NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 6 éve
És ha feltöltenéd valahova és csak a linket tennéd be?Jóska hogy áll a játék ? Elkezded kihúzni a neveket ?Ja, csak nem tudom beszúrni spoilerbe a fotót a jelenlegi állásról.
Rózsa Sándor (betyár)
Vagyis én be tudom, csak a képet "nem fogja" a spoiler.
Sobri Jóska
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Jóska hogy áll a játék ? Elkezded kihúzni a neveket ?Ja, csak nem tudom beszúrni spoilerbe a fotót a jelenlegi állásról.
Rózsa Sándor (betyár)
Vagyis én be tudom, csak a képet "nem fogja" a spoiler.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Jóska hogy áll a játék ? Elkezded kihúzni a neveket ?
több mint 6 éve
Hát nem.csak az öreg Aerysnek lesz igaza: burn them all.Ha a küldetéstudat alatt a célt érted, az valóban nem volt nekik, hisz minden energiájukat lekötötte a túlélés.Ez egy olyan rész volt, ami normál esetben egy évad alatt kerül bemutatásra, kibontásra. Minden sztorielem csak skiccelve volt, ez felbukkan, az elindul, amazt leölik, emezek együtt mennek, stb.szerintem inkább a kudarcokról szól ez a sorozat. Az összes main karakter abba döglött bele, hogy volt valami nagy ügye, célja, jellemvonása ami mentén élt és végül nem jött össze dolog neki valamiért (Eddardot megöli a "becsülete", Tywint megöli Tyrion, Olenna belehal a bosszúvágyba, a dorni nőci is emiatt rohad jelenleg a cellában, Roose Bolton, Rob Stark, Walder Frey aki azt akarta, hogy komolyan vegyék, Margery...). Egyetlen karakter van, amelyik sikeres volt eddig, az Melisandre. Ha most kéne mockolni a sorozat végére, akkor Aegon felül a trónra és Sansa fog mellette csücsülni asszonyként. Dany kudarcot vall, olyan lesz mint az apja, belehal. Cersei sem kerüli el a jóslatát, Jaime is belehal majd, Varys is a komcsi álmába (neki meg is mondta Melisandre a 7. évadban, Euron, Bronn dettó)
Szépen megvalósítva simán elegendő 10 részre.
Szóval ötlet lenne, csak már ugye a játékidő, hogy ez a zárósorozat, sűríti be így az eseményeket.
Ez a 4.rész egy sorozatnyi törénést dobált fel, a fentiekből következően elnagyoltan.
Valószínűleg ez lesz az 5. és 6. rész is, így, ilyen ütemben haladva bárhova eljuthatnak, bármi megtörténhet, az Aegon király és Dany királynőtől kezdve a szabad királyságok laza unióján keresztül a "Tormund sietve jő, hogy vannak még mások a falon túl!", majd összefog Cersei és Sansáig bezárólag akármi.
És lássuk be, valójában olyan mindegy is, melyik történik, hiszen ez csak 10 év Westeros többezer éves történetéből, bármi is lesz a vége, nem az lesz 100 vagy 1000 év múlva.
Nekem az epic zárójelenetem az lenne, hogy ki lenne írva, hogy '200 év múlva', és egy nagy csata elötti pillanatokra érkezne a kamera, ahol egyik oldalon látnánk a harcoló felek zászlóit, rajta: buzogányt, kígyót, cápát, a másik oldalon pedig nyolcágú kék csillagot, kettősfejszét és baglyot, és a hátsó sorokban egy pici segédcsapatnál egy általunk is ismertet, egy Targaryen vagy Lannister lobogót.
Ez mutatná meg szépen, hogy semmi sem örök, hogy királyok, családok, házak jönnek a semmiből, és tűnnek is el, és ez helyezné egyfajta kontextusba azt a véget, ami akármi is, ebben a koncepcióban súlytalanná válna, akár Cersei, akár Aegon, akár Dany ér oda.
Sobri Jóska
Aegon és Sansa azok, akiknek sosem volt küldetéstudata, de valahogy mindig túlélték az eseményeket. Szóval adná magát, hogy a trónra üljenek. Aztán lehet, hogy mindenki megpusztul, kihalnak a nagy családok és felbomlik a 7 királyság és kezdődik az egész játék újra.
spoileres ui: | a dorni herceg bedobása a sorozatba tök faszság 2 résszel a vége előtt. Elég nagy homer vagyok, de ez wtf nekem is. |
Amadeus
Akinek meg céljai vannak, azokat egy másik ember céljai előbb-utóbb keresztül húzzák, ez a dolog természete. Semmi sem örökkévaló.
Melisandrenak könnyű dolga volt, ő vallási fanatikus, akinek él e hal e, egyremegy, csak mehessen a fanatizmusa után, így ezt nem küldetéstudatnak, hanem egyfajta torz valóságérzékelésnek veszem.
Viszont én próbáltam még tegnap hajnalban magamban egyértelműen becsületes karaktert keresni, Jaime önfikázása után, és arra jutottam, hogy mindegyik volt már geci, esküszegő (persze jó okkal), mindenki hazudott, mindenki sztorijában van szar a palacsintában. Ez azért eléggé emberi.
Puzsér szerint egyébként Davos az, aki az erkölcsi pozitív végpont a sztoriban.
Szerintem nincs ilyen, hisz Davos is tevékenyen részt vett Renly halálában és Mance megégetésében, ő sem makulátlan erkölcsileg. Ahogy senki se.
Sobri Jóska
Amadeus
Inkább Machiavellinek, meg Szun-ce-nek.
A maximális erkölcsösség nem kritérium.
Ezért nem is kell erre törekedni.
Így ezt büntetni is indokolatlan.
több mint 6 éve
csak az öreg Aerysnek lesz igaza: burn them all.Ha a küldetéstudat alatt a célt érted, az valóban nem volt nekik, hisz minden energiájukat lekötötte a túlélés.Ez egy olyan rész volt, ami normál esetben egy évad alatt kerül bemutatásra, kibontásra. Minden sztorielem csak skiccelve volt, ez felbukkan, az elindul, amazt leölik, emezek együtt mennek, stb.szerintem inkább a kudarcokról szól ez a sorozat. Az összes main karakter abba döglött bele, hogy volt valami nagy ügye, célja, jellemvonása ami mentén élt és végül nem jött össze dolog neki valamiért (Eddardot megöli a "becsülete", Tywint megöli Tyrion, Olenna belehal a bosszúvágyba, a dorni nőci is emiatt rohad jelenleg a cellában, Roose Bolton, Rob Stark, Walder Frey aki azt akarta, hogy komolyan vegyék, Margery...). Egyetlen karakter van, amelyik sikeres volt eddig, az Melisandre. Ha most kéne mockolni a sorozat végére, akkor Aegon felül a trónra és Sansa fog mellette csücsülni asszonyként. Dany kudarcot vall, olyan lesz mint az apja, belehal. Cersei sem kerüli el a jóslatát, Jaime is belehal majd, Varys is a komcsi álmába (neki meg is mondta Melisandre a 7. évadban, Euron, Bronn dettó)
Szóval ötlet lenne, csak már ugye a játékidő, hogy ez a zárósorozat, sűríti be így az eseményeket.
Ez a 4.rész egy sorozatnyi törénést dobált fel, a fentiekből következően elnagyoltan.
Valószínűleg ez lesz az 5. és 6. rész is, így, ilyen ütemben haladva bárhova eljuthatnak, bármi megtörténhet, az Aegon király és Dany királynőtől kezdve a szabad királyságok laza unióján keresztül a "Tormund sietve jő, hogy vannak még mások a falon túl!", majd összefog Cersei és Sansáig bezárólag akármi.
És lássuk be, valójában olyan mindegy is, melyik történik, hiszen ez csak 10 év Westeros többezer éves történetéből, bármi is lesz a vége, nem az lesz 100 vagy 1000 év múlva.
Nekem az epic zárójelenetem az lenne, hogy ki lenne írva, hogy '200 év múlva', és egy nagy csata elötti pillanatokra érkezne a kamera, ahol egyik oldalon látnánk a harcoló felek zászlóit, rajta: buzogányt, kígyót, cápát, a másik oldalon pedig nyolcágú kék csillagot, kettősfejszét és baglyot, és a hátsó sorokban egy pici segédcsapatnál egy általunk is ismertet, egy Targaryen vagy Lannister lobogót.
Ez mutatná meg szépen, hogy semmi sem örök, hogy királyok, családok, házak jönnek a semmiből, és tűnnek is el, és ez helyezné egyfajta kontextusba azt a véget, ami akármi is, ebben a koncepcióban súlytalanná válna, akár Cersei, akár Aegon, akár Dany ér oda.
Sobri Jóska
Aegon és Sansa azok, akiknek sosem volt küldetéstudata, de valahogy mindig túlélték az eseményeket. Szóval adná magát, hogy a trónra üljenek. Aztán lehet, hogy mindenki megpusztul, kihalnak a nagy családok és felbomlik a 7 királyság és kezdődik az egész játék újra.
spoileres ui: | a dorni herceg bedobása a sorozatba tök faszság 2 résszel a vége előtt. Elég nagy homer vagyok, de ez wtf nekem is. |
Amadeus
Akinek meg céljai vannak, azokat egy másik ember céljai előbb-utóbb keresztül húzzák, ez a dolog természete. Semmi sem örökkévaló.
Melisandrenak könnyű dolga volt, ő vallási fanatikus, akinek él e hal e, egyremegy, csak mehessen a fanatizmusa után, így ezt nem küldetéstudatnak, hanem egyfajta torz valóságérzékelésnek veszem.
Viszont én próbáltam még tegnap hajnalban magamban egyértelműen becsületes karaktert keresni, Jaime önfikázása után, és arra jutottam, hogy mindegyik volt már geci, esküszegő (persze jó okkal), mindenki hazudott, mindenki sztorijában van szar a palacsintában. Ez azért eléggé emberi.
Szerintem nincs ilyen, hisz Davos is tevékenyen részt vett Renly halálában és Mance megégetésében, ő sem makulátlan erkölcsileg. Ahogy senki se.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Ha a küldetéstudat alatt a célt érted, az valóban nem volt nekik, hisz minden energiájukat lekötötte a túlélés.Ez egy olyan rész volt, ami normál esetben egy évad alatt kerül bemutatásra, kibontásra. Minden sztorielem csak skiccelve volt, ez felbukkan, az elindul, amazt leölik, emezek együtt mennek, stb.szerintem inkább a kudarcokról szól ez a sorozat. Az összes main karakter abba döglött bele, hogy volt valami nagy ügye, célja, jellemvonása ami mentén élt és végül nem jött össze dolog neki valamiért (Eddardot megöli a "becsülete", Tywint megöli Tyrion, Olenna belehal a bosszúvágyba, a dorni nőci is emiatt rohad jelenleg a cellában, Roose Bolton, Rob Stark, Walder Frey aki azt akarta, hogy komolyan vegyék, Margery...). Egyetlen karakter van, amelyik sikeres volt eddig, az Melisandre. Ha most kéne mockolni a sorozat végére, akkor Aegon felül a trónra és Sansa fog mellette csücsülni asszonyként. Dany kudarcot vall, olyan lesz mint az apja, belehal. Cersei sem kerüli el a jóslatát, Jaime is belehal majd, Varys is a komcsi álmába (neki meg is mondta Melisandre a 7. évadban, Euron, Bronn dettó)
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 6 éve
ezt még az előző részhez (az egyik legjobb youtube csatorna az alt-shift-x)www.youtube.com/watch?v=fwWqI4AJLmY&t=31s

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ez egy olyan rész volt, ami normál esetben egy évad alatt kerül bemutatásra, kibontásra. Minden sztorielem csak skiccelve volt, ez felbukkan, az elindul, amazt leölik, emezek együtt mennek, stb.szerintem inkább a kudarcokról szól ez a sorozat. Az összes main karakter abba döglött bele, hogy volt valami nagy ügye, célja, jellemvonása ami mentén élt és végül nem jött össze dolog neki valamiért (Eddardot megöli a "becsülete", Tywint megöli Tyrion, Olenna belehal a bosszúvágyba, a dorni nőci is emiatt rohad jelenleg a cellában, Roose Bolton, Rob Stark, Walder Frey aki azt akarta, hogy komolyan vegyék, Margery...). Egyetlen karakter van, amelyik sikeres volt eddig, az Melisandre. Ha most kéne mockolni a sorozat végére, akkor Aegon felül a trónra és Sansa fog mellette csücsülni asszonyként. Dany kudarcot vall, olyan lesz mint az apja, belehal. Cersei sem kerüli el a jóslatát, Jaime is belehal majd, Varys is a komcsi álmába (neki meg is mondta Melisandre a 7. évadban, Euron, Bronn dettó)
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Ez egy olyan rész volt, ami normál esetben egy évad alatt kerül bemutatásra, kibontásra. Minden sztorielem csak skiccelve volt, ez felbukkan, az elindul, amazt leölik, emezek együtt mennek, stb.Szépen megvalósítva simán elegendő 10 részre.
több mint 6 éve
||Igazából ez is egy érdekes része ennek. Mindenki azt várja, hogy a főszereplők is hulljanak el váratlanul 😀Nem mindenki, egyébként igazad van a kettősségben. 😊 Mégis, így, hogy valahol ez számít a sorozatban váratlannak, hogy az utolsó évadban az eddig látott 4 részben nincs vezéráldozat, de még nagyon mellékkarakter áldozat sem túl sok, nem elégíti ki az igényeket sokaknál. Másoknál pedig hozzátesz az élvezeti faktorhoz, persze ezzel nincs baj.
Nehéz megfelelni ennek egyébként, én sokkal jobban szeretném azt , hogy lezárják már a sorozatot úgy értelmesen annak mentén ami fel lett építve, minthogy csak azért mert az az IGÉNY, hogy meghaljanak a főbb karakterek, csak egy satnya végkifejlet jön, amit nem építettek csak improznak a végén.
Ez egy Anti Fan-service, fan-service 😀
Toca
Tényleg szinte lehetetlen megfelelni mindenkinek, mert mindenki másért szereti a sorozatot, a karaktereket, mindenki más végkifejletet szeretne. Én pl. inkább örülnék, ha Cersei maradna a trónon, minthogy John vagy Daenerys kerüljön oda. Ugyanakkor meglepne, ha bármelyik bekövetkezne. Te mire számítasz, illetve melyik az a végkifejlet, amit nagyon nem szeretnél? |
Padrinaggio
Persze én eltudom fogadni, hogy mindenki mást vár, ezért van az igazából, hogy engem nem az zavar ha valakinek nem tetszik ami van, hanem hogy kategorikusan kijelenti, hogy szar és ne is merd védeni mert szar 😀.
Nekem csak a Jon és Dany együtt urakodnak végkifejlet az amitől elhányom magam.
Amennyire a Starkokat kinyirbálták én örülnék ha ők esnének végül a trónra.
Én a várat nem igazán látom, most hogy veszikbe, de amúgy ami a részben a legrosszabb volt nem is értem, honnan van ez a serege egyáltalán Danynak.
Aryat meg ellőtték az éjkirályra, ha megint azon fog múlni a világ hogy ő assassinban kinyírja Cerseit az elég gagyi lesz.
Amúgy nem nagyon tudom mi lesz én már elengedtem a igényeim részét, csak legyen valami kissé váratlan. Pl. ahogy leesett az egyik sárkány.
|
több mint 6 éve
| Igazából ez is egy érdekes része ennek. Mindenki azt várja, hogy a főszereplők is hulljanak el váratlanul 😀Nem mindenki, egyébként igazad van a kettősségben. 😊 Mégis, így, hogy valahol ez számít a sorozatban váratlannak, hogy az utolsó évadban az eddig látott 4 részben nincs vezéráldozat, de még nagyon mellékkarakter áldozat sem túl sok, nem elégíti ki az igényeket sokaknál. Másoknál pedig hozzátesz az élvezeti faktorhoz, persze ezzel nincs baj.
Nehéz megfelelni ennek egyébként, én sokkal jobban szeretném azt , hogy lezárják már a sorozatot úgy értelmesen annak mentén ami fel lett építve, minthogy csak azért mert az az IGÉNY, hogy meghaljanak a főbb karakterek, csak egy satnya végkifejlet jön, amit nem építettek csak improznak a végén.
Toca
Tényleg szinte lehetetlen megfelelni mindenkinek, mert mindenki másért szereti a sorozatot, a karaktereket, mindenki más végkifejletet szeretne. Én pl. inkább örülnék, ha Cersei maradna a trónon, minthogy John vagy Daenerys kerüljön oda. Ugyanakkor meglepne, ha bármelyik bekövetkezne. Te mire számítasz, illetve melyik az a végkifejlet, amit nagyon nem szeretnél? |
több mint 6 éve
| ha Danynek lenne esze, akkor most menne vissza egyébként Essosba. Sok ez már a jóból. |
több mint 6 éve
| Nem hittem volna, hogy Jorah hiányát egyből így megérzi Dany "tanácsának" a légköre. Kb már csak Jhon van mellette meg Tyrion úgy ahogy. Esküszöm már kezdtem sajnálni ebben a részben, ahogy teljesen kívülállóként szemléli az eseményeket (vagy nem is szemléli mert a háta mögött zajlanak). Bár annyira tolták Varys árulását, hogy talán nem az lesz. A veszteségek oroszlán része az övé. Oda lett a hadereje nagyja 2 sárkánya (gyereke), Jorah, Missandei miközben az ellenség csak erősebb lett mindez miért is?- Mert hallgatott a tanácsosaira (akik lehet, hogy simán elárulják), hogy ne égesse porig Cerseit és bandáját abban a pillanatban amikor kikötött Westeroson, amíg még volt 3 sárkánya és nem volt Aranykompánia meg fekete nyilak zápora. Most meg hogy (ki)használták már nem is annyira őt támogatják...DE azért arra még biztos jó lesz, hogy a maradék seregét is (f)elhasználják. Csak hát már a düh meg presztízs miatt sem kulloghat vissza Meereenba élni a világát.
Gendry majd talán tesz valami páncélt a sárkányra, de szerintem a békeidőkre mindegyik el fog hullani a status que végett.
Remélem nem mindenkit Arya fog legyakni aki számít |
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
||
Persze csak ha a végjátékban benne vannak és hát ebből a részből na meg abból is látszott, hogy benne vannak, nem ölik meg. Azért sokkal könnyebb valakit kinyírni 8 könyv közepén, mint a végén amikor ráépíted a plotot . Persze értem amit mondasz mindenkitől ezt kapom, hogy a GoT felépítette, hogy bárki meghalhat aztán most mégse hal meg. Csak hát kell egy végjáték ahhoz meg szereplők...|
Toca
| Én is értelek téged, csak mi van akkor, ha nekem az tetszene, ha nem az lenne a végjáték amire számítunk? 😊 Mivel ez a Trónok harca.. ebbe szerettem bele. Nem azt kapom, amit várok, vagy várhatnánk más kiszámítható sorozattól.
Egyébként ha minden részben meghalt volna/meghalna egy főbb karakter és néhány mellékszereplő, de legalább 3. 4. 5. részben, ne mondd már, hogy ne maradna elég így is az utolsó részre. 😊 Rengeteg karakter van továbbra is. |
Padrinaggio
Igazából ez is egy érdekes része ennek. Mindenki azt várja, hogy a főszereplők is hulljanak el váratlanul 😀
|
Szerkesztette: Toca
több mint 6 éve
| Persze csak ha a végjátékban benne vannak és hát ebből a részből na meg abból is látszott, hogy benne vannak, nem ölik meg. Azért sokkal könnyebb valakit kinyírni 8 könyv közepén, mint a végén amikor ráépíted a plotot . Persze értem amit mondasz mindenkitől ezt kapom, hogy a GoT felépítette, hogy bárki meghalhat aztán most mégse hal meg. Csak hát kell egy végjáték ahhoz meg szereplők...|
Toca
| Én is értelek téged, csak mi van akkor, ha nekem az tetszene, ha nem az lenne a végjáték amire számítunk? 😊 Mivel ez a Trónok harca.. ebbe szerettem bele. Nem azt kapom, amit várok, vagy várhatnánk más kiszámítható sorozattól.
Egyébként ha minden részben meghalt volna/meghalna egy főbb karakter és néhány mellékszereplő, de legalább 3. 4. 5. részben, ne mondd már, hogy ne maradna elég így is az utolsó részre. 😊 Rengeteg karakter van továbbra is. |
Szerkesztette: Padrinaggio
több mint 6 éve
Épp most írok egy videót arról a témáról, ami már az Endgame kapcsán is pedzegette a fantáziámat, de a tegnapi rész eldöntötte: van egy ekkora mainstream mozgókép (szerintem erre már nem random vasárnap esti sorozatként kell tekinteni, hanem eventként - ahogy az Infinity war és az Endgame esetében is), amit nem tudsz normálisan befejezni. Egyrészt Benioff és Weiss anno egy könyvadaptációra lettek leszerződtetve, nem egy befejezetlen regényciklus szálainak elvarrására, másrészt úgy ezt nem lehet megírni, hogy mindenki maradéktalanul elégedett legyen. Egyszerűen képtelenség.Melyik halál lett volna váratlan kérdezem? Hogy egy csatába elesik egy főszereplő mondjuk? Kivan hegyezve a történet egy végre, ehhez kellenek karakterek.| Ha a harmadik részről beszélünk: Jon, Daenerys, Tyrion, Sansa, Arya halála számomra mind meglepő lett volna, ellenben izgultam, hogy Jaime túlélje. Erre a csatára vártunk éveket, hogy a mások megérkezzenek, ehhez képest alig volt érdemi áldozat, nem volt súlya az egésznek, így pedig akár a második résznek is kevesebb értelme van, pedig sokan örültek a szép búcsúrésznek.
Toca
Mindenesetre nekem ez a mostani rész sokkal jobban tetszett és még reménykedek, hogy én is élvezni fogom a végjátékot és nem lesz kiszámítható. |
Padrinaggio
Szerintem amúgy sajnos innét kiszámítható az utolsó két rész, bízom benne, hogy nem a következő fog történni, but here it comes:
| Cerseit lenyomják a következő részben, Dany totálisan átmegy őrültbe, kivégezteti Tyriont és Varyst, Jon nem tud ezzel mit kezdeni, viszont muszáj neki, ezért a maradék északi sereggel nekimegy a Makulátlanoknak és a dothrakiaknak, epic csata, stb, Jon kénytelen megölni Danyt, aki eddigre teljesen out of control, viszont nem lesz hajlandó ráülni a trónra, inkább visszamegy a falhoz és Tormundékkal újjáépíti az őrséget. Észak független lesz Sansa alatt, a vastrónt beolvasztják és nem lesz király, helyette egy council Davos és Bran (meg mittudomén, aki okos karakter) vezetésével. |
több mint 6 éve
| Persze csak ha a végjátékban benne vannak és hát ebből a részből na meg abból is látszott, hogy benne vannak, nem ölik meg. Azért sokkal könnyebb valakit kinyírni 8 könyv közepén, mint a végén amikor ráépíted a plotot . Persze értem amit mondasz mindenkitől ezt kapom, hogy a GoT felépítette, hogy bárki meghalhat aztán most mégse hal meg. Csak hát kell egy végjáték ahhoz meg szereplők... |Melyik halál lett volna váratlan kérdezem? Hogy egy csatába elesik egy főszereplő mondjuk? Kivan hegyezve a történet egy végre, ehhez kellenek karakterek.| Ha a harmadik részről beszélünk: Jon, Daenerys, Tyrion, Sansa, Arya halála számomra mind meglepő lett volna, ellenben izgultam, hogy Jaime túlélje. Erre a csatára vártunk éveket, hogy a mások megérkezzenek, ehhez képest alig volt érdemi áldozat, nem volt súlya az egésznek, így pedig akár a második résznek is kevesebb értelme van, pedig sokan örültek a szép búcsúrésznek.
Toca
Mindenesetre nekem ez a mostani rész sokkal jobban tetszett és még reménykedek, hogy én is élvezni fogom a végjátékot és nem lesz kiszámítható. |
Padrinaggio
több mint 6 éve
Melyik halál lett volna váratlan kérdezem? Hogy egy csatába elesik egy főszereplő mondjuk? Kivan hegyezve a történet egy végre, ehhez kellenek karakterek.| Ha a harmadik részről beszélünk: Jon, Daenerys, Tyrion, Sansa, Arya halála számomra mind meglepő lett volna, ellenben izgultam, hogy Jaime túlélje. Erre a csatára vártunk éveket, hogy a mások megérkezzenek, ehhez képest alig volt érdemi áldozat, nem volt súlya az egésznek, így pedig akár a második résznek is kevesebb értelme van, pedig sokan örültek a szép búcsúrésznek.
Toca
több mint 6 éve
Melyik halál lett volna váratlan kérdezem? Hogy egy csatába elesik egy főszereplő mondjuk? Kivan hegyezve a történet egy végre, ehhez kellenek karakterek.Ez a sorozat pont attól is lett egyedi, hogy meghúzzák a váratlan halálokat a főbb karaktereknél, illetve, hogy súlya van szinte minden párbeszédnek. Elég nagy csalódás így is, hogy az előző évadok színvonala lecsökkent, pláne csalódás lenne, ha a vége happy end lenne. Persze ízlések és pofonok, ez csak egy vélemény a sok közül.| hogy nem nyírják ki a (főbb) karaktereket és kevés a váratlan húzás. |8 évig nem nézel egy sorozatot csak azért, hogy a végén mindenki meghaljon. Én legalábbis nem tudok azért szurkolni, hogy a karakterek, akikkel 2011 óta utazok én is Westerosban meghaljanak, mert mindjárt vége a sorozatnak.
Padrinaggio
that would be just lazy writing
amúgy meg kapjátok össze magatokat srácok, mindjárt délután 2 és nem pörög a topik 😀
shawnka
Padrinaggio
több mint 6 éve
De Martin kinyírta a főszereplőket az HBO meg csak fan-servicel hogy nem öli meg a fontos szereplőket!!!!!| hogy nem nyírják ki a (főbb) karaktereket és kevés a váratlan húzás. |8 évig nem nézel egy sorozatot csak azért, hogy a végén mindenki meghaljon. Én legalábbis nem tudok azért szurkolni, hogy a karakterek, akikkel 2011 óta utazok én is Westerosban meghaljanak, mert mindjárt vége a sorozatnak.
Padrinaggio
amúgy meg kapjátok össze magatokat srácok, mindjárt délután 2 és nem pörög a topik 😀
shawnka
| Szerintem jó volt. Örülök, hogy Danyt pofánbaszta megint a valóság, hogy kretén módon repked az csodálkozik ha odahal az egyik sárkány. Egyébként nem értem mit keménykedik, hogy szétégeti a várost. Közelébe nem tud menni mert szétnyilazzák. Megnézzük. Végülis két legjobb spanja és két sárkánya halt oda mert ostoba... Remélem nem ő lesz a trónon. |
több mint 6 éve
Ez a sorozat pont attól is lett egyedi, hogy meghúzzák a váratlan halálokat a főbb karaktereknél, illetve, hogy súlya van szinte minden párbeszédnek. Elég nagy csalódás így is, hogy az előző évadok színvonala lecsökkent, pláne csalódás lenne, ha a vége happy end lenne. Persze ízlések és pofonok, ez csak egy vélemény a sok közül.| hogy nem nyírják ki a (főbb) karaktereket és kevés a váratlan húzás. |8 évig nem nézel egy sorozatot csak azért, hogy a végén mindenki meghaljon. Én legalábbis nem tudok azért szurkolni, hogy a karakterek, akikkel 2011 óta utazok én is Westerosban meghaljanak, mert mindjárt vége a sorozatnak.
Padrinaggio
shawnka
több mint 6 éve
| hogy nem nyírják ki a (főbb) karaktereket és kevés a váratlan húzás. |8 évig nem nézel egy sorozatot csak azért, hogy a végén mindenki meghaljon. Én legalábbis nem tudok azért szurkolni, hogy a karakterek, akikkel 2011 óta utazok én is Westerosban meghaljanak, mert mindjárt vége a sorozatnak.
Padrinaggio
több mint 6 éve
| Akkor kezdem én. Nekem bejött a maga hibáival együtt. Végre voltak benne érdekes párbeszédek, külön öröm, hogy Varys ismét tervez valamit, illetve Bronn felbukkanása is örömteli, Tyrion akciója is jó volt. Összességében ezt a részt élveztem eddig legjobban az új évadból, de továbbra is csalódás, hogy nem nyírják ki a (főbb) karaktereket és kevés a váratlan húzás. |