USA és a világ

32 feliratkozó

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 501
Német pénzügyminiszter közben lenyilatkozta, hogy részükről mehet Oroszország lekapcsolása a switftről. Az Európa Tanácsban felfüggesztették Oroszország tagságát.
Amadeus
Akkor mi is rá fogunk bólintani. Bár nem tudom, hogy egyáltalán szükség van-e erre. Ez most EU hatáskör? Nem teljesen tiszta
Gyurma Pappa
Nem egészen világos, hogy mi ennek a módja. Minden esetre Biden azt mondta, hogy lekapcsolja az USA is, ha az EU-ban átmegy. Az azért combos lenne.
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 158 — nabege2@yahoo.com
azért a történelemben senkinek nem jött be ha nekiállt egyszerre több galerivel harcolni 😊
ráadásul ez a svéd-finn kontingens, pont nem fexik a muszkáknak 😊
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 953
Mi kell még történjen, hogy ezek felfogják hogy hol a helyük? Hány embernek kell még ártatlanul meghalnia mire ezeket a kifizetett milliomosokat akik megkapták a zsoldjukat végre észhez térnek?
Meddig lehet ezt még húzni???
Mint a bolond qrva akit kirúgtak, és nem kell vissza, de kiabál és felkeresi a régi ismerősöket akik sajnálkozva együttérzést mímelve le is rázzák azonnal.
Meddig még?

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 686 — Lucas Scott
oroszoknál másfél nap alatt 2800 halott.
Amadeus
Más források szerint 0 azaz nulla

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 532 — zászló zászló szív
Német pénzügyminiszter közben lenyilatkozta, hogy részükről mehet Oroszország lekapcsolása a switftről. Az Európa Tanácsban felfüggesztették Oroszország tagságát.
Amadeus
Akkor mi is rá fogunk bólintani. Bár nem tudom, hogy egyáltalán szükség van-e erre. Ez most EU hatáskör? Nem teljesen tiszta

több mint 4 éve
oroszoknál másfél nap alatt 2800 halott.

A Financial Times közölte a részleteket, eszerint péntek délután 3 óráig eddig:

80 harckocsi,
516 különböző páncélozott jármű,
10 repülőgép,
7 helikopter,
2800 katona
került az orosz haderő veszteséglistájára.

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 979
Nem friss hír, de örülnék, hogyha kicsit megcsapolnák a pénzügyi tartalékokat, adatokat szivárogtatnának, stb.

www.abc.net.au/news/science/2022-02-25/hacker-collective-anonymous-declares-cyber-war-against-russia/100861160
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 101
De mit is csinált Svédország és Finnország hogy meg lettek fenyegetve? Léteznek? Vagy ők is nácik? Most kicsit elvesztettem a fonalat.
Mikey
Tegnap jelezték, hogy bevonja őket a NATO a megbeszélésekbe.
Tony Adams
Hatalmas bűn szerintem is, megérdemlik hogy meg legyenek támadva.
Mikey
Szerintem ez az olimpiai hokidöntő miatt van. A svédek meg azért, mert az elődöntőben túlzottan lefárasztották a szbornajat.
somoskovig
A finneknél még opció lehet az is, ha már hoki, hogy a Jokerit visszalépett a KHL playofftól. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 517 — …not me…Im in my prime!
Jol lattam, hogy a svedek uzentek a tweetben hogy go fuck yourself? 😊
Vrij6
Az a Kígyó-szigeti 13 ukrán határőr volt, nem? 😊

Amúgy az megvan, hogy az a Kígyó-sziget román felségterület, csak volt ott egy ukrán támaszpont?
warr_b
Jah, pont erre volt a referansz 😉

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 170 — Chiefs GM
De mit is csinált Svédország és Finnország hogy meg lettek fenyegetve? Léteznek? Vagy ők is nácik? Most kicsit elvesztettem a fonalat.
Mikey
Tony Adams
Mikey
Szerintem ez az olimpiai hokidöntő miatt van. A svédek meg azért, mert az elődöntőben túlzottan lefárasztották a szbornajat.

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 029 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lengyelek is kitiltották a légterükből az Aeroflot gépeket, ha jól látom.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Rápillantottam a finneknek mi is van raktáron. Több mint 10 000 Anti-tank missile hever a dobozokban. Nem hiszem hogy ők meg fognak ijedni.
Nomac
Nem szokásuk:

mult-kor.hu/500-nal-is-tbb-aldozatot-szedett-az-egyszeru-fldmuves-akit-feher-halalnak-hivtak-20181108

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 029 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
10ezer csecsen, az derék. Fanatikus muszlim terrorista bagázs, az kell még nyomorult ukránoknak...
warr_b
Ők is biztos békét fenntartani jönnek.
somoskovig
Jah, azok olyanok. Békések.

több mint 4 éve
Rápillantottam a finneknek mi is van raktáron. Több mint 10 000 Anti-tank missile hever a dobozokban. Nem hiszem hogy ők meg fognak ijedni.
Nomac
Hát ha csak hagyományos fegyvereket nézzük, ha az oroszok így fennakadnak az ukránokon, akkor a finn/svéd duó (tételezzük fel, hogy egy ilyen direkt támadás berántaná az egész NORDEFCO-t) megfingatná őket nagyon keményen. Azért északi barátainknál, nagyon komoly nyugati motyó van.
Hanni
Meg gondolom a finn F-18-asoknak meg a svéd Gripeneknek se annyira örülnének Szásáék.

több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 848 — Colts Fan
Érdekes átlapozni a tweeteket:
 twitter.com/wipljw
több mint 4 éve
10ezer csecsen, az derék. Fanatikus muszlim terrorista bagázs, az kell még nyomorult ukránoknak...
warr_b
Ők is biztos békét fenntartani jönnek.

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 638 — Poloska confirmed
Nomac
Hát ha csak hagyományos fegyvereket nézzük, ha az oroszok így fennakadnak az ukránokon, akkor a finn/svéd duó (tételezzük fel, hogy egy ilyen direkt támadás berántaná az egész NORDEFCO-t) megfingatná őket nagyon keményen. Azért északi barátainknál, nagyon komoly nyugati motyó van.
több mint 4 éve
Nomac
Jah, nem gondolnám hogy a finnek összeszarnák magukat.

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Tegnap jottek az elso hirek hogy 10,000 csecsent bevetnek az oroszok...nem tartott sokaig h odaerjenek

Conventional wisdom hogy nem lehet zsido elnok, pff

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Nomac New England Patriots 4 271 — balazs.t85@gmail.com
több mint 4 éve
Vrij6
Az a Kígyó-szigeti 13 ukrán határőr volt, nem? 😊

Amúgy az megvan, hogy az a Kígyó-sziget román felségterület, csak volt ott egy ukrán támaszpont?

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 101
Mikey
Tony Adams

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 517 — …not me…Im in my prime!
Vrij6
Nekem ez a kedvencem:

Hanni
Na ez igen!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!