Magyar foci csevegő

36 feliratkozó

több mint 12 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
talán mert viszonylag közel van egymáshoz a két város?jjncaa
Ha jól rémlik nálunk most is volt egy Kanizsai bíró (vagy több?) pedig az is Zala 😊Traktor
Gondolom Barbár azért kérdezi, mert a Raptoroknál sok szegedi játszik.? Szerintem azért vezethet szegedi bíró, mert ő gondolom nincs leigazolva Csabára, így meg ésszerű a közelség miatt szegedi bírót hozni.kisdani
Pontosan ennyi a történet.
több mint 12 éve
kisdani Minnesota Vikings 305 — Jászberény Wolverines fan
Egy kérdésem lenne az illetékesekhez!
Hogy vezethet egy szegedi bíró a Békéscsabának meccset?barbárJW
Ha jól rémlik nálunk most is volt egy Kanizsai bíró (vagy több?) pedig az is Zala 😊Traktor
Gondolom Barbár azért kérdezi, mert a Raptoroknál sok szegedi játszik.? Szerintem azért vezethet szegedi bíró, mert ő gondolom nincs leigazolva Csabára, így meg ésszerű a közelség miatt szegedi bírót hozni.

Wolverines #79 C
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha jól rémlik nálunk most is volt egy Kanizsai bíró (vagy több?) pedig az is Zala 😊
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
talán mert viszonylag közel van egymáshoz a két város?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hogy vezethet egy szegedi bíró a Békéscsabának meccset?
több mint 12 éve
Kopasz98 93
szerintem nagyon izgalmas meccs volt. sárgákidesárgákoda, én minden játékosukkal tiszta jól elvoltam 😀
nagy végjáték volt, tisztelet a tatának! sok sikert kívánok a szezonban!
több mint 12 éve
ironman8 40
Ez a Raptorsos meccs. A vége izgalmasra kerekedett. Első félidő 14-0, a második 0-9. Itt mindösszesen 4 infarktusom volt.
több mint 12 éve
IRISHMAN Notre Dame Fighting Irish 221 — Notre Dame fan
Tényleg ennyire gyenge a Bears, vagy most minden összejött? Punt blokk, a DE-k alázzák a tackle-ket, első sikeres nagyobb passzból TD ( szép hívás volt mondjuk), és még egy bírói műhiba is belefért 😊jjncaa
Ez a styrian bears 1-2 hete 2 pontal kapott ki attól a red lions halltól akik tavalyig a div 1-ben játszottakJAX
akkor még nagyobb főhajtás 😊 személyesen is akartam gratulálni, csak már le kellett lépnem a harmadik negyedben...

majd legközelebb, szép kis oktatás volt 😊jjncaa
Köszönjük 😀

Urban Meyer to N.F.L. coaches: I’m not impressed
több mint 12 éve
3rd quarter 14:0, hurricanes vs bears 55:0Farky
Tényleg ennyire gyenge a Bears, vagy most minden összejött? Punt blokk, a DE-k alázzák a tackle-ket, első sikeres nagyobb passzból TD ( szép hívás volt mondjuk), és még egy bírói műhiba is belefért 😊jjncaa
Ez a styrian bears 1-2 hete 2 pontal kapott ki attól a red lions halltól akik tavalyig a div 1-ben játszottakJAX
akkor még nagyobb főhajtás 😊 személyesen is akartam gratulálni, csak már le kellett lépnem a harmadik negyedben...

majd legközelebb, szép kis oktatás volt 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
Raptors-Wolverines 14-9

És most nézem, hogy a tippjátékban a három meccsen összesen tévedtem 5 pontot 😀

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Akkor végülis ez a div 2 teteje?deacon75
Érdekes kérdés, mert a Div 2-ben tavaly is volt sokkal keményebb ellenfél és ilyen szintű is (meg idén is). Pedig komolyabb csapattal játszottak szoros meccset. Mondjuk a Bears ellen sosem játszottunk sok infó nem volt róluk szerintempc_x
szerintem igazából erősség alapján 2 részre lehet bontani az idei div2-t, az egyik a Blue Devils, Hammers, Invaders meg mi, a másik meg a többiek. a "csoportokon" belül szoros lesz, de az előbbi lényegesen erősebbnek tűnik az utóbbinál. de persze minden lehet

több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
Akkor végülis ez a div 2 teteje?deacon75
Érdekes kérdés, mert a Div 2-ben tavaly is volt sokkal keményebb ellenfél és ilyen szintű is (meg idén is). Pedig komolyabb csapattal játszottak szoros meccset. Mondjuk a Bears ellen sosem játszottunk sok infó nem volt róluk szerintem

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
jogtalanul?Mohi24
egyiknél WR-re dobtak holdigot amikor maga előtt tolta az embert 😊 másik meg offside és visszahordott interception volt az jogos, csak ha ilyen kis hibák nincsenek akkor más a helyzet :/ még fejben össze kell szedni magunkat, talán a hosszabbításra kicsit sikerült 😊Boti#63
Plusz a futó ünnepeltette magát gólvonal előtt, ezért visszafújták a TDjét. A WR holdingja pedig a szemem előtt zajlott le Boti, és tényleg az volt. 😊 És ha már ennyire benne vagyok a magyarázkodásban, az IT return TD-t a QB úgy dobta el, hogy tudta, hogy szabad játék, mivel beugrott a def. 😊Zahó
Nem az ünneplés miatt nem adták meg 😊 Meg az nem is volt ünneplés, csak beszökelltem 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én ezt még annyival egészíteném ki, hogy 2 TD-t visszafújtak nálunk :/Boti#63
jogtalanul?Mohi24
egyiknél WR-re dobtak holdigot amikor maga előtt tolta az embert 😊 másik meg offside és visszahordott interception volt az jogos, csak ha ilyen kis hibák nincsenek akkor más a helyzet :/ még fejben össze kell szedni magunkat, talán a hosszabbításra kicsit sikerült 😊Boti#63
Plusz a futó ünnepeltette magát gólvonal előtt, ezért visszafújták a TDjét. A WR holdingja pedig a szemem előtt zajlott le Boti, és tényleg az volt. 😊 És ha már ennyire benne vagyok a magyarázkodásban, az IT return TD-t a QB úgy dobta el, hogy tudta, hogy szabad játék, mivel beugrott a def. 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Akkor végülis ez a div 2 teteje?
több mint 12 éve
IRISHMAN Notre Dame Fighting Irish 221 — Notre Dame fan
Ez a styrian bears 1-2 hete 2 pontal kapott ki attól a red lions halltól akik tavalyig a div 1-ben játszottak

Urban Meyer to N.F.L. coaches: I’m not impressed
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hű.. és ez egy div 2-es csapat Ausztriában? Ott is elég nagy a szórás akkor.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
62-0 a vége. impresszív
több mint 12 éve
Boti#63 69
Nagyon izgalmas mérkőzés volt,már ezért érdemes volt annyit utazni.
Ahogy én láttam a védelmek csatája volt ma a pályán. A két támadó egység nem tudott újat mutatni. Mindkét oldalon volt néhány szép megmozdulás,de nem tudott kibontakozni egyik támadó egység sem. Mérkőzés után hallottam néhány elejtett szót a játékvezetők ítéleteiről,de szerintem kézben tudták tartani a mérkőzést és aránylag elfogadható munkát végeztek 😊
Zala nagyon küzdött és a végső csatában ,a hosszabbításban a szerencse melléjük állt .

A rendes játékidőben a Zalaiak TD -t nem tudtak a Mustangsnak vinni. Az első negyedet Zala nyerte 3-0 ra A második negyedet Tata Mustangs 6-3 ra. A második félidőben nem esett pont a végeredmény 6-6 .

A hosszabbításban Zala -Tata 0-6 extra kimaradt kétpontos kísérlet volt ,Nagy Tamás # 17 QB próbálta bevinni de az eső áztatta csúszós pályán elesett ,így ez kimaradt. Zala-Tata 6-0 extra extra kimaradt ,Zala- Tata 0-6 extra kimaradt. Zala - Tata
6-0 és az extrát berúgták,így 7-0
Köszönjük a meccset , az eső ellenére nagyon izgalmas jó mérkőzés volt.tibibá
jogtalanul?Mohi24
egyiknél WR-re dobtak holdigot amikor maga előtt tolta az embert 😊 másik meg offside és visszahordott interception volt az jogos, csak ha ilyen kis hibák nincsenek akkor más a helyzet :/ még fejben össze kell szedni magunkat, talán a hosszabbításra kicsit sikerült 😊
több mint 12 éve
Tényleg ennyire gyenge a Bears, vagy most minden összejött? Punt blokk, a DE-k alázzák a tackle-ket, első sikeres nagyobb passzból TD ( szép hívás volt mondjuk), és még egy bírói műhiba is belefért 😊

---
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
3rd quarter 14:0, hurricanes vs bears 55:0

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Mohi24 99
Klek Knights - Győr Sharks 8:33VT
Gratula a Győrnek és sok sikert a továbbiakban! 😀69
Köszönjük szépen!

http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 12 éve
Mohi24 99
19-18 ra nyert a zp, hosszabbítás után, kimaradt tata 2 pontos miattRicsi56
Nagyon izgalmas mérkőzés volt,már ezért érdemes volt annyit utazni.
Ahogy én láttam a védelmek csatája volt ma a pályán. A két támadó egység nem tudott újat mutatni. Mindkét oldalon volt néhány szép megmozdulás,de nem tudott kibontakozni egyik támadó egység sem. Mérkőzés után hallottam néhány elejtett szót a játékvezetők ítéleteiről,de szerintem kézben tudták tartani a mérkőzést és aránylag elfogadható munkát végeztek 😊
Zala nagyon küzdött és a végső csatában ,a hosszabbításban a szerencse melléjük állt .

A rendes játékidőben a Zalaiak TD -t nem tudtak a Mustangsnak vinni. Az első negyedet Zala nyerte 3-0 ra A második negyedet Tata Mustangs 6-3 ra. A második félidőben nem esett pont a végeredmény 6-6 .

A hosszabbításban Zala -Tata 0-6 extra kimaradt kétpontos kísérlet volt ,Nagy Tamás # 17 QB próbálta bevinni de az eső áztatta csúszós pályán elesett ,így ez kimaradt. Zala-Tata 6-0 extra extra kimaradt ,Zala- Tata 0-6 extra kimaradt. Zala - Tata
6-0 és az extrát berúgták,így 7-0
Köszönjük a meccset , az eső ellenére nagyon izgalmas jó mérkőzés volt.tibibá
jogtalanul?

http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 12 éve
41:0 és Mercy rule a Hurricanes meccs szünetében 😊

---
több mint 12 éve
stitch90 256
Köszönjük a Rebels 2-nek a meccset. Gyurma Pappa jól leírta a tényeket. Amúgy fair játék volt, a játékvezetéssel sem volt részemről nagyobb gáz, 1-2 hiba volt, dehát nem ezen ment el a meccs 😊 A Rebels egyik QB-jának pacsi(számszerint már nem tudom), a 60 yardos passzát még mi is megtapsoltuk. Nem csüggedünk, egy rutinos, jó csapattól kaptunk ki, csak előre tekintünk.

Vamos Gringos!