NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 6 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Mi most a modern családot kezdtük el nézni.
Pont jó, hogy nem kell rajta gondolkdoni csak röhögni 😊
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nemrég elkezdtük nézni a The 100-et. Így 5-6 rész után egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy ezt folytatnunk kell. Alapból tökre tetszik a sztori, de folyamatosan bennem van egy gagyi érzet, arról nem is beszélve, hogy tinisorozat behatása is van gazdagon. Ezek után kicsit furcsállom, hogy mennyire dicsérik.

A kérdés az, hogy ez a későbbiekben változik, vagy marad ugyanez a színvonal és kissé "gagyi" behatás?
dugo93
Szerintem változni fog !Nekem nagyon tetszik ez a sorozat.Lesznek benne brutál jó kis fordulatok az elso évad az olyan bemelegités.Annyit spoilerezek mert úgy is kurva sokára lesz benne ,hogy majd megeszik egymást.Szóval nem tipikus tini sorozat lesz !
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Az egy helyben való toporgás művészete!

www.youtube.com/watch?v=I3bYZMkmsZ8
steelwolf
Szia van értelme folytatnom a 2.évad 4 reszénél abba hagytam.
Szerinted ?
Rózsa Sándor (betyár)
Ha valamiért évad közben kaszáltad, akkor nem hiszem!
steelwolf
Nem volt kedvem hetente várni a részeket.Mondom megnézem majd egybe mikor megvan az összes.Aztán valahogy nem kezdtem el nézni.Vagy is közbe jött a Marvel univerzum.Meg azon kívül nézek vagy 6-7 sorozatot még.Szóval ezért hagytam abba.De tény kicsit uncsi volt az első pár rész.De szarnak egyáltalán nem mondanám.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nemrég elkezdtük nézni a The 100-et. Így 5-6 rész után egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy ezt folytatnunk kell. Alapból tökre tetszik a sztori, de folyamatosan bennem van egy gagyi érzet, arról nem is beszélve, hogy tinisorozat behatása is van gazdagon. Ezek után kicsit furcsállom, hogy mennyire dicsérik.

A kérdés az, hogy ez a későbbiekben változik, vagy marad ugyanez a színvonal és kissé "gagyi" behatás?
dugo93
Maradni fog ez kb a következő évadok során is. Mindig hoznak vmi újat sztori szempontjából, de mindig történik olyan amire felszisszen az ember és az említett gatyi behatás is jelen van. Alap ötlet nem rossz, de túltolják a dolgokat sokszor. Amennyiben ettől el tudtok tekinteni, akkor nézhető (én már eddig néztem, úgy vagyok vele h míg nem kap kaszát / vége nem lesz, már meglesem az összes részét).
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 878
Én csak tegnap tudtam megnézni, és lehet más is utalt rá, de ez megint mi a szar volt????
| Komolyan az egyetlen feláldozható szereplő egy tolmácskisasszony? Ez a meglepi? Híre megy Deresig, hogy elsüllyedt a hajóhad és fogságba esett a tolmács?!?!? WTF???
|
Meg kiderül, hogy a sárkányok nem is akkora fegyverek... vagy csak a szimpi csapat tünjön úgy, hogy tovább gyengült, a gonosz Cerseiék tünjenek győztesnek, de a végén majd megoldódik? Arya leszúrja a zöldszeműt (de sokat mutatták), a Hound pedig elszámol a Heggyel? Erre telik?
Persze lehet mondani, hogy ha mindenkit megölnek nincs, aki befejezze a sorozatot, de valami ötletfoszlány igazán lehetne, ami méltó a sorozat elejéhez.
Nem az a baj, hogy nem hal meg mindenki, hanem az ötlettelenség, a hollywoodi klisék, és az 5. osztályos szintű mese, ami kialakult ebből.
Most azon izguljak, hogy Jamie öli meg Cerseit vagy Arya? De tényleg?!? Sooo original

Sobri is jobb forgatókönyveket vázolt itt a fórumon, mint ez a két kókler az elmúlt 2 évadban.
vpi
Alapvetoen meg mindig kerdes h kicsoda Azor Ahai, mar ha szamit. Valszeg Danny, de h ez mit fog jelenteni, az kerdes.

Sarkanyok: Mivel Quiburn kifejlesztett egy eleg eros fegyvert, igy ja, konnyebben sebezhetoek.
Amugy allitolag volt panceljuk is regebben.

Vereb: Eleg regota tudjuk h mi a celja.
Arya: Szinten tudjuk h Cersei is rajta van a listan
Cersei: Ott a joslat h meg fog halni
Jaime: Akar o is megolheti

Megis mi a retek kavaras kell meg igy a vege fele?
Eddig 7 evadon keresztul azert nyigott mindenki, h lassan halad minden, sok a kavaras es a White Walkerek meg mindig jonnek.

Most meg h a szalak tobbsege le van zarva es a vegjatszma van hatra az a problema?

Amugy persze, lehetett volna meg egy evadot rahuzni az egeszre, az ugy korrektebb lett volna es tisztabb, de mar le akartak zarni.
Ennek koszonheto az elnagyoltabb tortenetvezetes.

A karakterek tortenesevel kapcsolatban meg akkor latunk/latnank tisztan ha meglenne h Martin mit akart.
A vegjatek arra fog kifutni, de a koztes resz nem valoszinu.

Amugy meg az utolso egy-ket konyv is ugy el volt nyujtva mint a retesteszta, kvazi erzodott rajta h nem tudja hogyan kosse ossze az addigra szerteagazo szalakat es a vege pontot.

Ilyen szempontbol erthetoek a sorozatirok lepesei, mert tobb karaktert kellett osszevonni, szalakat elvarrni, stb.
Ettol fuggetlenul nem egy lepes valoban wtf, de ahogy Sobri is ramutatott, volt ilyen tobb is a sorozat eleteben es Martin tortenete alapjan.
több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
Mi a Szomszédokat, erre leáll az M3 😕

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 904 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mi a Döglött aktákat (Cold case) kezdtük el újranézni 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495

több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Én csak tegnap tudtam megnézni, és lehet más is utalt rá, de ez megint mi a szar volt????
| Komolyan az egyetlen feláldozható szereplő egy tolmácskisasszony? Ez a meglepi? Híre megy Deresig, hogy elsüllyedt a hajóhad és fogságba esett a tolmács?!?!? WTF???
|
Meg kiderül, hogy a sárkányok nem is akkora fegyverek... vagy csak a szimpi csapat tünjön úgy, hogy tovább gyengült, a gonosz Cerseiék tünjenek győztesnek, de a végén majd megoldódik? Arya leszúrja a zöldszeműt (de sokat mutatták), a Hound pedig elszámol a Heggyel? Erre telik?
Persze lehet mondani, hogy ha mindenkit megölnek nincs, aki befejezze a sorozatot, de valami ötletfoszlány igazán lehetne, ami méltó a sorozat elejéhez.
Nem az a baj, hogy nem hal meg mindenki, hanem az ötlettelenség, a hollywoodi klisék, és az 5. osztályos szintű mese, ami kialakult ebből.
Most azon izguljak, hogy Jamie öli meg Cerseit vagy Arya? De tényleg?!? Sooo original

Sobri is jobb forgatókönyveket vázolt itt a fórumon, mint ez a két kókler az elmúlt 2 évadban.
vpi
Nah azért nem eszik ilyen forrón 😀 Nyilván jobban is megoldhatták volna, és simán elbírt volna 8-10 részt ez a 6 amúgy. Meg tényleg lol, hogy Dany 200m magasból nem vesz észre egy hajóhadat...
De azért, ha Jamie nyírja ki a saját gyerekével terhes rohadékot, akkor az azért elég badass... de ha épp Arya, hát ő sem lesz épp gyengéd hozzá

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
|

Szerkesztette: vpi
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Az egy helyben való toporgás művészete!

www.youtube.com/watch?v=I3bYZMkmsZ8
steelwolf
Szia van értelme folytatnom a 2.évad 4 reszénél abba hagytam.
Szerinted ?
Rózsa Sándor (betyár)
Ha valamiért évad közben kaszáltad, akkor nem hiszem!
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 904 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Csernobil: Az első rész megugrotta még a magasra rakott lécet is. Keményen levett az életről
dugo93
Fasza, hamarosan nézem én is. 😊
Vrij6
ez egyébként hol is található meg?
slowmotion
HBO sorozat ez is. GO-n fent van. Meg hát ugye ott is ahol minden megtalálható 😀
dugo93
ahol minden? a Vaterán?
(amúgy kösz a választ)
slowmotion
 www.mindentkapni.hu/

😉

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Csernobil: Az első rész megugrotta még a magasra rakott lécet is. Keményen levett az életről
dugo93
Vrij6
slowmotion
HBO sorozat ez is. GO-n fent van. Meg hát ugye ott is ahol minden megtalálható 😀
dugo93
ahol minden? a Vaterán?
(amúgy kösz a választ)

Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
az a #70.rész a 3 nevetséges dorne kiscsajjal klasszisokkal rosszabb volt 😀
braxa88
Hááát, azért az a 3 dornei kiscsaj meg klasszis volt 😀 pl a rövid hajú a börtönben...ehh 😛
Chargers LT
Jessica Henwick <3
Mikey
Messze a Ros nevű ribi volt a legjobb csaj még a sori elejéről (Esmé Bianco) 😉
warr_b
Kisujj is addig volt szimpi amíg hozta a bordélyházas jeleneteket? 😀
Toca
Jah, akkor még volt némi eyecandy 😀

több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 111 — Vikings fan
braxa88
Hááát, azért az a 3 dornei kiscsaj meg klasszis volt 😀 pl a rövid hajú a börtönben...ehh 😛
Chargers LT
Jessica Henwick <3
Mikey
warr_b
Kisujj is addig volt szimpi amíg hozta a bordélyházas jeleneteket? 😀
több mint 6 éve
braxa88
Chargers LT
Jessica Henwick <3
Mikey

több mint 6 éve
dugo93
Vrij6
slowmotion

több mint 6 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 537 — Steelers fan
Azt szeretném kérdezni, hogy ha levágták a fejét a GOT C3PO-jának | (protokol és tolmács droid - több mint hétmillió nyelv, kommunikációs forma és kultúra ismerete) | , akkor ki fog fordítani a makulátlanoknak?
vpi
Szürke Féreg már jól beszéli a westerosi nyelvet, Dany meg közvetlenül is szót ért velük.
Sobri Jóska
Ok, akkor engedjük el a poénokat.
vpi
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
dugo93
Vrij6
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 878
A könyvtől való elszakadáshoz meg annyi, hogy a Véreb és Beric kb. a 3. könyvben meghal, Catelyn viszont feléled és átveszi Beric életerőpontjait, Kőszív Úrnőként vigéckedve, az Ifjú Griffről egy szó nem esik, ahogy Victarionról sem, etc., etc.
Sobri Jóska

A Vereb nem halt meg a konyvben sem, hanem vmi hitkozosseghez kerult es ott elt tovabb, utalva is volt ra, csak epp nevesitve nem lett.

Ezt a sorozatban is lathattuk, csak ott lett folytatas, a konyvek meg meg nem ertek el oda h ki legyen fejtve.

Valoszinu amugy h Msrtin nem fogja befejezni a konyveket aztan olyasmi lesz vele mint a Dune konyveknel h a gyereke meg mas irta meg az elozmenyeket/folytatast.
több mint 6 éve
Azt szeretném kérdezni, hogy ha levágták a fejét a GOT C3PO-jának | (protokol és tolmács droid - több mint hétmillió nyelv, kommunikációs forma és kultúra ismerete) | , akkor ki fog fordítani a makulátlanoknak?
vpi
Szürke Féreg már jól beszéli a westerosi nyelvet, Dany meg közvetlenül is szót ért velük.
Sobri Jóska
Ok, akkor engedjük el a poénokat.
több mint 6 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
dugo93

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 537 — Steelers fan
vpi
pl?
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Ezen a reszen en majdnem elaludtam.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil