USA és a világ

33 feliratkozó

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 www.portfolio.hu/global/20230425/bejelentette-joe-biden-indul-a-2024-es-elnokvalasztason-611294
warr_b
Jó, hát azt még meg is kell érni.
Jan
Most komolyan nem bírnak kitermelni egy vállalható arcot a múmia báb helyett...

több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 563 — Steelers fan
 www.portfolio.hu/global/20230425/bejelentette-joe-biden-indul-a-2024-es-elnokvalasztason-611294
warr_b
Jó, hát azt még meg is kell érni.
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 315 — Csodabogár

ISW szerint átkeltek az ukránok a Dnyeperen (korábban).
Zsellértelkes Vrij
szerintem nem kell túl nagyot belelátni. egy kurva mocsaras rész van ott, ahol kb. értelmetlen hídfőállást létesíteni

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 305 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 323 — #NoStress
 www.youtube.com/watch?v=KqdQ7_9lGeI&t=

1:23-tól indul az érdemi beszélgetés.
Zsellértelkes Vrij
Jó az 5:00-nak is.
Nem egy megnyugtató faszi.

több mint 2 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 127 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
 www.youtube.com/watch?v=KqdQ7_9lGeI&t=

1:23-tól indul az érdemi beszélgetés.

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 008
<
több mint 2 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 127 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

ISW szerint átkeltek az ukránok a Dnyeperen (korábban).

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Egyes források szerint délen elindult az ukrán ellentámadás.

Dicsőség a Hősöknek.
Zsellértelkes Vrij
Nem olvastam még ma ukrán híreket (írjad, ha neked vannak infóid), de nem hiszem, hogy tényleg elindult. Túl nagy még a mocsár.
peterk2005 udvari bolond
Én is úgy hallottam, hogy még nem alkalmas a talaj.

Lehet hogy valamilyen művelet elindult, de nem gondolnám hogy a "nagy" ellentámadás, talán csak bekóstolják őket itt-ott, tesztelik a védelmet.
Jan
Igen, azóta én is csak kóstolgatásokról hallottam, bőven nagy még a sár.

több mint 2 éve

Dicsőség a Hősöknek.
Zsellértelkes Vrij
Nem olvastam még ma ukrán híreket (írjad, ha neked vannak infóid), de nem hiszem, hogy tényleg elindult. Túl nagy még a mocsár.
peterk2005 udvari bolond
Én is úgy hallottam, hogy még nem alkalmas a talaj.

Lehet hogy valamilyen művelet elindult, de nem gondolnám hogy a "nagy" ellentámadás, talán csak bekóstolják őket itt-ott, tesztelik a védelmet.
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 597 — The only discipline that lasts, is self discipline

Dicsőség a Hősöknek.
Zsellértelkes Vrij

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 435 — Sworn to the Dark
Nine New Ukrainian mechanised, assault and tank brigades are staffed and equipped - says general Milley of the US.

That means around :
- 1200 Armored vehicles including tanks, IFVs, MRAPs.
- 150 155mm howitzers
- 300 mortars
- 35000 personnel

built for this shit

több mint 2 éve

Dicsőség a Hősöknek.

több mint 2 éve

ügyes. 😀

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 305 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
😄 zsenik.

www.msn.com/hu-hu/hirek/other/lebomb%C3%A1zott-egy-orosz-v%C3%A1rost-az-orosz-l%C3%A9gier%C5%91/ar-AA1a89vH?ocid=entnewsntp&pc=U531&cvid=75ba96f6df184797e50bb9d5a70008cd&ei=9

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 597 — The only discipline that lasts, is self discipline
 www.vezess.hu/driver/2023/04/17/egy-orszag-is-alig-birja-fizetni-ezt-a-luxushajot/
warr_b
Muris, hogy a konstansan háttérhatalmazó, gazdag milliárdosok által irányított világról rém-fantáziáló nermédia torkán valahogy ezek az emberkék valahogy nem akadnak fenn. Lehet, hogy az a baj, hogy túl sokan vannak? Ennek a fazonnak pl. én még nem is hallottam a nevét, pedig azért aki szórakozásból egy 200 milliárdos hajót tart magának, aminek az évi fenntartása 20 milliárd az még a Lőrinc szintjén is húvazze.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
 www.vezess.hu/driver/2023/04/17/egy-orszag-is-alig-birja-fizetni-ezt-a-luxushajot/

több mint 2 éve

Orbán a legjobbaktól tanul.

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 401 — Cowboys fan
sírok geci. trükkös iván 😀
 twitter.com/visegrad24/status/1648829730131435521
petey
hát ez ma már a második nagyon vicces dolog, a koris videó után
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 315 — Csodabogár
sírok geci. trükkös iván 😀
 twitter.com/visegrad24/status/1648829730131435521

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 854 — Colts Fan
több mint 2 éve
 www.youtube.com/watch?v=8fAf1Fa-QZU

Igen, a mondanivalóra figyeljünk, ne azt hogy kiknél mondta.

több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
...

(Azt gyanítom egyébként - laikusként, hangsúlyozom -, hogy "papíron" meg is van ez a képesség, csak a gyakorlatban nincs. Mert elkamuzták a fejlesztéseket, mellé mentek a pénzek, ésatöbbi. Szóval ráköltötték, és lehet, hogy legfelsőbb szinten azt is hitték, hogy rendelkeznek a képességgel, aztán jött a valóság, hogy az orosz katonai vezetésnek is hamis képe volt a saját hadseregéről. Vagy nem, de én ennek jeleit véltem látni nem is egyszer az utóbbi egy évben.)

Szóval megrágtuk ezt a témát már oda meg vissza, de én a mai napig nem térek magamhoz, hogy hogy lehetett ezt ENNYIRE benézni, amennyire az oroszok benézték (az elején legalábbis. azóta azért sokat tisztult a kép, ők is látják már a lehetőségeiket és határaikat szerintem).
peterk2005 udvari bolond
Az egésznek a hátteréből engem ez érdekelne a legjobban.

Gerasimov szintjén tényleg azt hitték, hogy ők rendelkeznek ezekkel a képességekkel? Vagy tudták hogy nem igazán, de úgy gondolták hogy ebben az akcióban úgysem lesz rá szükség, nem fog kiderülni hogy mit tudnak/nem tudnak valójában?

Magyarul a legfelsőbb vezetés is benne volt a szétlopásban, és tudták jól hogy ami papíron megvan, az a valóságban nem annyi, nem olyan, ... vagy ők is meglepődtek?
Jan
Az egész hátterében az van, hogy Vlad KGB-s, fosik a seregtől, ezér nagyon csínján engedi csak őket (persze attól szét van lopva) - s így olyan huszárok viszik a prímet, akiknek valymi szagolásuk senincs egy reguláris taktikához: FSzB, Kadirov, Wagner. Ha azt a zsetonmennyiséget a hadseregre költötte volna, akkor nem lenne ennyire szar a kép, viszont valszeg meg is puccsolták volna.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
...

(Azt gyanítom egyébként - laikusként, hangsúlyozom -, hogy "papíron" meg is van ez a képesség, csak a gyakorlatban nincs. Mert elkamuzták a fejlesztéseket, mellé mentek a pénzek, ésatöbbi. Szóval ráköltötték, és lehet, hogy legfelsőbb szinten azt is hitték, hogy rendelkeznek a képességgel, aztán jött a valóság, hogy az orosz katonai vezetésnek is hamis képe volt a saját hadseregéről. Vagy nem, de én ennek jeleit véltem látni nem is egyszer az utóbbi egy évben.)

Szóval megrágtuk ezt a témát már oda meg vissza, de én a mai napig nem térek magamhoz, hogy hogy lehetett ezt ENNYIRE benézni, amennyire az oroszok benézték (az elején legalábbis. azóta azért sokat tisztult a kép, ők is látják már a lehetőségeiket és határaikat szerintem).
peterk2005 udvari bolond
Az egésznek a hátteréből engem ez érdekelne a legjobban.

Gerasimov szintjén tényleg azt hitték, hogy ők rendelkeznek ezekkel a képességekkel? Vagy tudták hogy nem igazán, de úgy gondolták hogy ebben az akcióban úgysem lesz rá szükség, nem fog kiderülni hogy mit tudnak/nem tudnak valójában?

Magyarul a legfelsőbb vezetés is benne volt a szétlopásban, és tudták jól hogy ami papíron megvan, az a valóságban nem annyi, nem olyan, ... vagy ők is meglepődtek?
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 008