NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Jah, amúgy Bran simán megvargolhatta volna Danyt...mivel ő mindent lát a jelenben. Na az amúgy egy király húzás is lett volna, ...értelmet kapott volna Bran is, és Dany őrülete is meglett volna, csak a népírtás nélkül.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Az a baj az egész sorozattal most, hogy akkora volt a várakozás, hogy kb mindenkinek, aki ezt nézte, annak csalódás ez a nagy sietség. Ha nem is 3, de 2 teljes évad még simán benne volt ebben a történetben, vagy ha csak ez a 6 részt adták már meg csak, akkor meg az éjkirálynak kellett volna győznie és kész. Harmadik részben elesik Deres, aztán elindulnak a hullák dél felé és az ötödik részben meg elesik Királyvár és vele együtt mindenki Westeroson, mindenki halott... kivéve Arya-t, aki a hatodik részben leszúrja az Éjkirályt.Ezután Arya visszatér Bravoos-ra, mert Westeroson egyetlen élő ember nem maradt. Csapó, vége!
több mint 6 éve
Fordulatos a sorozat --> Ezt mi a szarért rakták bele, tök logikátlanKiszámítható a sorozat --> Ezt mi a szarért így csinálták, semmi váratlan nincs benne, mint régen
Egy ekkora fanbase-zel rendelkező sorozat utolsó évada, ennyi konteóval, már a legelején halálra volt ítélve 😀
több mint 6 éve
Én egy markáns problémát/kellemetlenséget látok a 8. évaddal kapcsolatban, azt, hogy a legtöbb dolog csak fel van skiccelve, az eddigi megszokott tempó fel van nagyon gyorsítva. Ez a 6 rész a sorozat eddigi ritmusa alapján három 10 részes évad lett volna. Az első 3 rész a 8.évad, ahogy megérkeznek, rákészülnek, majd elintézik az Éjkirályt. A 4. rész a 9.évad, ahogy mindenki Deresből átkerül Királyvárhoz, Aryaék kalandjai az úton, Jaimeé, Jonéké, Sansáék gondja baja Deresben, Yara és Tormund erőfeszítései, Samwell földesúrrá válása, közben cselszövevények Cersei és Tyrion körül, és Dany elboruló elméjének szép felépítése, majd egy 10., záróvad a királyvári csatával, és annak következményeivel. De mivel ugye egy, ráadásul 6 részes évadba kellett gyártástechnikailag belepréselni mindent, ezért van némi elmesélésbéli hiányérzetem, mivel a történet el fog jutni ahova akar, de rengeteg szórakoztató és karakterfejlődési elem, az eddig megkedvelt apróságok így nem forgatódtak le.Sajna pontos a leírásod, kb. tényleg ez lett volna az eddigiekhez illő ütemezés. Vicces, hogy kb. a legeslegelső résztől a winter is coming-ra épül a történet egyik gerince, a Bran, Hodor, White Walkers, Night King fonalat évadok óta építgették, egy teljes évad elment arra, hogy rávegyenek (majdnem) mindenkit, hogy nyomjon pause-t a vastrón ért folyó küzdelemre, hogy epilógusként a teljes emberiség sorsát veszélyeztető Night King úgy fújja el az évezredekig álló falat, mint egy sövénykerítést. Aztán ezek után egy sz*ros Derest se tud bevenni, és 40 perc alatt kimúlik, mint egy sokadrangú mellékszereplő? Legalább 1 évadon keresztül kellett volna borzonganunk azon, hogy úgy tör előre, hogy esély se látszik arra, hogy megállítsák, és minimum, legalább az észak nagy részét meg kellett volna hódítania, Aztán Cersei-el és a Lannisterek ugyanez. A két Thargarienről nem is beszélve, akiknek egyébként zseniális ez a szerelem vs sorsszerű rivális kapcsolata, önmagában ebből egy teljes sorozatot lehetne csinálni.
Nekem ez a bánatom.
Sobri Jóska
Állítólag a színészeknek annyira elegük van már a sorozatból, hogy többre nem voltak hajlandóak aláírni. A több éves szünet se tett jót, a legtöbbnek új munkája van már, más sorozatokban szerepel, kötelezettségeik vannak, stb. És, hát sajna Martin se egy Rowling, aki bírta volna a tempót a sorozattal. Az ő munkasebességéből kiindulva néhány karaktert játszó színészt kripto-kamrába kellett volna tenni, hogy ne öregedjen meg. Arya például kb. nagymama korú lesz mire megszületnek azok a fejezetek amikben kést szúrhat az utolsó zöld vagy barna szemű hasába is a listáján. 😀
Ez van. Majd jön nyilván egy halom spinoff, amin majd szórakozhatunk. Olyan jók sajna nem lesznek, mint ennek az első 5-6 (so-so 7.) évada, mert azokat már forgatókönyvírók fogják írni és nem lesznek ott alapul Martin könyvei. De azért le lehet majd talán azok elé is ülni. A HBO-sok elé valószínűleg. Azért az HBO a mai napig nagyon tud sorozatokat csinálni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
biggest plot armor everArya képessége: plot armor 😀De most ennyi erővel lehet Aryának is valami képessége, hogy mindig megmenekül. 😀 Ő is volt említve lejjebb, azért mondom őt.Abban a történetben, ahol sárkányok, holtak, mágia, háromszemű holló, meg ki tudja még mi van, tényleg a logikát keressük?Ez miért zárná, ki, hogy logikát keressünk a történetben?
Mikey
Csak olyan történetben lehet akkor logika, ahol ilyen elmeszülemények nem léteznek?
Vrij6
Ez már sokkal inkább a kákán a csomó esete. Össze van csapva ez az évad, nagyon, de ilyen hihetetlen túlélésekbe belekötni? Akkor már abba is kössünk bele, hogy Daenerys hogy nem esett le a sárkányról már vagy 50x ahogy az mindenféle manővereket csinál. Meg Jon is. 😀
Mikey
Negritis
több mint 6 éve
Arya képessége: plot armor 😀De most ennyi erővel lehet Aryának is valami képessége, hogy mindig megmenekül. 😀 Ő is volt említve lejjebb, azért mondom őt.Abban a történetben, ahol sárkányok, holtak, mágia, háromszemű holló, meg ki tudja még mi van, tényleg a logikát keressük?Ez miért zárná, ki, hogy logikát keressünk a történetben?
Mikey
Csak olyan történetben lehet akkor logika, ahol ilyen elmeszülemények nem léteznek?
Vrij6
Ez már sokkal inkább a kákán a csomó esete. Össze van csapva ez az évad, nagyon, de ilyen hihetetlen túlélésekbe belekötni? Akkor már abba is kössünk bele, hogy Daenerys hogy nem esett le a sárkányról már vagy 50x ahogy az mindenféle manővereket csinál. Meg Jon is. 😀
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
fú srácok, kurvajó volt az 5. részaz a jelenet, amikor Jaime megöli Cerseit a trónteremben Ned valyriai acélkardjából készült fegyverével, beteljesítve ezzel Maggy a béka próféciáját és igazságot szolgáltatva a Starkoknak.. aztán amikor a haldokló Cersei utolsó erejével leszúrja Jaimet, aki ráborult a vastrónra pont úgy, mint az őrült király, miután hátbaszúrta.. wow. aztán amikor Daenerys megérkezik a terembe, látja a hullákat és megérti, hogy Jaime jó ember volt végtére is.
aztán a Cleganebowl, amikor Sandor levágja a Hegy fejét és elégeti a testét. annyira örülök, hogy nem ölték meg a Vérebet feleslegesen és megkapta azt, amire mindig is vágyott. az nagyon tetszett, hogy a harcban elvesztette a bal szemét és amikor bekötözte, akkor pont úgy nézett ki, mint Beric Dondarrion.
meg volt az a rész, amikor Grey Worm megállította az északi katonákat, a dothrakiakat és a makulátlanokat, hogy ne öldököljék a fegyvertelen Lannister katonákat, az kurvajó volt: lehetett rajta látni, hogy nagyon szeretné, de tudta hogy nem emésztheti fel a gyűlölet és nem árulhatta el Missandei emlékét.
nagyon aggódtam amúgy Daenerys miatt az egész epizód alatt, de szerencsére eszénél volt. amikor rájött, hogy Cersei az egész város alá futótüzet rejtett, akkor tök jó volt, hogy nem akarta feleslegesen kockáztatni a civilek életét, nehogy a sárkánytűztől még az is berobbanjon. azután, hogy segített bejutni a seregnek a városba, nagyon tetszett hogy nem dühöngött és pusztított el mindent, hanem egyből a Vörös torony irányába indult, hogy végezzen Cerseivel.
wow, egyszerűen csak wow. fantasztikus volt, alig várom a sorozat befejező részét!
több mint 6 éve
De most ennyi erővel lehet Aryának is valami képessége, hogy mindig megmenekül. 😀 Ő is volt említve lejjebb, azért mondom őt.Abban a történetben, ahol sárkányok, holtak, mágia, háromszemű holló, meg ki tudja még mi van, tényleg a logikát keressük?Ez miért zárná, ki, hogy logikát keressünk a történetben?
Mikey
Vrij6
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Csak én gondolom úgy, hogy így volt igazán hatásos a "bekattanása"?Ha úgy jött volna le pl az én hsz-emből, hogy nekem a tűz a sok, nem...hanem a totális ellentmondás az előző részhez képest. Simán lehetett volna az, hogy múltkor elpusztul a hajóhad, és oda egy sárkány...most meg lerombolja a védelmet.
Amúgy kurvára ezt csináltam volna én is, vesszen az összes köcsög. 😀
Így már félnek tőle. Mondta is, hogy akkor legyen a félelem.
Mikey
De nem 😀 az életszerűbb, hogy múltkor | 100m magasból sem látja a hajókat, azokból 3 nyíllal 1 hajó leszed simán egy sárkányt, most meg ösztűz van rá, de mindenki összecsinálta magát, és legyak 50 hajót fél perc alatt, stb...😀 | hát lol | ha ennyire gyakja az ellent Dany a sárkánnyal, múltkor miért nem intézte el a hajóhadat? Vagy miért nem ült fel a hátára és égette el a picsába Cerseit ott a fal tetején Missandei lefejezése után? Amolyan hirtelen felindulásból...simán jobban érthető lett volna, logikus és badass halál egy gyors fordulattal |
Az meg, hogy egy téglahalommá teszi | királyvárat, megint WTF...majd kikaparja a törmelék alól a trónt, amiért az egészet csinálta. Mindenki tudta, hogy Dany be fog kattanni, de a 80 percből 40 azzal ment el, hogy égeti a nőket, gyerekeket...to much |
Cersei | halála meg akkor is wtf, ha Jaimie karjai között sírva halt meg...azaz nem is láttuk meghalni, Arya kb 3 ilyen téglaomlást élt túl + sárkánytüzet...😀 Cerseit tényleg megölni kellett volna, nem érdemelt ilyen kegyes halált |
És én tényleg védtem eddig minden részt, meg fan vagyok és tetszettek az eddigi részek is, de ez...
több mint 6 éve
Csatlakozom, semmi köze a logikának egy filmben a szereplő lényekhez, karakterekhez. A Gyűrűk urában kb csak nem létező lények voltak, mégis logikus volt. Tök mindegy, hogy Alien, Predátor, dínó, elf, vagy rózsaszín póni van egy filmben, az lehet logikus.Abban a történetben, ahol sárkányok, holtak, mágia, háromszemű holló, meg ki tudja még mi van, tényleg a logikát keressük?Ez miért zárná, ki, hogy logikát keressünk a történetben?
Mikey
Vrij6
több mint 6 éve
Ne kelts Sobrinál hamis illúziókat. 😊Ez is csak a színjáték része! 😊| Lena Headey és Nikolaj Coster-Waldau tegnapi instapostjai alapján nekik ennyi volt a GOT. Mindketten múlt időben beszélnek benne a karakterükről. |Jóska kellene majd ha ráérsz egy frissités a rendszernek 😃Még megvárom tényleg vége e a Cersei/Jaime duónak. Lehet, hogy csak kicsit megsérültek. Ahogy a keze visszanőtt, lehet jó a sebzésvédelme is és túléli.
Rózsa Sándor (betyár)
Egyelőre a tagadás fázisában vagyok.
Sobri Jóska
www.instagram.com/p/Bxa9tcbJMW4/
www.instagram.com/p/Bxaq7W_B38W/
iktriad
Bruce
több mint 6 éve
Ha csak Brant nézem, hogy lehet egy nyolc évadon épített, szuperképességű karakterről így megfeledkezni?Nem ő vargolta meg a halott fehér lovat, hogy kimentse a kis nindzsát?
r.baggio
| Ezzel mindenkinek meghoztam a kedvét a sorozathoz remélem 😀 |
több mint 6 éve
Abban a történetben, ahol sárkányok, holtak, mágia, háromszemű holló, meg ki tudja még mi van, tényleg a logikát keressük?Ez miért zárná, ki, hogy logikát keressünk a történetben?
Mikey
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Abban a történetben, ahol sárkányok, holtak, mágia, háromszemű holló, meg ki tudja még mi van, tényleg a logikát keressük?Hogy végtelenül le lett butítva az évad, meg összekapkodva mert bele kellett férni a hat részbe azt nem vitatom, nekem sem tetszik.
több mint 6 éve
A Dany vitáhozlareviewofbooks.org/article/game-of-thrones-the-bells/
Én irigylem azokat, akik képesek az összes logikátlanság felett szemet hunyni, de tényleg. Még ez a felégetős téma is remek párbeszédeket tud szülni, jól kifejthető pro és kontra véleményekkel, de az én agyam mikor megint megjelentek a dothraki lovasok, a scorpionokat hirtelen elfelejtették használni, euron pont ott jelenik meg, ahol kell, és legesleginkább a valami érthetetlen oknál fogva wonder womanné varázsolt arya ezeregyedik megmenekülésénél, ledobta a láncot.
Az írás minősége annyira silány, és annyira bicskanyitogató d&d magyarázkodása a részek végén, hogy arra szavak nincsenek... megálmodtak egy drámai végkifejletet, és mindent ennek rendelnek alá, kétbites módon gondolkodva, persze hogy az emberek összecsapottnak érzik a végeredményt. Ha csak Brant nézem, hogy lehet egy nyolc évadon épített, szuperképességű karakterről így megfeledkezni?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Csak én gondolom úgy, hogy így volt igazán hatásos a "bekattanása"?Amúgy kurvára ezt csináltam volna én is, vesszen az összes köcsög. 😀
Így már félnek tőle. Mondta is, hogy akkor legyen a félelem.
Szerkesztette: Mikey
több mint 6 éve
nekem ez a rész nagyon vegyes lett, viszont a 8. évadot nagyon szépen felépítették, hogy miért jött az a megborulás, azzal nincsen bajom, szép karakterfejlődés volt. a kinőtt kezű karakter építése viszont nekem nagyon elnagyolt lett, pálfordulás 1 rész alatt, ezt jobban fel kellett volna építeni.1. nekem se tetszett hogy visszaament
csebi
2. Szerintem nem volt nála páfordulás, mindig is Cerseit szerette, múltjában minden gonosztettet lényegében érte tett. De ezeket megbánta, azért fejlődött a karaktere, mert már nem lökne ki egy gyereket az ablakon. Fejlődött mert már törődött másokkal is, de Cerseit továbbra is szerette, mint egész életében.
több mint 6 éve
"a láncok leverője,""A birodalom védelmezője, sárkányok anyja, a láncok leverője, Mereen királynője, a Nagy Fűtenger Khaleesi-je, blablabla, amit akarsz."Éveken át építették a Dany karakterét a sorozatban, hogy ő mennyire könyörületes, meg intelligens, stb."Quarth urainak megfenyegetése a kapuban, hogy felégeti a várost, ha a sárkányok felnőnek, ha nem engedik őt és a társait be.Éveken át építették a Dany karakterét a sorozatban, hogy ő mennyire könyörületes, meg intelligens, stb.Végig benne volt ez a kettőség, a hatalom és az uralkodás mindig mindenen felül állt. Egyáltalán nem volt váratlan.
Aztán itt 4 rész alatt, azaz mondhatni, pillanatok alatt megcsinálták a fordulatot, hogy akkor egy Patrick Bateman szerű pszichopata valaki lesz belőle. Mert csak. Mert az úgy jó lesz.
Feláldoztak egy résznyi sokkhatás kedvéért, tudom is én hány évnyi lassú, karakterfejlődést. Mert annyira szörnyen megakarták mutatni ezt a nézőknek.
Komolyan azt gondolták, hogy akik nézik a sorozatot az elejétől majd ezt olyan könnyen lenyelik? Hogy kis túlzással egyik pillanatról a másikra hülyepszichopicsa Dany lesz belőle, aki nem hallgat senkire, és a taknyát is direkt megeszi, mint a hülye gyerek, csak azért, hogy bosszantsa a szüleit?
Értem én persze, hogy God flips a coin, stb, de nekem ezt így nem adják el. 😀
A végén már untam, hogy még mindig égeti a várost, még mindig, még mindig, még mindig...
Ez teljesen indokolatlan nálam. Valahol felsír egy Jorah Mormont.
Ezt leszámítva a rész egész jó volt, a Clegane Bowl tetszett, annak így kellett befejeződnie, de sajnálom a Vérebet.
Vrij6
JayB
A makulátlanok megszerzése(mesterek leölése - Fabian Barthez hasonmásának megégetése).*
Meereni mesterek megfeszítése,*
A Tarlyk megégetése.
Tyrion maga elismeri , hogy hajlama megvan a kegyetlenkedésre, de legalább olyan segítőt választott, aki ezeket hajlamokat visszafogja, nem támogatja...
*Hogy ezek mennyire megérdemeltek, az más lapra tartozik
iktriad
őőő what?! 😀
Iktriad felsorolása helyén van, még kiegészítem hogy Viserys kivégzését szemrebbenés nélkül nézte, illetve a boszit is simán odakötött Drogo máglyájához. És a meereeni mesterek, 163t feszített kersztre. Egy könyörületes jószívű kislány ilyet nem csinál.
Apránként szépen haladt az úton. És ő egy Targaryen, majdnem mind kattant.
(majd jöttek az egyéb elindító okok: összes barátját elvesztette, nem szeretik, Jon a jogos örökön, stb)
Ez a megalapozatlan pálfordulás duma hatalmas bullshit 😀
Azt hogy Drogon az előző rész után hogy intézett el sokszor annyi skorpiót mint az előző részben azt nyugodtan lehet kifogásolni 😀 tök gáz volt...
Dany pálfordulása már a Tarlyk felgyújtása után érett. Nyílván az hogy már egy megnyert csata után rombolja le az egész várost az volt az igazán kemény, de mondom érett.
braxa88
Vrij6
ezek címek. persze felszabadította a rabszolgákat, de mondom 163 embert feszített keresztre.
több mint 6 éve
nekem ez a rész nagyon vegyes lett, viszont a 8. évadot nagyon szépen felépítették, hogy miért jött az a megborulás, azzal nincsen bajom, szép karakterfejlődés volt. a kinőtt kezű karakter építése viszont nekem nagyon elnagyolt lett, pálfordulás 1 rész alatt, ezt jobban fel kellett volna építeni.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
"A birodalom védelmezője, sárkányok anyja, a láncok leverője, Mereen királynője, a Nagy Fűtenger Khaleesi-je, blablabla, amit akarsz."Éveken át építették a Dany karakterét a sorozatban, hogy ő mennyire könyörületes, meg intelligens, stb."Quarth urainak megfenyegetése a kapuban, hogy felégeti a várost, ha a sárkányok felnőnek, ha nem engedik őt és a társait be.Éveken át építették a Dany karakterét a sorozatban, hogy ő mennyire könyörületes, meg intelligens, stb.Végig benne volt ez a kettőség, a hatalom és az uralkodás mindig mindenen felül állt. Egyáltalán nem volt váratlan.
Aztán itt 4 rész alatt, azaz mondhatni, pillanatok alatt megcsinálták a fordulatot, hogy akkor egy Patrick Bateman szerű pszichopata valaki lesz belőle. Mert csak. Mert az úgy jó lesz.
Feláldoztak egy résznyi sokkhatás kedvéért, tudom is én hány évnyi lassú, karakterfejlődést. Mert annyira szörnyen megakarták mutatni ezt a nézőknek.
Komolyan azt gondolták, hogy akik nézik a sorozatot az elejétől majd ezt olyan könnyen lenyelik? Hogy kis túlzással egyik pillanatról a másikra hülyepszichopicsa Dany lesz belőle, aki nem hallgat senkire, és a taknyát is direkt megeszi, mint a hülye gyerek, csak azért, hogy bosszantsa a szüleit?
A végén már untam, hogy még mindig égeti a várost, még mindig, még mindig, még mindig...
Ezt leszámítva a rész egész jó volt, a Clegane Bowl tetszett, annak így kellett befejeződnie, de sajnálom a Vérebet.
Vrij6
JayB
A makulátlanok megszerzése(mesterek leölése - Fabian Barthez hasonmásának megégetése).*
A Tarlyk megégetése.
Tyrion maga elismeri , hogy hajlama megvan a kegyetlenkedésre, de legalább olyan segítőt választott, aki ezeket hajlamokat visszafogja, nem támogatja...
iktriad
őőő what?! 😀
Iktriad felsorolása helyén van, még kiegészítem hogy Viserys kivégzését szemrebbenés nélkül nézte, illetve a boszit is simán odakötött Drogo máglyájához. És a meereeni mesterek, 163t feszített kersztre. Egy könyörületes jószívű kislány ilyet nem csinál.
(majd jöttek az egyéb elindító okok: összes barátját elvesztette, nem szeretik, Jon a jogos örökön, stb)
Azt hogy Drogon az előző rész után hogy intézett el sokszor annyi skorpiót mint az előző részben azt nyugodtan lehet kifogásolni 😀 tök gáz volt...
Dany pálfordulása már a Tarlyk felgyújtása után érett. Nyílván az hogy már egy megnyert csata után rombolja le az egész várost az volt az igazán kemény, de mondom érett.
braxa88
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
az új rész előzetesében az utolsó 1-2 másodpercre a Darth Vader theme-t vártam 😀
több mint 6 éve
"Éveken át építették a Dany karakterét a sorozatban, hogy ő mennyire könyörületes, meg intelligens, stb."Quarth urainak megfenyegetése a kapuban, hogy felégeti a várost, ha a sárkányok felnőnek, ha nem engedik őt és a társait be.Éveken át építették a Dany karakterét a sorozatban, hogy ő mennyire könyörületes, meg intelligens, stb.Végig benne volt ez a kettőség, a hatalom és az uralkodás mindig mindenen felül állt. Egyáltalán nem volt váratlan.
Vrij6
JayB
A Tarlyk megégetése.
iktriad
őőő what?! 😀
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Ez is csak a színjáték része! 😊| Lena Headey és Nikolaj Coster-Waldau tegnapi instapostjai alapján nekik ennyi volt a GOT. Mindketten múlt időben beszélnek benne a karakterükről. |Jóska kellene majd ha ráérsz egy frissités a rendszernek 😃Még megvárom tényleg vége e a Cersei/Jaime duónak. Lehet, hogy csak kicsit megsérültek. Ahogy a keze visszanőtt, lehet jó a sebzésvédelme is és túléli.
Rózsa Sándor (betyár)
Egyelőre a tagadás fázisában vagyok.
Sobri Jóska
www.instagram.com/p/Bxa9tcbJMW4/
www.instagram.com/p/Bxaq7W_B38W/
iktriad
több mint 6 éve
Quarth urainak megfenyegetése a kapuban, hogy felégeti a várost, ha a sárkányok felnőnek, ha nem engedik őt és a társait be.Éveken át építették a Dany karakterét a sorozatban, hogy ő mennyire könyörületes, meg intelligens, stb.Végig benne volt ez a kettőség, a hatalom és az uralkodás mindig mindenen felül állt. Egyáltalán nem volt váratlan.
Vrij6
JayB
A Tarlyk megégetése.
több mint 6 éve
Ez így van. De mondom, nekem a "karaktergyilkolással" van a bajom. 😊 Amit fentebb leírtam. De ez az én "bajom" 😊Éveken át építették a Dany karakterét a sorozatban, hogy ő mennyire könyörületes, meg intelligens, stb.Végig benne volt ez a kettőség, a hatalom és az uralkodás mindig mindenen felül állt. Egyáltalán nem volt váratlan.
Vrij6
JayB