujpestrol-2067230/2 NB1-es bajnoki,3gól
Mit tud ez a srác, hogy minden meccs után az ő van címlapon?F.Schleck
jól játszik a srácJoci
több mint 14 éve
mindjárt kezdődik a Pápa-ZTE, nézzétek! Hajrá Pápa!
több mint 14 éve
Szeretem ezeket a pünkösdi királyságokat. Beliczky Balázs pl 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
FU Roma :/ Istenem bárcsak mindig befújnák az ilyen kezezést... bár ne keressek következetességet ebben a sportban igaz...? 😐
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
és közte egyet rúgott kupába is...bárcsak mi is találnánk ilyeneket az utánpótlásunkba...dehát nekünk csak Pölöskey és Barták jutnak 😕http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/hiaba-lazar-ujabb-golja-a-siofok-egy-pontot-elvitt-ujpestrol-2067230/2 NB1-es bajnoki,3gól
jól játszik a srácJoci
|
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/hiaba-lazar-ujabb-golja-a-siofok-egy-pontot-elvitt-ujpestrol-2067230/2 NB1-es bajnoki,3gól
jól játszik a srác
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/hiaba-lazar-ujabb-golja-a-siofok-egy-pontot-elvitt-ujpestrol-2067230/Nekem nagyon ellenszenves.
Nem vagyok se rosszmájú, sem irigy, de volt a múltkori UTE meccs után a riport. Először talán egy kaposvárit kérdeztek meg. Egyszer csak azt látom, hogy egy srác UTE dzsekiben odamegy a tükörajtóhoz és nézegeti meg nyalogatja magát, majd visszamegy. Aztán megint.
Vége a kaposvárival a riportnak, na és ki jön? Csak nem Lázár, akit nem ismertem fel, amikor nyalogatta magát? Fülbevaló, retro séró...nem jósolok neki nagy jövőt...
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/hiaba-lazar-ujabb-golja-a-siofok-egy-pontot-elvitt-ujpestrol-2067230/Mit tud ez a srác, hogy minden meccs után az ő van címlapon?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
30 millió az államtól. igen, az neked semmi. tudjuk.de ez csak az állam. ott van még az MLSZ. meg ki tudja még, mik mennek majd a háttérben... az orruknál? mond már meg, hogy a s*ggnyaláson kívül mi értelme az ilyen rendezvénynek? tényleg érdekel, nem kötekedek...
több mint 14 éve
JJ, én nem vagyok jó véleménnyel ezzel a rendezéssel kapcsolatban.30 millió forinttal támogatja a rendezvényt az állam, ez tulajdonképpen aprópénz az esemény horderejéhez képest
Értelme 0.
Csak a pénzt viszi - nem is keveset.
Ez épp olyan, hogy " se csapatotok, se válogatottatok, se normális stadionotok, a futballotok haldoklik, nesztek, itt egy csont".
Mit szeretnél te ott melózni?JC6
a 2013-as meg Mauritiuson lesz, szóval alapból nem úgy kell felfogni, mint egy mentőövet az ország labdarúgásának, inkább elképesztő hogy mennyire nem képesek az orruknál tovább látni az emberek...
egy jól megrendezett nagy konferencia számos hozadékkal járhat mind pénzügyileg, mind kapcsolatok szempontjából, hogy a többi tényezőt ne is soroljam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
JJ, én nem vagyok jó véleménnyel ezzel a rendezéssel kapcsolatban.Értelme 0.
Csak a pénzt viszi - nem is keveset.
Ez épp olyan, hogy " se csapatotok, se válogatottatok, se normális stadionotok, a futballotok haldoklik, nesztek, itt egy csont".
Mit szeretnél te ott melózni?
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/hazank-nyerte-el-a-fifa-kongresszus-rendezesi-jogat-2067067/elolvasom a kommenteket és hányinger kerülget
szerintem hatalmas dolog, remélem dolgozni is tudok majd a rendezvényeken 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Már fél eu-val összehozták, kíváncsi vagyok nyáron hova megy.Csak el ne csessze.
több mint 14 éve
Dzsudzsákot épp a Villareallal hozták össze:http://www.nemzetisport.hu/legiosok/a-villarreal-nilmar-eladasabol-fedezne-dzsudzsak-14-millios-vetelarat-2067015/
Hivatalosan is az új kedvenc csapatommá válna a sárga tengeralattjáró , de ilyenkor kicsit mindig félek h majd nem kap elég játéklehetőséget. A PSVnél stabil helye van, a Villareal viszont szakmai előrelépés lenne, ha játszana...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Hát igen Messi miatt idén kezdek el aggódni nem tudom mi történt vele még most kéne elkapni a dolgot mert félek rossz vége lesz s ami főleg hiányzik egyre inkább a csapatbóla mosoly a másik felé való pozitív jelzés biztatás. Remélem Pepék érzékelik mert ha nem legkésőbb de lehet már idén meg lesz a böjtje és újra érhetjük Riijkard utolsó évét. Bízom benne rendezik a fejeket.