NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 6 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Elmennek a picsába, ha ez tényleg így van...

index.hu/kultur/2019/05/13/tronok_harca_konyvek_george_r_r_martin_a_tuz_es_jeg_dala_befejezes_hatodik_kotet_hetedik_kotet_ian_mcelhinney/

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 484 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
| Annyira egyértelműnek tűnik hogy Daeneryst Arya fogja megölni. Kíváncsi leszek tudnak e csavarni rajta egyet. |
Nomac
| Jon fogja, fixen |
shawnka
Jó hát leakből vett infó még spoiler tagben is erős :p
r.baggio
not confirmed!! 😀
shawnka
És mi lenne, ha | Daenerys ezek után mégis a trónra lép és ott is marad az utolsó kockáig élve? Az lenne az igazi Martinos keserédes befejezés. |

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
| Annyira egyértelműnek tűnik hogy Daeneryst Arya fogja megölni. Kíváncsi leszek tudnak e csavarni rajta egyet. |
Nomac
| Jon fogja, fixen |
shawnka
r.baggio
not confirmed!! 😀
több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 269 — no es importante
Nomac
| Jon fogja, fixen |
shawnka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Nomac
| Jon fogja, fixen |
több mint 6 éve
Nomac New England Patriots 4 114 — balazs.t85@gmail.com
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 484 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
| Azt hiszem a mai résszel kiszálltam a fantasyből...-24 pont 😀 |
Nomac
Szerintem ezzel sokan lesznek így. | Nekem 1 emberem halt meg, egész jól zártam a napot, szemben Királyvár lakosaival. |

Update: Baszki, ha jól számolom, akkor vezetek 1 résszel a vége előtt!!!

Amúgy meg HOLY SHIT.

több mint 6 éve
Nomac New England Patriots 4 114 — balazs.t85@gmail.com
| Azt hiszem a mai résszel kiszálltam a fantasyből...-24 pont 😀 |

Szerkesztette: Nomac
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 111 — Vikings fan
Kiszivárgot az utolsó 2 rész! 😐
Bezárhatom az Internetet!
steelwolf
????
Vrij6
GOT!
Vagy ez nem a GOT topic? 😁
steelwolf
kamu
legalábbis nincs megerősítve, de nem hiszem hogy az lesz, amit találgat a reddit
shawnka
Amúgy a sztori szivárGOT ki, vagy a rész is?
steelwolf
Rész kétlem, max a sztori
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
steelwolf
????
Vrij6
GOT!
steelwolf
kamu
legalábbis nincs megerősítve, de nem hiszem hogy az lesz, amit találgat a reddit
shawnka
Amúgy a sztori szivárGOT ki, vagy a rész is?
több mint 6 éve
steelwolf
????
Vrij6
GOT!
steelwolf
kamu
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
steelwolf
????
Vrij6
GOT!
steelwolf
Nem, ez a Viking(s) topik. De mindjárt megkérjük Frank Sinatrat, hogy énekelje el az Avar always love you-t.
iktriad
Végre egy Vikings topic ami pörög!
Toca
Ha van valami szórakoztató teljesítmény, felpörög bármelyik. 😉

több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 111 — Vikings fan
steelwolf
????
Vrij6
GOT!
steelwolf
Nem, ez a Viking(s) topik. De mindjárt megkérjük Frank Sinatrat, hogy énekelje el az Avar always love you-t.
iktriad
Végre egy Vikings topic ami pörög!
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
steelwolf
????
Vrij6
GOT!
steelwolf
linket tudnal dobni?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
steelwolf
????
Vrij6
GOT!
steelwolf
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
steelwolf
????
Vrij6
GOT!
több mint 6 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
steelwolf
????

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Szegény gyerekek hányszor fogják hallani, hogy "Tudom mi volt a szüleid kedvenc sorozata, mikor születtél..." A 10 Sandor jöhet majd hozzánk, itt senki nem fogja csesztetni őket a nevük miatt. 😊 😊 😊
 twitter.com/joemurph/status/1126914759557775360

steelwolf
A mai részt gond nélkül megoldom. 2 NBA 7. meccs van addig. Redditre meg amúgy se járok.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Chernobyl ?
HBO-s minisorozat, szerintem az első része korrekt lett bár néhol nem igazán értettem mi is akar lenni valójában a cél.
Coolearie
Szerintem nagyon király
dugo93
Nekem sokat elvesz az elmenybol az hogy angolul van. Oroszul angol/magyar felirattal szerintem jobb lenne (nemtom van-e olyan szinkronos, ha van akkor mea culpa). + ugyan igy a "giccses" hollywoodi effektek (zeneben, a slow mok, vagasok) is nekem picit zavaroak.
Igaz engem elegge foglalkoztatott mindig is a tema, sokat olvastam meg sok dokut neztem rola, igy lehet azok miatt nem tetszik annyira ez a fajta feldolgozas.
Ettol fuggetlenul tetszik, mert ez az emberi oldalat, tenyezoit mutatja az esemenyeknek.
Borbinho
Én a robbanáshoz vezető tesztet hiányoltam a kezdésből, egy villanás meg egy dörrenés helyett.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 6 éve
😂😂
 www.instagram.com/dracrys/p/BwuqwThgkq6/?igshid=i6zn8ogdwdms
Mikey
Ha már Daenerys, a Houston Rockets legalább egy valamit jól csinált az éjjel. 😊
 twitter.com/HoustonRockets/status/1127027504974303232
Még a kávés pohár is előkerült. 😊

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Chernobyl ?
HBO-s minisorozat, szerintem az első része korrekt lett bár néhol nem igazán értettem mi is akar lenni valójában a cél.
Coolearie
Szerintem nagyon király
dugo93
Nekem sokat elvesz az elmenybol az hogy angolul van. Oroszul angol/magyar felirattal szerintem jobb lenne (nemtom van-e olyan szinkronos, ha van akkor mea culpa). + ugyan igy a "giccses" hollywoodi effektek (zeneben, a slow mok, vagasok) is nekem picit zavaroak.
Igaz engem elegge foglalkoztatott mindig is a tema, sokat olvastam meg sok dokut neztem rola, igy lehet azok miatt nem tetszik annyira ez a fajta feldolgozas.
Ettol fuggetlenul tetszik, mert ez az emberi oldalat, tenyezoit mutatja az esemenyeknek.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
😂😂
 www.instagram.com/dracrys/p/BwuqwThgkq6/?igshid=i6zn8ogdwdms

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Chernobyl ?
Coolearie
Szerintem nagyon király

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 904 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Chernobyl ?
Coolearie
Mindenhol dícsérik...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta