Vonster

Denver Broncos

Vonster
Utoljára láttuk
16 perce
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
911


Utolsó 10 fórum hozzászólás

10 órája
Vonster Denver Broncos 911
Amúgy lehet hülye vagyok, de ez mennyivel lenne rosszabb megoldás mint mondjuk Nix? Korban majdnem ugyanott vannak, Wilsonnak van már több éves nfl tapasztalata, én látom azt, hogy kb ugyanazt a teljesítményt raknák le az asztalra.

Én ezek után biztosan hátracserélnék a drafton, maximum akkor nem, ha bent van valamelyik QB akit szeret Payton (de erre én kicsi esélyt látok).
Vonster
Bo Nix még nem égett meg az NFL-ben
Negritis, a vajda
Ezt adom, de mikor volt kompetens stáb Wilson körül? Szerintem semmikor, Hackett helyett Payton hívja a játékot, ez az elődjén is dobott azért, pedig neki már leáldozott.

Ne értsetek félre, nem gondolom, hogy vele Super Bowlba megyünk, csak nem biztos, hogy rosszabb, mint azok akik a mi helyünkön elérhetőek lesznek.
11 órája
Vonster Denver Broncos 911
Amúgy lehet hülye vagyok, de ez mennyivel lenne rosszabb megoldás mint mondjuk Nix? Korban majdnem ugyanott vannak, Wilsonnak van már több éves nfl tapasztalata, én látom azt, hogy kb ugyanazt a teljesítményt raknák le az asztalra.

Én ezek után biztosan hátracserélnék a drafton, maximum akkor nem, ha bent van valamelyik QB akit szeret Payton (de erre én kicsi esélyt látok).

Szerkesztette: Vonster
12 órája
Vonster Denver Broncos 911
Plusz ma jött ki, Höri beült alatriste-ék mellé egy 2-round mock podra (ez az utóbbi full úgy hangzik, mintha drogoztak volna, pedig eskü nem)
zacknorb
Ezt hol találom?
14 órája
Vonster Denver Broncos 911
A tervek alapján nem gondoltam vna, de király lett az új mez szerintem. 😀


rob3r7o
Mondjuk én a kék szetthez is a kék sisakot raktam volna, elég fura az úgy a fehérrel

Nem jó de nem is tragikus
2 napja
Vonster Denver Broncos 911
Fowler szerint több ajánlat van Suttonra, de nem akarjuk elcserélni. Suttonnak az a problémája, hogy a következő 2 évre 2 millió gari van a szerződésében.

Daniel Jeremiah szerint pedig az A tervnek mindenképp Bowersnek kell lennie, mert 1/12-re ha leesik egy blue chip player nem lehet bent hagyni egy talent needes csapatnak. Az ideális B terv szerint pedig hátracsere két top40 körüli pickért, és kihúzni Nixet és egy elkapót, mert Nix day1 kezdő a kora miatt, és muszáj szerezni még egy minőségi targetet.

Szerinte a Broncos nem 1/1 szint, de a csoport nehézsége azzá teheti, így a jövő évi pick kiadását rossz döntésnek tartja.
Cruyffista
B, b-b-b
4 napja
Vonster Denver Broncos 911
Nincs nagy hírértéke, mert egyrészt a csapatnak ezt kell kommunikálni, másrészt a médiának ezt kell írni hisz ez hozza a kattintásokat. Paton szerint nem kérdés, hogy ki kell adni az első köröket ha van megfelelő franchise player, másrészt egy insider szerint megpróbálunk a Pats helyére felmenni McCarthy-ért

Ezzel szemben Vegas már nemhogy nem elenyésző szorzót ad rá hogy QB érkezik, hanem az első körös pass rusher pick átvette a "vezetést".
Cruyffista
3. helyre felmenni McCarthyért? A helyünkön még csak csak, de plusz pickeket beáldozni azért a srácért? Nem lennék megbarátkozva vele...
15 napja
Vonster Denver Broncos 911
Szerintem felesleges ilyen Dak meg hasonló opciókban gondolkodni. Egyetlen járható út van Wilson után, mivel se pénzünk se draft tőkénk. Először az életben fel kell építeni egy rookiet. Ha Mccarthyt akkor őt, ha Nixet akkor őt, de muszáj idén megpróbálni. Van egy coaching staff itt akiben én hiszek, hogy képesek kihozni az adott játékosból a potenciált.

Ha nem jön be az idei, akkor meg úgy is top pickünk lesz jövőre, akár lehet húzni ott is egy qb-t. De addig nem leszünk top csapat amíg ez a probléma nem oldódik meg.
25 napja
Vonster Denver Broncos 911
The #Broncos are signing former #Lions WR Josh Reynolds to a two-year deal with a maximum of $14 million, source says. After a 40-catch, five-TD season in Detroit, Reynolds joins Sean Payton’s offense in Denver.
KeyG
Fúj de ergya csapat lesz itt... Zero talent kb, hát ebből nagy mágia kell hogy egy működő valami legyen majd
FLZOLI
Nekem amúgy tetszik ez a move is. Relatív olcsó igazolás egy olyan posztra, ahova bőven elfér az erősítés és az elmúlt szezonban elég jól tolta Detroitban.

Suttonnel es Mimsel kiegészítve teljesen korrekt elkaposor lehet így. De hogy Jeudy-hoz képest előrelépés azt most megkockáztatom.
rob3r7o
Nem egy hisztis p*csa, már most jobban szeretem mint Jeudyt...
1 hónapja
Vonster Denver Broncos 911
CH Jr szerint QB mellett CB2 a legégetőbb hiányposztja a csapatnak és meg kellett volna fizetni Yiadomot első hullámban, aki végül a 49ershez került. Nekem nem volt meg, hogy belőle jó CB lett.
Cruyffista
Játszott már nálunk, semmi extrát nem mutatott, ráadásul szerintem pont VJ alatt volt itt, szóval még csak az sincs, hogy más rendszerben jobb lenne, én örülök, hogy nem fizettük meg.
1 hónapja
Vonster Denver Broncos 911
12 éve ezen a napon

Black_Adder
Nagyon sajnálom, h ekkor meg volt követtem az nfl-t és így a denvert sem. Igazából ha szigorúan nézem amióta Denver szurkoló vagyok meg PO-ban sem járt a csapat, ugyh remelem mostmár lassan lesz vmi sikerélmény is a csapat körül. 😀
rob3r7o
Ugyanez, az első szezon amiben szurkoltam a csapatnak rögtön a Super Bowl győzelem volt, akkor még nem is tudtam úgy értékelni. Azóta PO sem, lehet mi vagyunk a fék a csapatban 😬

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 911
Most, hogy a srácok hétvégén Floridában dzsangáznak,
s üres az időnk, esetleg valami jól fogalmazó, londoni turistának nincs kedve megosztani az itthonmaradottakkal a brigádnaplót? Akarom mondani, akkor most megfordult az idény az angol hülyéknél? Élménybeszámoló? Valaki?
Zalán
Én terveztem írni egyet, csak elég sűrű hetem volt, de most van időm rá.

Olyanokra nem akarok kitérni amiknek nincs sok köze a meccshez, szóval ott kezdem, hogy megérkeztünk a repülőút után a vonatállomásra. Sok időnek nem kellett eltelni, hogy meglegyen az első Broncosos élmény, random egy férfi Denveres cuccban üvölti nekem, hogy Go Broncos, üvöltöm vissza, pacsizunk egyet, nagy nevetés 😀 Egészen vasárnapig rengeteg ilyen volt a városban, nem telt el 5 perc anélkül, hogy valami hasonló történjen. A kedvencem egy idősebb néni volt, aki a nyitott tetejű busz tetejéről odított le, úgy hogy mi a járdán sétáltunk 😀

A meccsig megnéztük a város főbb nevezetességeit, majd szombaton jött a Broncos pub party. Ekkora sort én még nem láttam egy hely előtt, nagyon menőn fel volt díszítve a hely kívülről is. A várakozásnak is megvolt az előnye, ugyanis amíg összehaverkodtam a mögöttünk várakozó két sráccal, kiszúrtuk Jordan Norwoodot a teraszon. Gyűrű a kezén természetesen, biztonsági mellette, de nekünk elég volt, hogy ott állunk 10 méterre tőle 😀. Közben jöttek és osztogattak Broncosos mini törcsiket, fogtunk is párat, aztán olyan egy óra várakozás után végre bejutottunk. A benti hangulat valami elképesztó volt, mozogni nem volt egyszerű, de ez annyira nem érdekelt minket, láttuk lehet menni fotózkodni a cheerleaderekkel, több nem is kellett, újabb sorbanállás 😀. A lányok nagyon aranyosak voltak, kaptunk pár cuccot tőluk is, kép is megvolt, várjuk a következő történést. Speaker el is kezdi a mondókáját, megjelenik Miles és felrobban a pub. Be is jött közénk, pacsi vele meg egy kép, boldogság 😀. Az este folyamán random tombola jegyeket is elkezdtek osztogatni, akkor még nem tudtuk, hogy ez az lesz, elraktuk szépen. Aztán két részletben le is bonyolították ezt, haverom nyert is egy Broncosos táskát meg egy aláírt Hamler posztert. Aztán jött a főnyeremény... aláírt Simmons mez, pulzus emelkedik, mondják a számokat, megegyezik az enyémmel az utolsó számjegyig. Speaker kérdezi ki van még versenyben, feltesszük nagyjából hárman a kezünket, hatalmas izgalmak... de az utolsó szám nem a 2-es volt, így sajnos nem én nyertem meg :/. Amikor ez lement, még kicsit ott voltunk, aztán elmentünk a szállásra, mégis csak ki kell pihenni magunkat a meccsre.

El is jött a vasárnap, reggel korán kelés, hogy minél előbb kint legyünk, kb 9-kor ki is szállunk a metróból, és az első látvány a Wembley rögtön... gatyacsere lehet kellett volna, kapásból elkapott minket a hangulat 😀. Több mint két óra volt kapunyitásig, de úgy van megcsinálva a hely, hogy könnyen el lehessen ütni az időt, leginkább egy fesztiválhoz tudnám hasonlítania dolgot. Kipróbáltuk az NFL Gamest, csináltunk pár képet, aztán jöhetett az NFL Shop, ahol azért vettünk is pár dolgot. Mire ezekkel végeztünk talán fél óra lehetett kapunyitásig, azt meg is vártuk a bejáratunk előtt. 11:30, lehet bemenni, én rögtön megnéztem a pályát, kisebb sokkos állapot 😀. Megkerestük a helyünket, aztán láttam, hogy a túloldalon melegít kis csapatunk, szóval szépen átsétáltunk, hogy láthassuk közelebbről is. Elkapók melegítettek, szóval Gordont nem lehetett elküldeni az anyjába 😀. Mindenesetre jó volt látni közelről Russt és a többieket. Meccs előtt még egy gyors kaja, készen állunk. Már a bevonulásnak nagyon komoly hangulata volt, a kickoffról le is maradtunk kb, mert annyira tombolt a közönség. Aztán az első negyedes játékunk gyorsan visszarántott a talajra, fogtam a fejemet megállás nélkül, punt, pick, punt, punt és így tovább. Jaguars TD közben, nagyon bíztam benne, hogy nem törlik fel velünk a padlót, ha már kint vagyunk többen is. Aztán szerencsére jött Simmons és megfordítta a momentumot, pont az előttünk lévő end zoneban történt a pick, jött is ki a szurkolókhoz, nagyon közel voltak a srácok, imádtuk 😀. Innen lassan meg is indult az offense, Jeudy és Dulcich nagy királyok voltak. A félidőben úgy voltam vele, hogy ha ezt tudjuk folytatni, akkor még akár meg is lehet. 4. negyed végén megint a Jags vezet, Etienne brutál napot hozott (futás elleni védelmünk nagyot megy ugye). Aztán jött a game winning drive, bomba Hamlernek, nézők felpattanak, állva nézi mindenki, Russ scramble, clutch drive, végén Murray TD, de 1:40 az órán, túl sok...lenne, ha Fangio védelme lenne még mindig itt, Williams a gipszes kezével behúzza a labdát, felrobban a stadion. Offense csinál egy first downt nehezen, és megvan a W. Mennek a nagy pacsik a körülöttünk ülő Denver fanokkal, végre győztünk! A stadionból való kijutás az egy elég hosszadalmas procedúra volt (86200-an voltunk, ez volt a legtöbb a londoni meccsek történetében), de szép lassan kijutottunk. Este még elmentünk egy amerikai stílusú pubba nézni a többi meccset meg enni egyet, aztán lefekvés.

A bepakolás a hazaútra viccesen nézett ki, mert a sok Denveres cuccnak köszönhetően jelentősen több dolgot kellett bepakolni mint az odaútra, de azért megoldottuk 😀. Hétfő este hazarepülés és vége. Egész biztosan nem fogom soha elfelejteni ezt a néhány napot, hatalmas élmény volt látni, hogy a világ minden tájáról ennyien jöttek, és hiába nem ismerjük egymást, összeköt minket egy csapat. Jelentősen több Broncos drukkerrel találkoztunk egyébként a napok folyamán, és hiába volt papíron hazai pályán a Jaguars, mi voltunk a hangosabbak 😊.

Szerkesztette: Vonster
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 911
Nos, ha már egy hét múlva elkezdődik nekünk is a bajnokság, gondoltam írok egy ilyen "mit várok ettől a szezontól" dolgot, hogy aztán lehessen röhögni mennyire nem jött be 😀

Először is én úgy gondolom, hogy a csapat (főleg az offense) a szezon első felében még kicsit döcögős lesz, elvégre jött új QB és HC, és nem gondolom, hogy pár hónap alatt tökéletesre tudták volna fejleszteni a sémát. Ugyanez volt anno Tampaban amikor Brady odakerült, a Ramsnél talán nem volt ez annyira jellemző tavaly, de ott van egy Sean McVay. Szerencsére pont a szezon második felében jönnek a nehezebb ellenfelek, így lehet bízni abban, hogy mire jön a playoffért való igazi küzdelem, addigra olajozottan fog működni a gépezet.

A D-től viszont az első héttől arra számítok, hogy dominánsak lesznek, itt nem voltak akkora változások. A pass rushnak működnie kéne, jók a kezdőink (már ha bírnak 2 meccsnél többet), és a mélységgel sincs baj, a secondary pedig szerintem a liga első harmadába fog tartozni, így ők is segíthetik a munkájukat. Amitől itt tartok az a run D... ez már az előszezonban sem nézett ki jól, igaz nem játszott Jewell, de rá azért félve alapozok, mert még mindig nem volt egy teljes szezonja sem ahol jól játszott volna, reméljük idén megtörik a jég. LB poszton szerintem a mélység is elég gyenge, bízzunk benne, hogy nem sérül meg senki.

Hetekre lebontva pedig a következőket gondolom:

Week 1 @ Seahawks: Ezt én egy kicsit trap game-nek érzem, mindenki azt várja, hogy simán megverjük a Hawkst, de egy biztos, a Seattle ezen a meccsen fog a legjobban pörögni, ha egy meccs van a szezonban, amit meg akarnak nyerni, akkor az ez, a védelmük szerintem a vártnál jobban fog játszani, ha pedig nem tudjuk megállítani a futójátékukat, akkor könnyen beleszaladhatunk egy pofonba. És mint kiemeltem az elején, szerintem mi még nem leszünk teljesen összeszokva. Ennek ellenére szerintem meglesz a W, csak sokkal nehezebben mint ahogyan azt várják. 1-0

Week 2 vs Texans: Ezt annyira nem ragoznám túl, itt nincs kifogás, kötelező a győzelem. 2-0

Week 3 vs 49ers: Az első olyan meccsünk amin nem leszünk totál favoritok. Shanahan sémájától félek is, mert a mi várhatóan gyenge run D-nk bajban lehet a 9ers féle futójáték ellen. A védelmük is elég korrekt, Lance első éve ez kezdőként, és szerintem emiatt fogjuk ezt a meccset megnyerni, de nagyon szoros meccset várok. 3-0

Week 4 @ Raiders: Csoportmeccs idegenben, a szintén sokat erősödő Raiders ellen, ezeket a meccseket a legnehezebb megtippelni, nem is próbálkozom meg vele, de szerintem szoros meccsen elszenvedjük az első vereségünket. 3-1

Week 5 vs Colts: Rövid hetünk lesz a Raiders után, ami nagyban megnehíziti majd a dolgokat, JT-t valahogy meg kéne majd állítani, ha ez sikerül akkor szerintem rendben leszünk, boxot tömhetjük is majd, mert a Colts nem áll jól annyira elkapókkal. Szoros meccsen győzelmet várok. 4-1

Week 6 @ Chargers: Hosszú hetünk lesz felkészülni, de úgy érzem, hogy ez most kevés lesz, a Chargers egy polccal még feljebb van keret szempontjából véleményem szerint, és idénre ki is fog jönni belőlük ez én úgy érzem, idegenben beleszaladunk egy vereségbe. 4-2

Week 7 vs Jets: Ezt is egy kicsit trap game-nek érzem, de úgy gondolom, hogy itthon nagyobb gondok nélkül be tudjuk húzni a W-t. 5-2

Week 8 vs Jaguars: Londoni meccs, a Jacksonville lényegében otthon van itt, de szerintem jóval jobb keretünk van és itt már a kémia is rendben lesz, szóval én itt egy simább győzelmet várok. 6-2

Week 9 Bye: Itt jön a pihenő hetünk, a lehető legjobbkor szerintem, mert ami ezután jön az brutális lesz, de 6-2-vel kanyarodunk rá a szezon második felére, az önbizalom meglesz, a csapatban egyre jobb lesz a kémia, tehát minden adott lesz, hogy sikerüljön a run a playoffért.

Week 10 @ Titans: Bye után jövünk, AJ Brown miatt már nem kell aggódni, Henry miatt annál inkább, de szerintem meg tudjuk fogni, ahogy 2 éve is megfogtuk a szezonnyitón. Akkor ugyan kikaptunk, de most Russ van a center mögött Lock helyett, szóval behúzzuk egy szoros meccsen.7-2

Week 11 vs Raiders: Kétszer azért nem kapunk ki a Raiderstől, itthon megfogjuk őket szépen. 8-2

Week 12 @ Panthers: Ez a meccs is szorosabb lesz szerintem a vártnál, egy egészséges CMC mindig veszélyes, Baker szerintem nem lesz rossz Carolinaban, a védelmük pedig szintén nem rossz, de így is győzelmet várok. 9-2

Week 13 @ Ravens: Ez az a meccs amitől talán a legjobban tartok, ha tényleg nem lesz az igazi a run D, akkor itt egy elég csúnya verésbe is belefuthatunk, itt Wilsonnak és az offense-nek szerintem valami bravúrra lenne szüksége ha győzni akarunk, amire minden esély meg is van, de úgy gondolom, hogy veszíteni fogunk. 9-3

Week 14 vs Chiefs: A legjobb esélyünk itt lesz megtörni a Chiefs átkot, hazai pálya, új (végre használható) QB, a defense mindig pörög Mahomesék ellen, de úgy gondolom, hogy kicsit várni kell majd még az ünneplésre, és itt is veszíteni fogunk. 9-4

Week 15 vs Cardinals: Ez is egy brutál nehéz meccsnek ígérkezik, de harmadszor nem fogunk kikapni zsinórban, az Arizona is itt szokott elfogyni, reméljük idén is így lesz, újabb szoros meccsen győzelmet várok. 10-4

Week 16 @ Rams: A másik meccs amitől nagyon tartok, a Rams is magasabb szinten van mint mi, ők idén is reális esélyesei a Super Bowlnak, mi még tartunk ott, ha nem is simán, de nyer a Rams. 10-5

Week 17 @ Chiefs: Végre meg fog törni az átok, PM után Wilson újra győzelemre vezet minket a Chiefs ellen, ráadásul idegenben, könnyen lehet, hogy nem így lesz, de mikor verjük meg őket ha nem most? 11-5

Week 18 vs Chargers: A Chargers sem fog minket oda-vissza megverni, hazai pályán visszaadjuk nekik amit korábban kaptunk. 12-5

Most, hogy ezt így leírtam kicsit jobb mérleg jött ki, mint amit várok, kicsit előjött az optimista énem 😀 Szerintem a legrosszabb mérleg ami lehetséges az 9-8, de rengeteg ki-ki meccsünk lesz a szezon második felében, ott pedig bármi történhet. A csoportot szerintem nem húzzuk be (még akkor sem ha 12-5-tel végzünk) de WC helyen bemegyünk szépen a playoffba, hogy ott mi lesz, az már jó kérdés, de szerintem az első vagy második körben kiesünk. Arra jó lesz ez az év, hogy megmutassuk ismét számolni kell velünk, jövőre pedig mehet majd a bajnoki rohanás.

Osztok pár díjat is így előre csapaton belül:

Offense MVP: Russ kézenfekvő lenne, de az túl unalmas 😀 szóval azt mondom Sutton lesz a támadósor legjobbja, és hoz egy pro bowl szezont.

Defense MVP: Amikor először elgondolkoztam ezen akkor PS2 volt az első név aki eszembe jutott, de szerintem rá nem fognak túl sokat dobálni, és ahogy haladunk előre a szezonban egyre inkább kerülni fogják. Simmons viszont nagy szezonnak néz elébe, állítólag rengeteget fog mozogni a pályán, és nem csak egy tradicionális FS lesz, így azt mondom, hogy ő lesz a védelem legjobbja, sok nagy playt fog csinálni, és hoz egy All-Pro szezont.

Könnyen lehet, hogy ennél sokkal csúnyább szezon vár ránk, pláne ha a Hackett vonal nem fog működni (vagy ne adj isten Wilson), de én bízom benne, hogy újra a helyes úton vagyunk, és bár van elfogultság bőven ebben az írásban, remélem valami hasonló fog történni.
4 hónapja
Vonster Denver Broncos 911
Amúgy most néztem vissza, és a szezon felvezetőmben pont 7-7 volt a csapat mérlege ez a meccs után (igaz más meccseket írtam ott W-nek). Ott a végét 3-0-ra írtam be, szóval nyugi, minden a terv szerint halad
6 hónapja
Vonster Denver Broncos 911
A legrosszabb dolog egy szurkoló életében amikor nem tud örülni a kedvenc csapata győzelmének, ez van most...
6 hónapja
Vonster Denver Broncos 911
Amire mindenki várt:
 youtu.be/KERUHm0I_lY?si=NYBaBvzR_FI0BDri

Az esszencia szabadfordításban:
"Nem volt jó... amikor így játszik egy egység, akkor az első gondoltom h ez rajtam múlt ... kemény nap volt ... mint egy tapasztalt edző tudom h ilyen napok megtörténnek ... ki fogom javítani, gyorsan"

Isten irgalmazzon nekünk...
Általános Doktor
Ilyen napok megtörténnek azt mondja... hát a super bowl eraban még nem történt, de oké te fasz
7 hónapja
Vonster Denver Broncos 911
Nos, közeleg a szezon, és ahogy tavaly, idén is írok egy "szezonbeharangozót". Kicsit beleolvastam a tavalyi írásomba, jókat röhögtem kínomban, konkrétan a szöges ellentettje történt annak amit vártam. Álmomban nem gondoltam volna, hogy egy évvel később megint új HC lesz kinevezve, de legalább az már biztos, hogy ő marad egy ideig.

A tavalyinál csak jobb lehet a teljesítmény, az Offense a leggyengébb volt a ligában, ami elég szánalmas, de innen legalább csak felfele vezet az út. Elég nagy változásra is számítok, tavaly Wilson kezében voltak a meccsek nagyrészt, egy nem működő sémában, idén viszont én arra számítok, hogy nagyon run heavy lesz az O, play actionnel, bootlegekkel megspékelve, amiben Wilson jó is volt Seattleben. Arról viszont lemondtam, hogy top támadósor legyen itt, tavaly után én ezt nem látom jönni, de ha bent lennénk a top 15-ben, én azt már el tudnám fogadni.

A védelem kapcsán viszont én nagyon pesszimista vagyok. Rengeteg helyen olvastam, hallottam, hogy VJ azért összerak egy korrekt védelmet, bárhol is legyen. Ez az állítás egyszerűen nem igaz. A Dolphinsban gyenge volt a védelem amíg ott volt, utána idejött... azt inkább hagyjuk is, maradjunk annyiban, hogy azzal a névsorral ami rendelkezésére állt, sokkal jobb védelmet is össze lehetett volna rakni. Majd jött a Cardinals, ahol szintén egy középszar védelem volt végig, sosem voltak dominánsak. Most pedig itt vagyunk újra, és gyengébb az alapanyag mint amikor először itt volt. Látványos lesz a védelem játéka? Valószínűleg igen. Hatékonyak is lesznek? Nem tartom valószínűnek. A DL papíron jól néz ki szerintem, más kérdés, hogy Jones és Allen is sérülékeny, az EDGE poszt szerintem borzasztó, az LB sor talán mondható korrektnek. Tehát a front 7 talán egy közepesnek elmegy. A secondary megint csak nem erős, ott van PS2 nyilván, ő csinál egy 10v10-et a meccsből, mert labda nagyon nem fog menni felé, Mathis a CB2... én ettől nagyon félek, a mélység pedig csak mennyiségre van meg szerintem, minőségre nem annyira. Williams is kiesett a slot CB posztról, Bassey meg hiába fogott 3 picket a cserék ellen, nem véletlen, hogy évek óta küzd a roster helyért. A safety poszt rendben van nagyjából, Simmons elit, Jackson viszont már lassú, ez látszott tavaly is, jobban is örülnék, ha Sterns kezdene, a csávóban van potenciál. Összességében tehát én nem várok top egységet, szerintem liga közepe védelem lesz itt.

És akkor nézzük egyenként a meccseket:

Week 1 vs Raiders: Ez egy nagyon szoros meccs lesz szerintem rögtön, Jacobs ellenünk mindig nagyot megy, nálunk pedig nem lesz Jeudy, ezért azt gondolom, hogy vereséggel indítjuk a szezont, kevés a fegyver egyszerűen, ha a futójátékkal le tudjuk dominálni a Raiderst, akkor nyerhetünk, de szerintem ez nem fog megtörténni. 0-1

Week 2 vs Commanders: Ezt a meccset mindenképp hozni kell, ha akarunk valamit a szezontól, lényegében újonc QB ellen a védelemnek is illene jól szerepelnie, sőt muszáj, mert a washingtoni védelem szerintem nagyon is jó, szóval nem számítok sok pontos meccsre, remélhetőleg Jeudy itt már visszatér és sikerül nyerni. 1-1

Week 3 @ Dolphins:: Idegenben erős ellenfél ellen, rengeteg fegyvere van a Dolphinsnak, védelmük is bika, én nem látom, hogyan nyernénk itt. 1-2

Week 4 @ Bears:: Csak úgy mint a Washington ellen, itt is muszáj nyerni, Fields futásait korlátozni kell amennyire lehet és akkor szerintem nem lesz gond, ami a mi támadójátékunkat illeti, szerintem ezen meccsen jön tőlük egy domináns teljesítmény, és meglesz a W. 2-2

Week 5 vs Jets: Ennek a meccsnek megvan a maga pikantériája, hála Paytonnak, szerintem enélkül is kikaptunk volna, de így még jobban felszívja magát a Jets, keretük is sokkal erősebb, szerintem itt simán kikapunk. 2-3

Week 6 @ Chiefs: Rövid hét, idegenben a Chiefs ellen? 2015 óta nem sikerült megvernünk őket, nem hinném, hogy pont ilyen körülmények között fog megtörténni. 2-4

Week 7 vs Packers: Itt viszont lesz időnk pihenni, ami mindenképp segíteni fog. Packerstől nem tudom mit várjak idén, de szerintem egyáltalán nem lesznek rosszak. Nehéz meccs lesz ugyan, de azt mondom meglesz a győzelem. 3-4

Week 8 vs Chiefs: Újra Chiefs, de most itthon, normális felkészülési idővel, egyszer meg kell már törnie ennek a vereség sorozatnak, azt mondom itt jön el. 4-4

Week 9 Bye

Week 10 @ Bills: Itt kicsit bajban vagyok, lesz egy extra hetünk rákészülni a meccsre, szokott is lenni minden évben upset win, a szívem nagyon azt mondatja velem, hogy meglepjük a Buffalot, de az eszem nagyon mást mond, túl nagy a különbség QB poszton, szoros meccsen ugyan, de kikapunk. 4-5

Week 11 vs Vikings: Bills után jön a Vikings, ami szintén nagyon nehéz lesz, de a Vikes annyira azért nem bika szerintem, JJ-re ráállítjuk Surtaint, aki tudja kellőképpen limitálni, így sikerül megfogni a támadósorukat, védelmüktől pedig annyira nem tartok, meglesz a W. 5-5

Week 12 vs Browns: Zsinórban a harmadik erős ellenfél, a Browns kicsit hasonló csapat, mint mi, a Watson projekt nagy kérdőjel egyelőre, ettől függetlenül piszkosul erős a keret, ráadásul érkezett Schwartz DC posztra, aminek köszönhetően bent lesznek a top5 védelem között. Ha Watson olyan lesz mint tavaly meglehet a győzelem, de szerintem nem így lesz, és a két keret közti különbség miatt én vereségre számítok. 5-6

Week 13 @ Texans: Újjáépülő csapat, újonc QB és HC, ezt hozni kell kérdés nélkül. 6-6

Week 14 @ Chargers: Én a Chargerstől kifejezetten tartok idén, Moore érkezésével Herbert szerintem nagyon nagyot fog fejlődni, és a komplett Offense veszélyesebb lesz. D az kb ugyanaz lesz, nem rosszak, de azért nem is top egység. Idegenben ők nyernek szerintem. 6-7

Week 15 @ Lions: Jön az emberek kedvenc csapata, valószínűleg kegyetlenül nehéz meccs lesz, de ez lesz az idei upset winünk (a Lions ellen 😀 kicsit vicces leírni) 7-7

Week 16 vs Patriots: Pats annyira nem lesz erős szerintem, Mac Jonestól sosem tartottam, védelmük viszont mindig harapós, de szerintem győzni fogunk. 8-7

Week 17 vs Chargers: Jön a visszavágó, ezúttal hazai pályán, nagyon kell a W a PO miatt, szerintem meg is lesz, muszáj egyszerűen. 9-7

Week 18 @ Raiders: Utolsó hét, PO-ért küzdve a Raiders ellen? Jobb meccs nem is kell, első héten nekik adtam a győzelmet, és nincs az az isten, hogy én leírjam azt, hogy a Raiders duplázik ellenünk 😀 meglesz a W. 10-7

10-7 a mérleg, ami elég lesz az egyik WC helyre, de a PO-ban búcsúzunk hamar, túlságosan telített ez az AFC, de én ezzel már meg lennék elégedve, pláne az utóbbi évek után.

Kiosztok idén is pár díjat előre:

Defensive MVP: tavaly Simmonst írtam, szerintem ő is volt a védelem legjobbja, és amíg ő a csapatban van, nehéz mást írni, PS2 felé túl kevés labda megy.
Amit itt még megjegyeznék: Drew Sanders szerintem hoz egy nagyon jó újonc évet.

Offensive MVP: Suttont írtam tavaly, az első pár héten úgy is tűnt, hogy ez is jönni fog, aztán Jeudy mögött kicsit háttérbe szorult.

Idén sokkal inkább run heavy lesz az Offense szerintem, és az előszezon alapján Williamst a passzjátékba is be akarják jobban vonni, ezért azt mondom ő lesz a támadók legjobbja (ehhez persze az kell, hogy a térde jó legyen).
7 hónapja
Vonster Denver Broncos 911
Én ma nagyon nagyot csalódtam Paytonban. Különösebb elvárásom nem volt az irányába, de annak örültem, hogy jött végre valaki, aki rálép Wilson és a csapat faszára, és helyre rázza őket. Erre kapunk egy történelmi verést, és azt mondja nem lesz következménye???? Mi a lófasz?

És most nem azért, de kit érdekel hogy 3 hete megy a szezon? Ha én a munkahelyemen rászarok az asztalra, akkor nem basznak ki, mert mondjuk csak 3 hete vagyok ott? Ne vicceljünk már, itt nem azt kell nézni, hogy 3 hete megy a szezon, hanem hogy kaptunk 70 pontot. Ez menthetetlen, nem történhet meg soha semmilyen körülmények között. De nincs következménye... hát menjen mindenki a picsába.

Én is kezdek elfáradni, 2015-ben kezdtem el szurkolni a csapatnak, rögtön SB, azóta 7 szar év (na jó mondjuk, hogy 6, mert a SB utáni tündérmesének tűnik az utóbbi évekhez képest), egyszerűen verlázító ami itt van, és Wilson szerződése miatt nincs kiút, pedig lehetne draftolni majd egy qb-t akié a jövő, de mire lejár Wilson szerződése, addigra a rookienak is újat kéne adni kb... Paton megcsinálta ezt faszán.

Az sem érdekel már, ha vasárnap megverjük a Bearst 30 ponttal (nem fogjuk), nem tudom mikor fogok tudni felhőtlenül örülni újra...
több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 911
Baszki lemaradtam McManus 61 yardos bombajarol. 😕 kellett nekem kimenni.
roberto23
Most mindenkinek kinn kell lenni. én lementem elfutok a Hősök teréig meg vissza
Zalán
Nincs is jobb, mint egy kis éjjeli futás. 😊
roberto23
De csak is középre!
4 hónapja
Vonster Denver Broncos 911
Kicsit előre tekintve pedig jó lenne a Dolphins, Chiefs duót elkerülni. A Bills elég jól néz most ki, de velük nehezen kerülhetünk össze. A Ravens ennél a háromnál talán egy fokkal jobb lenne, mert meccsben lehetünk akkor is ha a legjobbjukat hozzák, persze tovább jutnának sanszosan, de a másik három más kategória amikor tarthatatlanok O oldalon.
Cruyffista
Ha esetleg bejutnánk, én a Dolphinsnak örülnék a legjobban, nem érdekel mennyire erősek, úgy sem nyerjük meg a SB-t, akkor legalább hadd mossuk tisztára nevünket
4 hónapja
Vonster Denver Broncos 911
Azon gondolkoztam, milyen klasszul ez a szezon. Leget számolgatni az eredményeket és szurkolni a po-ért ezzel a talentben nem túl domináns, de sok szimpatikus sráccal a keretben. De ha nem jön össze, akkor elnézve, milyen létszámú tehetseges qb érkezik a draftra, simán lehet a 12-18. helyről is olyan qb-t hozni, akivel Payton komolyan tud is kezdeni valamit hosszú távon. Most épp Pennix és Jayden Daniels a kedvenceim a videóikat nezegetve.
Jimbó bát idén már eladták Raidersbe és Chargersbe is. Mi lesz itt a csoportban?? Érdemes belehúzni…

 www.pff.com/news/draft-2024-nfl-draft-position-rankings-quarterbacks
Zalán
Ha a retardált Chargers dobná a Herbert projektet mehet érte a ház nyugodtan
FLZOLI
Miért tennének ilyet? 😀
Vonster
Én sem értem. 😀

Plusz ha annyira kretenek lennének, h dobják se csoporton belül cserélnék el.
rob3r7o
Ha sokáig látják, hogy Herberttel nem megy és van aki a fél franchiset odaadja egy QB-ért akkor simán indithatjak a teljes rebuild-et jó pár top cetlivel.

Ez már nem a régi idők focija, az NBA játékos uralmából és elvetemült win now GM munkák előbb utóbb az NFL-be is begyűrűznek. Lásd a teljesen fix pénzek mondjuk. Előbb utóbb egy jó korban lévő top QB is cserélve lesz.
FLZOLI
Herbert nyáron kapott top szerződést, ez már önmagában kizáró ok, de ahogy korábban roberto is írta, biztosan nem küldenék csoporton belül sehova, de máshova sem, hiszen még mindig fiatal, és top 10 a posztján

És egyébként nem Herbert miatt nem megy, hanem Staley inkompetenciája miatt

Szerkesztette: Vonster