bowl.hu div. 3./B

17 feliratkozó

7 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 456
A draft sorrend akkor úgy alakult ki, hogy közjegyző jelenlétében sorsoltam ki az új csatlakozókat és utána az előző szezon eredménye alapján a régi játékosok.
1. Zero_l
2. Pálca - Sopron Sharks
3. warr_b - Serenity Valley Browncoats
4. Göbi - Reno Hightower White Shoes
5. oliverking - Fly Eagles
6. Monster8 - Pittsburgh Monsters
7. xtaki - Majd akkor lesz valami
8. Pari - Autumn Pirate
9. Tibcso14 - Redskins Warriors
10. zacknorb - Mordor Brewers
11. Savaria Steeler - Savaria Steelers
12. nando89 - Atomcity Badgers
13. KoporShow - Budapest Sagamores
14. Sebii - Belpesti Betyars
15. mocskonyi - Szarvas Afrostars
16. LTChargers - Saturdayplace Pirates
17. Hulkeinstein - Bowl Awengers
18. Tarsi - Smoking Riders

A draft szavazás pedig egyenlőre így áll:
több mint 14 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
pfú, ma nagyon ki fogn ütni engem az NGT Mustangs 😀Stez
aligha.. ilyen QB teljesítménnyel.. Brett apó mindent megtesz, hogy Te nyerj, ráadásul Michael Turner is megsérült. 😕
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 954 — Whoops, looks like something went wrong.
pfú, ma nagyon ki fogn ütni engem az NGT Mustangs 😀

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 190 — Eagles fan
Király, a 4 kezdő szintű linebackeremből 2 D státuszú, kivágni nem fogom Őket, így most már 5 LB van rosteren :S
Adyno: A Vick <> Cassell trade nem fog menni, Mike-ra kezdőként számítok a hétvégén (Cassellt meg én draftoltam asszem az uccsó körben, de aztán kivágtam 😊 )Rataccess
Vicket SUh a földbe fogja döngölni 😛Stez
Azért ne felejtsük el, hogy Vicknek a másik a vak oldala 😊 Mire Suh megmozdul The Quick már 30 yarddal odébb lesz 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
stevezeg 26 — stevezeg@yahoo.com
Király, a 4 kezdő szintű linebackeremből 2 D státuszú, kivágni nem fogom Őket, így most már 5 LB van rosteren :S
Adyno: A Vick <> Cassell trade nem fog menni, Mike-ra kezdőként számítok a hétvégén (Cassellt meg én draftoltam asszem az uccsó körben, de aztán kivágtam 😊 )Rataccess
Vicket SUh a földbe fogja döngölni 😛Stez
Mindenesetre jobban teszi ha időben eldobja a lasztit vagy szedi a lábát, mert úgy jár mint szegény Delhomme 😊 Biztosan éhesek lesznek az oroszlánok azután hogy Chicago-ban az utolsó pillanatban maradt el a vacsora.
több mint 14 éve
Vicket SUh a földbe fogja döngölni 😛

több mint 14 éve
Adyno: A Vick <> Cassell trade nem fog menni, Mike-ra kezdőként számítok a hétvégén (Cassellt meg én draftoltam asszem az uccsó körben, de aztán kivágtam 😊 )

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Lehet én vagyok a hülye, de az hogy lehet, hogy 'Spoon (ATL - LB ) a Steelers elleni teljesítményére 0 pontot kapott, holott volt neki 7 solo tackle-je ???

Kérek egy picit felvilágosítást ! 😊adyno12
Ez tényleg marha érdekes. 5 nap alatt azért illett volna feldolgozni a pontokat. Ja hogy újonc a srác? Akkor egyszerű: rookie mistake (by ESPN) 😊stevezeg
Megnyugtató, hogy mégsem vagyok annyira hülye 😛 😊 , köszi a választ.

Egyébként a meccs szempontjából nem számít, de utólag akkor jóvá fogják írni neki a pontokat ?adyno12
Who dat? Who dat? Who dat who know that? :cool:
több mint 14 éve
adyno12 Atlanta Falcons 294 — Falcons fan
Lehet én vagyok a hülye, de az hogy lehet, hogy 'Spoon (ATL - LB ) a Steelers elleni teljesítményére 0 pontot kapott, holott volt neki 7 solo tackle-je ???

Ez tényleg marha érdekes. 5 nap alatt azért illett volna feldolgozni a pontokat. Ja hogy újonc a srác? Akkor egyszerű: rookie mistake (by ESPN) 😊stevezeg
Megnyugtató, hogy mégsem vagyok annyira hülye 😛 😊 , köszi a választ.

Egyébként a meccs szempontjából nem számít, de utólag akkor jóvá fogják írni neki a pontokat ?

Kezdő5 - Öt szakág, egy helyen! : http://www.kezdo5.hu

Think about first ever victory! - BTK Boys!
több mint 14 éve

Ez tényleg marha érdekes. 5 nap alatt azért illett volna feldolgozni a pontokat. Ja hogy újonc a srác? Akkor egyszerű: rookie mistake (by ESPN) 😊
több mint 14 éve

Kérek egy picit felvilágosítást ! 😊

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Én szokásomhoz híven megint felforgattam a Defenset 😀 7 új ember a kezdőben remélem a héten jobbak lesznek mint az előzőek 😀
több mint 14 éve
Én meg felszedtem Derrick Johnsont, juhhú, ő a legnagyobb állat.
Charlessal már van egy normális futóm, akitől legalább 1-2 nagy meccset várhatok, mert Addaitól a 7-8 pont az már durva meccs 😀
Még majd 1-2 változtatás néhány hét múlva, mert nincs például HC-m a padon, de egyébként ezzel a csapattal számolok márStez
HC a padra? Minek? Sokszor még a kezdőbe sem érdemes rakni mert lehet hogy csak mínuszol. Szerintem nem érdemes elvenni egy értékes bench helyet szir-szar HC-vel.stevezeg
tök mindegy, mert már backup S-em sincs, szóval lesz azért 1-2 változtatás, de már csak bye és sérülés esetén, azért mondtam, hogy egyébként már ezt a csapatom nézem véglegesnek

több mint 14 éve
Charlessal már van egy normális futóm, akitől legalább 1-2 nagy meccset várhatok, mert Addaitól a 7-8 pont az már durva meccs 😀
Még majd 1-2 változtatás néhány hét múlva, mert nincs például HC-m a padon, de egyébként ezzel a csapattal számolok márStez
HC a padra? Minek? Sokszor még a kezdőbe sem érdemes rakni mert lehet hogy csak mínuszol. Szerintem nem érdemes elvenni egy értékes bench helyet szir-szar HC-vel.
több mint 14 éve
Még majd 1-2 változtatás néhány hét múlva, mert nincs például HC-m a padon, de egyébként ezzel a csapattal számolok már

több mint 14 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 932
Ej, hogy minden szezonban a QB miatt kell szenvednem. Tavaly Hasselbeck, idén meg Kolb...
Ha Brees-t draftolom az első körbe, már tuti sérült lenne...

több mint 14 éve
Most azért vagyok én a legszerencsésebb mert a legkevesebb szerzett ponttal nyertem? 😀 😂adam3577
Jahh, 3/C topicból loptam a szöveget (div I-ben a forduló mákere lettél volna, ha ez jobban tetszik 😊 )

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
adam3577 Cincinnati Bengals 247 — Bengals fan
Most azért vagyok én a legszerencsésebb mert a legkevesebb szerzett ponttal nyertem? 😀 😂

több mint 14 éve
Én Vickre és Brandon Jacksonra csaptam le 😊 Utóbbi kezdeni is fog a héten Spiller helyett, előbbin még gondolkodom (valószínű inkább Vick a Lions ellen mint Cutler a Dallas ellen).

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
s.gergo Baltimore Ravens 228 — Ravens fan
Grant egész szezonra out 😕, viszont sikerült felszednem Naaneet, Trufant-t, Zach Dilest és Ravens HC-t. Meglátjuk... eddig csalódás.
több mint 14 éve
Látom több topicban a hét statisztikáit, úgyhogy én is kigyűjtögettem Őket:
1. Necessarily Roughs (stevezeg) 282 221.5 0-0-0 1-0-0 1-0-0 W1
2. Midwest Bolts (LTChargers) 280 223.5 1-0-0 0-0-0 1-0-0 W1
3. Győzike Fan Club (Stez) 234 174 0-0-0 1-0-0 1-0-0 W1
4. NGT Mustangs (nagytomy) 217 202.5 1-0-0 0-0-0 1-0-0 W1
5. BMG's Mob (BMG) 216 157.5 0-0-0 1-0-0 1-0-0 W1
6. Tuja's Patriots (Tuja) 208 186 0-0-0 1-0-0 1-0-0 W1
7. Zuglow Sea Dogs (adam3577) 199 174 1-0-0 0-0-0 1-0-0 W1
8. Kanizsai Kinizsi (Zolika) 223.5 280 0-0-0 0-1-0 0-1-0 L1
9. Ratas Rhinos (Rataccess) 221.5 282 0-1-0 0-0-0 0-1-0 L1
10. Szikszó Ravens (S.gergo) 202.5 217 0-0-0 0-1-0 0-1-0 L1
11. Castleai Rebells (Castleai) 186 208 0-1-0 0-0-0 0-1-0 L1
12. Csepel Patriots (FViktor93) 174 234 0-1-0 0-0-0 0-1-0 L1
13. Budapest Cowgirls (Farky) 174 199 0-0-0 0-1-0 0-1-0 L1
14. Bük Falcons (adyno12) 157.5 216 0-1-0 0-0-0 0-1-0 L1

A forduló legjobbja: stevezeg 282 pont
A forduló leggyengébbje: adyno12 157,5 pont
A forduló legszerencsésebb győztese: adam3577 199 ponttal nyert
A forduló legpechesebb vesztese: Zolika 223,5 ponttal kikapott
Legrosszabb benchelő: Castleai 111 pont

Dream Team:
QB - Peyton Manning (Győzike Fan Club)
RB - Arian Foster (Necessarily Roughs)
RB- Matt Forte (Csepel Patriots)
RB/WR - Chris Johnson (Bük Falcons)
WR - Legedu Naanee (Free Agent)
WR - Austin Collie (Szikszó Ravens)
TE - Marcedes Lewis (Free Agent)
DT - Sione Pouha (Free Agent)
DT - Darnell Dockett (Tuja's Patriots)
DE - Bryan Thomas (Free Agent)
DE- Kyle Van Den Bosch (Necessarily Roughs)
LB - Derrick Johnson (Free Agent)
LB - Dan Connor (Ratas Miners)
LB - Lance Briggs (Budapest Cowgirls)
CB - Bryant McFadden (BMG's Mobs)
CB - Greg Toler (Free Agent)
S - LaRon Landry (Necessarily Roughs)
S - Pat Chung (NGT Mustangs)
K - John Kasay (Free Agent)
P - Steve Weatherford (Free Agent)
HC - Jeff Fisher - Titans HC (Free Agent)/Pete Carroll - Seahawks HC (Free Agent)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Farky Indianapolis Colts 8 450 — ℧
Hát sajnos kikaptam, hála az RB-knek meg a WR-eknek. Ezért az O#-ben fejek fognak hullani 😀 O-ból, csak EM, Ward és Clark hozta a pontokat D-ből meg Lance Briggs emelkedett ki a maga 29 pontjával.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Gratula Stevezegnek a győzelemhez, férfimunka volt 😛 Elkeseredve nem vagyok, közepesen termelt a csapat, főleg a D-vel vagyok elégedett: az LB-im 69 pontot hoztak, a secondary se volt vészes (mindenki hozott 1-1 INT-et, tackle téren javulni kell). Az offense viszont igen gyenge volt, egyedül Cutler tudott felmutatni valamit.
Azért remélem 1-2 győzelem összejön majd, esetleg a PO is 😊Rataccess
Köszönöm. A 282 pont valóban emberes, nem valószínű hogy még egyszer sikerül a közelébe érni. Arian Foster szobrát már lealapoztam a kertben (a 45 pont teljesen kimeríti az 'assssztakurvaélet' fogalmát). Landryt (36) viszont nem merem megformázni, mert még életre kel és letarolja a fél utcát 😊. Az az ember egy állat.
több mint 14 éve
Gratula Stevezegnek a győzelemhez, férfimunka volt 😛 Elkeseredve nem vagyok, közepesen termelt a csapat, főleg a D-vel vagyok elégedett: az LB-im 69 pontot hoztak, a secondary se volt vészes (mindenki hozott 1-1 INT-et, tackle téren javulni kell). Az offense viszont igen gyenge volt, egyedül Cutler tudott felmutatni valamit.
Azért remélem 1-2 győzelem összejön majd, esetleg a PO is 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Úgy hiszem, hogy ez az idény nekem már most megy a levesbe. Gyakorlatilag Defense részben nekem van a leggyengébb keretem a ligában és mindezt a saját hülyeségemnek köszönhetem. Nagyon meglepődnék, ha akár egy WIN-em is lenne ebben a szezonban. 😕

több mint 14 éve
Nálam eddig nagy meglepetés a WR sor és kellemes a D-Line is. Breaston és Nicks (az előre jelzett 11 pont helyett) hoztak 47 pontot, míg az újoncok (Best és Gerald McCoy) is kitettek magukért.
Willis, Mayo és Adrian Wilson pedig hozták az elvártat.

Amiért kár az Hightower 2 fumble-je, Edwards 2 és Hall 4 pontja (tőlük vártam egy kicsit többet, pláne hogy Hall helyén a 12 pontos McCourty is játszhatott volna....)

Holnapra maradt Suggs és Rex Ryan ellen 16 pont előnyöm + Rivers, Gates, Scifres és Cooper.LTChargers
Ezt már megnyerted, úgyhogy gratula! Sajnos a támadósorom betlizett rendesen, ott úszott el a párharc.Zolika
Az én támadósoromban egyedül Austin és PM hozta a pontokat, a többi WR és az RB-k, TE egyébként összesen nem hozott 30 pontot.. Sőt, az LB-k is 12-15 pontot hoztak fejenként, ami azért még kevés, ellenben a Bethea-Powers-Hall trió hozott 80 pontot.. Meg a DL-em is azért hozta az 1 sackeket fejenként, így azért ez a sok 5-8 pont csak elegendő volt/lesz, viktornál még játszik Scott, nálam Succop, viszont vezetek 65 ponttal kb, szóval ez már zsebben van