Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 024 — Kinek mit intézett a kormánya
Arnold hivatalos a Realnál, a Klub VB-n is lesz már.
Nem tudom, remélem kellemesen fogok csalódni.
KeyG
Elvileg csak ez 10 misibe fáj a Realnak.

Poloska vagyok.
10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 14 107
Arnold hivatalos a Realnál, a Klub VB-n is lesz már.
Nem tudom, remélem kellemesen fogok csalódni.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 906 — Lucas Scott
Bayern meg állítólag elég komolyan nézi Gakpot!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 177 — LIGHTS OUT!
Nkunku ha már úgy is elmegy a Chelseaből, én szívesen megnézném a Spursnél.
Gabi Veiganak meg annyira jól sikerült az a szaudi kirándulás, hogy 1 évvel később a Portugáliába vissza kuncsorog.

10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 024 — Kinek mit intézett a kormánya
Brescia 8 pont mínusz, 4 idén, 4 jövőre, így ők kiesnek, és Samp-Salernitana osztályozó lesz. A Frosinone bennmaradt.

Poloska vagyok.
10 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 852 — Whoops, looks like something went wrong.
Allegri 😊
ozibozi
jó hír
Kampman
A Serie A masik 19 csapatanak elegge.
Stez
A Pioli távozása óta tartó semmibe menő vegetálásnál jobb lesz szerintem.
Kampman
A csapat egy motivalatlan fos, raadasul a vezetoseg meg egy penzehes, egyre inkabb MU-iranyba elcsuszo toxic szar, ami megfertozi a klub koruli dolgokat.

Erre nem az a megoldas, hogy hozol egy olyan edzot, aki jo ideje a multjabol el, raadasul tudod rola, hogy nala a ceiling alacsonyan van. Sot, konkretan ez a leheto legjobb megoldas.

A megfelelo megoldas az lenne, hogy hozol valakit, aki ha nem is tutira fonyeremeny, de legalabb ott van benne a robbantas lehetosege. Ha egy szaros Fabregast idehozol, meg az is ertelmesebb otlet, minthogy egy szintelen-szagtalan embert idehozol, aki mellett a futball elment fokozatosan. Bohockodjon itt barki, akiben potencial van, legyen az Fabregas, vagy jojjon akarcsak egy Conte, akiben meg legalabb ott van a tuz, hogy odabasszon egy akkorat Ibrahimovic mellett az asztalra, hogy attol talan eszhez ter a vezetoseg.

De ha meg az eddig nudli Castillanal szorakozgato Rault leulteted a padra, azzal is jobban egyetertek, mert nem tudod, mit adhat a csapatnak. A jelenlegi Milan kispadjara POTENCIAL kell, barki, akiben ott van ez. Ha egy Fabregas nem jon be, meg mindig megkapod ugyanazt, amit most hozott a klub ebben a szezonban, viszont ha valami ilyen Fabregas-szeru palival megvaltozik valami, akkor tudd, hogy kincset talalhattal. Allegrivel mar nem fogsz ralelni, o nem hosszu tavu projekt, hanem egy kiegett pali, aki elcsipett egy jo osszevasarolt Milannal, meg konkretan egy Serie A-s szupercsapattal, annak a Juventusnak brutalis kerete volt evekig, kb. mint a mostani NB I-ben a Fradi. Egy tulertekelt pali, ami egyebkent a kisebb problema, engem az zavar, hogy egy ilyen, veszhelyzetben levo klubnal nem is gondolkoznak azon a lehetosegen, hogy valami fiatalt probalnak meg, akiben meg ott van a lehetoseg, es ha bejon, akkor hosszu tavon lehet stabilitas a kispadon.

Hozzal boom or bust edzot, aztan vagy nagyot nyersz, vagy marad a Milan ezen a 7-9. helyen, ahol iden volt. Ennel rosszabb nem lehet.
Stez
Nekem jobb a véleményem Allegriről, szerintem jó edző alapvetően, plussz igazából nem látom, hogy a többi csapat annyival előbre lenne. Max az Inter, de ott borul minden, ha Inzaghi megy a szaudiakhoz. Az Atalanta szétesik, a Nápolyt szétrobbantja a Conte bomba, a Juve próbál építkezni, a Romának idő kell amíg Gasperini a képére formálja.

Amúgy meg Pep se épített semmit a nulláról fel, mégis ő van berakva etalonnak mindenhol. Az, hogy valaki egy jó keretet nem barmol el és sikerre viszi többször, több helyen is szerintem az pozitív és nem csak egy hozta a kötelezőt csak.
FLZOLI
Igen, de Allegri a jo keretbol sem tudott pluszt kihozni, mert BL-t nem nyert. O egy joval gyengebb Serie A-ban hozta a papirformat, meg a kupaban. Es Allegri azert jo par eve hires arrol, hogy keptelen taktikailag ujulni, nem tud belenyulni a meccsekbe, az elmult evekben tobbszor is lehetett rajta erezni, hogy a tekintelye mar nem a regi, elvesziti hamar az oltozot, nem tudja tuzelni a jatekosait.

Inzaghi nem hagyja el az Intert, abban biztos vagyok, a Napoli meg evek ota szinte mindig ott van a topban, barki is az edzo. Stabilabb csapat, mig a Milan kerete hiaba nem szar papiron, evek ota nincs meg a stabilitas. Maldini ota minden szetesett, az igazolasok mintha esz nelkul zajlananak, persze ez valahol ertheto, hiszen nincs stabil edzo a padon, es Ibrahimovic meg allat modajara szemelgeti ki a jatekosokat. A tulajdonos meg nem igazan ad penzt sem. A keret fele nagyon kozepszint, sok a lyuk, raadasul ahol epp nem lenne, folyamatos a serules. Kaosz teljesen a keret, de maga az oltozo is, latod a jatekosokon, hogy motivalatlanok. Amit a Milan mutat a palyan egy eve, az ertekelhetetlen.

Egy ilyen kerethez, egy ilyen rossz kozerzetben levo, kaosz klubnal szerintem nem a langyos viz edzot kell keresni, aki x eve nemigen tud mar mit adni meg Juventusoknak sem, hanem akkor tenyleg keresni a potencialt, aztan raprobalni arra. Legyen az Fabregas, vagy barmilyen olyan fiatal csavo, akiben viszont megvan az a pedagogiai plusz, hogy kepes motivalni. Mert ennel a Milannal most teljesen mas a problema, mint ami volt peldaul Maldini elott vagy mondjuk 10+ eve. Ez most szerintem egy masfajta gondolkozast is igenyelne, bele kellene nyulni a mereszbe. Egyaltalan nincs meg a tudatossag, sem edzoi jeloltek frontjan, sem keretepitesben, Maldini eluldozese felelmetesen nagy hiba volt.

10 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Allegri 😊
ozibozi
jó hír
Kampman
Stez
Kampman
A csapat egy motivalatlan fos, raadasul a vezetoseg meg egy penzehes, egyre inkabb MU-iranyba elcsuszo toxic szar, ami megfertozi a klub koruli dolgokat.

Erre nem az a megoldas, hogy hozol egy olyan edzot, aki jo ideje a multjabol el, raadasul tudod rola, hogy nala a ceiling alacsonyan van. Sot, konkretan ez a leheto legjobb megoldas.

A megfelelo megoldas az lenne, hogy hozol valakit, aki ha nem is tutira fonyeremeny, de legalabb ott van benne a robbantas lehetosege. Ha egy szaros Fabregast idehozol, meg az is ertelmesebb otlet, minthogy egy szintelen-szagtalan embert idehozol, aki mellett a futball elment fokozatosan. Bohockodjon itt barki, akiben potencial van, legyen az Fabregas, vagy jojjon akarcsak egy Conte, akiben meg legalabb ott van a tuz, hogy odabasszon egy akkorat Ibrahimovic mellett az asztalra, hogy attol talan eszhez ter a vezetoseg.

De ha meg az eddig nudli Castillanal szorakozgato Rault leulteted a padra, azzal is jobban egyetertek, mert nem tudod, mit adhat a csapatnak. A jelenlegi Milan kispadjara POTENCIAL kell, barki, akiben ott van ez. Ha egy Fabregas nem jon be, meg mindig megkapod ugyanazt, amit most hozott a klub ebben a szezonban, viszont ha valami ilyen Fabregas-szeru palival megvaltozik valami, akkor tudd, hogy kincset talalhattal. Allegrivel mar nem fogsz ralelni, o nem hosszu tavu projekt, hanem egy kiegett pali, aki elcsipett egy jo osszevasarolt Milannal, meg konkretan egy Serie A-s szupercsapattal, annak a Juventusnak brutalis kerete volt evekig, kb. mint a mostani NB I-ben a Fradi. Egy tulertekelt pali, ami egyebkent a kisebb problema, engem az zavar, hogy egy ilyen, veszhelyzetben levo klubnal nem is gondolkoznak azon a lehetosegen, hogy valami fiatalt probalnak meg, akiben meg ott van a lehetoseg, es ha bejon, akkor hosszu tavon lehet stabilitas a kispadon.

Hozzal boom or bust edzot, aztan vagy nagyot nyersz, vagy marad a Milan ezen a 7-9. helyen, ahol iden volt. Ennel rosszabb nem lehet.
Stez
Nekem jobb a véleményem Allegriről, szerintem jó edző alapvetően, plussz igazából nem látom, hogy a többi csapat annyival előbre lenne. Max az Inter, de ott borul minden, ha Inzaghi megy a szaudiakhoz. Az Atalanta szétesik, a Nápolyt szétrobbantja a Conte bomba, a Juve próbál építkezni, a Romának idő kell amíg Gasperini a képére formálja.

Amúgy meg Pep se épített semmit a nulláról fel, mégis ő van berakva etalonnak mindenhol. Az, hogy valaki egy jó keretet nem barmol el és sikerre viszi többször, több helyen is szerintem az pozitív és nem csak egy hozta a kötelezőt csak.

10 hónapja
YoungZeeZee 9 525
a minap a kezembe kerult egy 2004 februari szloven ujsag...amiben feher mikirol irtak h elhunyt es illusztraciokent a kesobb betiltott reuters foto volt amin szembol mutatjak h fekszik a foldon ....
sokkolo volt meg igy is.
10 hónapja
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 949
Az Atalantanal meg Pioli az elsőszámú jelölt Gasperini helyére, aki megy Rómába úgy nez ki.

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
10 hónapja
Conte marad Nápolyban.

10 hónapja
Allegri 😊
ozibozi
jó hír
Kampman
Stez
Kampman

Erre nem az a megoldas, hogy hozol egy olyan edzot, aki jo ideje a multjabol el, raadasul tudod rola, hogy nala a ceiling alacsonyan van. Sot, konkretan ez a leheto legrosszabb megoldas.

De ha meg az eddig nudli Castillanal szorakozgato Rault leulteted a padra, azzal is jobban egyetertek, mert nem tudod, mit adhat a csapatnak. A jelenlegi Milan kispadjara POTENCIAL kell, barki, akiben ott van ez. Ha egy Fabregas nem jon be, meg mindig megkapod ugyanazt, amit most hozott a klub ebben a szezonban, viszont ha valami ilyen Fabregas-szeru palival megvaltozik valami, akkor tudd, hogy kincset talalhattal. Allegrivel mar nem fogsz ralelni, o nem hosszu tavu projekt, hanem egy kiegett pali, aki elcsipett egy jo szezont egy osszevasarolt Milannal, meg konkretan egy Serie A-s szupercsapattal, annak a Juventusnak brutalis kerete volt evekig, kb. mint a mostani NB I-ben a Fradi. Egy tulertekelt pali, ami egyebkent a kisebb problema, engem az zavar, hogy egy ilyen, veszhelyzetben levo klubnal nem is gondolkoznak azon a lehetosegen, hogy valami fiatalt probalnak meg, akiben meg ott van a lehetoseg, es ha bejon, akkor hosszu tavon lehet stabilitas a kispadon.

Szerkesztette: Stez

10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 742
Allegri 😊
ozibozi
jó hír
Kampman
Stez

Szerkesztette: Kampman

10 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 950 — no es importante
 mediabirodalom.hu/igy-unnepli-a-carlsberg-a-liverpool-fc-2005-os-bajnokok-ligaja-gyozelmenek-20-evfordulojat/

Most látom az Aldis újságban, mától kapható.
zacknorb
A Sparban pedig FC Barcelona limited edition Estrella Damm van

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Allegri 😊
ozibozi
jó hír
Kampman

10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 742
Allegri 😊
ozibozi
jó hír

10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 966 — The Mathematician
Delap -> Dinaom
Negritis, a vajda
Olyan csapatot nem ismerek, milyen egzotikus országban van?
zacknorb
elírtam bocs, szal dinamo aka chelsea

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 334 — Csodabogár
 rangado.24.hu/magyar_foci/2025/05/28/fehervar-fc-ner-futball-kele-janos-garancsi-istvan/?fbclid=IwY2xjawKkY05leHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBtWWs4V3dsZzhKTXJ3YmN5AR49t2bdRIANT9N6_CQkNDPvBt8hcnGU4G7M8veC69P20_IZ4QVtunZnfuu3tw_aem_BPy6Vo58DEwv49BRR9w7LQ

kurva jó cikk, sajnos fizetős 😕

" Garancsi István 2007-ben 3 milliárd forintra rúgó magánvagyonból áldozhatott a Videoton megvásárlására. Most, amikor kiszállni készül a klubból, a vagyona meghaladja a 220 milliárd forintot..."

Szerkesztette: petey

10 hónapja
ozibozi New York Giants 21 112
Allegri 😊
10 hónapja
Delap -> Dinaom
Negritis, a vajda
Olyan csapatot nem ismerek, milyen egzotikus országban van?

Poloska vagyok.
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 966 — The Mathematician
Delap -> Dinaom

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
 mediabirodalom.hu/igy-unnepli-a-carlsberg-a-liverpool-fc-2005-os-bajnokok-ligaja-gyozelmenek-20-evfordulojat/

Most látom az Aldis újságban, mától kapható.

Poloska vagyok.
10 hónapja
ozibozi New York Giants 21 112
🚨OFFICIAL: Arsenal is placed in the first place in the top 6 Premier League Clubs in 2024/25

1. Arsenal – £177M from the league + £101M from the champions league = £278M in total.

2. Liverpool - £181M from the league + £96M from the champions league = total £277M

3. Man City – £171M + £63M = £234M

4. Chelsea – £169M + £19M = £188M

5. Man Utd – £139M + £36M = £175M

6. Tottenham – £130M + £39M = £169M
10 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 592
Ten Hag megérkezett Leverkusenbe, egyből mondja a neveket, hogy kik kellenek neki xD
Sixo
A végén majd megmenti a Unitedet, ha megveszi a fél csapatot.

10 hónapja
Ten Hag megérkezett Leverkusenbe, egyből mondja a neveket, hogy kik kellenek neki xD

10 hónapja
mennyire komoly kupasorozat ez, ha még Sancho is gólt tud lőni a döntőben 😀
Löfli
Ha végig nézed a sorozatot, a chelseanek 1 komolyabb ellenfele nem volt
davemayer
Nem is lehetett mondjuk, mivel az uj rendszerekben mar nincs olyan, hogy a magasabb sorozatokbol kiesik ez-az es az alacsonyabban folytathatja. A Konferencia-liga ilyenforman szerintem tizbol talan ketszer mutat majd fel olyan csapatot, mint a Chelsea, ami az eroviszonyokat tekintve azert BL-csapat. Ez a kiscsapatoknak jo sorozat, amugy sok ertelme nincs. A nagyok meg az Europa-ligat is kb a legjobb nyolctol kezdik komolyan venni, nem hogy a Kl-t.

Oszinten, ide valo lenne a Fradi, itt lenne ilyen top8, bravurral vagy jo sorsolassal talan az elodonto kornyeken.