NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Mi most a modern családot kezdtük el nézni. Pont jó, hogy nem kell rajta gondolkdoni csak röhögni 😊
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nemrég elkezdtük nézni a The 100-et. Így 5-6 rész után egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy ezt folytatnunk kell. Alapból tökre tetszik a sztori, de folyamatosan bennem van egy gagyi érzet, arról nem is beszélve, hogy tinisorozat behatása is van gazdagon. Ezek után kicsit furcsállom, hogy mennyire dicsérik.Szerintem változni fog !Nekem nagyon tetszik ez a sorozat.Lesznek benne brutál jó kis fordulatok az elso évad az olyan bemelegités.Annyit spoilerezek mert úgy is kurva sokára lesz benne ,hogy majd megeszik egymást.Szóval nem tipikus tini sorozat lesz !
A kérdés az, hogy ez a későbbiekben változik, vagy marad ugyanez a színvonal és kissé "gagyi" behatás?
dugo93
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nem volt kedvem hetente várni a részeket.Mondom megnézem majd egybe mikor megvan az összes.Aztán valahogy nem kezdtem el nézni.Vagy is közbe jött a Marvel univerzum.Meg azon kívül nézek vagy 6-7 sorozatot még.Szóval ezért hagytam abba.De tény kicsit uncsi volt az első pár rész.De szarnak egyáltalán nem mondanám.Ha valamiért évad közben kaszáltad, akkor nem hiszem!Az egy helyben való toporgás művészete!Szia van értelme folytatnom a 2.évad 4 reszénél abba hagytam.
www.youtube.com/watch?v=I3bYZMkmsZ8
steelwolf
Szerinted ?
Rózsa Sándor (betyár)
steelwolf
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nemrég elkezdtük nézni a The 100-et. Így 5-6 rész után egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy ezt folytatnunk kell. Alapból tökre tetszik a sztori, de folyamatosan bennem van egy gagyi érzet, arról nem is beszélve, hogy tinisorozat behatása is van gazdagon. Ezek után kicsit furcsállom, hogy mennyire dicsérik.Maradni fog ez kb a következő évadok során is. Mindig hoznak vmi újat sztori szempontjából, de mindig történik olyan amire felszisszen az ember és az említett gatyi behatás is jelen van. Alap ötlet nem rossz, de túltolják a dolgokat sokszor. Amennyiben ettől el tudtok tekinteni, akkor nézhető (én már eddig néztem, úgy vagyok vele h míg nem kap kaszát / vége nem lesz, már meglesem az összes részét).
A kérdés az, hogy ez a későbbiekben változik, vagy marad ugyanez a színvonal és kissé "gagyi" behatás?
dugo93
több mint 6 éve
Én csak tegnap tudtam megnézni, és lehet más is utalt rá, de ez megint mi a szar volt????Alapvetoen meg mindig kerdes h kicsoda Azor Ahai, mar ha szamit. Valszeg Danny, de h ez mit fog jelenteni, az kerdes.
| Komolyan az egyetlen feláldozható szereplő egy tolmácskisasszony? Ez a meglepi? Híre megy Deresig, hogy elsüllyedt a hajóhad és fogságba esett a tolmács?!?!? WTF???
|
Meg kiderül, hogy a sárkányok nem is akkora fegyverek... vagy csak a szimpi csapat tünjön úgy, hogy tovább gyengült, a gonosz Cerseiék tünjenek győztesnek, de a végén majd megoldódik? Arya leszúrja a zöldszeműt (de sokat mutatták), a Hound pedig elszámol a Heggyel? Erre telik?
Persze lehet mondani, hogy ha mindenkit megölnek nincs, aki befejezze a sorozatot, de valami ötletfoszlány igazán lehetne, ami méltó a sorozat elejéhez.
Nem az a baj, hogy nem hal meg mindenki, hanem az ötlettelenség, a hollywoodi klisék, és az 5. osztályos szintű mese, ami kialakult ebből.
Most azon izguljak, hogy Jamie öli meg Cerseit vagy Arya? De tényleg?!? Sooo original
Sobri is jobb forgatókönyveket vázolt itt a fórumon, mint ez a két kókler az elmúlt 2 évadban.
vpi
Sarkanyok: Mivel Quiburn kifejlesztett egy eleg eros fegyvert, igy ja, konnyebben sebezhetoek.
Amugy allitolag volt panceljuk is regebben.
Vereb: Eleg regota tudjuk h mi a celja.
Arya: Szinten tudjuk h Cersei is rajta van a listan
Cersei: Ott a joslat h meg fog halni
Jaime: Akar o is megolheti
Megis mi a retek kavaras kell meg igy a vege fele?
Eddig 7 evadon keresztul azert nyigott mindenki, h lassan halad minden, sok a kavaras es a White Walkerek meg mindig jonnek.
Most meg h a szalak tobbsege le van zarva es a vegjatszma van hatra az a problema?
Amugy persze, lehetett volna meg egy evadot rahuzni az egeszre, az ugy korrektebb lett volna es tisztabb, de mar le akartak zarni.
Ennek koszonheto az elnagyoltabb tortenetvezetes.
A karakterek tortenesevel kapcsolatban meg akkor latunk/latnank tisztan ha meglenne h Martin mit akart.
A vegjatek arra fog kifutni, de a koztes resz nem valoszinu.
Amugy meg az utolso egy-ket konyv is ugy el volt nyujtva mint a retesteszta, kvazi erzodott rajta h nem tudja hogyan kosse ossze az addigra szerteagazo szalakat es a vege pontot.
Ilyen szempontbol erthetoek a sorozatirok lepesei, mert tobb karaktert kellett osszevonni, szalakat elvarrni, stb.
Ettol fuggetlenul nem egy lepes valoban wtf, de ahogy Sobri is ramutatott, volt ilyen tobb is a sorozat eleteben es Martin tortenete alapjan.
több mint 6 éve
Mi a Döglött aktákat (Cold case) kezdtük el újranézni 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Nemrég elkezdtük nézni a The 100-et. Így 5-6 rész után egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy ezt folytatnunk kell. Alapból tökre tetszik a sztori, de folyamatosan bennem van egy gagyi érzet, arról nem is beszélve, hogy tinisorozat behatása is van gazdagon. Ezek után kicsit furcsállom, hogy mennyire dicsérik.A kérdés az, hogy ez a későbbiekben változik, vagy marad ugyanez a színvonal és kissé "gagyi" behatás?
több mint 6 éve
Én csak tegnap tudtam megnézni, és lehet más is utalt rá, de ez megint mi a szar volt????Nah azért nem eszik ilyen forrón 😀 Nyilván jobban is megoldhatták volna, és simán elbírt volna 8-10 részt ez a 6 amúgy. Meg tényleg lol, hogy Dany 200m magasból nem vesz észre egy hajóhadat...
| Komolyan az egyetlen feláldozható szereplő egy tolmácskisasszony? Ez a meglepi? Híre megy Deresig, hogy elsüllyedt a hajóhad és fogságba esett a tolmács?!?!? WTF???
|
Meg kiderül, hogy a sárkányok nem is akkora fegyverek... vagy csak a szimpi csapat tünjön úgy, hogy tovább gyengült, a gonosz Cerseiék tünjenek győztesnek, de a végén majd megoldódik? Arya leszúrja a zöldszeműt (de sokat mutatták), a Hound pedig elszámol a Heggyel? Erre telik?
Persze lehet mondani, hogy ha mindenkit megölnek nincs, aki befejezze a sorozatot, de valami ötletfoszlány igazán lehetne, ami méltó a sorozat elejéhez.
Nem az a baj, hogy nem hal meg mindenki, hanem az ötlettelenség, a hollywoodi klisék, és az 5. osztályos szintű mese, ami kialakult ebből.
Most azon izguljak, hogy Jamie öli meg Cerseit vagy Arya? De tényleg?!? Sooo original
Sobri is jobb forgatókönyveket vázolt itt a fórumon, mint ez a két kókler az elmúlt 2 évadban.
vpi
De azért, ha Jamie nyírja ki a saját gyerekével terhes rohadékot, akkor az azért elég badass... de ha épp Arya, hát ő sem lesz épp gyengéd hozzá
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Én csak tegnap tudtam megnézni, és lehet más is utalt rá, de ez megint mi a szar volt????| Komolyan az egyetlen feláldozható szereplő egy tolmácskisasszony? Ez a meglepi? Híre megy Deresig, hogy elsüllyedt a hajóhad és fogságba esett a tolmács?!?!? WTF???
|
Szerkesztette: vpi
több mint 6 éve
Ha valamiért évad közben kaszáltad, akkor nem hiszem!Az egy helyben való toporgás művészete!Szia van értelme folytatnom a 2.évad 4 reszénél abba hagytam.
www.youtube.com/watch?v=I3bYZMkmsZ8
steelwolf
Szerinted ?
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 6 éve
www.mindentkapni.hu/ahol minden? a Vaterán?HBO sorozat ez is. GO-n fent van. Meg hát ugye ott is ahol minden megtalálható 😀ez egyébként hol is található meg?Csernobil: Az első rész megugrotta még a magasra rakott lécet is. Keményen levett az életrőlFasza, hamarosan nézem én is. 😊
dugo93
Vrij6
slowmotion
dugo93
(amúgy kösz a választ)
slowmotion
😉

több mint 6 éve
ahol minden? a Vaterán?HBO sorozat ez is. GO-n fent van. Meg hát ugye ott is ahol minden megtalálható 😀ez egyébként hol is található meg?Csernobil: Az első rész megugrotta még a magasra rakott lécet is. Keményen levett az életrőlFasza, hamarosan nézem én is. 😊
dugo93
Vrij6
slowmotion
dugo93
(amúgy kösz a választ)
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Jah, akkor még volt némi eyecandy 😀Kisujj is addig volt szimpi amíg hozta a bordélyházas jeleneteket? 😀Messze a Ros nevű ribi volt a legjobb csaj még a sori elejéről (Esmé Bianco) 😉Jessica Henwick <3az a #70.rész a 3 nevetséges dorne kiscsajjal klasszisokkal rosszabb volt 😀Hááát, azért az a 3 dornei kiscsaj meg klasszis volt 😀 pl a rövid hajú a börtönben...ehh 😛
braxa88
Chargers LT
Mikey
warr_b
Toca

több mint 6 éve
Kisujj is addig volt szimpi amíg hozta a bordélyházas jeleneteket? 😀Messze a Ros nevű ribi volt a legjobb csaj még a sori elejéről (Esmé Bianco) 😉Jessica Henwick <3az a #70.rész a 3 nevetséges dorne kiscsajjal klasszisokkal rosszabb volt 😀Hááát, azért az a 3 dornei kiscsaj meg klasszis volt 😀 pl a rövid hajú a börtönben...ehh 😛
braxa88
Chargers LT
Mikey
warr_b
több mint 6 éve
Messze a Ros nevű ribi volt a legjobb csaj még a sori elejéről (Esmé Bianco) 😉Jessica Henwick <3az a #70.rész a 3 nevetséges dorne kiscsajjal klasszisokkal rosszabb volt 😀Hááát, azért az a 3 dornei kiscsaj meg klasszis volt 😀 pl a rövid hajú a börtönben...ehh 😛
braxa88
Chargers LT
Mikey

több mint 6 éve
HBO sorozat ez is. GO-n fent van. Meg hát ugye ott is ahol minden megtalálható 😀ez egyébként hol is található meg?Csernobil: Az első rész megugrotta még a magasra rakott lécet is. Keményen levett az életrőlFasza, hamarosan nézem én is. 😊
dugo93
Vrij6
slowmotion
több mint 6 éve
Ok, akkor engedjük el a poénokat.Azt szeretném kérdezni, hogy ha levágták a fejét a GOT C3PO-jának | (protokol és tolmács droid - több mint hétmillió nyelv, kommunikációs forma és kultúra ismerete) | , akkor ki fog fordítani a makulátlanoknak?Szürke Féreg már jól beszéli a westerosi nyelvet, Dany meg közvetlenül is szót ért velük.
vpi
Sobri Jóska
vpi
több mint 6 éve
ez egyébként hol is található meg?Csernobil: Az első rész megugrotta még a magasra rakott lécet is. Keményen levett az életrőlFasza, hamarosan nézem én is. 😊
dugo93
Vrij6
több mint 6 éve
A könyvtől való elszakadáshoz meg annyi, hogy a Véreb és Beric kb. a 3. könyvben meghal, Catelyn viszont feléled és átveszi Beric életerőpontjait, Kőszív Úrnőként vigéckedve, az Ifjú Griffről egy szó nem esik, ahogy Victarionról sem, etc., etc.
Sobri Jóska
A Vereb nem halt meg a konyvben sem, hanem vmi hitkozosseghez kerult es ott elt tovabb, utalva is volt ra, csak epp nevesitve nem lett.
Ezt a sorozatban is lathattuk, csak ott lett folytatas, a konyvek meg meg nem ertek el oda h ki legyen fejtve.
Valoszinu amugy h Msrtin nem fogja befejezni a konyveket aztan olyasmi lesz vele mint a Dune konyveknel h a gyereke meg mas irta meg az elozmenyeket/folytatast.
több mint 6 éve
Ok, akkor engedjük el a poénokat.Azt szeretném kérdezni, hogy ha levágták a fejét a GOT C3PO-jának | (protokol és tolmács droid - több mint hétmillió nyelv, kommunikációs forma és kultúra ismerete) | , akkor ki fog fordítani a makulátlanoknak?Szürke Féreg már jól beszéli a westerosi nyelvet, Dany meg közvetlenül is szót ért velük.
vpi
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Csernobil: Az első rész megugrotta még a magasra rakott lécet is. Keményen levett az életrőlFasza, hamarosan nézem én is. 😊
dugo93
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Azt szeretném kérdezni, hogy ha levágták a fejét a GOT C3PO-jának | (protokol és tolmács droid - több mint hétmillió nyelv, kommunikációs forma és kultúra ismerete) | , akkor ki fog fordítani a makulátlanoknak?pl?
vpi
több mint 6 éve
Csernobil: Az első rész megugrotta még a magasra rakott lécet is. Keményen levett az életről
több mint 6 éve
Ezen a reszen en majdnem elaludtam.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil