NFL Hungarian Bovli Bowl liga
11 feliratkozó
több mint 3 éve
ESPN liga linkje:DRAFT időpont:
2024.09.02 20:00
DRAFT sorrend:
<14> BeerMetal Warriors || @warr_b
<1> Transylvania RedFox 🦊 || @FLZOLI
<6> BishopFist || @Toto21
<12> Lokott Szentek || @Kájzerszóze
<7> Seahawks || ????
<3> Heisman Gunners || @Heisman nádor
<13> Kalvin Ter Redskins || @Sixo
<5> CitroMale Gang || @zacknorb
<11> Chic-Ago Chic || @csi77
<2> Atomic Falcons || @Vieri
<10> Team Redskins || @tibcso14
<4> Szigethalom Saints || @kingpeti83
<8> Team Stonewall || @peach
<9> Team Bozi || @ozibozi
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Csapatok és GM-ek:
<1> Transylvania RedFox 🦊 || @FLZOLI
<2> Atomic Falcons || @Vieri
<3> Heisman Gunners || @Heisman nádor
<4> Szigethalom Saints || @kingpeti83
<5> CitroMale Gang || @Beers&Beards
<6> BishopFist || @Toto21
<7> Seahawks || ????
<8> Team Stonewall || @peach
<9> Ozi's Otherworldly Team || @ozibozi
<10> Team Redskins || @tibcso14
<11> Chic-Ago Chic || @csi77
<12> Lokott Szentek || @Kájzerszóze
<13> Kalvin Ter Redskins || @Sixo
<14> BeerMetal Warriors || @warr_b
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eddigi győztesek:
2024
Lokott Szentek @Kájzerszóze
Seahawks
Transylvania RedFox 🦊@FLZOLI
2023
🥇 BishopFist @Toto21
🥈 Team Tebow
🥉 oziboziGiantS @ozibozi
2022
🥇 Heisman Gunners @Heisman nádor
🥈 Kecskeméti Pukkandur
🥉 Szigethalom Kingpeti's Army @kingpeti83
2021
🥇 Szd DBKing
🥈 Peach Bird
🥉 Hungary Seahawks
Szerkesztette: FLZOLI
3 napja
Toto21
6 013
Gratula a győztesnek! 😊Izgalmas szezon volt. Jövőre folytatjuk. Addig is mindenkinek jó szurkolást a valódi PO-hoz! 😊
3 napja
BÚÉK!Idén sem volt címvédés, izgalmas lett most is.
Jövőre újra itt..
6 napja
Na innen már csak lefele vezet az út 😅Gratulálok, sajnos már vasárnap látszott, hogy ez nem lesz meg. Jó kis évad volt, majdnem megvolt,,de az ezüst is szépen csillog....😀
Egyébként sok ligában voltam már az évek során, de eddig talán ez volt az amit a legjobban élveztem, szóval ha lehet maradnék a következő évekre is.
Vonster
BÚÉK
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
6 napja
Tibcso14
132
Én is köszönöm a játékot. Idén az utolsó meccsen jutottam először 400 pont fölé, szenvedős szezon volt, ilyen hátul még sosem végeztem. De majd jövőre...😀
6 napja
Vonster
1 088
Na innen már csak lefele vezet az út 😅Egyébként sok ligában voltam már az évek során, de eddig talán ez volt az amit a legjobban élveztem, szóval ha lehet maradnék a következő évekre is.
6 napja
Grat mindenkinek, de főleg a denveri szamároknak! Kifutott alapszakasz után 5. hely, volt már jobb is, rosszabb is 😊Köszi a játékot, nem véletlen ez a kedvenc NFL Fantasy ligám
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 napja
Grat mindenkinek, köszi a szezont, folytatás jövőre
6 napja
No legalább a 3-0-ás PO run meglett a végére, az se rossz 🙂 Az SB ahogy látom még nem dőlt el...
10 napja
Vonster
1 088
Ez most már tényleg hihetetlen, hogy Geno csak akkor hoz jó számokat, ha a padon van, remélem nem ezen fog múlni...
13 napja
kingpeti83
81
Gratulálok neked is.Nabasszus, ez vad.Mondjuk még így se fix, de X eddig minden meccsen hozott 12+ pontot, és 10 kellene.Pont nem lett meg...
zacknorb
Kemény vége volt
kingpeti83
Grat
zacknorb
Kemény csörte volt
13 napja
Nabasszus, ez vad.Mondjuk még így se fix, de X eddig minden meccsen hozott 12+ pontot, és 10 kellene.Pont nem lett meg...
zacknorb
Kemény vége volt
kingpeti83
Grat
13 napja
kingpeti83
81
Hol volt ez a reakcióm, segíts már egy kicsit...Ne aggódj, amikor Chase nyomott extra hetet akkor is ez volt a reakciója. Csak ugye a többi más a játékosokra ‘mérgés’, de azért gratulál ilyen esetben is a másiknak, és tovább tud lépni ha épphogy kikap.ha nem jutnék döntőbe, akkor is ezt írtam volna. Abszolút nem arcoskodom, ténylegDe vicces gyerek vagy!Tényleg ki lehet kapni 416 ponttal...???Az a szerencse, hogy nem kötelező játszani. Ne kínozd magad ezzel a szarral.....
Nevetséges.
A többi meccsen 350 körül van mindenki
Vicc játék
kingpeti83
csi77
Imádom az ilyen magas lovon ülő embereket, akik azért mert egyszer döntőbe jutottak azt hiszik jól megmondják.
Vigyázz nehogy nagyot zuhanj a magasból!
Sok sikert a végén, hátha még nagyobb lesz az arc
kingpeti83
csi77
Heisman nádor
Senki nem mérges csak bosszantó az ilyen vereség (végül mégse lett az), gondolom te simán elengeded.
Mindenki más azért egy picit rosszul alszik miatta és elmormol néhány csúnya szót! És ez teljesen természetes.
Téged is irigyellek hogy ilyen könnyen túl tudsz lépni dolgokon. Gratulálok, tartsd meg ezt a jó szokásod.
Szerkesztette: kingpeti83
13 napja
kingpeti83
81
Mondjuk még így se fix, de X eddig minden meccsen hozott 12+ pontot, és 10 kellene.Pont nem lett meg...
zacknorb
Kemény vége volt
14 napja
Mondjuk még így se fix, de X eddig minden meccsen hozott 12+ pontot, és 10 kellene.
14 napja
Ne aggódj, amikor Chase nyomott extra hetet akkor is ez volt a reakciója. Csak ugye a többi más a játékosokra ‘mérgés’, de azért gratulál ilyen esetben is a másiknak, és tovább tud lépni ha épphogy kikap.ha nem jutnék döntőbe, akkor is ezt írtam volna. Abszolút nem arcoskodom, ténylegDe vicces gyerek vagy!Tényleg ki lehet kapni 416 ponttal...???Az a szerencse, hogy nem kötelező játszani. Ne kínozd magad ezzel a szarral.....
Nevetséges.
Vicc játék
kingpeti83
csi77
Imádom az ilyen magas lovon ülő embereket, akik azért mert egyszer döntőbe jutottak azt hiszik jól megmondják.
kingpeti83
csi77
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
14 napja
én meg elfelejtettem állítani, három nullázással maradok 300 pont alatt. semmi jelentősége, de ciki
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
14 napja
Vonster
1 088
Hurts nagyon fáj... Ha nem sérült volna le, akkor nyugodtabb lennék. Így még elég szoros az egész. 😕Szerintem nem nagyon kell aggódnod, így, hogy minden védőm borzasztó gyenge teljesítményt nyújtott el is dőlt. Geno meg Deebo meg a padomon nyilván most hoz jó számokat, előtte hetekig nulla, ezért is kerültek ki a keretből, kár érte.
Toto21
14 napja
Én ha jól látom 364 pontra vagyok kalibrálva a PO-ban 🫠
14 napja
Toto21
6 013
Hurts nagyon fáj... Ha nem sérült volna le, akkor nyugodtabb lennék. Így még elég szoros az egész. 😕
14 napja
Toto21
6 013
Tényleg ki lehet kapni 416 ponttal...???ha sok kiemelkedö teljesítmény van akkor lehet. Épp ez a szép ebben a ligában. Az extra teljesítmény bármelyik poszton extra pontokat jelent. Taylor ellened pont élete meccsét hozta le. :/
Nevetséges.
Vicc játék
kingpeti83
14 napja
ha nem jutnék döntőbe, akkor is ezt írtam volna. Abszolút nem arcoskodom, ténylegDe vicces gyerek vagy!Tényleg ki lehet kapni 416 ponttal...???Az a szerencse, hogy nem kötelező játszani. Ne kínozd magad ezzel a szarral.....
Nevetséges.
Vicc játék
kingpeti83
csi77
kingpeti83
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
14 napja
kingpeti83
81
De vicces gyerek vagy!Tényleg ki lehet kapni 416 ponttal...???Az a szerencse, hogy nem kötelező játszani. Ne kínozd magad ezzel a szarral.....
Nevetséges.
Vicc játék
kingpeti83
csi77
Szerkesztette: kingpeti83
14 napja
Tényleg ki lehet kapni 416 ponttal...???Az a szerencse, hogy nem kötelező játszani. Ne kínozd magad ezzel a szarral.....
Nevetséges.
Vicc játék
kingpeti83
Hajrá Bad Bones!
14 napja
kingpeti83
81
Tényleg ki lehet kapni 416 ponttal...???Nevetséges.
Vicc játék