NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Chernobyl ?HBO-s minisorozat, szerintem az első része korrekt lett bár néhol nem igazán értettem mi is akar lenni valójában a cél.
több mint 6 éve
Végre lehagyták a sok sallangot és csak a felszínes sztori megy 😀
vpi
több mint 6 éve
uh, rátaláltam a Cobra Kai-raNagyon jó! Az 1. évad szépen felfelé ível a színvonal!
zseniális 😀
Negritis
Teljesen máshogy látja az ember Johnny helyzetét, nem volt ő olyan köcsög!
A 2. évad talán a legjobb! Vannak benne nagyon meh részek, azokat túl kell élni! Amúgy egy korrekt sorozat!Nemrég elkezdtük nézni a The 100-et. Így 5-6 rész után egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy ezt folytatnunk kell. Alapból tökre tetszik a sztori, de folyamatosan bennem van egy gagyi érzet, arról nem is beszélve, hogy tinisorozat behatása is van gazdagon. Ezek után kicsit furcsállom, hogy mennyire dicsérik.Így a hatodik évadtól visszagondolva, az eleje tényleg kicsit "gagyi" - bár én nem ezt a szót használnám rá, inkább csak azt hogy tipikus fiataloknak szánt sorozat - de szerintem nagyon szépen összerakják később a történetet és a karakterek is hatalmas fejlődésen mennek át. Vannak benne logikátlanságok, meg wtf részek, de melyik sorozatban nincsenek? Marie Avgeropoulos kifejezetten nagyot alakít Octavia szerepében | egyáltalán nem marad az a magát ajánlgató picsa. | Egyáltalán nem az lesz a sorozat stílusa, amire az első részek után számítasz, hidd el.
A kérdés az, hogy ez a későbbiekben változik, vagy marad ugyanez a színvonal és kissé "gagyi" behatás?
dugo93
Mikey
Én egybe daráltam az évadokat, így nagyon bejött! Csak a színészek miatt is érdemes nézni, Elisabeth Moss, Alexis Bledel (Yvonne Strahovski, Ann Dowd). Szerintem adj neki lehetőséget, ha letudtad a Marvel darádat! 😀Nem volt kedvem hetente várni a részeket.Mondom megnézem majd egybe mikor megvan az összes.Aztán valahogy nem kezdtem el nézni.Vagy is közbe jött a Marvel univerzum.Meg azon kívül nézek vagy 6-7 sorozatot még.Szóval ezért hagytam abba.De tény kicsit uncsi volt az első pár rész.De szarnak egyáltalán nem mondanám.Ha valamiért évad közben kaszáltad, akkor nem hiszem!Az egy helyben való toporgás művészete!Szia van értelme folytatnom a 2.évad 4 reszénél abba hagytam.
www.youtube.com/watch?v=I3bYZMkmsZ8
steelwolf
Szerinted ?
Rózsa Sándor (betyár)
steelwolf
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 6 éve
uh, rátaláltam a Cobra Kai-razseniális 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Hulu sorozatokat nc*re-ról nézel?Yep
vpi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Hulu sorozatokat nc*re-ról nézel?ilyen off bármikor jöhetElnézést az OFF-ért. 😊Van élet a Vastrónon túl.hé, ez a trónok harca kibeszélő, menj a sorozatok topikba!
twitter.com/watchmen/status/1126169896058900480
iktriad
shawnka
iktriad
www.youtube.com/watch?v=JARn16yojbQ
r.baggio
több mint 6 éve
ilyen off bármikor jöhetElnézést az OFF-ért. 😊Van élet a Vastrónon túl.hé, ez a trónok harca kibeszélő, menj a sorozatok topikba!
iktriad
shawnka
iktriad
www.youtube.com/watch?v=JARn16yojbQ

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Elnézést az OFF-ért. 😊Van élet a Vastrónon túl.hé, ez a trónok harca kibeszélő, menj a sorozatok topikba!
iktriad
shawnka
több mint 6 éve
Van élet a Vastrónon túl.hé, ez a trónok harca kibeszélő, menj a sorozatok topikba!
twitter.com/WatchmenHBO/status/1126180481664335872
iktriad
több mint 6 éve
Van élet a Vastrónon túl. twitter.com/watchmen/status/1126169896058900480
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
A legegyszerűbb megoldást még mindig abban látom, ha 30 braavosi noname elmegy a főszereplőkhöz (Cersei, Jon, Deny, Euron, Jamie, Tyrion és Sansa) egy másik főszereplő arcát viselve, kinyírja és akkor a mellékszereplők hibáztathatják a másik oldalt. Négymásodperces assassin move-ok fejenként, fél perc és kezdjük tiszta lappal
több mint 6 éve
Ha visszaolvasol több emberrel elmelkedtem már arról, hogy nekik mért negatív a véleményük és általában kiváncsi vagyok, hogy mit gondol az akinek nem tetszik.Akár igazad is lehetne, de engedelmeddel, ha 70 órát (többször) megnéztem, az utolsó 5-öt is végignézem. Vagy csak az nézheti aki dicséri? Vagy egy rajongónak csak pozitív lehet a véleménye?Én csak tegnap tudtam megnézni, és lehet más is utalt rá, de ez megint mi a szar volt????Segítek, nem kell hogy ezekért izgulj sőt nem is kell nézned, pláne ha nem tetszik.
| Komolyan az egyetlen feláldozható szereplő egy tolmácskisasszony? Ez a meglepi? Híre megy Deresig, hogy elsüllyedt a hajóhad és fogságba esett a tolmács?!?!? WTF???
|
Meg kiderül, hogy a sárkányok nem is akkora fegyverek... vagy csak a szimpi csapat tünjön úgy, hogy tovább gyengült, a gonosz Cerseiék tünjenek győztesnek, de a végén majd megoldódik? Arya leszúrja a zöldszeműt (de sokat mutatták), a Hound pedig elszámol a Heggyel? Erre telik?
Persze lehet mondani, hogy ha mindenkit megölnek nincs, aki befejezze a sorozatot, de valami ötletfoszlány igazán lehetne, ami méltó a sorozat elejéhez.
Nem az a baj, hogy nem hal meg mindenki, hanem az ötlettelenség, a hollywoodi klisék, és az 5. osztályos szintű mese, ami kialakult ebből.
Most azon izguljak, hogy Jamie öli meg Cerseit vagy Arya? De tényleg?!? Sooo original
Sobri is jobb forgatókönyveket vázolt itt a fórumon, mint ez a két kókler az elmúlt 2 évadban.
vpi
Ha ennyi negatív dolgot vált ki belőled akkor hagyd abba és kész.
Toca
vpi
Persze te inkább csak rinyáltál, hogy minden fos meg köpkötted a bullshiteket hogy nagyanayam jobb forgató könyvet ír.
Amúgy meg csak a kérdésedre válaszoltam, hogy ezen ne izgulj, ha ennyire felkavar, nem akartalak én letiltani semmiről 😀
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
eddig nem írtam a sorozattal kapcsolatban, mert nem tudtam megfogalmazni, de végre valakinek sikerült helyettem is:
több mint 6 éve
twitter.com/noahisaak/status/1125580781760524288?s=19😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Nemrég elkezdtük nézni a The 100-et. Így 5-6 rész után egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy ezt folytatnunk kell. Alapból tökre tetszik a sztori, de folyamatosan bennem van egy gagyi érzet, arról nem is beszélve, hogy tinisorozat behatása is van gazdagon. Ezek után kicsit furcsállom, hogy mennyire dicsérik.Így a hatodik évadtól visszagondolva, az eleje tényleg kicsit "gagyi" - bár én nem ezt a szót használnám rá, inkább csak azt hogy tipikus fiataloknak szánt sorozat - de szerintem nagyon szépen összerakják később a történetet és a karakterek is hatalmas fejlődésen mennek át. Vannak benne logikátlanságok, meg wtf részek, de melyik sorozatban nincsenek? Marie Avgeropoulos kifejezetten nagyot alakít Octavia szerepében | egyáltalán nem marad az a magát ajánlgató picsa. | Egyáltalán nem az lesz a sorozat stílusa, amire az első részek után számítasz, hidd el.
A kérdés az, hogy ez a későbbiekben változik, vagy marad ugyanez a színvonal és kissé "gagyi" behatás?
dugo93
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Mi most a modern családot kezdtük el nézni.Hú, a Modern család az a sorozat, amin szerintem még elmosolyodnom sem sikerült soha.
Pont jó, hogy nem kell rajta gondolkdoni csak röhögni 😊
Bruce
Ott nagyon nem én vagyok a célközönség, az biztos 😊

több mint 6 éve
Akár igazad is lehetne, de engedelmeddel, ha 70 órát (többször) megnéztem, az utolsó 5-öt is végignézem. Vagy csak az nézheti aki dicséri? Vagy egy rajongónak csak pozitív lehet a véleménye?Én csak tegnap tudtam megnézni, és lehet más is utalt rá, de ez megint mi a szar volt????Segítek, nem kell hogy ezekért izgulj sőt nem is kell nézned, pláne ha nem tetszik.
| Komolyan az egyetlen feláldozható szereplő egy tolmácskisasszony? Ez a meglepi? Híre megy Deresig, hogy elsüllyedt a hajóhad és fogságba esett a tolmács?!?!? WTF???
|
Meg kiderül, hogy a sárkányok nem is akkora fegyverek... vagy csak a szimpi csapat tünjön úgy, hogy tovább gyengült, a gonosz Cerseiék tünjenek győztesnek, de a végén majd megoldódik? Arya leszúrja a zöldszeműt (de sokat mutatták), a Hound pedig elszámol a Heggyel? Erre telik?
Persze lehet mondani, hogy ha mindenkit megölnek nincs, aki befejezze a sorozatot, de valami ötletfoszlány igazán lehetne, ami méltó a sorozat elejéhez.
Nem az a baj, hogy nem hal meg mindenki, hanem az ötlettelenség, a hollywoodi klisék, és az 5. osztályos szintű mese, ami kialakult ebből.
Most azon izguljak, hogy Jamie öli meg Cerseit vagy Arya? De tényleg?!? Sooo original
Sobri is jobb forgatókönyveket vázolt itt a fórumon, mint ez a két kókler az elmúlt 2 évadban.
vpi
Toca
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Betegségből lábadozom (stroke) után .Vagy is már szinte teljessen jól vagyok. (Kivéve az írás de azt úgy is látjátok) És itthon vidéken a gazdasagba segítek (vannak lovak,malacok,marhák,földek )bocsi a személyes kérdésért, de te amúgy mivel foglalkozol, hogy ennyi időd van? 😀Nemrég elkezdtük nézni a The 100-et. Így 5-6 rész után egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy ezt folytatnunk kell. Alapból tökre tetszik a sztori, de folyamatosan bennem van egy gagyi érzet, arról nem is beszélve, hogy tinisorozat behatása is van gazdagon. Ezek után kicsit furcsállom, hogy mennyire dicsérik.Szerintem változni fog !Nekem nagyon tetszik ez a sorozat.Lesznek benne brutál jó kis fordulatok az elso évad az olyan bemelegités.Annyit spoilerezek mert úgy is kurva sokára lesz benne ,hogy majd megeszik egymást.Szóval nem tipikus tini sorozat lesz !
dugo93
Rózsa Sándor (betyár)
shawnka
De tervben van újra vissza költözni Pestre.
+A Traktorba beszereltem egy kis Led TV-ét és pendrive-ról faszán tudom nézni meló közben a sorozatokat kint a mező közepén ,miota van sávtartó teknik ezekbe az új dögökbe.Szóval így könnyű 😃😃
több mint 6 éve
Én csak tegnap tudtam megnézni, és lehet más is utalt rá, de ez megint mi a szar volt????Segítek, nem kell hogy ezekért izgulj sőt nem is kell nézned, pláne ha nem tetszik.
|
vpi
több mint 6 éve
Nemrég elkezdtük nézni a The 100-et. Így 5-6 rész után egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy ezt folytatnunk kell. Alapból tökre tetszik a sztori, de folyamatosan bennem van egy gagyi érzet, arról nem is beszélve, hogy tinisorozat behatása is van gazdagon. Ezek után kicsit furcsállom, hogy mennyire dicsérik.Komolyodik a sorozat, de néhol ezekben az érzelmi dolgokban eltudnak veszni feleslegesen és van 1-2 rész ahol azt fogod várni hogy legyen már vége.
dugo93
Amúgy szerintem az utolsó évadot leszámítva maga a kerettörténet jó.
több mint 6 éve
Most mondta: sorozatokat néz.bocsi a személyes kérdésért, de te amúgy mivel foglalkozol, hogy ennyi időd van? 😀Nemrég elkezdtük nézni a The 100-et. Így 5-6 rész után egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy ezt folytatnunk kell. Alapból tökre tetszik a sztori, de folyamatosan bennem van egy gagyi érzet, arról nem is beszélve, hogy tinisorozat behatása is van gazdagon. Ezek után kicsit furcsállom, hogy mennyire dicsérik.Szerintem változni fog !Nekem nagyon tetszik ez a sorozat.Lesznek benne brutál jó kis fordulatok az elso évad az olyan bemelegités.Annyit spoilerezek mert úgy is kurva sokára lesz benne ,hogy majd megeszik egymást.Szóval nem tipikus tini sorozat lesz !
dugo93
Rózsa Sándor (betyár)
shawnka
Miért nem figyelsz?
több mint 6 éve
bocsi a személyes kérdésért, de te amúgy mivel foglalkozol, hogy ennyi időd van? 😀Nemrég elkezdtük nézni a The 100-et. Így 5-6 rész után egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy ezt folytatnunk kell. Alapból tökre tetszik a sztori, de folyamatosan bennem van egy gagyi érzet, arról nem is beszélve, hogy tinisorozat behatása is van gazdagon. Ezek után kicsit furcsállom, hogy mennyire dicsérik.Szerintem változni fog !Nekem nagyon tetszik ez a sorozat.Lesznek benne brutál jó kis fordulatok az elso évad az olyan bemelegités.Annyit spoilerezek mert úgy is kurva sokára lesz benne ,hogy majd megeszik egymást.Szóval nem tipikus tini sorozat lesz !
dugo93
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 6 éve
Mondjuk mindig várom hogy történjen vele valami Bundy-s 😀Mi most a modern családot kezdtük el nézni.Al Bundy sikeres emberként 😀
Bruce
Negritis
több mint 6 éve
Mi most a modern családot kezdtük el nézni.Al Bundy sikeres emberként 😀
Bruce
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!