Vonster

Denver Broncos

Vonster
Utoljára láttuk
1 órája
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
661


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
Vonster Denver Broncos 661
Waitman lapát. Ennyit a versenyről. 😕
roberto23
Adta az ég, nála rosszabb puntert még nem láttam
8 napja
Vonster Denver Broncos 661
Nincs új a nap alatt, kaptunk ajánlatokat Jeudy Hamler Suttonért, de túl magas árat kérünk hogy bárki megadja.

A Raiders is kiárusít egyébként, Adams és Renfrow is elérhető. Ha valaki megadja az elkapóinkért amit kérünk, mehetne egy nagyobb offer Adamsért. Egyik oldalon Patrick, másikon Adams... Ezt levédekezni sok szerencsét.
Cruyffista
Nem igazán látnám értelmét idehozni Adamst, arról nem beszélve, hogy Patrick kérdés milyen formában lesz, inkább maradjanak a mostani elkapóink.
8 napja
Vonster Denver Broncos 661
mondjuk jo h par hete Jeudyt huztam le itt eppen nalatok, erre cserelunk erte...
kis bovebb beszamolo lenne esetleg? milyen routekban jo, miben tudja segiteni Jonest?
csebi
Ezt a hírt én még sehol nem láttam, honnan van?
8 napja
Vonster Denver Broncos 661
Jött Perine, remélem ettől még LMurray maradni fog még egy évet, főleg ha igazak a hírek és Javonte felépülése nem halad jól
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Bengalsnál sokszor jobban ment mint Mixon, de legalábbis a végére már közel azonos szintet képviseltek. 2 év 7.5 milliós szerződés, szerintem korrekt. Kellett egy veterán futó, jött, sokat nem kell belelátni ebbe.
9 napja
Vonster Denver Broncos 661
Amúgy Allen játszott már végig egy szezont is? Mert ha jól tudom akkor nem
9 napja
Vonster Denver Broncos 661
Hát szerintem ez szar döntés volt, Jones elvileg drága lett volna, ezért nem akartuk megtartani. Ez a szerződés nem drága, tehát ahelyett, hogy itt tartjuk azt, aki bizonyított, hozunk közel annyiért valakit, aki talán képes ugyanazt a teljesítményt nyújtani. Nem örülök...
9 napja
Vonster Denver Broncos 661
Végre olyan igazolások a falba amik tetszetősek, elegem volt már az ilyen Jawuan James meg társai move-okból, eddig tetszik, keep it up!
14 napja
Vonster Denver Broncos 661
Amíg nem működött az oldal felröppentek a pletykák, hogy Payton nem annyira kedveli Russt, és egy éve van bizonyítani, ha nem lesz jó akkor pedig lapát. Nem tudom ebből mennyi igaz, de én is így gondolkodom, ez egy make or break év lesz, és ha nem sikerül a szezon a tervek szerint, mehet a reset. A probléma csak annyi, hogy annyira rosszak biztos nem leszünk, hogy top qb-t draftolhassunk. De ez még a jövő zenéje, jobban örülnék, ha működne a Wilson projekt.
Vonster
Miért ne lehetnénk annyira rosszak? Russból simán kinézem, hogy Paytonnal is lehoz egy hackett-i évet. A csávó szerintem annyira imádja magát, visszajönni abba a formába, amit elhagyott, kibaszott sok meló. Nem látom feltétlen, hogy ő ezt bele is tudja, akarja tenni. A D-t közben épp most barmolják szét. Drafttőkénk sincs idén, és olyan hű de rengeteg pénzünk sem. A csoport pedig nem akar gyengébb lenni. És az AFC sem. Simán benne van egy top 3-5 pick a következő szezonban.
Zalán
Wilsonon már most látszik, hogy fogyott, dolgozni fog ő keményen, szerintem ettől nem kell félni.

Az ami itt volt tavaly, annál nincs rosszabb forgatókönyv véleményen szerint. Azzal, hogy Payton itt van, már lesz látható javulás, szerintem a legrosszabb egy 7-10 körüli szezon, aztán ki tudja, lehet csak én látom rosszul a dolgokat 😀
14 napja
Vonster Denver Broncos 661
Amíg nem működött az oldal felröppentek a pletykák, hogy Payton nem annyira kedveli Russt, és egy éve van bizonyítani, ha nem lesz jó akkor pedig lapát. Nem tudom ebből mennyi igaz, de én is így gondolkodom, ez egy make or break év lesz, és ha nem sikerül a szezon a tervek szerint, mehet a reset. A probléma csak annyi, hogy annyira rosszak biztos nem leszünk, hogy top qb-t draftolhassunk. De ez még a jövő zenéje, jobban örülnék, ha működne a Wilson projekt.
26 napja
Vonster Denver Broncos 661
én sem adom meg neki az esélyt. pedig én is ittam

adott is egy öltetet a szezonra, minden "we1ve had a great week of practices" nyilatkozat után 7 whiskey (a hét mindennapjára 1-1)
fantastic locker room = 53 fokos házi
we evaluate everything = az ivős játék minden alanyából 1-1
bounty gate emlegetés közvetítésben = valami szar kókuszlikőr

szezon kezdetig ki kell egészíteni a listát elég elemmel, hogy fennmaradjak hajnalig nézni a kókler tanácstalan fejét.
Black_Adder
Na jó, de akkor a topicban ezt mindenkinek csinálnia kell 😂

Szerkesztette: Vonster

Legkedveltebb fórum hozzászólások

4 hónapja
Vonster Denver Broncos 661
Most, hogy a srácok hétvégén Floridában dzsangáznak,
s üres az időnk, esetleg valami jól fogalmazó, londoni turistának nincs kedve megosztani az itthonmaradottakkal a brigádnaplót? Akarom mondani, akkor most megfordult az idény az angol hülyéknél? Élménybeszámoló? Valaki?
Zalán
Én terveztem írni egyet, csak elég sűrű hetem volt, de most van időm rá.

Olyanokra nem akarok kitérni amiknek nincs sok köze a meccshez, szóval ott kezdem, hogy megérkeztünk a repülőút után a vonatállomásra. Sok időnek nem kellett eltelni, hogy meglegyen az első Broncosos élmény, random egy férfi Denveres cuccban üvölti nekem, hogy Go Broncos, üvöltöm vissza, pacsizunk egyet, nagy nevetés 😀 Egészen vasárnapig rengeteg ilyen volt a városban, nem telt el 5 perc anélkül, hogy valami hasonló történjen. A kedvencem egy idősebb néni volt, aki a nyitott tetejű busz tetejéről odított le, úgy hogy mi a járdán sétáltunk 😀

A meccsig megnéztük a város főbb nevezetességeit, majd szombaton jött a Broncos pub party. Ekkora sort én még nem láttam egy hely előtt, nagyon menőn fel volt díszítve a hely kívülről is. A várakozásnak is megvolt az előnye, ugyanis amíg összehaverkodtam a mögöttünk várakozó két sráccal, kiszúrtuk Jordan Norwoodot a teraszon. Gyűrű a kezén természetesen, biztonsági mellette, de nekünk elég volt, hogy ott állunk 10 méterre tőle 😀. Közben jöttek és osztogattak Broncosos mini törcsiket, fogtunk is párat, aztán olyan egy óra várakozás után végre bejutottunk. A benti hangulat valami elképesztó volt, mozogni nem volt egyszerű, de ez annyira nem érdekelt minket, láttuk lehet menni fotózkodni a cheerleaderekkel, több nem is kellett, újabb sorbanállás 😀. A lányok nagyon aranyosak voltak, kaptunk pár cuccot tőluk is, kép is megvolt, várjuk a következő történést. Speaker el is kezdi a mondókáját, megjelenik Miles és felrobban a pub. Be is jött közénk, pacsi vele meg egy kép, boldogság 😀. Az este folyamán random tombola jegyeket is elkezdtek osztogatni, akkor még nem tudtuk, hogy ez az lesz, elraktuk szépen. Aztán két részletben le is bonyolították ezt, haverom nyert is egy Broncosos táskát meg egy aláírt Hamler posztert. Aztán jött a főnyeremény... aláírt Simmons mez, pulzus emelkedik, mondják a számokat, megegyezik az enyémmel az utolsó számjegyig. Speaker kérdezi ki van még versenyben, feltesszük nagyjából hárman a kezünket, hatalmas izgalmak... de az utolsó szám nem a 2-es volt, így sajnos nem én nyertem meg :/. Amikor ez lement, még kicsit ott voltunk, aztán elmentünk a szállásra, mégis csak ki kell pihenni magunkat a meccsre.

El is jött a vasárnap, reggel korán kelés, hogy minél előbb kint legyünk, kb 9-kor ki is szállunk a metróból, és az első látvány a Wembley rögtön... gatyacsere lehet kellett volna, kapásból elkapott minket a hangulat 😀. Több mint két óra volt kapunyitásig, de úgy van megcsinálva a hely, hogy könnyen el lehessen ütni az időt, leginkább egy fesztiválhoz tudnám hasonlítania dolgot. Kipróbáltuk az NFL Gamest, csináltunk pár képet, aztán jöhetett az NFL Shop, ahol azért vettünk is pár dolgot. Mire ezekkel végeztünk talán fél óra lehetett kapunyitásig, azt meg is vártuk a bejáratunk előtt. 11:30, lehet bemenni, én rögtön megnéztem a pályát, kisebb sokkos állapot 😀. Megkerestük a helyünket, aztán láttam, hogy a túloldalon melegít kis csapatunk, szóval szépen átsétáltunk, hogy láthassuk közelebbről is. Elkapók melegítettek, szóval Gordont nem lehetett elküldeni az anyjába 😀. Mindenesetre jó volt látni közelről Russt és a többieket. Meccs előtt még egy gyors kaja, készen állunk. Már a bevonulásnak nagyon komoly hangulata volt, a kickoffról le is maradtunk kb, mert annyira tombolt a közönség. Aztán az első negyedes játékunk gyorsan visszarántott a talajra, fogtam a fejemet megállás nélkül, punt, pick, punt, punt és így tovább. Jaguars TD közben, nagyon bíztam benne, hogy nem törlik fel velünk a padlót, ha már kint vagyunk többen is. Aztán szerencsére jött Simmons és megfordítta a momentumot, pont az előttünk lévő end zoneban történt a pick, jött is ki a szurkolókhoz, nagyon közel voltak a srácok, imádtuk 😀. Innen lassan meg is indult az offense, Jeudy és Dulcich nagy királyok voltak. A félidőben úgy voltam vele, hogy ha ezt tudjuk folytatni, akkor még akár meg is lehet. 4. negyed végén megint a Jags vezet, Etienne brutál napot hozott (futás elleni védelmünk nagyot megy ugye). Aztán jött a game winning drive, bomba Hamlernek, nézők felpattanak, állva nézi mindenki, Russ scramble, clutch drive, végén Murray TD, de 1:40 az órán, túl sok...lenne, ha Fangio védelme lenne még mindig itt, Williams a gipszes kezével behúzza a labdát, felrobban a stadion. Offense csinál egy first downt nehezen, és megvan a W. Mennek a nagy pacsik a körülöttünk ülő Denver fanokkal, végre győztünk! A stadionból való kijutás az egy elég hosszadalmas procedúra volt (86200-an voltunk, ez volt a legtöbb a londoni meccsek történetében), de szép lassan kijutottunk. Este még elmentünk egy amerikai stílusú pubba nézni a többi meccset meg enni egyet, aztán lefekvés.

A bepakolás a hazaútra viccesen nézett ki, mert a sok Denveres cuccnak köszönhetően jelentősen több dolgot kellett bepakolni mint az odaútra, de azért megoldottuk 😀. Hétfő este hazarepülés és vége. Egész biztosan nem fogom soha elfelejteni ezt a néhány napot, hatalmas élmény volt látni, hogy a világ minden tájáról ennyien jöttek, és hiába nem ismerjük egymást, összeköt minket egy csapat. Jelentősen több Broncos drukkerrel találkoztunk egyébként a napok folyamán, és hiába volt papíron hazai pályán a Jaguars, mi voltunk a hangosabbak 😊.

Szerkesztette: Vonster
6 hónapja
Vonster Denver Broncos 661
Nos, ha már egy hét múlva elkezdődik nekünk is a bajnokság, gondoltam írok egy ilyen "mit várok ettől a szezontól" dolgot, hogy aztán lehessen röhögni mennyire nem jött be 😀

Először is én úgy gondolom, hogy a csapat (főleg az offense) a szezon első felében még kicsit döcögős lesz, elvégre jött új QB és HC, és nem gondolom, hogy pár hónap alatt tökéletesre tudták volna fejleszteni a sémát. Ugyanez volt anno Tampaban amikor Brady odakerült, a Ramsnél talán nem volt ez annyira jellemző tavaly, de ott van egy Sean McVay. Szerencsére pont a szezon második felében jönnek a nehezebb ellenfelek, így lehet bízni abban, hogy mire jön a playoffért való igazi küzdelem, addigra olajozottan fog működni a gépezet.

A D-től viszont az első héttől arra számítok, hogy dominánsak lesznek, itt nem voltak akkora változások. A pass rushnak működnie kéne, jók a kezdőink (már ha bírnak 2 meccsnél többet), és a mélységgel sincs baj, a secondary pedig szerintem a liga első harmadába fog tartozni, így ők is segíthetik a munkájukat. Amitől itt tartok az a run D... ez már az előszezonban sem nézett ki jól, igaz nem játszott Jewell, de rá azért félve alapozok, mert még mindig nem volt egy teljes szezonja sem ahol jól játszott volna, reméljük idén megtörik a jég. LB poszton szerintem a mélység is elég gyenge, bízzunk benne, hogy nem sérül meg senki.

Hetekre lebontva pedig a következőket gondolom:

Week 1 @ Seahawks: Ezt én egy kicsit trap game-nek érzem, mindenki azt várja, hogy simán megverjük a Hawkst, de egy biztos, a Seattle ezen a meccsen fog a legjobban pörögni, ha egy meccs van a szezonban, amit meg akarnak nyerni, akkor az ez, a védelmük szerintem a vártnál jobban fog játszani, ha pedig nem tudjuk megállítani a futójátékukat, akkor könnyen beleszaladhatunk egy pofonba. És mint kiemeltem az elején, szerintem mi még nem leszünk teljesen összeszokva. Ennek ellenére szerintem meglesz a W, csak sokkal nehezebben mint ahogyan azt várják. 1-0

Week 2 vs Texans: Ezt annyira nem ragoznám túl, itt nincs kifogás, kötelező a győzelem. 2-0

Week 3 vs 49ers: Az első olyan meccsünk amin nem leszünk totál favoritok. Shanahan sémájától félek is, mert a mi várhatóan gyenge run D-nk bajban lehet a 9ers féle futójáték ellen. A védelmük is elég korrekt, Lance első éve ez kezdőként, és szerintem emiatt fogjuk ezt a meccset megnyerni, de nagyon szoros meccset várok. 3-0

Week 4 @ Raiders: Csoportmeccs idegenben, a szintén sokat erősödő Raiders ellen, ezeket a meccseket a legnehezebb megtippelni, nem is próbálkozom meg vele, de szerintem szoros meccsen elszenvedjük az első vereségünket. 3-1

Week 5 vs Colts: Rövid hetünk lesz a Raiders után, ami nagyban megnehíziti majd a dolgokat, JT-t valahogy meg kéne majd állítani, ha ez sikerül akkor szerintem rendben leszünk, boxot tömhetjük is majd, mert a Colts nem áll jól annyira elkapókkal. Szoros meccsen győzelmet várok. 4-1

Week 6 @ Chargers: Hosszú hetünk lesz felkészülni, de úgy érzem, hogy ez most kevés lesz, a Chargers egy polccal még feljebb van keret szempontjából véleményem szerint, és idénre ki is fog jönni belőlük ez én úgy érzem, idegenben beleszaladunk egy vereségbe. 4-2

Week 7 vs Jets: Ezt is egy kicsit trap game-nek érzem, de úgy gondolom, hogy itthon nagyobb gondok nélkül be tudjuk húzni a W-t. 5-2

Week 8 vs Jaguars: Londoni meccs, a Jacksonville lényegében otthon van itt, de szerintem jóval jobb keretünk van és itt már a kémia is rendben lesz, szóval én itt egy simább győzelmet várok. 6-2

Week 9 Bye: Itt jön a pihenő hetünk, a lehető legjobbkor szerintem, mert ami ezután jön az brutális lesz, de 6-2-vel kanyarodunk rá a szezon második felére, az önbizalom meglesz, a csapatban egyre jobb lesz a kémia, tehát minden adott lesz, hogy sikerüljön a run a playoffért.

Week 10 @ Titans: Bye után jövünk, AJ Brown miatt már nem kell aggódni, Henry miatt annál inkább, de szerintem meg tudjuk fogni, ahogy 2 éve is megfogtuk a szezonnyitón. Akkor ugyan kikaptunk, de most Russ van a center mögött Lock helyett, szóval behúzzuk egy szoros meccsen.7-2

Week 11 vs Raiders: Kétszer azért nem kapunk ki a Raiderstől, itthon megfogjuk őket szépen. 8-2

Week 12 @ Panthers: Ez a meccs is szorosabb lesz szerintem a vártnál, egy egészséges CMC mindig veszélyes, Baker szerintem nem lesz rossz Carolinaban, a védelmük pedig szintén nem rossz, de így is győzelmet várok. 9-2

Week 13 @ Ravens: Ez az a meccs amitől talán a legjobban tartok, ha tényleg nem lesz az igazi a run D, akkor itt egy elég csúnya verésbe is belefuthatunk, itt Wilsonnak és az offense-nek szerintem valami bravúrra lenne szüksége ha győzni akarunk, amire minden esély meg is van, de úgy gondolom, hogy veszíteni fogunk. 9-3

Week 14 vs Chiefs: A legjobb esélyünk itt lesz megtörni a Chiefs átkot, hazai pálya, új (végre használható) QB, a defense mindig pörög Mahomesék ellen, de úgy gondolom, hogy kicsit várni kell majd még az ünneplésre, és itt is veszíteni fogunk. 9-4

Week 15 vs Cardinals: Ez is egy brutál nehéz meccsnek ígérkezik, de harmadszor nem fogunk kikapni zsinórban, az Arizona is itt szokott elfogyni, reméljük idén is így lesz, újabb szoros meccsen győzelmet várok. 10-4

Week 16 @ Rams: A másik meccs amitől nagyon tartok, a Rams is magasabb szinten van mint mi, ők idén is reális esélyesei a Super Bowlnak, mi még tartunk ott, ha nem is simán, de nyer a Rams. 10-5

Week 17 @ Chiefs: Végre meg fog törni az átok, PM után Wilson újra győzelemre vezet minket a Chiefs ellen, ráadásul idegenben, könnyen lehet, hogy nem így lesz, de mikor verjük meg őket ha nem most? 11-5

Week 18 vs Chargers: A Chargers sem fog minket oda-vissza megverni, hazai pályán visszaadjuk nekik amit korábban kaptunk. 12-5

Most, hogy ezt így leírtam kicsit jobb mérleg jött ki, mint amit várok, kicsit előjött az optimista énem 😀 Szerintem a legrosszabb mérleg ami lehetséges az 9-8, de rengeteg ki-ki meccsünk lesz a szezon második felében, ott pedig bármi történhet. A csoportot szerintem nem húzzuk be (még akkor sem ha 12-5-tel végzünk) de WC helyen bemegyünk szépen a playoffba, hogy ott mi lesz, az már jó kérdés, de szerintem az első vagy második körben kiesünk. Arra jó lesz ez az év, hogy megmutassuk ismét számolni kell velünk, jövőre pedig mehet majd a bajnoki rohanás.

Osztok pár díjat is így előre csapaton belül:

Offense MVP: Russ kézenfekvő lenne, de az túl unalmas 😀 szóval azt mondom Sutton lesz a támadósor legjobbja, és hoz egy pro bowl szezont.

Defense MVP: Amikor először elgondolkoztam ezen akkor PS2 volt az első név aki eszembe jutott, de szerintem rá nem fognak túl sokat dobálni, és ahogy haladunk előre a szezonban egyre inkább kerülni fogják. Simmons viszont nagy szezonnak néz elébe, állítólag rengeteget fog mozogni a pályán, és nem csak egy tradicionális FS lesz, így azt mondom, hogy ő lesz a védelem legjobbja, sok nagy playt fog csinálni, és hoz egy All-Pro szezont.

Könnyen lehet, hogy ennél sokkal csúnyább szezon vár ránk, pláne ha a Hackett vonal nem fog működni (vagy ne adj isten Wilson), de én bízom benne, hogy újra a helyes úton vagyunk, és bár van elfogultság bőven ebben az írásban, remélem valami hasonló fog történni.
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 661
Baszki lemaradtam McManus 61 yardos bombajarol. 😕 kellett nekem kimenni.
roberto23
Most mindenkinek kinn kell lenni. én lementem elfutok a Hősök teréig meg vissza
Zalán
Nincs is jobb, mint egy kis éjjeli futás. 😊
roberto23
De csak is középre!
14 napja
Vonster Denver Broncos 661
Amíg nem működött az oldal felröppentek a pletykák, hogy Payton nem annyira kedveli Russt, és egy éve van bizonyítani, ha nem lesz jó akkor pedig lapát. Nem tudom ebből mennyi igaz, de én is így gondolkodom, ez egy make or break év lesz, és ha nem sikerül a szezon a tervek szerint, mehet a reset. A probléma csak annyi, hogy annyira rosszak biztos nem leszünk, hogy top qb-t draftolhassunk. De ez még a jövő zenéje, jobban örülnék, ha működne a Wilson projekt.
1 hónapja
Vonster Denver Broncos 661
rip


Negritis, a vajda
Na erre kíváncsi leszek, elég sok a talent abban a D-ben, jó párosításnak tűnik.
3 hónapja
Vonster Denver Broncos 661
Elway amúgy lehet most mondja, hogy látjátok, ezért nem draftoltam anno Wilsont 😀
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 661
Hát Paton nem kamuzott, tényleg rohadt agresszív volt, és én nagyon adom. Úgy örültem a hír láttán mint egy kisgyerek. Szerintem Wilson jó lesz itt megint, és ha nem is már idén, de jövőre már szerintem biztos contenderek leszünk. FA-k is szívesebben fognak aláírni ide így, hogy van egy top qb. Von jöhetne is kezdésnek.

Végre nem ez a langyos szar lesz mint 6 éve folyamatosan, lesz miért izgulni a meccseken. Ha meg nem jön be és elcseszünk 2 évet akkor mi lesz? Ami 6 éve folyamatosan? Jaj ne, én annak is jobban örültem volna 3 éve ha 1/1-ek leszünk, az is nagyobb esély a középszerből való kijutásra, szóval bármi csak ez ne.

Jó lesz ez!
4 hónapja
Vonster Denver Broncos 661
Folytassuk a trendet ha már el lett kezdve, ha 18 pontot szerzünk tegnap már 9-1 lenne a mérleg
4 hónapja
Vonster Denver Broncos 661
annyira jó nézni ezt a D-t, hihetetlen
jobbágy#JC6
Van nyomás full csere emberekkel, Evero elég nagy elmének néz ki
5 hónapja
Vonster Denver Broncos 661

akdestroyer
Nem túl hiteles a kép, itt a kezében van a labda