Sorozatok
32 feliratkozó
1 órája
azt mondták a készytők, hogy nem, nem egy álom/VR/kísérlet vagy ilyesmi lesz.Attól még lehet, nem? De.
petey
2 órája
most bukkantam rá a Teacup-ra. nagyon bejött, szeretem az ilyen típusú cuccokat.Akkor ez a sori is Sobrinak valo, hiszen lezárt
természetesen cancelezték a 2. évadot.
petey
😂
3 órája
most bukkantam rá a Teacup-ra. nagyon bejött, szeretem az ilyen típusú cuccokat.Még valamelyik novemberbe ledaráltam egybe, 30-40 perc közötti részek. Jó volt.
természetesen cancelezték a 2. évadot.
petey
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 órája
ezt minden évad után eljátszottuk. olyan sorozat, amiben van 458 kérdés és semmire sem kapsz választ. legalább a 4. évadba eljutottunk oda, hogy megosztják egymással az infokat.De értitek, full beteg az egész.Ha Fatimára gondolsz | akkor igen, de azt se jelenteném ki, hogy nem valami hibrid |
| Terhes lesz a csaj. Aztán mégsem. De a csoki egy szellem nyomására elrabolja a csajt. Aki csak eszik és eszik minden szart majd megszüli az egyik vámpírt? Hogy a f….ba??😃
Aztán ott van a kemény srác akit behoztak a busszal a soriba. Simán ki tudnák nyírni, el is mondják a seriffnek hogy “ő most elég lesz nekünk”, aztán mégis életben hagyják. Na meg ott a zseni, aki már konkrétan az asztal lábát szedi darabokra és minden vackot megvizsgál, de 18 részen keresztül nem jut sehova.
Bejutnak a barlangba, felébrednek a szörnyek, de nem mennek utánuk, hagyják őket meglógni.. ki a rák a fehér ruhás fiú? Hogy lesz a csaj egyik pillanatról a másikra látnok? Tényleg, 23 részen keresztül sem tudom meg mi az a jel? | tovább nem is megyek már. Egyszerűen akkora katyvasz az egész. És várod, szinte már konyorogsz a negyedik évad végén hogy adjanak már csak EGY dologra választ és nem…
Ja és kiderül hogy a | csoki csaj atvaltozik szörnnyé a végén? | hát zseniális forgatókönyv bazzeg 😂😂😂
JC6 (Mr. Miele)
KeyG
azt mondták a készytők, hogy nem, nem egy álom/VR/kísérlet vagy ilyesmi lesz.
Redditen lehet magad szórakoztatni de olyan szinten agyfaszt kapsz a nem tudástól, hogy csakazértis várod az újabb évadot 😊 vagy ahpgy Boyd mondaná, whoa whoa whoa...nem tudom, de majd kitaláljuk.
3 órája
most bukkantam rá a Teacup-ra. nagyon bejött, szeretem az ilyen típusú cuccokat.természetesen cancelezték a 2. évadot.
5 órája
De értitek, full beteg az egész.Ha Fatimára gondolsz | akkor igen, de azt se jelenteném ki, hogy nem valami hibrid |
| Terhes lesz a csaj. Aztán mégsem. De a csoki egy szellem nyomására elrabolja a csajt. Aki csak eszik és eszik minden szart majd megszüli az egyik vámpírt? Hogy a f….ba??😃
Aztán ott van a kemény srác akit behoztak a busszal a soriba. Simán ki tudnák nyírni, el is mondják a seriffnek hogy “ő most elég lesz nekünk”, aztán mégis életben hagyják. Na meg ott a zseni, aki már konkrétan az asztal lábát szedi darabokra és minden vackot megvizsgál, de 18 részen keresztül nem jut sehova.
Bejutnak a barlangba, felébrednek a szörnyek, de nem mennek utánuk, hagyják őket meglógni.. ki a rák a fehér ruhás fiú? Hogy lesz a csaj egyik pillanatról a másikra látnok? Tényleg, 23 részen keresztül sem tudom meg mi az a jel? | tovább nem is megyek már. Egyszerűen akkora katyvasz az egész. És várod, szinte már konyorogsz a negyedik évad végén hogy adjanak már csak EGY dologra választ és nem…
Ja és kiderül hogy a | csoki csaj atvaltozik szörnnyé a végén? | hát zseniális forgatókönyv bazzeg 😂😂😂
JC6 (Mr. Miele)
11 órája
De értitek, full beteg az egész.| Terhes lesz a csaj. Aztán mégsem. De a csoki egy szellem nyomására elrabolja a csajt. Aki csak eszik és eszik minden szart majd megszüli az egyik vámpírt? Hogy a f….ba??😃
15 órája
A sorozatban ez is felmerült már több szereplőben, és most nem arra gondolok, hogy az ötlettelenség miatt, hanem mert az entitás próbálja ezt eladni 1-2 szereplő esetében valamivel.Az ilyen sorozatokat/filmeket szokták frappánsan lezárni azzal, hogy valaki álmodta az egészet. És a abba végülis minden belefér. Vagy ennek modern verziója, hogy szimuláció az egész.Nekem az a bajom, hogy annyi kérdésem lenne, hogy az 5. évad 10 része kevés lenne rá.En meg nem lattam az uj evadot. De a harmadik utan nekem is az volt a bajom, hogy a rejtelyek szama csak no, a kerdojelek sokasodnak, a valaszok meg... Es egyszeruen az egesz sok lesz emiatt, tuk sok a szal, igy viszont hajlanos kaoszba fulladni az egesz.Mi nem tetszik benne? Hallod 1000 órán keresztül magyarázzák a semmit, újra és ujra 😂konkrétan minden részben jön valami új, aztán kiderül hogy mégsem. Össze - vissza beszélnek, sosincs konkrétum, semmi, hülyeség az egész.A kiútNa, mi nem tetszik benne?
Kérem vissza azt a sok sok sok órát amit erre a szarra pazaroltam…
Botrány
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Várod hogy végre kijussanak vagy bármi, erre mindig vissza.
Hogy mi ez, hol van, és miért? Fogalmad sincs. Van ezer kérdés, egyre sincs valasz. Valaki mindig megkattan, hülyeséget csinál, aztán minden szép és jó majd mégsem.
Totál kiakasztó 😃😃😃😃
JC6 (Mr. Miele)
Ezert kerdeztem, ezekszerint megmaradtak ezek a problemak az uj evadra is.
(Viszont a kovetkezoben mar illene adogatni a valaszokat, mert ot evad lesz a sorozatbol, ugyhogy muszaj lesz rendesen lezarni).
Stez
Van mondjuk 10-20 között valahol, de az a baj már felidézni se tudom az egészet.
Nekem tetszik, viszont hogy egy 5 évados sorozat 4. végénél, nem tudjuk mi az entitáns? miért ők? ki a kisfiú fehérben? jót akar? miért egy fa az aszfalton? tényleg sok a kérdés.
De nekem a misztikum működik, meg elvagyok vele, az 5. évad szerintem döntő lesz a sorozat megítélése miatt.
Én annyit tudok, hogy ez egy | időhurok |
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
15 órája
Az ilyen sorozatokat/filmeket szokták frappánsan lezárni azzal, hogy valaki álmodta az egészet. És a abba végülis minden belefér. Vagy ennek modern verziója, hogy szimuláció az egész.Nekem az a bajom, hogy annyi kérdésem lenne, hogy az 5. évad 10 része kevés lenne rá.En meg nem lattam az uj evadot. De a harmadik utan nekem is az volt a bajom, hogy a rejtelyek szama csak no, a kerdojelek sokasodnak, a valaszok meg... Es egyszeruen az egesz sok lesz emiatt, tuk sok a szal, igy viszont hajlanos kaoszba fulladni az egesz.Mi nem tetszik benne? Hallod 1000 órán keresztül magyarázzák a semmit, újra és ujra 😂konkrétan minden részben jön valami új, aztán kiderül hogy mégsem. Össze - vissza beszélnek, sosincs konkrétum, semmi, hülyeség az egész.A kiútNa, mi nem tetszik benne?
Botrány
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Hogy mi ez, hol van, és miért? Fogalmad sincs. Van ezer kérdés, egyre sincs valasz. Valaki mindig megkattan, hülyeséget csinál, aztán minden szép és jó majd mégsem.
Totál kiakasztó 😃😃😃😃
JC6 (Mr. Miele)
(Viszont a kovetkezoben mar illene adogatni a valaszokat, mert ot evad lesz a sorozatbol, ugyhogy muszaj lesz rendesen lezarni).
Stez
Van mondjuk 10-20 között valahol, de az a baj már felidézni se tudom az egészet.
Nekem tetszik, viszont hogy egy 5 évados sorozat 4. végénél, nem tudjuk mi az entitáns? miért ők? ki a kisfiú fehérben? jót akar? miért egy fa az aszfalton? tényleg sok a kérdés.
De nekem a misztikum működik, meg elvagyok vele, az 5. évad szerintem döntő lesz a sorozat megítélése miatt.
KeyG
16 órája
Nekem az a bajom, hogy annyi kérdésem lenne, hogy az 5. évad 10 része kevés lenne rá.En meg nem lattam az uj evadot. De a harmadik utan nekem is az volt a bajom, hogy a rejtelyek szama csak no, a kerdojelek sokasodnak, a valaszok meg... Es egyszeruen az egesz sok lesz emiatt, tuk sok a szal, igy viszont hajlanos kaoszba fulladni az egesz.Mi nem tetszik benne? Hallod 1000 órán keresztül magyarázzák a semmit, újra és ujra 😂konkrétan minden részben jön valami új, aztán kiderül hogy mégsem. Össze - vissza beszélnek, sosincs konkrétum, semmi, hülyeség az egész.A kiútNa, mi nem tetszik benne?
Botrány
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Totál kiakasztó 😃😃😃😃
JC6 (Mr. Miele)
Stez
17 órája
En meg nem lattam az uj evadot. De a harmadik utan nekem is az volt a bajom, hogy a rejtelyek szama csak no, a kerdojelek sokasodnak, a valaszok meg... Es egyszeruen az egesz sok lesz emiatt, tuk sok a szal, igy viszont hajlanos kaoszba fulladni az egesz.Mi nem tetszik benne? Hallod 1000 órán keresztül magyarázzák a semmit, újra és ujra 😂konkrétan minden részben jön valami új, aztán kiderül hogy mégsem. Össze - vissza beszélnek, sosincs konkrétum, semmi, hülyeség az egész.A kiútNa, mi nem tetszik benne?
Botrány
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Totál kiakasztó 😃😃😃😃
JC6 (Mr. Miele)
17 órája
nem véletlen hasonlítják a losthoz akkor 😀Mi nem tetszik benne? Hallod 1000 órán keresztül magyarázzák a semmit, újra és ujra 😂konkrétan minden részben jön valami új, aztán kiderül hogy mégsem. Össze - vissza beszélnek, sosincs konkrétum, semmi, hülyeség az egész.A kiútNa, mi nem tetszik benne?
Botrány
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Totál kiakasztó 😃😃😃😃
JC6 (Mr. Miele)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
18 órája
Mi nem tetszik benne? Hallod 1000 órán keresztül magyarázzák a semmit, újra és ujra 😂konkrétan minden részben jön valami új, aztán kiderül hogy mégsem. Össze - vissza beszélnek, sosincs konkrétum, semmi, hülyeség az egész.A kiútNa, mi nem tetszik benne?
Botrány
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Totál kiakasztó 😃😃😃😃
22 órája
A kiútNa, mi nem tetszik benne?
Botrány
JC6 (Mr. Miele)
23 órája
Az az egy jelenet amire épült a sorozat része az számomra nem elég kidolgozott.| Ez annyira fura volt, nekem is az a kép ugrott be először hogy a csatánál a srác végig a sárkány ült. Ezt csak a lovasának engedi meg.. |
Daemonnak | a sárkány Tessarion teljesen semmi reakciójából tudnia kellett volna, hogy fake Daeron |
De jó volt ez is, szinte kb minden fel lett vezetve előzetesen hol is bukhat/bukik el a dolog.
KeyG
23 órája
Az az egy jelenet amire épült a sorozat része az számomra nem elég kidolgozott. Daemonnak | a sárkány Tessarion teljesen semmi reakciójából tudnia kellett volna, hogy fake Daeron |
De jó volt ez is, szinte kb minden fel lett vezetve előzetesen hol is bukhat/bukik el a dolog.
1 napja
A kiútKérem vissza azt a sok sok sok órát amit erre a szarra pazaroltam…
Botrány
1 napja
Hát valaki át lett baszva a palánkon 😊Igen, de helyzeti előnyben vagyok 😀Te már láttad?Nah, a harmadik részben már szépen bonyolódik a cselekmény, akkor így már értem merre akarják vinni a dolgokat... 😊Még nem.Ja, én azt hittem, | a félszemű meghalt 😄 || Ott a szagolgatós csávó a Hightower sereg élén megspékelve egy sárkánnyal. 100%, hogy ő lesz a big bad ebben a szezonban. Az őt játszó James Norton neve közvetlenül Matt Smith(Daemon), Emma d'Arcy(Rhaenyra) és Olivia Cooke(Alicent) neve után jött a harmadik évad 1. részének főcíménél, és csak ők 4-en voltak így kiemelve, mint főszereplők.Jah, csak mi fog most történni egy és 3/4 évadon keresztül?Sárkányok házaHa | Rhaenyra kegyetlen lenne | , kb nem maradna olyan karakter, akinek lehetne igazán szurkolni. Amúgy próbál | kemény és kegyetlen | lenni, de az se sikerül tökéletesre több értelemben sem, lásd még az epizód végét.
A 3. évad eljutott oda amit felvezettek, szerintem innentől kb. minden részben a magas színvonal várható. Nagyon adta ez is.
Egyetlen problémám, hogy | Rhaenyra nem cruel |
Daemon nevetése aki látja tudja mikor. 😅
10/10
KeyG
De tèny, hogy eddig 2 nagyon jó részt kaptunk az új évadban!
iktriad
| A zöldeket kb mind kigolyózták, maradt a sánta meg a félhulla exkirály, kivel fognak harcolni? |
warr_b
Aemond szerintem be lesz trippeltetve egy ideig Folyami Alice által, mint Daemon volt a második évadban, szóval ő így kiesik ebből a szerepből. |
iktriad
warr_b
iktriad
warr_b
Janek
warr_b
2 napja
mi asszem kedden nézzük, de egy ideje már kint van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Spider-Noir, Nicolas Cage főszereplésével.Ígéretes és jó kritikákat kapott.
És a Noir verzió:
Szerkesztette: Lúdas Solymi
3 napja
Nagyon komoly volt ez az első két rész a Sárkányok házából.
5 napja
Ez a dán gesztenyés krimi jóféle.Gesztenyeember? Mindkét évad nagyon jó! Az első kifejezetten könyvhű, a második még nem is jelent meg magyarul könyvben.
Dzsokijuing
5 napja
Igen, de helyzeti előnyben vagyok 😀Te már láttad?Nah, a harmadik részben már szépen bonyolódik a cselekmény, akkor így már értem merre akarják vinni a dolgokat... 😊Még nem.Ja, én azt hittem, | a félszemű meghalt 😄 || Ott a szagolgatós csávó a Hightower sereg élén megspékelve egy sárkánnyal. 100%, hogy ő lesz a big bad ebben a szezonban. Az őt játszó James Norton neve közvetlenül Matt Smith(Daemon), Emma d'Arcy(Rhaenyra) és Olivia Cooke(Alicent) neve után jött a harmadik évad 1. részének főcíménél, és csak ők 4-en voltak így kiemelve, mint főszereplők.Jah, csak mi fog most történni egy és 3/4 évadon keresztül?Sárkányok házaHa | Rhaenyra kegyetlen lenne | , kb nem maradna olyan karakter, akinek lehetne igazán szurkolni. Amúgy próbál | kemény és kegyetlen | lenni, de az se sikerül tökéletesre több értelemben sem, lásd még az epizód végét.
A 3. évad eljutott oda amit felvezettek, szerintem innentől kb. minden részben a magas színvonal várható. Nagyon adta ez is.
10/10
KeyG
iktriad
| A zöldeket kb mind kigolyózták, maradt a sánta meg a félhulla exkirály, kivel fognak harcolni? |
warr_b
Aemond szerintem be lesz trippeltetve egy ideig Folyami Alice által, mint Daemon volt a második évadban, szóval ő így kiesik ebből a szerepből. |
iktriad
warr_b
iktriad
warr_b
Janek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 napja
Te már láttad?Nah, a harmadik részben már szépen bonyolódik a cselekmény, akkor így már értem merre akarják vinni a dolgokat... 😊Még nem.Ja, én azt hittem, | a félszemű meghalt 😄 || Ott a szagolgatós csávó a Hightower sereg élén megspékelve egy sárkánnyal. 100%, hogy ő lesz a big bad ebben a szezonban. Az őt játszó James Norton neve közvetlenül Matt Smith(Daemon), Emma d'Arcy(Rhaenyra) és Olivia Cooke(Alicent) neve után jött a harmadik évad 1. részének főcíménél, és csak ők 4-en voltak így kiemelve, mint főszereplők.Jah, csak mi fog most történni egy és 3/4 évadon keresztül?Sárkányok házaHa | Rhaenyra kegyetlen lenne | , kb nem maradna olyan karakter, akinek lehetne igazán szurkolni. Amúgy próbál | kemény és kegyetlen | lenni, de az se sikerül tökéletesre több értelemben sem, lásd még az epizód végét.
10/10
KeyG
iktriad
warr_b
iktriad
warr_b
iktriad
warr_b
5 napja
Ez a dán gesztenyés krimi jóféle.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)