Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

bowl.hu div. 3./B

21 feliratkozó

több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 769
Draft időpont: augusztus 31. 20:00
A draft sorrendet 1 órával a draft előtt fogja kisorsolni az espn.

1. Zero_l - Ujangliai Hazafiak
2. Pálca - Sopron Sharks
3. xernon - Blue Meanies
4. Göbi - Reno Hightower White Shoes
5. ozibozi - ozi’ otherwordly
6. Monster8 - Pittsburgh Monsters
7. Yakuza - Blue-Eyed Samura
8. Pari - Autumn Pirate
9. trolltan - No Punt Intended
10. zacknorb - Mordor Brewers
11. Savaria Steeler - Savaria Steelers
12. nando89 - Atomcity Badgers
13. KoporShow - Budapest Sagamores
14. Sebii - Belpesti Betyars
15. JustoVillar - Szentkirály Red Cards
16. Shark-Krisz - Baltimore Raptors
17. Hulkeinstein - Bowl Awengers
18. Tarsi - Smoking Riders

Szerkesztette: Tarsi
több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 49 987 — Whoops, looks like something went wrong.
írtam stevezegnek, meglátjuk...
gyulusnak is írtam tegnap, még nem válaszolt, várunk tehát rá is..
akinek meg 20 óra jó, annak a 21 is jó lesz 😀 a lényeg most egyelőre, hogy maga a nap jó-e a többségnek, de úgy látom, hogy egyelőre az mindenkinek okés, szóval nem lesz gond..
a többiek is szept 2-3-4 körül draftolnak, szóval nagyon lemaradva sem leszünk.. de egy kurva fix mezőny alakuljon ki legalább 😀

több mint 15 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 1 012
Szeptember 4-én 20:00-kor előreláthatólag jó, 21:00 még jobb.

több mint 15 éve
stevezeg azt írta, ez a szezon ugrik.
És ha nem lesz 2 hétig, draftolni sem biztos, hogy tud.
De írok neki PM-et, aztán meglátjuk.

több mint 15 éve
ryan7 New York Giants 37
szept 4. este nekem is pöpec, valamint superbrutal88-hoz hasonlóan én sem kaptam még meghívót, amit nagy nagy türelemmel várok majd az új commishtól 😊

Nyíregy Giants
DIV 1
2016: Alapszakasz: 8. 7-6; Playoff: 4.

DIV 2/A
2015: Alapszakasz: 1. 11-2; Playoff: 1.
2014: Alapszakasz: 11. 6-7; Playoff: 9.
2013: Alapszakasz: 6. 7-6; Playoff: 3.

DIV 3/B
2012: Alapszakasz: 1. 11-2; Playoff 1.
2011: Alapszakasz: 2. 9-4; Playoff 3.
több mint 15 éve
LTChargers Los Angeles Chargers San Diego State Aztecs 102 — Chargers fan
Igen -tegnap este óta- tudok róla hogy én lettem a commish. Mivel vannak többen is akik szeretnének lenni ezért át is adnám ezt a megtisztelő címet valaki jártasabbnak.

A draft időpontja (09.04. 20:00) pedig akárcsak az előző szintén jó!

szerk: bár nem tudom hogy tovább tudom-e adni a szerepet, mert stevezeg csak megbízott !? Tegnap már néztem hogy akkor elvileg a két feljutó és Castleai (ha jól láttam ő kért cserét) csapatát kell törölni de stevezeg csapattát én sem tudom.

"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
több mint 15 éve
Mi a probléma Farky?
Ebben a ligában vannak apró kitételek, ami a draftot illeti. 😀

több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 517 — ℧
Szept. 4 nekem is jónak tűnik.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
A Commish meg vegye ki a draftboardról az Indy playákat, őket csak és kizárólag és draftolhatom. 😀Stez
Erről hirtelen egy 5 betűs szó jutott eszembe 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A szeptember 4 9ora tökéletes időpont 😊
több mint 15 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 722
09.04. 20:00 - jó lesz, tavaly is akkor volt (csak 5-én).
A liga már aktív, ha belépsz az espn fantasy oldalára, valahol oldalt mutatja a csapataidat, ott a tavalyi liga,felette pedig az idei.
Maximum az új tagoknak kell meghívó.

Szerintem LT nem tud róla, hogy ő lett a commish...
több mint 15 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
várjuk meg, hogy LT akar-e maradni. Ha igen, akkor legyen Ő, ha nem, akkor gyorsan döntünk, ki legyen. A szeptember 4re addig is lehet rábólintani mindenkinek 😊 ha jól számolom eddig 3an már megtettük: stez, adyno12, nagytomy. Többiek?
több mint 15 éve
Letojom, ki a commish, én leszek ha kell esetleg és ennyi. De jó lenne eldönteni minél hamarabb, ahogy már Farky is írta, mert lassacskán jó volna csak és kizárólag a drafttal és az elkövetkezendő szezonnal foglalkoznunk. A Commish meg vegye ki a draftboardról az Indy playákat, őket csak és kizárólag és draftolhatom. 😀

több mint 15 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
ahogy korábban is írtam: ha kell, leszek commish, bár mostmár vagyunk egypáran így😊 a szeptember 4 este nekem teljesen ok. preferáltan 21 órai kezdéssel, de a 20 órát is meg tudom oldani.
több mint 15 éve
adyno12 Atlanta Falcons 294 — Falcons fan
Nekem okés a szeptember 4-e este!

Kezdő5 - Öt szakág, egy helyen! : http://www.kezdo5.hu

Think about first ever victory! - BTK Boys!
több mint 15 éve
nem is tudtunk volna draftot tartani tegnap, mivel ha jól látom nem aktív a liga sem, vagy csak én nem kaptam semmilyen emailt. De tényleg jó lenne minél hamarabb tisztázni h akkor ki játszik és ki nem, és h mikor legyen a draft, mert már sürget az idő minket. 😊Farky
jah én pl még meghivot se kaptam vhogy máshogy ha lehet csatlakozni akk irjátok meg lécci...superbrutal88
majd a commish fogja küldeni

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
nem is tudtunk volna draftot tartani tegnap, mivel ha jól látom nem aktív a liga sem, vagy csak én nem kaptam semmilyen emailt. De tényleg jó lenne minél hamarabb tisztázni h akkor ki játszik és ki nem, és h mikor legyen a draft, mert már sürget az idő minket. 😊Farky
jah én pl még meghivot se kaptam vhogy máshogy ha lehet csatlakozni akk irjátok meg lécci...
több mint 15 éve
nem is tudtunk volna draftot tartani tegnap, mivel ha jól látom nem aktív a liga sem, vagy csak én nem kaptam semmilyen emailt. De tényleg jó lenne minél hamarabb tisztázni h akkor ki játszik és ki nem, és h mikor legyen a draft, mert már sürget az idő minket. 😊

több mint 15 éve
Hát most ha nagyon kell, én is elvállalom a commish feladatokat, de itt most nem ez az elsődleges.
Hanem konkrétan az, hogy baszik a fél csoport figyelni és kicsit is aktívkodni. Igen, meg volt beszélve a tegnapi, vagyis vasárnapi nap, de a banda fele baszott akár csak reagálni is arra, hogy esetleg ráér-e, vagy mi a fasz van.
Így ezek hiányában pedig én sem foglalkoztam a dologgal. Ellenben ezen a héten vasárnap én meg nem érek rá és ez tuti.
Nekem a jövőhét vasárnap jó, így javaslom, hogy legyen az, hiszen addig viszont még sok időnk is van, így a némileg inaktívabbaknak is lesz idejük reagálni, valamint tervezni arra a vasárnapra.
Szóval...
Szeptember 4, vasárnap, 20:00
?
De lehet akár később is, 21:00 körül, ha az jobb, szerintem nagyon max. éjfélig tart úgyis az egész.

több mint 15 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 1 012
Nemcsak, hogy nem volt draft, de jól le vagyunk maradva a többi csoporttal szemben a szervezkedésben is. Akkor most LT lett a "fűrer"? Ő tud róla egyébként? Ha tényleg nem vállalja más a szervezést, akkor én bevállalom. Csak induljunk már el valamerre, mert az idő sürget.

több mint 15 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 256 — Eagles fan
Az a nagy büdös helyzet srácok, hogy szombat délelőtt óta nincs otthon netem. Úgyhogy most melóból látom, hogy mi a helyzet... Csúsztam a draftot ? :Sadyno12
Az ESPN felületre belépve könnyen utána tudsz járni a dolognak... De szerintem nem, ha lett volna draft már biztos beírták volna páran a csapatukat ide 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
adyno12 Atlanta Falcons 294 — Falcons fan
Az a nagy büdös helyzet srácok, hogy szombat délelőtt óta nincs otthon netem. Úgyhogy most melóból látom, hogy mi a helyzet... Csúsztam a draftot ? :S

Kezdő5 - Öt szakág, egy helyen! : http://www.kezdo5.hu

Think about first ever victory! - BTK Boys!
több mint 15 éve
pazar
akkor stevezeg kilőve, valaki kéne a helyére gyorsbaStez
gyalut esetleg meg lehetne kérdezni, hogy a harmadosztályban szeretne-e indulni, ő tavaly másodos volt csak idén lecsúszott egy-két órával és már beraktam a helyére mást, és úgy néz ki oda nem fér be így mert páratlanul lennének.Rajna
írtam neki PM-et, aztán meglátjuk

több mint 15 éve
Rajna Tennessee Titans 8 038 — Nega Scott
pazar
akkor stevezeg kilőve, valaki kéne a helyére gyorsbaStez
gyalut esetleg meg lehetne kérdezni, hogy a harmadosztályban szeretne-e indulni, ő tavaly másodos volt csak idén lecsúszott egy-két órával és már beraktam a helyére mást, és úgy néz ki oda nem fér be így mert páratlanul lennének.

több mint 15 éve
pazar
akkor stevezeg kilőve, valaki kéne a helyére gyorsba

több mint 15 éve
stevezeg 26 — stevezeg@yahoo.com
Úgy néz ki nekem mégis ugrik ez a szezon mert a következő két hétben nem leszek net közelben. Ergó a komisszári feladatokat sem fogom tudni ellátni. Találtam egy olyan beállítást az ESPN felületen (Assign LM Powers) amivel elvileg átadtam a liga felügyeleti jogát LT-nek. Ő meg majd passzolja tovább ha kell. Így remélem lesz jogotok letörölni engem és meghívni valakit a helyemre. Vagy csináltok egy tök új ligát. Sikeres szezont és jó játékot mindenkinek!