NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 375
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Leszámítva két minősíthetetlen "szerelmi" szálat és az újra semmiből előbukkanó szuperembert, meg hogy az egész nk-t tényleg mennyivel letudták, maga a rész most nem volt rossz, köszönöm kérdésed.Na de a lényeg, most mennyire volt minősíthetetlenül szar a rész?!?!??| ha Danynek lenne esze, akkor most menne vissza egyébként Essosba. Sok ez már a jóból. |Én is már csak ezért tudok szurkolni, mint "normális" lezárás...
Amadeus
A sobri által felvázolt végjátékkal együtt persze
r.baggio
braxa88
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
A vége előtt 2 résszel tulajdonképpen megkaptuk a választ a nagy kérdésre: a főellenség egy terhes nő, egy kanos kalóz és egy alulértékelt tudományos munkatárs triója.Nohát.
több mint 6 éve
Ezt tettem, de mindig előbukkan.És ha feltöltenéd valahova és csak a linket tennéd be?Jóska hogy áll a játék ? Elkezded kihúzni a neveket ?Ja, csak nem tudom beszúrni spoilerbe a fotót a jelenlegi állásról.
Rózsa Sándor (betyár)
Vagyis én be tudom, csak a képet "nem fogja" a spoiler.
Sobri Jóska
ervinator
Viszont olyan kicsi, hogy mielőtt új ablakban megnyitja az ember, szinte kiböngészhetetlen.
több mint 6 éve
Mondom mi lesz sáskáim | epic csata, full Cersei dominancia, aztán az utolsó negyedben jönnek a MOMENTUMok... Dany nullába teszi a várost éppen mindenkit dracarysozgat, mire megérkezik dzséjmi és amolyan keretes szerkezetet adva a dolognak hátba szúrja az őrült királyt again, amivel unlockolja az ultimate kingslayer achievementet. Közben Arya épp meg akarja ölni Cerseit, ami nem sikerül mert nem bírja Sándort otthagyni sebesülten megint és ez dekoncentralja. Valakit felkoncol a zombihegy. Álmos lettem idáig jutottam egyelőre |
több mint 6 éve
Nagyon kevés ez a 2 rész!170 perc több mint 2,5 óra van még hátra 😀
Egyszerűen nem lehet mindent lezárni, elfogadhatóan!
Én még várok egy ..
-Clegana bowl
-Lannister bowl
-Targaryen bowl
...és akkor még Bran,Arya sztori is van!
Jó lenne ha átbaszna az HBO és lenne egy 2,5 órás lezárás!
steelwolf
több mint 6 éve
Fun fact 4. Már egy oldallal ki lett téve a kép 😛fun fact:Fun fuct 2. Én rakom be a cikket s te kapod a likeot, tipikus 😛 😉
a starbucks 1 hete dobott piacra egy dragon drink nevu lottyot.
Borbinho
Fun fuct 3.
Alàzatosan bevallom, hogy én vagyok az, az ember az univerzumban, aki egyetlen képkockát nem láttam az egész sorozatból a reklám videókon kívül. Igen, lehet ezért lenézni 😛 😉
Úgy, hogy most élvezettel olvasom a beszélgetéseteket. 😊
dande
több mint 6 éve
Nagyon kevés ez a 2 rész!Egyszerűen nem lehet mindent lezárni, elfogadhatóan!
Én még várok egy ..
-Clegana bowl
-Lannister bowl
-Targaryen bowl
...és akkor még Bran,Arya sztori is van!
Jó lenne ha átbaszna az HBO és lenne egy 2,5 órás lezárás!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Jóska valahogy pedig ki kéne tenni az állást ??!!🤔🤔Apropó mivel senki nem mondott semmit a tétre (kivéve Solymi elvtárs de azt hagyjuk is😃)
Én szeretnék egy üveg italt feldobni (Nem túl nagyot mondjuk egy Jack Daniel’st) az első helyezetnek.
+Ez csak akkor lesz cumi ha véletlenül én nyerem 😃
több mint 6 éve
Szerintem rohadt jó volt a GoT 4.rész. Ez volt eddig a legjobb az évadban egyértelműen 😊Na de a lényeg, most mennyire volt minősíthetetlenül szar a rész?!?!??| ha Danynek lenne esze, akkor most menne vissza egyébként Essosba. Sok ez már a jóból. |Én is már csak ezért tudok szurkolni, mint "normális" lezárás...
Amadeus
r.baggio
braxa88
Végre a "régi" műsor, (ezzel semmi spoilert nem mondok) politika, érzelmek, feszültség szinte minden pillanatban és kattog az ember agya, hogy akkor most mi lesz 😀 a szereplők tekintetei különböző szitukban, ahogy egymásra néznek, könyörögve, gyűlölve, szeretve, stb...nagyon jó volt. A színészi játék is ebben a részben volt a legjobb eddig, szükség is volt rá.
| Cercei egy igazi rohadék, remélem élve felkaszabolják. Amúgy már csak azt vártam, hogy Tyrion kinyögje a végén, hogy Jamie gyerekét hordja, na akkor aztán Euron nézett volna nagyokat. Aryának meg dolga van...tudjuk mi, remélem kivérezteti a banyát |
Keményen alakulnak a drámák, szóval újra izgi a GoT 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Jó volt ez a rész, adott pár wtf jelenetet és feszültségforrást megint.|
Eddig azt hitte az ember, hogy szép nagy sereg megérkezik Királyvárba, aztán kiderül, hogy a banda egy jó része lelécel, mert az őket veszélyeztető dolog elmúlt, az meg, hogy ki ül a trónon, nem foglalkoztatja őket.
Mínusz egy sárkány eksön is meglepő volt, jelezte, hogy nem esélytelen az ellenfél, de vártam ilyesmit.
Dany "joggal" dühöng, mert eddigre valóban bedarálhatta volna Cerseit, így meg azért nehéz küzdelem lesz, ráadásul kezd megkattanni, mert csak a trón érdekli, Varys bá meg lehet lelép, oldalt vált, stb.
Jaime karakterfejlődése(?) is meglepő és érdekes volt, kíváncsi leszek mi lesz akkor ha hazamegy és Cersei meg leküldi kutyába, mert Euron használhatóbb. Lehet akkor folytja meg.
Tyrion szenved ezerrel, érzi ő, hogy lehet váltani kellene, de még reménykedik, áltatja magát.
Aztán lehet Danyről kiderül ez-az, pl. valóban ő Azor Ahai azt ráül a trónra, de úgy, hogy Jon közben megmurdel.
Ki tudja, semmi sem az aminek látszik, két rész alatt történhetnek még izgalmas dolgok.
|
több mint 6 éve
fun fact:Fun fuct 2. Én rakom be a cikket s te kapod a likeot, tipikus 😛 😉
Borbinho
Fun fuct 3.
Alàzatosan bevallom, hogy én vagyok az, az ember az univerzumban, aki egyetlen képkockát nem láttam az egész sorozatból a reklám videókon kívül. Igen, lehet ezért lenézni 😛 😉
Úgy, hogy most élvezettel olvasom a beszélgetéseteket. 😊
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Bárki.de ki? House Martell kihalt, fattyak csak lányok vannak. Honnan a faszból rántottak elő egy herceget? Melyik ház? Nevetséges. Itt már nem arról beszélünk, hogy szar a cselekményszál vagy sem, vagy, hogy tetszik-e vagy sem, hanem konkrétan megy szembe a könyvvel.| továbbra sem értem ezt a dorni herceg dolgot Quentyn Martell néven volt ugye egy herceg még, de ő is meghalt a könyvben. Érthetetlen a történetvezetés |Akkor szerinted most dorne uralkodó nélkül tengleng?
Amadeus
Nyilván van új herceg, aki irányitja dornet, és vmelyik oldalt támogatná (mint minden ház, de ez egy sorozat, nincs mindenre idő kibontani)
(Nem fogja, csak emlitették.)
braxa88
Amadeus
Ez megy a könyvvel szemben? Ez amúgy könyvesként most a sorozatban egy kit érdekel kategória...
több mint 6 éve
fun fact:Fixen nem véletlen volt 😀
Borbinho
Ennyi pénzből nem születnek ott maradt kávés poharak 😀
több mint 6 éve
de ki? House Martell kihalt, fattyak csak lányok vannak. Honnan a faszból rántottak elő egy herceget? Melyik ház? Nevetséges. Itt már nem arról beszélünk, hogy szar a cselekményszál vagy sem, vagy, hogy tetszik-e vagy sem, hanem konkrétan megy szembe a könyvvel.| továbbra sem értem ezt a dorni herceg dolgot Quentyn Martell néven volt ugye egy herceg még, de ő is meghalt a könyvben. Érthetetlen a történetvezetés |Akkor szerinted most dorne uralkodó nélkül tengleng?
Amadeus
Nyilván van új herceg, aki irányitja dornet, és vmelyik oldalt támogatná (mint minden ház, de ez egy sorozat, nincs mindenre idő kibontani)
braxa88
több mint 6 éve
fun fact:a starbucks 1 hete dobott piacra egy dragon drink nevu lottyot.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
| továbbra sem értem ezt a dorni herceg dolgot Quentyn Martell néven volt ugye egy herceg még, de ő is meghalt a könyvben. Érthetetlen a történetvezetés |Akkor szerinted most dorne uralkodó nélkül tengleng?
Amadeus
több mint 6 éve
| továbbra sem értem ezt a dorni herceg dolgot: Quentyn Martell néven volt ugye egy herceg még, de ő is meghalt a könyvben. Érthetetlen a történetvezetés. |
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Lassan kezdem érezni, mit élhetnek át a stockholm szindrómások. 😀Tényleg most már úgy kell leülni a GoT elé és kibekkelni ezt a maradék 2 részt , hogy teljesen kikapcsolod az agyad és nem gondolsz az orbitális következetlenségekre, logikátlanságokra, csak nézed azt amit eléd raknak.
Ebben a részben is plot hole tengerek voltak. Ha már tengerek, nem mehetek el szó nélkül Euron mellett aki önmagában egy 2 lábon járó plot hole. 😀
Úgy önmagában szódával elment ez a rész.
| Az a párbeszéd különösen tetszett, mikor Danny-nek ecsetelik, hogy
csak türelmesen kell várni, mert Cersei továbbra is csak veszíti a szövetségeseit és a nép is ellene van, erre fél percre rá ugyan ebben a jelenetben Danny megszólal most kell lecsapni Cersei-re, mert napról napra csak erősebb lesz. | Na ez kb. hűen tükrözi az elmúlt évadok/részek "minőségét" történetvezetésben és ezért is tűnhet Cersei hatalmas taktikai játékosnak, ha a többieket egyszerűen direkt retardáltnak írják meg. 😒
több mint 6 éve
Na de a lényeg, most mennyire volt minősíthetetlenül szar a rész?!?!??| ha Danynek lenne esze, akkor most menne vissza egyébként Essosba. Sok ez már a jóból. |Én is már csak ezért tudok szurkolni, mint "normális" lezárás...
Amadeus
r.baggio
több mint 6 éve
| ha Danynek lenne esze, akkor most menne vissza egyébként Essosba. Sok ez már a jóból. |Én is már csak ezért tudok szurkolni, mint "normális" lezárás...
Amadeus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Kész, vége, most hagyjátok abba 😉 😛| velvet.hu/gumicukor/2019/05/06/tronok_harca_baki/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link |
több mint 6 éve
Ha a sorozatokbol es filmekbol akarsz lenyegi tudasra szert tenni a Marvel-univerzumrol, akkor van egy rossz hirem.Marvel's Runaways ??te teljesen indokolatlan vagy.
Milyen skacok ?
(Na még 10 sorozat az Avengers End Game-ig,És 3 film ☝🙈😂😃)
Rózsa Sándor (betyár)
shawnkaCsak figyelmes vagyok 😃És probálok a filmek+sorozatok által amennyire ez általuk lehetséges mindenre kiterjedő tudásra szert tenni Marvel univerzum témakörben 😃😃 (Viccet félre téve már gecireeee unom de ha elkezdtem már csak azért is végig nézem így egyben )Marvel's Runaways ??te teljesen indokolatlan vagy.
Milyen skacok ?
Rózsa Sándor (betyár)
shawnka
Rózsa Sándor (betyár)
Olvass kepregenyeket inkabb.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Marvel's Runaways ??te teljesen indokolatlan vagy.
Milyen skacok ?
Rózsa Sándor (betyár)
shawnka
Csak figyelmes vagyok 😃És probálok a filmek+sorozatok által amennyire ez általuk lehetséges mindenre kiterjedő tudásra szert tenni Marvel univerzum témakörben 😃😃 (Viccet félre téve már gecireeee unom de ha elkezdtem már csak azért is végig nézem így egyben )Marvel's Runaways ??te teljesen indokolatlan vagy.
Milyen skacok ?
Rózsa Sándor (betyár)
shawnka
több mint 6 éve
ezt még az előző részhez (az egyik legjobb youtube csatorna az alt-shift-x)Innen lopja a videokat az a magyar srác is. KB csak lefordítja.De amúgy kiváló csatorna.
www.youtube.com/watch?v=fwWqI4AJLmY&t=31s
r.baggio
Szerkesztette: Kenny
több mint 6 éve
| ha Danynek lenne esze, akkor most menne vissza egyébként Essosba. Sok ez már a jóból. || Second Sons. HOL VANNAK MÁR? |
Amadeus