Tenisz
15 feliratkozó
13 órája
Mannarino-t nezzetek meg ezen a tornan. Hihetetlen, hogy milyen a mezony. Emberunk szereti a fuvet, de ezen kivul semmi nincs a kezeben. Semmi, sot Minden ellene szol.
1 napja
most fogadok ha nem sérülés szól közbe akkor 8ig elmegyHa szimpatikus valakinek, ha nem de jó lenne ha Kyrgios legalább Wimbledont végig bírná egészségesen.Végig bírja egeszégesen és búcsúzok max 2.körben.
remontada
Toca
2 napja
Akkor marad az egyéni. Nehogy véletlenül megnyerje Wimbledont.Annyira brutál erős volt régen, hogy ha elindulna, én most is rá tennék.
2 napja
de. Pliskovával játszott, jobbra oldalazásból akart visszamozogni, és a bal térde megadta magát.Mboko? Ne már.Serena győzelemmel tért vissza. Valószínűleg sok jó nem lenne ha szingli módban is indulna majd, de ez a szerva még mindig állataztán ez most annyiban is marad, mert a párospartnere most szakította szét a térdét egyesben
remontada
slowmotion
KeyG
Szerkesztette: slowmotion
2 napja
Mboko? Ne már.Serena győzelemmel tért vissza. Valószínűleg sok jó nem lenne ha szingli módban is indulna majd, de ez a szerva még mindig állataztán ez most annyiban is marad, mert a párospartnere most szakította szét a térdét egyesben
remontada
slowmotion
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
Serena győzelemmel tért vissza. Valószínűleg sok jó nem lenne ha szingli módban is indulna majd, de ez a szerva még mindig állataztán ez most annyiban is marad, mert a párospartnere most szakította szét a térdét egyesben
remontada
3 napja
Serena győzelemmel tért vissza. Valószínűleg sok jó nem lenne ha szingli módban is indulna majd, de ez a szerva még mindig állat
3 napja
Ha szimpatikus valakinek, ha nem de jó lenne ha Kyrgios legalább Wimbledont végig bírná egészségesen.Végig bírja egeszégesen és búcsúzok max 2.körben.
remontada
3 napja
Legalább egymást gyepálnák nem másokatHa szimpatikus valakinek, ha nem de jó lenne ha Kyrgios legalább Wimbledont végig bírná egészségesen.Jó kis fight-ot tolhatna Zverev ellen, lenne közös érdeklődés.
remontada
Állítólag mindkettőnek erőssége a tenyeres.
Willie Parker
3 napja
Ha szimpatikus valakinek, ha nem de jó lenne ha Kyrgios legalább Wimbledont végig bírná egészségesen.Jó kis fight-ot tolhatna Zverev ellen, lenne közös érdeklődés.
remontada
Állítólag mindkettőnek erőssége a tenyeres.
3 napja
Ha szimpatikus valakinek, ha nem de jó lenne ha Kyrgios legalább Wimbledont végig bírná egészségesen.
3 napja
A óttás róóóósz, mer' becsippelnek, és ezé' tujják a nyakadba szórni a chemtrélt.Miben, kedves alusisakos uram?Ki nem állhatom a szerbet, de csak igaza lett.igen, ez lehet a tenisz egyik legszomorúbb napjaAmíg a tenisznek nem gáz, hogy ilyen emberi kvalitással játszhat valaki versenyeken, és csak a konkrét pályára lerakott teljesítmény számít, addig ez a summázat túlzás.
Heisman nádor
Persze ha egy társadalmilag százszor károsabb oltásellenes agyhalott győzelmekor is így gondolod, akkor nem szóltam.
Őszentsége Sobri Jóska
🤘 gaben 🤘
Toca
3 napja
Ettől még Sinner elindulhat. 😀A Sinnerről kijövő hírek alapján lehet Wimbledonban se lesz Sincaraz.Az sehogy nem lesz, Alcaraz már korábban kiszállt.
Jughead
szaba
3 napja
Hogy hajrá Szerbia!Ki nem állhatom a szerbet, de csak igaza lett.Miben, kedves alusisakos uram?
🤘 gaben 🤘
Toca
3 napja
A Sinnerről kijövő hírek alapján lehet Wimbledonban se lesz Sincaraz.Az sehogy nem lesz, Alcaraz már korábban kiszállt.
Jughead
4 napja
A Sinnerről kijövő hírek alapján lehet Wimbledonban se lesz Sincaraz.
4 napja
Lehet emberileg nem szeretni Zvervet, én se kedvelem. Djokot se kedvelem, ez van.Viszont azt elvitatni, hogy folyamatosan ezért küzdött és megérdemelte ezt, szerintem elvitatatlan.
Sose volt top2 játékos, de folyamatosan 2017 óta top3-top7.
RG-n 2021 óta volt 3 elődöntője, 1 negyeddöntője ( Djoko ellen kapott ki), egy döntője meg ez amit megnyert.
Jelenleg 3.legjobb játékos ( Djoko ellen nézzük 1on1-be akkor 4.)
Sose volt tier1, de nagyon régóta tier2 és régóta annak az eleje főleg Salakon.
Nála rosszabb játékosoknak van 1, sőt van akinek 2 GS győzelme.
Szóval megérdemelte és ez a sport ünnepe, nem pedig a sírja mint amit sokan itt posztolnak.
4 napja
Miben, kedves alusisakos uram?Ki nem állhatom a szerbet, de csak igaza lett.igen, ez lehet a tenisz egyik legszomorúbb napjaAmíg a tenisznek nem gáz, hogy ilyen emberi kvalitással játszhat valaki versenyeken, és csak a konkrét pályára lerakott teljesítmény számít, addig ez a summázat túlzás.
Heisman nádor
Persze ha egy társadalmilag százszor károsabb oltásellenes agyhalott győzelmekor is így gondolod, akkor nem szóltam.
Őszentsége Sobri Jóska
🤘 gaben 🤘
4 napja
Csak keson reagalva itt a rg-ra es az itt levo hsz-kra, hangulatra. - az asszonyvero/oltast nem beado egyszeruen nem szamit ahogy az sem hogy kedves vagy elegans. Szamomra erdektelenek Minden MAs szempontbol, a teniszen kivul. Persze ertem miert lehet problema masnak. Nem ismerem zverev ugyet, de nem is erdekes. Ha barki dzsihadra indul a rendszer megvaltoztatasara, akkor szamithat ram. A fizetett szado-mazo erkolcsi vonulata viszolyogtat.
- ez egy hurka rg volt, de akinek tetszett a nyiltsaga azt is megertem. De a ketto nem fugg ossze.
- zverevtol ez semmit nem vesz el, Pont ugyanez lett volna ha sinner nyeri.
- zverev egy remek jatekos meg akkor is ha nem tud lenni a MAN. Az meg nem tud lenni 3 okbol: mentalisan nem olyan eros, nem tud emelni a szinten a fontos meccseken, edzo. De azert nem ot kell szidni, a tobbiek meg tole is fenyevekkel el vannak maradva jatekban/teljesitmenyben/kovetkezetessegben. Csak erzekeljuk, hogy a kovetkezo reteg a kihivoknal FAA, shelton, ADM. miert pont az egyetlen normalis kihivot ( aki nem Man) piszkaljuk azt nem ertem.
- A Costa-zverev osszehasonlitas ertelmetlen. A kihivasaik/ korulmenyeik gyokeresen kulonbozoek. A maiban zverev siman verne. Az akkoriban zverev hulladek lenne salakon es szerva roptezne. Ha esetleg igy sem tudna roptezni hogy a mainal ezerszer tobb energiat fektetne bele, akkor sehol sem lenne jo. Kb az ao-n jutna a 4.forduloba.
Zverev a testehez kepest egy fantasztikus mozgasu alapvonaljatekos. Es ennek a testnek van elonye a szervanal es hatranya a roptenel. A mai jatekban erre nincs szuksege igazan. Azedzore viszont nincs magyarazat.
5 napja
Ki nem állhatom a szerbet, de csak igaza lett.igen, ez lehet a tenisz egyik legszomorúbb napjaAmíg a tenisznek nem gáz, hogy ilyen emberi kvalitással játszhat valaki versenyeken, és csak a konkrét pályára lerakott teljesítmény számít, addig ez a summázat túlzás.
Heisman nádor
Őszentsége Sobri Jóska
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
5 napja
Ha még a Knicks is nyer, akkor az idei év egy totális enigma lesz.Mi jöhet ezután? Hollandia vagy Anglia soccer vb-t nyer?
szaba
5 napja
Végre megvan! 🙂Kevés játékos van aki jobban megérdemelte volna a RG győzelmet, mint ő.
steelwolf
5 napja
Ha még a Knicks is nyer, akkor az idei év egy totális enigma lesz.
5 napja
Ha nem tudjuk a neveket akkor sokan/mindenki/ mondja h milyen jó ez a RG! 32 db 5 settes meccs, hatalmas fordítások, egy 17 éves gyerek sztorija.
3 20 éves csávó remek játéka és menetelése.
...és a többi.
Csak őket nem a Big3+Sinnecaraz hívják. Persze nem olyan minőséget képviselnek, de remek volt ez a torna, nevektől függetlenül.
5 napja
Itt csupán a közvetett illetve közvetlenség közötti különbség van.Is-is. Két idióta faszkalap, egyezzünk ki ebben.Sajnos nem így működik mert vannak akik követik, de Djoko alapvetően magára hoz veszélyt azzal ha idióta. Zverev másokat hozott veszélybe.igen, ez lehet a tenisz egyik legszomorúbb napjaAmíg a tenisznek nem gáz, hogy ilyen emberi kvalitással játszhat valaki versenyeken, és csak a konkrét pályára lerakott teljesítmény számít, addig ez a summázat túlzás.
Heisman nádor
Őszentsége Sobri Jóska
Heisman nádor
Mert azt remélem nem gondolod, hogy egy népszerű sztársportoló alusisakos közéleti megnyilvánulásainak nincs semmi következménye.
Őszentsége Sobri Jóska