Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 13 éve
Mohi24 99
Klek Knights - Győr Sharks 8:33VT
Gratula a Győrnek és sok sikert a továbbiakban! 😀69
Köszönjük szépen!

http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 13 éve
Mohi24 99
19-18 ra nyert a zp, hosszabbítás után, kimaradt tata 2 pontos miattRicsi56
Nagyon izgalmas mérkőzés volt,már ezért érdemes volt annyit utazni.
Ahogy én láttam a védelmek csatája volt ma a pályán. A két támadó egység nem tudott újat mutatni. Mindkét oldalon volt néhány szép megmozdulás,de nem tudott kibontakozni egyik támadó egység sem. Mérkőzés után hallottam néhány elejtett szót a játékvezetők ítéleteiről,de szerintem kézben tudták tartani a mérkőzést és aránylag elfogadható munkát végeztek 😊
Zala nagyon küzdött és a végső csatában ,a hosszabbításban a szerencse melléjük állt .

A rendes játékidőben a Zalaiak TD -t nem tudtak a Mustangsnak vinni. Az első negyedet Zala nyerte 3-0 ra A második negyedet Tata Mustangs 6-3 ra. A második félidőben nem esett pont a végeredmény 6-6 .

A hosszabbításban Zala -Tata 0-6 extra kimaradt kétpontos kísérlet volt ,Nagy Tamás # 17 QB próbálta bevinni de az eső áztatta csúszós pályán elesett ,így ez kimaradt. Zala-Tata 6-0 extra extra kimaradt ,Zala- Tata 0-6 extra kimaradt. Zala - Tata
6-0 és az extrát berúgták,így 7-0
Köszönjük a meccset , az eső ellenére nagyon izgalmas jó mérkőzés volt.tibibá
én ezt még annyival egészíteném ki, hogy 2 TD-t visszafújtak nálunk :/Boti#63
jogtalanul?

http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 249 — no es importante
41:0 és Mercy rule a Hurricanes meccs szünetében 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
stitch90 256
Köszönjük a Rebels 2-nek a meccset. Gyurma Pappa jól leírta a tényeket. Amúgy fair játék volt, a játékvezetéssel sem volt részemről nagyobb gáz, 1-2 hiba volt, dehát nem ezen ment el a meccs 😊 A Rebels egyik QB-jának pacsi(számszerint már nem tudom), a 60 yardos passzát még mi is megtapsoltuk. Nem csüggedünk, egy rutinos, jó csapattól kaptunk ki, csak előre tekintünk.

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 319 — zászló zászló szív
Igen jegeljük a rookie-kat a HFL-re.deacon75
Nem kell rookie-nek lenni elég ha piros lámpánál koldulók csapatát benevezed őszre aztán addig "abbahagyják" 😀ce
Az amúgy most komolyan nem merül fel senkiben, hogy a Rebels második játékosai is lehetnek jók? 😀Zahó
A Pécs jelenleg ennyit tud sajnos, teljesen új a csapat, a Rebelsnél az újoncok is ennyivel jobbak, ez van. A Gringos idei éve a felkészülésről szól, szvsz, azok közül, akikkel együtt játszottunk annak idején, és volt némi meccsrutinjuk, talán 3-4 ember játszik még a csapatnál, a többiek egy, max két éve nyomják, kiegészülve néhány rutinosabb kaposvárival. Ismerem annyira a Rebelst személyes tapasztalatok alapján, hogy nem feltételezek semmi rosszat róluk, egyszerűen ennyi a különbség.

több mint 13 éve
69 Denver Broncos 92 — Free Agent :)
Klek Knights - Győr Sharks 8:33VT
Gratula a Győrnek és sok sikert a továbbiakban! 😀

több mint 13 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
A CEI meccs beszámolója:
http://gorillaz.hu/index.php?p=hir&hid=16

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem kell rookie-nek lenni elég ha piros lámpánál koldulók csapatát benevezed őszre aztán addig "abbahagyják" 😀ce
Az amúgy most komolyan nem merül fel senkiben, hogy a Rebels második játékosai is lehetnek jók? 😀Zahó
Én nem feltételeztem nem sugalmaztam semmit (a megjegyzésem nem a Rebelsre hanem a szabályra vonatkozott)
több mint 13 éve
Boti#63 69
Ahogy én láttam a védelmek csatája volt ma a pályán. A két támadó egység nem tudott újat mutatni. Mindkét oldalon volt néhány szép megmozdulás,de nem tudott kibontakozni egyik támadó egység sem. Mérkőzés után hallottam néhány elejtett szót a játékvezetők ítéleteiről,de szerintem kézben tudták tartani a mérkőzést és aránylag elfogadható munkát végeztek 😊
Zala nagyon küzdött és a végső csatában ,a hosszabbításban a szerencse melléjük állt .

A rendes játékidőben a Zalaiak TD -t nem tudtak a Mustangsnak vinni. Az első negyedet Zala nyerte 3-0 ra A második negyedet Tata Mustangs 6-3 ra. A második félidőben nem esett pont a végeredmény 6-6 .

A hosszabbításban Zala -Tata 0-6 extra kimaradt kétpontos kísérlet volt ,Nagy Tamás # 17 QB próbálta bevinni de az eső áztatta csúszós pályán elesett ,így ez kimaradt. Zala-Tata 6-0 extra extra kimaradt ,Zala- Tata 0-6 extra kimaradt. Zala - Tata
Köszönjük a meccset , az eső ellenére nagyon izgalmas jó mérkőzés volt.tibibá
én ezt még annyival egészíteném ki, hogy 2 TD-t visszafújtak nálunk :/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Uhh Rebels1 nem lehet, vagy lehet éppen,de akkor 23 rookie nevet adtak le akik nem játszhatnak majd DIV 2-be csak HFL-be....kicsit tudjuk már,hogy mi hogy zajlik a bajnokságok alatt!Busy
Az amúgy most komolyan nem merül fel senkiben, hogy a Rebels második játékosai is lehetnek jók? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Uhhh... rebels1?Ricsi56
Uhh Rebels1 nem lehet, vagy lehet éppen,de akkor 23 rookie nevet adtak le akik nem játszhatnak majd DIV 2-be csak HFL-be....kicsit tudjuk már,hogy mi hogy zajlik a bajnokságok alatt!Busy
Nem kell rookie-nek lenni elég ha piros lámpánál koldulók csapatát benevezed őszre aztán addig "abbahagyják" 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Rebels 2 - Gringos 48-0

Köszi a Pécsnek a meccset, szimpatikus csapat!mocskonyi
Uhhh... rebels1?Ricsi56
Igen jegeljük a rookie-kat a HFL-re.
több mint 13 éve
tibibá 54

Köszönjük a meccset , az eső ellenére nagyon izgalmas jó mérkőzés volt.
több mint 13 éve
Busy 95 — El Presiden†e
Rebels 2 - Gringos 48-0

Uhhh... rebels1?Ricsi56
Uhh Rebels1 nem lehet, vagy lehet éppen,de akkor 23 rookie nevet adtak le akik nem játszhatnak majd DIV 2-be csak HFL-be....kicsit tudjuk már,hogy mi hogy zajlik a bajnokságok alatt!

több mint 13 éve
VT 123
Klek Knights - Győr Sharks 8:33
több mint 13 éve
mikie 39
Rebels 2 - Gringos 48-0

Uhhh... rebels1?Ricsi56
Nem. Egy főleg kezdőkből álló, rutintalan vendégcsapat.
több mint 13 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
Rebels 2 - Gringos 48-0

Uhhh... rebels1?

Crushers #12
több mint 13 éve
mocskonyi 321
Rebels 2 - Gringos 48-0

Köszi a Pécsnek a meccset, szimpatikus csapat!
több mint 13 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
Tobbi meccrol info?

Crushers #12
több mint 13 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
19-18 ra nyert a zp, hosszabitas utan, kimaradt tata 2 pontos miatt

Crushers #12
több mint 13 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
Félidőben ZP- Mustangs 6-6,
2 ZP FG és egy tatai TD, 2 pontos extra kimaradt!

Crushers #12
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hafl.hu 😀 Jajjjj, Zorddd igazad volt 😉 na de, "játszák" 😛
több mint 13 éve
Boti#63 69
http://www.hafl.hu/index.php?itemid=2348&blog_id=1

nem itt lesz a meccs hanem Zalaszentgyörgy sportpálya
több mint 13 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
kis szösszenet a hétvégi Farkas összecsapásról:
http://www.pixter.hu/video?id=34647