USA és a világ
32 feliratkozó
több mint 1 éve
Gyorsabban számolnak, mint iPhone kalkulátoron az ágyban fekve 😂AP szerint már 10 pont kelleneJaja. Philly sem menti meg Harrist szerintem.Írtam, hogy Cruz helyét érdemes figyelni, 72% feldolgozottság mellett 9-cel vezet, ugyan visszavan még közel a fele Dallasnak (Allred ugye itt volt képviselő), de szerintem ez be fog állni a 4-5% köré a végén, tehát a pollok feltűnően pontosan mértek.Sőt igazából PAn múlik szinte kizárólag. Ha hozza Trump nincs miről beszélni.
Szóval kevés látnivaló van, a három északi pénzfeldobáson múlik a vége. Trump eddig a rural régiókban valamivel jobban teljesít, mint 2020-ban, és ha ez a trend marad a Midwesten is, akkor az elég lehet neki.
Gyurma Pappa
csebi
Nagyjából vége szerintem, ahogy nézem a PA megyéket, Trump hozza a +2-4%-t, és nem látom a +8-at, ami Harrisnek kéne az elővárosokban.
Gyurma Pappa
Megpróbálok aludni 1 órát meló előtt
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
Ha a kezdetektől Harris kampányol, egyébként a Roe v Wade miatt most volt egy momentum. De ahogy ezt korábban írtam, ha most nem, akkor ez nem lesz elég.Azt hiszem, hogy a következő 4-5 választáson továbbra is fehér férfiakat fogunk látni jelöltnek.Ezt mondom jóideje. Bele lehet mélyedni pollokba, előrejelzésekbe, felmérésekbe, elemzésekbe, kampanystratégiákba, bullshitparádékba, de azért a világ annyit nem változik, hogy egy fekete nőt válasszanak amerikai elnöknek. És ez nem atomfizika vagy agysebészet.
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Ez a momentum elszállt.

több mint 1 éve
AP szerint már 10 pont kelleneJaja. Philly sem menti meg Harrist szerintem.Írtam, hogy Cruz helyét érdemes figyelni, 72% feldolgozottság mellett 9-cel vezet, ugyan visszavan még közel a fele Dallasnak (Allred ugye itt volt képviselő), de szerintem ez be fog állni a 4-5% köré a végén, tehát a pollok feltűnően pontosan mértek.Sőt igazából PAn múlik szinte kizárólag. Ha hozza Trump nincs miről beszélni.
Szóval kevés látnivaló van, a három északi pénzfeldobáson múlik a vége. Trump eddig a rural régiókban valamivel jobban teljesít, mint 2020-ban, és ha ez a trend marad a Midwesten is, akkor az elég lehet neki.
Gyurma Pappa
csebi
Nagyjából vége szerintem, ahogy nézem a PA megyéket, Trump hozza a +2-4%-t, és nem látom a +8-at, ami Harrisnek kéne az elővárosokban.
Gyurma Pappa
Megpróbálok aludni 1 órát meló előtt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Közben csendben megy a forint a kukába. Mert Trump kell Mo-nak... 😀Trade war felkészül.
Lecsó
De legalább béke lesz

több mint 1 éve
Azt hiszem, hogy a következő 4-5 választáson továbbra is fehér férfiakat fogunk látni jelöltnek.Ezt mondom jóideje. Bele lehet mélyedni pollokba, előrejelzésekbe, felmérésekbe, elemzésekbe, kampanystratégiákba, bullshitparádékba, de azért a világ annyit nem változik, hogy egy fekete nőt válasszanak amerikai elnöknek. És ez nem atomfizika vagy agysebészet.
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Jaja. Philly sem menti meg Harrist szerintem.Írtam, hogy Cruz helyét érdemes figyelni, 72% feldolgozottság mellett 9-cel vezet, ugyan visszavan még közel a fele Dallasnak (Allred ugye itt volt képviselő), de szerintem ez be fog állni a 4-5% köré a végén, tehát a pollok feltűnően pontosan mértek.Sőt igazából PAn múlik szinte kizárólag. Ha hozza Trump nincs miről beszélni.
Gyurma Pappa
csebi

több mint 1 éve
Ami durva, és egyben érthetetlen, hogy míg a Patriótán szépen veszik végig megyénként, nagyvárosokként, államokként, darálják az adatokat, szavazatokat, feldolgozottságokat, öntikaz infót, addig a Partizánon csak érdektelen, szófosó panelbeszélgetések vannak már jóideje, adatok szinte semmi.
több mint 1 éve
Írtam, hogy Cruz helyét érdemes figyelni, 72% feldolgozottság mellett 9-cel vezet, ugyan visszavan még közel a fele Dallasnak (Allred ugye itt volt képviselő), de szerintem ez be fog állni a 4-5% köré a végén, tehát a pollok feltűnően pontosan mértek.Sőt igazából PAn múlik szinte kizárólag. Ha hozza Trump nincs miről beszélni.
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Közben csendben megy a forint a kukába. Mert Trump kell Mo-nak... 😀
több mint 1 éve
A sky-on nézem, interjúztatnak mindenféle embereket, siralom, hogy mennyire beszopják a propagandát mindkét oldalon a népekÜdv 2024-ben.
Jakehomer
több mint 1 éve
Írtam, hogy Cruz helyét érdemes figyelni, 72% feldolgozottság mellett 9-cel vezet, ugyan visszavan még közel a fele Dallasnak (Allred ugye itt volt képviselő), de szerintem ez be fog állni a 4-5% köré a végén, tehát a pollok feltűnően pontosan mértek.Szóval kevés látnivaló van, a három északi pénzfeldobáson múlik a vége. Trump eddig a rural régiókban valamivel jobban teljesít, mint 2020-ban, és ha ez a trend marad a Midwesten is, akkor az elég lehet neki.

több mint 1 éve
A fekete és latino férfiak megnyerik Trumpnak, can't make this shit up lolEnnyit a fehér női szavazatokról, meg arról hogy Amerika elmozdul majd 😊 Selzer engem is megvezetett.
Jakehomer
Továbbra is pénztárcával szavaznak az emberek, semmi nem változik.
Azt hiszem, hogy a következő 4-5 választáson továbbra is fehér férfiakat fogunk látni jelöltnek.

több mint 1 éve
Akármi lehet, nem követem, hogy ő éppen mikor minek mondja magát.Most akkor mégis fekete? 😊A fekete és latino férfiak megnyerik Trumpnak, can't make this shit up lol
JakehomerTrump nyeri a 41% néger Baldwin County, Georgiát. Brothas4Trump.Létezik, hogy rengeteg fekete férfi nem rajongana egy fekete női vezetőért? 😊
Cubehor
Kampman
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Szörnyű egy két embert hallgatni a Partizanon. Beszélni nem tudnak konkrétan
több mint 1 éve
A blue wall dönt, az mind szoros, tényleg full értelmetlen volt ezt élőben nézni
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Most akkor mégis fekete? 😊A fekete és latino férfiak megnyerik Trumpnak, can't make this shit up lol
JakehomerTrump nyeri a 41% néger Baldwin County, Georgiát. Brothas4Trump.Létezik, hogy rengeteg fekete férfi nem rajongana egy fekete női vezetőért? 😊
Cubehor
Kampman
több mint 1 éve
Hülyék hát, ha nem arra szavaznak, akire te tennéd, akkor biztosan.Kamalának mèg nincs száz Trump majdnem 200nál jár már a trendet nèzve ezt nehéz lesz megfordítani.....hülye amerikaiak amerikai hülyèk🤔?Hát ahogy eddig olvasgatom most Trumpnak áll a zászló???😲😔Igen, de még változhat.
dande2
Kampman
dande2
több mint 1 éve
A fekete és latino férfiak megnyerik Trumpnak, can't make this shit up lol
Jakehomer
Trump nyeri a 41% néger Baldwin County, Georgiát. Brothas4Trump.Létezik, hogy rengeteg fekete férfi nem rajongana egy fekete női vezetőért? 😊
Cubehor
több mint 1 éve
Kamalának mèg nincs száz Trump majdnem 200nál jár már a trendet nèzve ezt nehéz lesz megfordítani.....hülye amerikaiak amerikai hülyèk🤔?Hát ahogy eddig olvasgatom most Trumpnak áll a zászló???😲😔Igen, de még változhat.
dande2
Kampman
több mint 1 éve
A fekete és latino férfiak megnyerik Trumpnak, can't make this shit up lol
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Hát ahogy eddig olvasgatom most Trumpnak áll a zászló???😲😔Igen, de még változhat.
dande2
több mint 1 éve
Hát ahogy eddig olvasgatom most Trumpnak áll a zászló???😲😔GA és NC úgy tűnik meg lesz neki
dande2
Szal pa kellene kamalanak de az is necces
több mint 1 éve
Hát ahogy eddig olvasgatom most Trumpnak áll a zászló???😲😔
több mint 1 éve
A wisconsini Brown megyében (ahol Green Bay van) kétharmada van Donaldnak eddig.Kossuth megyében továbbra is bántóan 0% a feldolgozottság.