Viccek
51 feliratkozó
több mint 11 éve
- Hová adjam a jegyet bácsi? - kérdi a vasúti jegypénztáros.-és hol lesz az a lakodalom?
- Ide a markomba!
- Nem úgy értem. Hová utazik?
- A fiam lakodalmára.Amadeus91
-ha meleg lesz sátorban, ha hideg vendéglőben!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
- Hová adjam a jegyet bácsi? - kérdi a vasúti jegypénztáros.- Ide a markomba!
- Nem úgy értem. Hová utazik?
- A fiam lakodalmára.
több mint 11 éve

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Szerintem az egy jaguár.Főleg, ha tigris.......csi77Wester
több mint 11 éve
Mondod ezt nekem te, fő mitkinemtalálsz 😉dandeén jövök, te mész 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Mondod ezt nekem te, fő mitkinemtalálsz 😉
több mint 11 éve
Nyelvében él a nemzet, de a nyelvével még senki sem nemzett 😛 😀dande| www.google.hu/maps/place/Semmelweis+Egyetem+Pszichi%C3%A1triai+%C3%A9s+Pszichoter%C3%A1pi%C3%A1s+Klinika/@47.484402,19.081822,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x4741dcf0628a4039:0x6d5cf0a4c77b5c00 |

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Nyelvében él a nemzet, de a nyelvével még senki sem nemzett 😛 😀
több mint 11 éve
jogos, de poénnak nem volt rossz 😀Főleg, ha tigris.......csi77Wester
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Főleg, ha tigris.......Wester
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
www.origo.hu/sport/20150204-a-super-bowl-hollywoodi-szemmel.html
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Az, hogy a a videó egy röhögéssel kezdődik, de te elfelejtetted lehalkítani a koppon hagyott hangcuccot, nagyon nem vicces... @) 😒dcsicsak+1
Ha vérzik a fülem az baj? 😀
több mint 11 éve
azért szépet horpasztottak a kocsin😊Az, hogy a a videó egy röhögéssel kezdődik, de te elfelejtetted lehalkítani a koppon hagyott hangcuccot, nagyon nem vicces... @) 😒
www.dailymotion.com/video/x2fyosd_coup-de-tete-d-un-mouton-dans-une-voiture_animalsNB2
több mint 11 éve
Ezek után felkerestem az instagram oldalát...és ott több vicces képet láttam mint itt ezt az elírást. 😊 ( jó volt 1-2 ijesztő is 😀 )GreengoKegyetlen, hogy egy nő egyik képen viszonylag még szúrható kategória, de a másikon bottal nem piszkálnám szint 😊
azért szépet horpasztottak a kocsin😊
www.dailymotion.com/video/x2fyosd_coup-de-tete-d-un-mouton-dans-une-voiture_animals
több mint 11 éve
Ezek után felkerestem az instagram oldalát...és ott több vicces képet láttam mint itt ezt az elírást. 😊 ( jó volt 1-2 ijesztő is 😀 )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Mi is nézzük...Ebben a szent pillanatban akartam belinkelni. Mondjuk legalább ki tudta javítani 😀nDRoJayB
...mind a kettőt, bár most csak az egyik látszik.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve

"Illiberális demokrácia?? ... Tolmácsot szeretnék kérni!"
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
nagyon viszket az ujjam, hogy bekommenteljek a kép alá instán.JayB
több mint 11 éve
Ebben a szent pillanatban akartam belinkelni. Mondjuk legalább ki tudta javítani 😀JayB
több mint 11 éve
lip sync battle, legújabb része
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Wester
JayB