bowl.hu div. 3./B
16 feliratkozó
2 hónapja
Tarsi
1 244
A draft sorrend akkor úgy alakult ki, hogy közjegyző jelenlétében sorsoltam ki az új csatlakozókat és utána az előző szezon eredménye alapján a régi játékosok. 1. Zero_l
2. Pálca - Sopron Sharks
3. warr_b - Serenity Valley Browncoats
4. Göbi - Reno Hightower White Shoes
5. oliverking - Fly Eagles
6. Monster8 - Pittsburgh Monsters
7. xtaki - Majd akkor lesz valami
8. Pari - Autumn Pirate
9. Tibcso14 - Redskins Warriors
10. zacknorb - Mordor Brewers
11. Savaria Steeler - Savaria Steelers
12. nando89 - Atomcity Badgers
13. KoporShow - Budapest Sagamores
14. Sebii - Belpesti Betyars
15. mocskonyi - Szarvas Afrostars
16. LTChargers - Saturdayplace Pirates
17. Hulkeinstein - Bowl Awengers
18. Tarsi - Smoking Riders
A draft szavazás pedig egyenlőre így áll:
több mint 14 éve
32 pont előnyöm van Zuglow Sea Dogs-val szemben. Nálam még Colston, az ellennél Gore. Talán ez már megvan. De érdekes a dolog, mert Ádám bent hagyta Sessiont a csapatába, a padján pedig ott csücsül a 33 pontos Boley. Szóval akár lehetnék 1 pontos hátrányban is, és akkor jöhetne a Colston-Gore ütközet. Jó, hogy nem ezen múlik. 😊Nincsmit, kellett a hely Vicknek... Nálam Orton úgyis csak padozna Jay mellett, mondjuk a Cutler-Orton páros elég pikáns volt 😊
Szeretném megköszönni Ortont annak aki kivágta hét közben, nagyon sokat segített! 😛Zolika
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Zolika
911
32 pont előnyöm van Zuglow Sea Dogs-val szemben. Nálam még Colston, az ellennél Gore. Talán ez már megvan. De érdekes a dolog, mert Ádám bent hagyta Sessiont a csapatába, a padján pedig ott csücsül a 33 pontos Boley. Szóval akár lehetnék 1 pontos hátrányban is, és akkor jöhetne a Colston-Gore ütközet. Jó, hogy nem ezen múlik. 😊 Szeretném megköszönni Ortont annak aki kivágta hét közben, nagyon sokat segített! 😛
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
nálam 23 pont előny + Willis maradt Roman Harper és Hartley ellenében......talán elég leszAz a Best húzás csúnya 😀
De voltak "fantasztikus" húzásaim tegnap:
- Breaston (1 pont) kezdett J. Best (47 pont) helyén
- Cotchery (8 pont) Sims-Walker (19) helyett
- Chris Houston (5) Leon Hall (13) helyett
Ennek eredménye 93 pontos kispad 😀LTChargers
több mint 14 éve
nálam 23 pont előny + Willis maradt Roman Harper és Hartley ellenében......talán elég leszElég Lesz, Gratulálok! 😉
De voltak "fantasztikus" húzásaim tegnap:
Ennek eredménye 93 pontos kispad 😀LTChargers
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
nálam 23 pont előny + Willis maradt Roman Harper és Hartley ellenében......talán elég leszDe voltak "fantasztikus" húzásaim tegnap:
Ennek eredménye 93 pontos kispad 😀
"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Van 48 pont elönyöm úgy, hogy Tujánál még van 3 Saints játékos. Brees,Thomas és Henderson. Sztem visszafog jönni és kb 10 ponttal verni fog 😀
több mint 14 éve
195-181-re átvettem a vezetést, nálam még játszik Goldson és Crabtree, de Mustangsnál van még Vernon Davis, Justin Smith és 49ers HC, kinek mi a véleménye? Szerintem nem nyerek, de kíváncsi vagyok ti mit gondol
több mint 14 éve
hát figy, mész 50 ponttal, nálam van Crabtree, de az előző hétből kiindulva nem hoz sok pontot, de az LB-im hoznak egyelőre siralmasan szarul..pfú, ma nagyon ki fogn ütni engem az NGT Mustangs 😀Stezaligha.. ilyen QB teljesítménnyel.. Brett apó mindent megtesz, hogy Te nyerj, ráadásul Michael Turner is megsérült. 😕nagytomy
ha a Bethea-Powers duó hozza az előző hetit és PM is, akkor esélyem lehet, talán, de hát az álom lenne
több mint 14 éve
a Vikings HC-vel már megint csak pontokat bukok 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
nagytomy
461
pfú, ma nagyon ki fogn ütni engem az NGT Mustangs 😀Stezaligha.. ilyen QB teljesítménnyel.. Brett apó mindent megtesz, hogy Te nyerj, ráadásul Michael Turner is megsérült. 😕
több mint 14 éve
pfú, ma nagyon ki fogn ütni engem az NGT Mustangs 😀
több mint 14 éve
Azért ne felejtsük el, hogy Vicknek a másik a vak oldala 😊 Mire Suh megmozdul The Quick már 30 yarddal odébb lesz 😛Király, a 4 kezdő szintű linebackeremből 2 D státuszú, kivágni nem fogom Őket, így most már 5 LB van rosteren :SVicket SUh a földbe fogja döngölni 😛Stez
Adyno: A Vick <> Cassell trade nem fog menni, Mike-ra kezdőként számítok a hétvégén (Cassellt meg én draftoltam asszem az uccsó körben, de aztán kivágtam 😊 )Rataccess
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Mindenesetre jobban teszi ha időben eldobja a lasztit vagy szedi a lábát, mert úgy jár mint szegény Delhomme 😊 Biztosan éhesek lesznek az oroszlánok azután hogy Chicago-ban az utolsó pillanatban maradt el a vacsora.Király, a 4 kezdő szintű linebackeremből 2 D státuszú, kivágni nem fogom Őket, így most már 5 LB van rosteren :SVicket SUh a földbe fogja döngölni 😛Stez
Adyno: A Vick <> Cassell trade nem fog menni, Mike-ra kezdőként számítok a hétvégén (Cassellt meg én draftoltam asszem az uccsó körben, de aztán kivágtam 😊 )Rataccess
több mint 14 éve
Király, a 4 kezdő szintű linebackeremből 2 D státuszú, kivágni nem fogom Őket, így most már 5 LB van rosteren :SVicket SUh a földbe fogja döngölni 😛
több mint 14 éve
Király, a 4 kezdő szintű linebackeremből 2 D státuszú, kivágni nem fogom Őket, így most már 5 LB van rosteren :SAdyno: A Vick <> Cassell trade nem fog menni, Mike-ra kezdőként számítok a hétvégén (Cassellt meg én draftoltam asszem az uccsó körben, de aztán kivágtam 😊 )
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Who dat? Who dat? Who dat who know that? :cool:Megnyugtató, hogy mégsem vagyok annyira hülye 😛 😊 , köszi a választ.Lehet én vagyok a hülye, de az hogy lehet, hogy 'Spoon (ATL - LB ) a Steelers elleni teljesítményére 0 pontot kapott, holott volt neki 7 solo tackle-je ???Ez tényleg marha érdekes. 5 nap alatt azért illett volna feldolgozni a pontokat. Ja hogy újonc a srác? Akkor egyszerű: rookie mistake (by ESPN) 😊stevezeg
Kérek egy picit felvilágosítást ! 😊adyno12
Egyébként a meccs szempontjából nem számít, de utólag akkor jóvá fogják írni neki a pontokat ?adyno12
több mint 14 éve
Megnyugtató, hogy mégsem vagyok annyira hülye 😛 😊 , köszi a választ.Lehet én vagyok a hülye, de az hogy lehet, hogy 'Spoon (ATL - LB ) a Steelers elleni teljesítményére 0 pontot kapott, holott volt neki 7 solo tackle-je ???Ez tényleg marha érdekes. 5 nap alatt azért illett volna feldolgozni a pontokat. Ja hogy újonc a srác? Akkor egyszerű: rookie mistake (by ESPN) 😊stevezeg
Egyébként a meccs szempontjából nem számít, de utólag akkor jóvá fogják írni neki a pontokat ?
több mint 14 éve
Lehet én vagyok a hülye, de az hogy lehet, hogy 'Spoon (ATL - LB ) a Steelers elleni teljesítményére 0 pontot kapott, holott volt neki 7 solo tackle-je ???Ez tényleg marha érdekes. 5 nap alatt azért illett volna feldolgozni a pontokat. Ja hogy újonc a srác? Akkor egyszerű: rookie mistake (by ESPN) 😊
több mint 14 éve
Lehet én vagyok a hülye, de az hogy lehet, hogy 'Spoon (ATL - LB ) a Steelers elleni teljesítményére 0 pontot kapott, holott volt neki 7 solo tackle-je ???Kérek egy picit felvilágosítást ! 😊
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Én szokásomhoz híven megint felforgattam a Defenset 😀 7 új ember a kezdőben remélem a héten jobbak lesznek mint az előzőek 😀
több mint 14 éve
tök mindegy, mert már backup S-em sincs, szóval lesz azért 1-2 változtatás, de már csak bye és sérülés esetén, azért mondtam, hogy egyébként már ezt a csapatom nézem véglegesnekÉn meg felszedtem Derrick Johnsont, juhhú, ő a legnagyobb állat.HC a padra? Minek? Sokszor még a kezdőbe sem érdemes rakni mert lehet hogy csak mínuszol. Szerintem nem érdemes elvenni egy értékes bench helyet szir-szar HC-vel.stevezeg
Charlessal már van egy normális futóm, akitől legalább 1-2 nagy meccset várhatok, mert Addaitól a 7-8 pont az már durva meccs 😀
Még majd 1-2 változtatás néhány hét múlva, mert nincs például HC-m a padon, de egyébként ezzel a csapattal számolok márStez
több mint 14 éve
Én meg felszedtem Derrick Johnsont, juhhú, ő a legnagyobb állat.HC a padra? Minek? Sokszor még a kezdőbe sem érdemes rakni mert lehet hogy csak mínuszol. Szerintem nem érdemes elvenni egy értékes bench helyet szir-szar HC-vel.
Charlessal már van egy normális futóm, akitől legalább 1-2 nagy meccset várhatok, mert Addaitól a 7-8 pont az már durva meccs 😀
Még majd 1-2 változtatás néhány hét múlva, mert nincs például HC-m a padon, de egyébként ezzel a csapattal számolok márStez
több mint 14 éve
Én meg felszedtem Derrick Johnsont, juhhú, ő a legnagyobb állat.Charlessal már van egy normális futóm, akitől legalább 1-2 nagy meccset várhatok, mert Addaitól a 7-8 pont az már durva meccs 😀
Még majd 1-2 változtatás néhány hét múlva, mert nincs például HC-m a padon, de egyébként ezzel a csapattal számolok már
több mint 14 éve
Zolika
911
Ej, hogy minden szezonban a QB miatt kell szenvednem. Tavaly Hasselbeck, idén meg Kolb...Ha Brees-t draftolom az első körbe, már tuti sérült lenne...
több mint 14 éve
Most azért vagyok én a legszerencsésebb mert a legkevesebb szerzett ponttal nyertem? 😀 😂adam3577Jahh, 3/C topicból loptam a szöveget (div I-ben a forduló mákere lettél volna, ha ez jobban tetszik 😊 )
Ex-Rataxes