bowl.hu div. 3./B

17 feliratkozó

7 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 456
A draft sorrend akkor úgy alakult ki, hogy közjegyző jelenlétében sorsoltam ki az új csatlakozókat és utána az előző szezon eredménye alapján a régi játékosok.
1. Zero_l
2. Pálca - Sopron Sharks
3. warr_b - Serenity Valley Browncoats
4. Göbi - Reno Hightower White Shoes
5. oliverking - Fly Eagles
6. Monster8 - Pittsburgh Monsters
7. xtaki - Majd akkor lesz valami
8. Pari - Autumn Pirate
9. Tibcso14 - Redskins Warriors
10. zacknorb - Mordor Brewers
11. Savaria Steeler - Savaria Steelers
12. nando89 - Atomcity Badgers
13. KoporShow - Budapest Sagamores
14. Sebii - Belpesti Betyars
15. mocskonyi - Szarvas Afrostars
16. LTChargers - Saturdayplace Pirates
17. Hulkeinstein - Bowl Awengers
18. Tarsi - Smoking Riders

A draft szavazás pedig egyenlőre így áll:
több mint 14 éve
Tuja 34
Köszi! 😊

Hát ezt jól megszívtam AP-val... Gratulálok Castleai01-nek és Tujának a feljutáshoz!Rataccess
több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 609 — Patriots fan
Hát ezt jól megszívtam AP-val... Rataccess
Nagy kő esett le a szívemről, mikor reggel láttam hogy inaktív státuszt kapott! 😉

Mindenesetre jó kis párharc volt! 😊

Gratulálok Castleai01-nek és Tujának a feljutáshoz!Rataccess
u.i.: Hát igen, a Pats idén nem csak az NFL-ben, hanem a szimpatizánsok révén a Fantasy-ban is hódit! 😀

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 190 — Eagles fan
Hát ezt jól megszívtam AP-val... Gratulálok Castleai01-nek és Tujának a feljutáshoz!

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
kb. 10 másodperccel lemaradtam, nem sikerült lecserélnem az Eagles HC-met Bucs HC-re 😊 Amilyen szerencsétlen vagyok tuti ezen fog múlni 😊
Jahh, és behúztam még gyors Manninghamet, de őt persze még sikerült kiszednem a kezdőből az utolsó pillanatban... :mad:

szerk.: Na, visszaszívva, ezen két move miatt nem panaszkodok 😊 Utóbbi nem volt akkora baklövés, Mike Thomas került Mario helyére így csak pár pontot buktam rajta - az a pár pont viszont visszajött a nem megvalósult HC cserén 😛 Viszont sajnos így is rohadtul kell a mák, 37,5 hátrányban vagyok, nálam még AP és Charles Tillman van, a Rebelsben meg a bears HC. Ez most az LB soromon fog szerintem elmenni, hárman hoztak 35 pontot összesen...
Este Go Vikings! 😊 Egy bears-leszereplés a másik ágon is sokat segítene Tujának is (az ellennél Forte+Urlacher), így a párharcunk győztese mehetne a div2be 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Hát nem túl bíztató a kezdés... Remélem a többi játékosod legalább annyira szar teljesítményt nyújt majd mint amennyire jó V-Jax volt 😛Rataccess
Hát nagyjából ezért a teljesítményért "jegeltem" eddig a padon a draft óta... 😀
(De nálam amúgy is inkább a védelem szokta szállítani a pontokat és nem a támadók... Néha-néha vannak kiugróan jó pontszámok egy-egy támadómnak is, de nem jellemző így egyenlőre bizakodó vagyok a párharcunkat illetően.) 😉

Kár hogy a lényegi dolgok úgyis vasárnap dőlnek majd el... 😂
(Bár nem vagyok nyugodt a két hétfői emberkéd miatt , főleg hogy nekem hétfőre most nincsen játékosom úgyhogy... De majd meglátjuk.) 😊Castleai01
Háát, AP a Bears futásvédelme ellen nem biztos hogy hozza majd a tőle megszokott átlagot, de azért bízok benne is nagyon 😊Rataccess
Háát múlt héten BJGE 87 yardot futott. Szóval kinézz APnek egy 100 yardos meccs.
több mint 14 éve
Akkor nekem nagyon kijött a lépés, neked meg talán az idény legkevesebb pontja jött össze éppen ellenem. 😊

Kétlem hogy ez még egyszer előfordulna, szóval inkább nekem kell felkötni azt a bizonyos felkötnivalót... 😉

Mindenesetre pontgazdag mecsnek ígérkezik a párharcunk... 😀Castleai01
Hát nem túl bíztató a kezdés... Remélem a többi játékosod legalább annyira szar teljesítményt nyújt majd mint amennyire jó V-Jax volt 😛Rataccess
(De nálam amúgy is inkább a védelem szokta szállítani a pontokat és nem a támadók... Néha-néha vannak kiugróan jó pontszámok egy-egy támadómnak is, de nem jellemző így egyenlőre bizakodó vagyok a párharcunkat illetően.) 😉

(Bár nem vagyok nyugodt a két hétfői emberkéd miatt , főleg hogy nekem hétfőre most nincsen játékosom úgyhogy... De majd meglátjuk.) 😊Castleai01
Háát, AP a Bears futásvédelme ellen nem biztos hogy hozza majd a tőle megszokott átlagot, de azért bízok benne is nagyon 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
A párharcotokat látva durva lesz Castleai ellen, fel kell kötnöm a gatyám... Azért remélem sikerül visszavágni az alapszakaszban történtekért 😊Rataccess
Akkor nekem nagyon kijött a lépés, neked meg talán az idény legkevesebb pontja jött össze éppen ellenem. 😊

Kétlem hogy ez még egyszer előfordulna, szóval inkább nekem kell felkötni azt a bizonyos felkötnivalót... 😉

(Bár nem vagyok nyugodt a két hétfői emberkéd miatt , főleg hogy nekem hétfőre most nincsen játékosom úgyhogy... De majd meglátjuk.) 😊

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
A párharcotokat látva durva lesz Castleai ellen, fel kell kötnöm a gatyám... Azért remélem sikerül visszavágni az alapszakaszban történtekért 😊Rataccess

Hát nem túl bíztató a kezdés... Remélem a többi játékosod legalább annyira szar teljesítményt nyújt majd mint amennyire jó V-Jax volt 😛

Ex-Rataxes
több mint 14 éve

Mindenesetre pontgazdag mecsnek ígérkezik a párharcunk... 😀

több mint 14 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 932
Gratulálok Castleai! Akkor jövő szezonba újra nekivágok a feljutásnak, hátha sikerül. Bosszantó, hogy a felsőházban a második legtöbb pontot szerezve esek ki. További sok sikert a még talpon maradóknak!Zolika
Jó kis párharc volt az biztos... 😊

Szerinted mi volt az első dolgom, mikor hétfő reggel felkeltem? :rolleyes:
(Ha Shaub nem kapta volna össze magát végre, komoly bajban lettem volna...) 😉Castleai01
A harmadik negyed után 229-226,5-re még vezettem, aztán mi lett a vége...

több mint 14 éve
Gratulálok Castleai! Akkor jövő szezonba újra nekivágok a feljutásnak, hátha sikerül. Bosszantó, hogy a felsőházban a második legtöbb pontot szerezve esek ki. További sok sikert a még talpon maradóknak!Zolika
Jó kis párharc volt az biztos... 😊

Szerinted mi volt az első dolgom, mikor hétfő reggel felkeltem? :rolleyes:
(Ha Shaub nem kapta volna össze magát végre, komoly bajban lettem volna...) 😉

több mint 14 éve
A párharcotokat látva durva lesz Castleai ellen, fel kell kötnöm a gatyám... Azért remélem sikerül visszavágni az alapszakaszban történtekért 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Gratulálok Castleai! Akkor jövő szezonba újra nekivágok a feljutásnak, hátha sikerül. Bosszantó, hogy a felsőházban a második legtöbb pontot szerezve esek ki. További sok sikert a még talpon maradóknak!

több mint 14 éve
Tuja 34
ámen! 😊

Köszi szépen, hát remélem hogy már megvan a mérkőzés... Go Tuja most és a köv. körben is, akkor a másik ágon lévőknek már csak egy meccs kell a feljutáshoz! 😊Rataccess
több mint 14 éve
Köszi szépen, hát remélem hogy már megvan a mérkőzés... Go Tuja most és a köv. körben is, akkor a másik ágon lévőknek már csak egy meccs kell a feljutáshoz! 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
LTChargers Los Angeles Chargers San Diego State Aztecs 94 — Chargers fan
Rata gratulálok a győzelemhez, innentől már csoda kellene hogy megfordítsam.
Sajnos McCoy és McCourty is megsérült a meccsén, míg Gates nem is tudott játszani. Rivers ugyan hagyott Halinak jó pár pontot, de ez is kevés lett. A LB sor ugyancsak gyenge napot fogott ki, szerintem leginkább a nagyarányú győzelmek (SF, NE) miatt. Cserepadon is Clark, valamint Langford mint később kiderült tényleg hiányoztak.
Jellemző, hogy Hightower a 2. forduló óta nem játszott ilyen jól, amikor még nálam volt.

Sok sikert a továbbiakban.

"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
több mint 14 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
Második meccs zsinórban, amikor nagyon gyenge a csapatom. :/ Nyernem kell az utolsó fordulóban a playoffhoz mindenképpen.s.gergo
Én nem tudom, szerintem Te már biztos PO-s vagy... Vagy nem ez az utolsó forduló? Esetleg ha döntetlen játszunk a Mustangsszal, az még bekavarhat Neked, nem tudom...Rataccess
Grat a győzelemhez és a PO-hoz. nekem marad a próbáljuk a legtöbbet kihozni a hátralevő meccsekből.
több mint 14 éve
Ha minden jól megy meglesz a 4. W is zsinorban. Ezt nevezem 😀 Amikor kellet jöttek a győzelmek.
több mint 14 éve
Második meccs zsinórban, amikor nagyon gyenge a csapatom. :/ Nyernem kell az utolsó fordulóban a playoffhoz mindenképpen.s.gergo
Én nem tudom, szerintem Te már biztos PO-s vagy... Vagy nem ez az utolsó forduló? Esetleg ha döntetlen játszunk a Mustangsszal, az még bekavarhat Neked, nem tudom...

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
s.gergo Baltimore Ravens 228 — Ravens fan
Második meccs zsinórban, amikor nagyon gyenge a csapatom. :/ Nyernem kell az utolsó fordulóban a playoffhoz mindenképpen.
több mint 14 éve
stevezeg 26 — stevezeg@yahoo.com
Az milyen durva hogy stevezeg csapata a 2. legtöbb ponttal nem jut rájátszásba... :oRataccess
Elég szomorú, vagyis vicces, de lehet hogy inkább röhejes. Szerintem mindenki ellenem játszotta a legjobb meccsét. De még így is illett volna bejutni ennyi ponttal.
Legalább kiderült hogy a H2H helyett a pont-alapú liga az én világom 😊
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 968 — Whoops, looks like something went wrong.
Az milyen durva hogy stevezeg csapata a 2. legtöbb ponttal nem jut rájátszásba... :oRataccess
az milyen durva, hogy én nem jutok rájátszásba egy ilyen csoda draft után 😂

több mint 14 éve
Az milyen durva hogy stevezeg csapata a 2. legtöbb ponttal nem jut rájátszásba... :o

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Negyedik helyen állok 😀 Innen be kell húznom a POot. Ott meg már bármi lehet 😀FViktor93
Az ötödiken állsz. 😊 A többi korrekt.

több mint 14 éve
Negyedik helyen állok 😀 Innen be kell húznom a POot. Ott meg már bármi lehet 😀