USA és a világ
33 feliratkozó
több mint 4 éve
áá, soros meg gyurcsány meg Brüsszel esetleg elmúlt 8 év /vagy ez már nem aktuális?/Ez is biztos az ellenzék miatt lehet.Ez meg a magyar valóság.Valamiért ez más országokban gyorsabban ment....Ne légy naív: csütörtökön tört ki a háború, eszükbe sem jutott. Péntek az ilyen intézményekben instant kuka, hétfőn "Katika, mikor is van értekezlet? Holnap? Akkor jó." , kedden meg összeültek hogy mi a franc legyen ezzel. Ha láttál már állami szervet/közintézményt belülről ez nem újdonság.mert ezt aztán jól át kell gondolni: vajon jó ötlet ha meghagyjuk egy háborús bűnös díszpolgári címét?Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
nehéz döntés lehetett
Cuchulain82
davemayer
gabokocka
davemayer
somoskovig
több mint 4 éve
Ez is biztos az ellenzék miatt lehet.Ez meg a magyar valóság.Valamiért ez más országokban gyorsabban ment....Ne légy naív: csütörtökön tört ki a háború, eszükbe sem jutott. Péntek az ilyen intézményekben instant kuka, hétfőn "Katika, mikor is van értekezlet? Holnap? Akkor jó." , kedden meg összeültek hogy mi a franc legyen ezzel. Ha láttál már állami szervet/közintézményt belülről ez nem újdonság.mert ezt aztán jól át kell gondolni: vajon jó ötlet ha meghagyjuk egy háborús bűnös díszpolgári címét?Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
nehéz döntés lehetett
Cuchulain82
davemayer
gabokocka
davemayer
több mint 4 éve
Ez meg a magyar valóság.Valamiért ez más országokban gyorsabban ment....Ne légy naív: csütörtökön tört ki a háború, eszükbe sem jutott. Péntek az ilyen intézményekben instant kuka, hétfőn "Katika, mikor is van értekezlet? Holnap? Akkor jó." , kedden meg összeültek hogy mi a franc legyen ezzel. Ha láttál már állami szervet/közintézményt belülről ez nem újdonság.mert ezt aztán jól át kell gondolni: vajon jó ötlet ha meghagyjuk egy háborús bűnös díszpolgári címét?Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
nehéz döntés lehetett
Cuchulain82
davemayer
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Valamiért ez más országokban gyorsabban ment....Ne légy naív: csütörtökön tört ki a háború, eszükbe sem jutott. Péntek az ilyen intézményekben instant kuka, hétfőn "Katika, mikor is van értekezlet? Holnap? Akkor jó." , kedden meg összeültek hogy mi a franc legyen ezzel. Ha láttál már állami szervet/közintézményt belülről ez nem újdonság.mert ezt aztán jól át kell gondolni: vajon jó ötlet ha meghagyjuk egy háborús bűnös díszpolgári címét?Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
nehéz döntés lehetett
Cuchulain82
davemayer
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
gondolom úgy hogy volt olyan pontja az elmúlt éveknek amikor jó ötletnek tűnt egy diktátor seggét nyalni, abban mi magyarok egyébként is jók vagyunk😕Hogy lett egyáltalán az?Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
#JC6
több mint 4 éve
Na ne már... 🤣Hogy lett egyáltalán az?Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Lavrov:"Petikém, pörkölt szaftos a zakód... Mindjárt letöltöm!"

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Ne légy naív: csütörtökön tört ki a háború, eszükbe sem jutott. Péntek az ilyen intézményekben instant kuka, hétfőn "Katika, mikor is van értekezlet? Holnap? Akkor jó." , kedden meg összeültek hogy mi a franc legyen ezzel. Ha láttál már állami szervet/közintézményt belülről ez nem újdonság.mert ezt aztán jól át kell gondolni: vajon jó ötlet ha meghagyjuk egy háborús bűnös díszpolgári címét?Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
nehéz döntés lehetett
Cuchulain82
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
mondjuk ez a magyarázkodás mindennek az alja legalább vállalnák fel hogy faszok voltak, de nem, majd megmagyarázzuk hogy az igazából nem is úgy volt, édes istenemJah.Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
m.hvg.hu/itthon/20220302_Debreceni_Egyetem_Putyin_nem_diszpolgar
zemanla
több mint 4 éve
És Peti bohóc sem volt soha a barátjuk!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Hogy lett egyáltalán az?Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
több mint 4 éve
Ja értem, szóval nemcsak hogy elvették, de ki sem adták 🤣Jah.Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
zemanla
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
mert ezt aztán jól át kell gondolni: vajon jó ötlet ha meghagyjuk egy háborús bűnös díszpolgári címét?Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
nehéz döntés lehetett
több mint 4 éve
Jah.Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer

több mint 4 éve
Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreBELFÖLD
2022
több mint 4 éve
De most tényleg 10 éves naiv gyerekek vagytok???? Háborúról hol fogtok szép képeket kapni???Hát volt pár napja az a két csaj a kalasnyikovval...😉
NB2
több mint 4 éve
De most tényleg 10 éves naiv gyerekek vagytok???? Háborúról hol fogtok szép képeket kapni???
több mint 4 éve
adidas sem a válogatottnak.A sberbank kivonul Európából.A Nike és a az Apple se szállít nekik cuccot.
Az orosz utazásszervezők nem szervezhetnek utat olyan országba, amely szankcióval sújtotta az oroszokat. ( 😂)
Az exxon is offolja Oroszországot.
American Express offolja a szankcionált orosz bankokat.
Boeing suspended service and technical support to #Russian airlines
Amadeus
Matthew99
több mint 4 éve
A sberbank kivonul Európából.A Nike és a az Apple se szállít nekik cuccot.
Az orosz utazásszervezők nem szervezhetnek utat olyan országba, amely szankcióval sújtotta az oroszokat. ( 😂)
Az exxon is offolja Oroszországot.
American Express offolja a szankcionált orosz bankokat.
Boeing suspended service and technical support to #Russian airlines
Amadeus

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Lassan nem lesz hova
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Ha egy orosz külföldre utazna, akkor legfeljebb 10 ezer dollárnak megfelelő valutát vihet magával – erről írt alá rendeletet Vlagyimir Putyin