Sorozatok
32 feliratkozó
12 órája
Jo-jo, tul magas labda volt. 😀Mit vársz egy NER-szolgától?Nagy genyó vagy te Stez 😀Bár a keresztény neveltetest kapott énem pár dolgot nem tudott elfogadni, de ez a DTF iszonyat jó sorozat lett, csak rá kell hangolódni.„Nézem ezt a DTF St. Louis-t, vagyis próbálnám nézni a HBO-on, de valami kegyetlenül szar, vontatott, értelmetlen, lassú, monoton, gagyi fostenger” – JC6... haverja? 😛
Nagyon komoly témákat feszeget, amikben sokan benne vagyunk vagy leszunk. És nem mindegy hogy reagálunk. Ehhez nyújtott pici segítséget.
Jó gondolatok, jó beszélgetések, remek színészi alakítások, nálam 10/8.
JC6 (Mr. Miele)
Stez
warr_b
🤣
JC6 (Mr. Miele)
12 órája
Mit vársz egy NER-szolgától?Nagy genyó vagy te Stez 😀Bár a keresztény neveltetest kapott énem pár dolgot nem tudott elfogadni, de ez a DTF iszonyat jó sorozat lett, csak rá kell hangolódni.„Nézem ezt a DTF St. Louis-t, vagyis próbálnám nézni a HBO-on, de valami kegyetlenül szar, vontatott, értelmetlen, lassú, monoton, gagyi fostenger” – JC6... haverja? 😛
Nagyon komoly témákat feszeget, amikben sokan benne vagyunk vagy leszunk. És nem mindegy hogy reagálunk. Ehhez nyújtott pici segítséget.
JC6 (Mr. Miele)
Stez
warr_b
🤣
12 órája
Én örülök hogy az első érzekekhez képest folytatta sőt még tetszett is neki valami ami messze áll tőleBár a keresztény neveltetest kapott énem pár dolgot nem tudott elfogadni, de ez a DTF iszonyat jó sorozat lett, csak rá kell hangolódni.„Nézem ezt a DTF St. Louis-t, vagyis próbálnám nézni a HBO-on, de valami kegyetlenül szar, vontatott, értelmetlen, lassú, monoton, gagyi fostenger” – JC6... haverja? 😛
JC6 (Mr. Miele)
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
12 órája
Nagy genyó vagy te Stez 😀Bár a keresztény neveltetest kapott énem pár dolgot nem tudott elfogadni, de ez a DTF iszonyat jó sorozat lett, csak rá kell hangolódni.„Nézem ezt a DTF St. Louis-t, vagyis próbálnám nézni a HBO-on, de valami kegyetlenül szar, vontatott, értelmetlen, lassú, monoton, gagyi fostenger” – JC6... haverja? 😛
JC6 (Mr. Miele)
Stez

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
12 órája
Bár a keresztény neveltetest kapott énem pár dolgot nem tudott elfogadni, de ez a DTF iszonyat jó sorozat lett, csak rá kell hangolódni.„Nézem ezt a DTF St. Louis-t, vagyis próbálnám nézni a HBO-on, de valami kegyetlenül szar, vontatott, értelmetlen, lassú, monoton, gagyi fostenger” – JC6... haverja? 😛
JC6 (Mr. Miele)
12 órája
Bár a keresztény neveltetest kapott énem pár dolgot nem tudott elfogadni, de ez a DTF iszonyat jó sorozat lett, csak rá kell hangolódni.Nagyon komoly témákat feszeget, amikben sokan benne vagyunk vagy leszunk. És nem mindegy hogy reagálunk. Ehhez nyújtott pici segítséget.
1 napja
DTFmixup lett, szegény öreg csávó eléggé megzeberedett a végére a modern világban
elég szépen megalapoztunk a finálénak, rohadtul várom
|
kiváncsi vagyok lesz-e nagy twist vagy a 3 alapból lesz valami
- a biciklivel a kissrác ment oda
- mégis Carol volt
- sima öngyilkosság |
bár lehet mixup is
Negritis, a vajda
"you are so normal, you are weird"
"szép" kerek egész lett a történet végére a sok kis egyéb szállal és mindennel együtt
Harbour egy kibaszott zseni volt a sorozatban, akit csak kicsit is érdekel sztem megéri megnézni mert 7 rész de elég sokat foglalkozik az emberi érzésekkel és hogy a modern világ milyen problémákat vet fel/hoz elő
a több idősíkos történet mesélés sztem nagyon jól működött mert így folyamatosan fenn tudta tartani az érdeklődést
az abszurd fekete humor is rohadt jól passzolt a drámai jelenetekhez nem elvéver azok élét hanem felerősítve
3 napja
Boysra inkább igaz, de invincible sztem jóA képregény rosszabb, mint a sorozat, szvsz egyáltalán nem éri meg sem az időt, sem a pénzt.Bar tok mindegy, mert ezek az osszevissza eroviszonyok igazabol lenyegtelenne teszik a matekot, Allent is hol felpumpaljak, hogy elbir egy viltrumival, hol meg siman szetpofozza egy masik, aki se nem Thragg, se nem Conquest, tehat nem is a legerosebbek koze tartozik.jaja, én várom mindenképp és remélem mindent betolnak amit akartak
Stez
közbe megjön a képregény is magyarul majd 😊
Negritis, a vajda
ender1112
Mind1 amúgy 😊
3 napja
A képregény rosszabb, mint a sorozat, szvsz egyáltalán nem éri meg sem az időt, sem a pénzt.Bar tok mindegy, mert ezek az osszevissza eroviszonyok igazabol lenyegtelenne teszik a matekot, Allent is hol felpumpaljak, hogy elbir egy viltrumival, hol meg siman szetpofozza egy masik, aki se nem Thragg, se nem Conquest, tehat nem is a legerosebbek koze tartozik.jaja, én várom mindenképp és remélem mindent betolnak amit akartak
Stez
Negritis, a vajda
Szerkesztette: ender1112
3 napja
megyn kellyvel párban brutális amit műveltekMoriarty a "buccal fat removal" óta elég nehezen nézhető és azt a kevési manírját is teljesen lekorlátozta ami volt nekiKonkrétan rémisztgetni lehetne a csajjal. Amilyen kis aranyos pofija volt eredetileg, most igazi halálmadár lett. Simán elvinne bármilyen villain karaktert is.
Negritis, a vajda
Mikey
3 napja
Moriarty a "buccal fat removal" óta elég nehezen nézhető és azt a kevési manírját is teljesen lekorlátozta ami volt nekiKonkrétan rémisztgetni lehetne a csajjal. Amilyen kis aranyos pofija volt eredetileg, most igazi halálmadár lett. Simán elvinne bármilyen villain karaktert is.
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 napja
Daredevil S5E4Mondjuk szerintem ez a Fisk | bokszmeccs | egyszeruen kurva gaz volt. Nem tudom, ez a kepregenyekben van-e, de gaz volt. Oke, ertem, hogy a jovo szempontjabol egy eleg fontos dolog tortent a helyszinen az egesznek, de ezt siman megtehetettek volna olyan koritessel, ami nem ennyire cringe.
az a bullseye intro elég fasza volt
nekem bejön Cox és a többiek is, de egyetértek hogy ez a Kingpin szál túl van húzva
valszeg jobb lett volna ha az első évadban nem rá fókuszálnak hanem Muse-ra és csak kevés szerepet kap Fisk, akkor kevésbé lennénk telítettek vele
nyilván az hogy a többiek hol vannak az wtf, de ahogy beszéltük basic képregény franchise probléma
Cage, JJ, Iron Fist, Coleen Wing, Claire Temple, Punisher, Pókember, Yelena, Bucky
mint írtam a 2 Hawkeye lehet hogy magyarázva van, ahogy Kamala is
Strange meg nem akar gondolom a helyi dolgokba beavatkzoni
Charles mondjuk elég érdekes karatert hoz, kicsit olyan mint Bunkó a Blöffből még a szemvüeg is
Matt vallásos oldalát hogy elővették megint sztem jó, a karakternek ez része
Jah és a kis Gandolfini sztem még mindig tök jó
a vége kép erős volt
Negritis, a vajda
Amugy ez egy eros resz volt a fent emlitett dolgon kivul, sokat elmond, hogy Bullseye elvitte a hatan az egeszet. Amennyire amugy imadtam Ann Wollt korabban akar a DD-ben, akar a Punisherben, ebben az evadban a | ez a nyalazo Matt + Karen kombo | annyira semmilyen eddig.
Szerkesztette: Stez
3 napja
Daredevil S5E4az a bullseye intro elég fasza volt
nekem bejön Cox és a többiek is, de egyetértek hogy ez a Kingpin szál túl van húzva
valszeg jobb lett volna ha az első évadban nem rá fókuszálnak hanem Muse-ra és csak kevés szerepet kap Fisk, akkor kevésbé lennénk telítettek vele
nyilván az hogy a többiek hol vannak az wtf, de ahogy beszéltük basic képregény franchise probléma
Cage, JJ, Iron Fist, Coleen Wing, Claire Temple, Punisher, Pókember, Yelena, Bucky
mint írtam a 2 Hawkeye lehet hogy magyarázva van, ahogy Kamala is
Strange meg nem akar gondolom a helyi dolgokba beavatkzoni
Charles mondjuk elég érdekes karatert hoz, kicsit olyan mint Bunkó a Blöffből még a szemvüeg is
Matt vallásos oldalát hogy elővették megint sztem jó, a karakternek ez része
Jah és a kis Gandolfini sztem még mindig tök jó
a vége kép erős volt
4 napja
En is kedvelem, de hagytak ot elveszni ezen a tulsagosan becsuletes vonalon, amivel unalmassa valt, miutan nem tudtak neki kitalalni semmi ujat, nem fejlodott sehova o sem. Ez nyilvan egyenes aranyban van azzal, hogy azert a negyedik evadban elegge hatterbe szorult. Deep is, csak az o karakteren is erzed, hogy elkepeszto potencial lenne benne, amit nem hasznalnak ki. Quaidet kihasznaltak sokaig, csak aztan o meg ellaposodott sokakkal egyutt. Starlight sokkal tobb jatekidot kap, es ez szerintem nem tesz jot a tobbieknek, de az egesz sorozatnak sem. Nyilvan Starr is, de Homelander eseteben ertheto, mert elviszi a hatan a sorozatot evadok ota. En varnam sok ideje ezeket a karakterfejlodeseket, ami volt A-Train, ami volt Victoria Neuman, csak keves ilyen van. Mint irtam, nekem peldaul Ashley szep lassu valtozasa most ott tart, hogy a reszenkenti ket jelenetevel siman viszi a palmat, egyszeruen zseni.mint mondtam nekem egy csomó vonal tetszikBoys S5E1A masodik resszel mondjuk adtak egy kis izelitot abbol, hogy | ez a virusos dolog valoszinuleg nem lesz megoldas, vagy csak felik, ugye Soldier boy... Mondjuk annyira kihegyeztek ra a virusos jeleneteket, hogy teljesen egyertelmu volt, hogy o nem fog veglegesen meghalni. Egyuttal amit vartam, hogy atall Butcherek melle megint, szerintem azt is, leven a halala elott megkapta, hogy Homelander csak felhasznalta. Mikor visszater a halalbol, gondolom eleg pipa lesz emiatt. |
a sokkfaktorra megint rámentek, de nyilván most már nem akadunk ki annyira, de azért itt is vannak elbaszott dolgok | Frenchiék ott csókoloznak a csata közepén úgy hogy a csaj félbe van vágva |
A-Train | méltó lezárást kapott sztem, szép ívet kapott | , kiváncsi vagyok mit kezdenek Deeppel mert nála elindult egy karakterfejlődést amit aztán dobtak a kukába és ha megint elkezdik tolni akkor egy csomó poénforrást is el kéne engedniük valszeg
S5E2
jól jött egy kicsit pozitívabb kezdés a részben, mégha az a dugásban teljesedett is ki jó látni hogy a párocskák együtt vannak, bár tuti hogy szétcseszik majd ezt csak hogy mér ne
MMet megviselte a gulág kicsit, eléggé beesett a színész
mondjuk ez a vírusos terv nekem sose jön be, a Pengében is szar volt meg az Amazing Spiderman 2-ben is
| Voldemort Ashley mondjuk kellően elbaszott 😊 |
Negritis, a vajda
Nekem amugy az elozo evad baromi semmilyenre sikeredett, ott is csak brutal jelenetekkel probaltak felhuzni a dolgokat, kicsit itt is felek ettol, | A-Trainre lehetett volna epiteni, megis kiirtak egybol, vele szerintem sokat veszitunk nagyon | , mert szamomra a tovabbra is fssa plasztikazott, iszonyatosan szineszkedo Starlight mostanra elvesztette ugy az erdekesseget, de nagyon halad ebbe az iranyba Hughie, sot, Butcher is. MM-rol nem is beszelve. Epp Frenchie az, aki egyre erdekesebb tudott lenni, ahogy eloterbe kerult, csak o meg nem supe. Soldier boy nagy plusz, egyebkent szerintem Ashley is az egyik legjobb a reszenkenti ket jelenetevel, Sage az eleje ota lapos, Deep meg a baromi jobol atment baromi semmilyenbe, akit szinten megprobalnak minden evadban felhuzni azzal, hogy valami beteg, perverz jelenetet kap valami hallal epp. Csak kozben meg nem lep egyrol a kettore. Black noirtol is varnek valamit, de egyelore semmi, meg azert remelem, minel hamarabb felbukkannak a gen v-sek is, mert a mostani felhozatal szamomra unalmassa valt, nincsenek fejlodesek.
Ez az evad jobban indult az elozonel, de meg mindig azt erzem, hogy foleg a nehany brutalis jelenettel probaljak az egeszet huzni, amugy sok az uresjarat. A-Train csillagos otos volt, illetve a tabori bunyo, meg a masodik resz amugy | Soldier boyjal | erezhetoen erosebb szinvonalat hozott mar, kivancsi leszek a folytatasra. Illetve ugye | Ryan felbukkanasa uthet meg egy nagyot | .
Meg mindig ugy gondolom, elegge adott, kik lesznek majd a martirok es aldozzak fel magukat, de nyilvan lesznek meglepetesek.
Stez
Moriarty a "buccal fat removal" óta elég nehezen nézhető és azt a kevési manírját is teljesen lekorlátozta ami volt neki, de pl JAck Quaid-t én szeretem (novocaint sztem nemsokára újrázom mer imádtam)
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Stez
4 napja
mint mondtam nekem egy csomó vonal tetszikBoys S5E1A masodik resszel mondjuk adtak egy kis izelitot abbol, hogy | ez a virusos dolog valoszinuleg nem lesz megoldas, vagy csak felik, ugye Soldier boy... Mondjuk annyira kihegyeztek ra a virusos jeleneteket, hogy teljesen egyertelmu volt, hogy o nem fog veglegesen meghalni. Egyuttal amit vartam, hogy atall Butcherek melle megint, szerintem azt is, leven a halala elott megkapta, hogy Homelander csak felhasznalta. Mikor visszater a halalbol, gondolom eleg pipa lesz emiatt. |
a sokkfaktorra megint rámentek, de nyilván most már nem akadunk ki annyira, de azért itt is vannak elbaszott dolgok | Frenchiék ott csókoloznak a csata közepén úgy hogy a csaj félbe van vágva |
A-Train | méltó lezárást kapott sztem, szép ívet kapott | , kiváncsi vagyok mit kezdenek Deeppel mert nála elindult egy karakterfejlődést amit aztán dobtak a kukába és ha megint elkezdik tolni akkor egy csomó poénforrást is el kéne engedniük valszeg
S5E2
jól jött egy kicsit pozitívabb kezdés a részben, mégha az a dugásban teljesedett is ki jó látni hogy a párocskák együtt vannak, bár tuti hogy szétcseszik majd ezt csak hogy mér ne
mondjuk ez a vírusos terv nekem sose jön be, a Pengében is szar volt meg az Amazing Spiderman 2-ben is
Negritis, a vajda
Nekem amugy az elozo evad baromi semmilyenre sikeredett, ott is csak brutal jelenetekkel probaltak felhuzni a dolgokat, kicsit itt is felek ettol, | A-Trainre lehetett volna epiteni, megis kiirtak egybol, vele szerintem sokat veszitunk nagyon | , mert szamomra a tovabbra is fssa plasztikazott, iszonyatosan szineszkedo Starlight mostanra elvesztette ugy az erdekesseget, de nagyon halad ebbe az iranyba Hughie, sot, Butcher is. MM-rol nem is beszelve. Epp Frenchie az, aki egyre erdekesebb tudott lenni, ahogy eloterbe kerult, csak o meg nem supe. Soldier boy nagy plusz, egyebkent szerintem Ashley is az egyik legjobb a reszenkenti ket jelenetevel, Sage az eleje ota lapos, Deep meg a baromi jobol atment baromi semmilyenbe, akit szinten megprobalnak minden evadban felhuzni azzal, hogy valami beteg, perverz jelenetet kap valami hallal epp. Csak kozben meg nem lep egyrol a kettore. Black noirtol is varnek valamit, de egyelore semmi, meg azert remelem, minel hamarabb felbukkannak a gen v-sek is, mert a mostani felhozatal szamomra unalmassa valt, nincsenek fejlodesek.
Ez az evad jobban indult az elozonel, de meg mindig azt erzem, hogy foleg a nehany brutalis jelenettel probaljak az egeszet huzni, amugy sok az uresjarat. A-Train csillagos otos volt, illetve a tabori bunyo, meg a masodik resz amugy | Soldier boyjal | erezhetoen erosebb szinvonalat hozott mar, kivancsi leszek a folytatasra. Illetve ugye | Ryan felbukkanasa uthet meg egy nagyot | .
Meg mindig ugy gondolom, elegge adott, kik lesznek majd a martirok es aldozzak fel magukat, de nyilvan lesznek meglepetesek.
Stez
Moriarty a "buccal fat removal" óta elég nehezen nézhető és azt a kevési manírját is teljesen lekorlátozta ami volt neki, de pl JAck Quaid-t én szeretem (novocaint sztem nemsokára újrázom mer imádtam)
4 napja
Boys S5E1A masodik resszel mondjuk adtak egy kis izelitot abbol, hogy | ez a virusos dolog valoszinuleg nem lesz megoldas, vagy csak felik, ugye Soldier boy... Mondjuk annyira kihegyeztek ra a virusos jeleneteket, hogy teljesen egyertelmu volt, hogy o nem fog veglegesen meghalni. Egyuttal amit vartam, hogy atall Butcherek melle megint, szerintem azt is, leven a halala elott megkapta, hogy Homelander csak felhasznalta. Mikor visszater a halalbol, gondolom eleg pipa lesz emiatt. |
S5E2
Negritis, a vajda
4 napja
Boys S5E1a sokkfaktorra megint rámentek, de nyilván most már nem akadunk ki annyira, de azért itt is vannak elbaszott dolgok | Frenchiék ott csókoloznak a csata közepén úgy hogy a csaj félbe van vágva |
S5E2
4 napja
Bar tok mindegy, mert ezek az osszevissza eroviszonyok igazabol lenyegtelenne teszik a matekot, Allent is hol felpumpaljak, hogy elbir egy viltrumival, hol meg siman szetpofozza egy masik, aki se nem Thragg, se nem Conquest, tehat nem is a legerosebbek koze tartozik.jaja, én várom mindenképp és remélem mindent betolnak amit akartak
Stez
4 napja
Hat lehet, en | itt az uj resz vege alapjan abban sem vagyok biztos, hogy Conquest meghalt, es ot masodszor hoznak vissza par resz alatt, meg Mark is ki lett belezve, es ket honap mulva mar ujra viltrumiakat olt siman, pedig o nem is tiszta vero | , ugyhogy nyilvan egyebkent siman realis, hogy csak nehanyan haltak meg, de itt a | 6. reszben peldaul ugye Mark, Allen, Nolan is megolt nehanyat, es mivel Thraggek meg elmenekultek, hatrahagytak azokat is, akik netan sebesultek voltak, a koalicio meg akkor oket aligha hagyta eletben. Ott azert paran elhullottak. |sztem kb 3-4 viltrumi halt meg amúgy csak 😊Neeem, a fent levo utolso kettore gondolok. 🙂Invinciblea 7.-8at mondod? mert azokat én még nem látom prime-n 😀
Az utolso ket resz eros volt az evadbol. Csak igazabol az, hogy negy evadon kapjuk, hogy mennyire brutalisan durvak es erosek a viltrumiak, aztan igazabol most meg mar egyre tobben verik oket peppe, ez olyan furcsa adaleka az egesznek. Kicsit kezdik elvesziteni az ember szemeben ezt a kiemelt alakulat, ahova fel lettek emelve. Eddig Thragg is eleg gatya, nem tesz semmit, kozben o a legerosebb tiszta veru viltrumi, de Battle beast is sorra nyirja a viltrumiakat. Osszesen maradtak otvenen, de most szerintem legalabb minusz tizet kinyirbaltak, papiron kettot lehet igazan komolyan venni, Thragget es Conquestet | , utobbi gondolom meg mindig nem halt meg, elobbi meg eddig eleg meh, csak jar a szara, de semmi erot nem mutat igazabol. |
Mondjuk nyilvan vissza fognak lassulni majd az esemenyek, amikor papiron 7-9 evadot akarnak csinalni a sorozatbol, de mar most fogyatkozik eroteljesen a viltrumi oldal, es egyre tobben veszik fel egy az egyben veluk a versenyt amugy. Ebben az iramban gyorsan elfogynanak.
Stez
amúgy az alapfelvetést én is említettem hogy a földön mindenki elgyepálja Markt aki lenyomta Conquestet és mégis aggódnak 😊
viszont oké hogy mennyi a "tisztavérű" viltrumite, de valszeg nem csak mark és oliver vannak mint félvérek
(későbbi kontent) | Thragg konkrétan a Thraxanokkal szaporodik hogy gyorsan legyen serege megint |
raádásul lesz még olyan sztori szál is ami nem függ össze a viltrimiakkal szorosan | belső lázadás a földön |
és kiváncsi vagyok hogy bemerik-e vállalni | Markus | eredetét ahogy a képregényben van, mert azért hasonló tematikát már vágtak ki | Amber - Gary abúzus |
nekem amúgy nem tetszett ez a fajta "montázs háború" és az is fura hogy az idő telik markéknak de Oliver nem öregszik a szokott tempóban
Negritis, a vajda
Jo ez amugy, eros reszek, csak azert eleg stabilan, az egesz sorozat soran erezheto ez az instabil, meg hullamzo eroviszony, ami helyenkent eleg logikatlan. 🙂
De persze a sorozat ettol fuggetlenul is kiraly, az biztos.
Stez
a többi meg majd saiyan módra felgyógyul
Negritis, a vajda
Bar tok mindegy, mert ezek az osszevissza eroviszonyok igazabol lenyegtelenne teszik a matekot, Allent is hol felpumpaljak, hogy elbir egy viltrumival, hol meg siman szetpofozza egy masik, aki se nem Thragg, se nem Conquest, tehat nem is a legerosebbek koze tartozik.
4 napja
sztem kb 3-4 viltrumi halt meg amúgy csak 😊Neeem, a fent levo utolso kettore gondolok. 🙂Invinciblea 7.-8at mondod? mert azokat én még nem látom prime-n 😀
Az utolso ket resz eros volt az evadbol. Csak igazabol az, hogy negy evadon kapjuk, hogy mennyire brutalisan durvak es erosek a viltrumiak, aztan igazabol most meg mar egyre tobben verik oket peppe, ez olyan furcsa adaleka az egesznek. Kicsit kezdik elvesziteni az ember szemeben ezt a kiemelt alakulat, ahova fel lettek emelve. Eddig Thragg is eleg gatya, nem tesz semmit, kozben o a legerosebb tiszta veru viltrumi, de Battle beast is sorra nyirja a viltrumiakat. Osszesen maradtak otvenen, de most szerintem legalabb minusz tizet kinyirbaltak, papiron kettot lehet igazan komolyan venni, Thragget es Conquestet | , utobbi gondolom meg mindig nem halt meg, elobbi meg eddig eleg meh, csak jar a szara, de semmi erot nem mutat igazabol. |
Mondjuk nyilvan vissza fognak lassulni majd az esemenyek, amikor papiron 7-9 evadot akarnak csinalni a sorozatbol, de mar most fogyatkozik eroteljesen a viltrumi oldal, es egyre tobben veszik fel egy az egyben veluk a versenyt amugy. Ebben az iramban gyorsan elfogynanak.
Stez
amúgy az alapfelvetést én is említettem hogy a földön mindenki elgyepálja Markt aki lenyomta Conquestet és mégis aggódnak 😊
viszont oké hogy mennyi a "tisztavérű" viltrumite, de valszeg nem csak mark és oliver vannak mint félvérek
(későbbi kontent) | Thragg konkrétan a Thraxanokkal szaporodik hogy gyorsan legyen serege megint |
raádásul lesz még olyan sztori szál is ami nem függ össze a viltrimiakkal szorosan | belső lázadás a földön |
és kiváncsi vagyok hogy bemerik-e vállalni | Markus | eredetét ahogy a képregényben van, mert azért hasonló tematikát már vágtak ki | Amber - Gary abúzus |
nekem amúgy nem tetszett ez a fajta "montázs háború" és az is fura hogy az idő telik markéknak de Oliver nem öregszik a szokott tempóban
Negritis, a vajda
Jo ez amugy, eros reszek, csak azert eleg stabilan, az egesz sorozat soran erezheto ez az instabil, meg hullamzo eroviszony, ami helyenkent eleg logikatlan. 🙂
Stez
a többi meg majd saiyan módra felgyógyul
4 napja
Neeem, a fent levo utolso kettore gondolok. 🙂Invinciblea 7.-8at mondod? mert azokat én még nem látom prime-n 😀
Stez
Negritis, a vajda
4 napja
Invinciblea 7.-8at mondod? mert azokat én még nem látom prime-n 😀
Stez
Szerkesztette: Negritis, a vajda
5 napja
most lattam kijott a capture 3. evada. Szerintem anno az otlet remek volt, ma mar talan nem durrana akkorat. Szamomra a fohosno volt egyedul rossz benne elviselhetetlenul, de ebben az idoben elkezdtek tolni a noket es sajnos ez sok rosszal is jart ( mert idoben is visszaugrottunk veluk )
Azert kivancsi vagyok az uj evadra.
5 napja
A Disneyn elvileg elérhető/elérhető lesz az ESPN sportközvetítéseivárható volt, remélem jön a teljes 30 for 30 is
KeyG