Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
nekem tetszik:http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20111123-2011-%20022%20szamu%20MAFSZ%20elnoksegi%20hatarozat.pdf
Crushers #12
több mint 13 éve
racsy
45
Bejött a lottóm!Van, ha muszáj.deacon75második csapattalhegedusadamVan Rebels 2? 😊pc_x
Cél 3 bajnoki cim! 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Van, ha muszáj.Van Rebels 2? 😊pc_xHogy lehet két különböző osztályban, ugyanabban a szezonban indulni? 😱pc_xmásodik csapattalhegedusadam
több mint 13 éve
Van Rebels 2? 😊második csapattalhegedusadamZseniális. A div1-es csapatok hezitálása miatt, most a Tigers és a Rebels végülis nem a div1-ben, hanem a div2 -ben fog ( a HFL mellett) indulni. De mindegy, az az öt csapat legalább örülhet, hogy nem kell erősebbekkel játszaniuk jövőre a div1-ben.deacon75Hogy lehet két különböző osztályban, ugyanabban a szezonban indulni? 😱pc_x
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
második csapattalZseniális. A div1-es csapatok hezitálása miatt, most a Tigers és a Rebels végülis nem a div1-ben, hanem a div2 -ben fog ( a HFL mellett) indulni. De mindegy, az az öt csapat legalább örülhet, hogy nem kell erősebbekkel játszaniuk jövőre a div1-ben.deacon75Hogy lehet két különböző osztályban, ugyanabban a szezonban indulni? 😱pc_x
több mint 13 éve
Zseniális. A div1-es csapatok hezitálása miatt, most a Tigers és a Rebels végülis nem a div1-ben, hanem a div2 -ben fog ( a HFL mellett) indulni. De mindegy, az az öt csapat legalább örülhet, hogy nem kell erősebbekkel játszaniuk jövőre a div1-ben.deacon75Hogy lehet két különböző osztályban, ugyanabban a szezonban indulni? 😱
több mint 13 éve
Zseniális. A div1-es csapatok hezitálása miatt, most a Tigers és a Rebels végülis nem a div1-ben, hanem a div2 -ben fog ( a HFL mellett) indulni. De mindegy, az az öt csapat legalább örülhet, hogy nem kell erősebbekkel játszaniuk jövőre a div1-ben.deacon75???
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Zseniális. A div1-es csapatok hezitálása miatt, most a Tigers és a Rebels végülis nem a div1-ben, hanem a div2 -ben fog ( a HFL mellett) indulni. De mindegy, az az öt csapat legalább örülhet, hogy nem kell erősebbekkel játszaniuk jövőre a div1-ben.
több mint 13 éve
Köszi az infot.azzal meg megint mivan hogy a miskolcal mivan? 😊A Miskolc Steelers 2012. évben (ismereteim szerint) nem indul felnőttben, talán ősszel juniorban.
szétesöben?? 😮 hisz 1-2 éve a semmiböl lett 50 emberük nem?? 😮
valaki adjon nekem pletykaszerüt!!! lécci!!Ricsi56
De ha eljön december 02-e, akkor kiderül, h ki adta be a szándéknyilatkozatot, melyik divízióra és ki gondolja annyira komolyan, h le is tette a nyilatkozat mellé a 80e forintos beugrót.
(Mondjuk ezt a beugró dolgot nem értem. Persze tudom, h jön a karácsony és a szövetségi iroda magánya elég nyomasztó egy nagyképernyős led-tv nélkül, de az elmaradt HFL-re befizetett és vissza nem adott összegekkel és ezekkel a 80e forintokkal csapatonként mi lesz, ha netán elmarad a jövő évi Div I.?)e53m62
én egyetértek a "beugroval". Gondolom h ha nem lesz DIV I és indul valaki valahol másik osztályvan (HFL- DIVI-II) akkor oda beleszámolják. Ez sztem logikus... persze kötöszködni mindig mindennel lehet 😊 Az elmaradt HFL-re beizetett pénzekkel pedig nem hisezm h nagy gond lenne mivel még itt sem olvastál h hiányukrol 😊
Crushers #12
több mint 13 éve
azzal meg megint mivan hogy a miskolcal mivan? 😊A Miskolc Steelers 2012. évben (ismereteim szerint) nem indul felnőttben, talán ősszel juniorban.
De ha eljön december 02-e, akkor kiderül, h ki adta be a szándéknyilatkozatot, melyik divízióra és ki gondolja annyira komolyan, h le is tette a nyilatkozat mellé a 80e forintos beugrót.
(Mondjuk ezt a beugró dolgot nem értem. Persze tudom, h jön a karácsony és a szövetségi iroda magánya elég nyomasztó egy nagyképernyős led-tv nélkül, de az elmaradt HFL-re befizetett és vissza nem adott összegekkel és ezekkel a 80e forintokkal csapatonként mi lesz, ha netán elmarad a jövő évi Div I.?)
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
Itt látszódik hogy nincs Junior csapatotok...Amikor én kezdtem 17 évesen nem volt még ez a nagy Junior mizéria... Érdekes módon mégis odaálltam a nagyobb elé... Amúgy meg miből állítsunk ki Junior csapatot ha mire meglennének a fele már túlkoros lesz... 😀 Nekünk valahogy nem megy a Juniorozás
gyengejobbItt a Vikings csapata mellett a Junior részt emelnem ki, azaz veled egykoruak voltak, a mi esetunkben nem errol van szo😊 Nem akarunk magas szintu csapatok közé engedni Ilyen fiatal srácokat...Nem magunkat féltjuk, hanem csapatot épitünk.gyengejobb😀 nem kötekedés miatt de ha én azt mondanám az edzőmnek hogy figyi már nem megyek a pályára mert mondjuk a másik játékos 5 évvel idősebb nálam és még 10 éve már játszik, szerintem élve temetne el a pálya szélén...JUNIOR46
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
😊😊 Eastgate 😊😊 LIKE!! 😀azzal meg megint mivan hogy a miskolcal mivan? 😊Eastgate?
Egyébként meg oknyomozz egy kicsit 😊 :
http://miskolcsteelers.hu/?pg=hir&id=308Kori
köszi Kori, uriemberke vagy!
Crushers #12
több mint 13 éve
Kori
1 169
azzal meg megint mivan hogy a miskolcal mivan? 😊Eastgate?
Egyébként meg oknyomozz egy kicsit 😊 :
http://miskolcsteelers.hu/?pg=hir&id=308
több mint 13 éve
azzal meg megint mivan hogy a miskolcal mivan? 😊 szétesöben?? 😮 hisz 1-2 éve a semmiböl lett 50 emberük nem?? 😮
valaki adjon nekem pletykaszerüt!!! lécci!!
Crushers #12
több mint 13 éve
A Nyíregy nem megy a HFL-be és ez 7 csapatot akaszt meg abban, hogy vállalja a Div1-et?Vagy mi vaaan???
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Itt látszódik hogy nincs Junior csapatotok...😀 nem kötekedés miatt de ha én azt mondanám az edzőmnek hogy figyi már nem megyek a pályára mert mondjuk a másik játékos 5 évvel idősebb nálam és még 10 éve már játszik, szerintem élve temetne el a pálya szélén...JUNIOR46nem folynék bele ebbe a vitába egyik oldalról sem, csak az újoncok vs régóta játszók témához írnék egy gondolatot: anno amikor az első szezonomban(kb fél év focival a hátam mögött) a Vikings Jrs ellen játszottunk elődöntőt, ott is voltak 10 éve játszó játékosok, és az egyik legnagyobb focis élményem volt, és nem voltam ezzel így egyedül.Szobi22Itt a Vikings csapata mellett a Junior részt emelnem ki, azaz veled egykoruak voltak, a mi esetunkben nem errol van szo😊 Nem akarunk magas szintu csapatok közé engedni Ilyen fiatal srácokat...Nem magunkat féltjuk, hanem csapatot épitünk.gyengejobb
több mint 13 éve
😀 nem kötekedés miatt de ha én azt mondanám az edzőmnek hogy figyi már nem megyek a pályára mert mondjuk a másik játékos 5 évvel idősebb nálam és még 10 éve már játszik, szerintem élve temetne el a pálya szélén...Itt a Vikings csapata mellett a Junior részt emelnem ki, azaz veled egykoruak voltak, a mi esetunkben nem errol van szo😊 Nem akarunk magas szintu csapatok közé engedni Ilyen fiatal srácokat...Nem magunkat féltjuk, hanem csapatot épitünk.gyengejobbTe nem érted? Nem leet egy rookiet osszeengedni egy 10éve jatszo ukran vagy amerikai jatekossal. Tudom ti megoldjatok, hoztok jatekost, de mi újoncokkal dolgozunk. gyengejobbnem folynék bele ebbe a vitába egyik oldalról sem, csak az újoncok vs régóta játszók témához írnék egy gondolatot: anno amikor az első szezonomban(kb fél év focival a hátam mögött) a Vikings Jrs ellen játszottunk elődöntőt, ott is voltak 10 éve játszó játékosok, és az egyik legnagyobb focis élményem volt, és nem voltam ezzel így egyedül.Szobi22
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Itt a Vikings csapata mellett a Junior részt emelnem ki, azaz veled egykoruak voltak, a mi esetunkben nem errol van szo😊 Nem akarunk magas szintu csapatok közé engedni Ilyen fiatal srácokat...Nem magunkat féltjuk, hanem csapatot épitünk.Te nem érted? Nem leet egy rookiet osszeengedni egy 10éve jatszo ukran vagy amerikai jatekossal. Tudom ti megoldjatok, hoztok jatekost, de mi újoncokkal dolgozunk. gyengejobbnem folynék bele ebbe a vitába egyik oldalról sem, csak az újoncok vs régóta játszók témához írnék egy gondolatot: anno amikor az első szezonomban(kb fél év focival a hátam mögött) a Vikings Jrs ellen játszottunk elődöntőt, ott is voltak 10 éve játszó játékosok, és az egyik legnagyobb focis élményem volt, és nem voltam ezzel így egyedül.Szobi22
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Igazad van, bocsáss meg! El sem kellett volna kezdenem ezt a parttalan, véget nem érő személyeskedő vitát. Csak hát nehezen tudok túllépni ezen az "ukrán fetisizmuson". Jelen helyzetben ha így látjátok jónak, csináljátok így.Tisztellek becsüllek, de ez már vicc amit csinálsz... Úgy vergődsz ebben a homokozóban mint a kisgyerek akinek elvették az utolsó formáját amiből kitud önteni valamit...gyengejobb1. Honnan tudjátok hogy a Tigersnek milyen az anyagi háttere?Te nem voltál újonc, mi nem dolgozunk újoncokkal, nálunk 10 éve játszó ukrán és amerikai játékosok születnek.
2. Amikor nem voltak ukránok akkor nekünk is oda kellett állni az idegenlégiósok elé újoncként és ha jól tudom 2-3 éven át mindenki megvert minket...JUNIOR46
Igaza van gsn-nek át fog csapni személyeskedésbe. Én befejeztem. Remélem ebből a katymaszból mi is jól fogunk kijönni.77-es edzõbá
több mint 13 éve
Te nem érted? Nem leet egy rookiet osszeengedni egy 10éve jatszo ukran vagy amerikai jatekossal. Tudom ti megoldjatok, hoztok jatekost, de mi újoncokkal dolgozunk. gyengejobbnem folynék bele ebbe a vitába egyik oldalról sem, csak az újoncok vs régóta játszók témához írnék egy gondolatot: anno amikor az első szezonomban(kb fél év focival a hátam mögött) a Vikings Jrs ellen játszottunk elődöntőt, ott is voltak 10 éve játszó játékosok, és az egyik legnagyobb focis élményem volt, és nem voltam ezzel így egyedül.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tisztellek becsüllek, de ez már vicc amit csinálsz... Úgy vergődsz ebben a homokozóban mint a kisgyerek akinek elvették az utolsó formáját amiből kitud önteni valamit...1. Honnan tudjátok hogy a Tigersnek milyen az anyagi háttere?Te nem voltál újonc, mi nem dolgozunk újoncokkal, nálunk 10 éve játszó ukrán és amerikai játékosok születnek.
2. Amikor nem voltak ukránok akkor nekünk is oda kellett állni az idegenlégiósok elé újoncként és ha jól tudom 2-3 éven át mindenki megvert minket...JUNIOR46
Igaza van gsn-nek át fog csapni személyeskedésbe. Én befejeztem. Remélem ebből a katymaszból mi is jól fogunk kijönni.77-es edzõbá
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1. Honnan tudjátok hogy a Tigersnek milyen az anyagi háttere?Te nem voltál újonc, mi nem dolgozunk újoncokkal, nálunk 10 éve játszó ukrán és amerikai játékosok születnek.
Igaza van gsn-nek át fog csapni személyeskedésbe. Én befejeztem. Remélem ebből a katymaszból mi is jól fogunk kijönni.
több mint 13 éve
1. Honnan tudjátok hogy a Tigersnek milyen az anyagi háttere?2. Amikor nem voltak ukránok akkor nekünk is oda kellett állni az idegenlégiósok elé újoncként és ha jól tudom 2-3 éven át mindenki megvert minket...
több mint 13 éve
gsn
3 548
Jobb lenne talán, ha mindenki a saját csapatának belső életével foglalkozna, nem más csapatoknak akarnátok megmondani, hogy mit és hogyan kellene tenniük, és milyen tettük tekinthető szánalmasnak, illetve milyen nem. Láthatóan és érthetően az ilyesmit az érintettek nem tudják nyugodtan kezelni, legyen szó akármelyik csapatról. Véleményt lehet írni természetesen, de mintha nem is erre törekednétek - hanem mintha mindenki az összes csapatról rendelkezne minden információval - csak a kioktatás, a kötekedés csapódik le. Csak azért írom ezt, mert egyre közelebb vagyunk egy újabb személyeskedő vitához, amire senkinek semmi szüksége nincs, különösen igaz ez a bowl.hu-ra, amely teret enged ennek a fórumnak...
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Te nem érted? Nem leet egy rookiet osszeengedni egy 10éve jatszo ukran vagy amerikai jatekossal. Tudom ti megoldjatok, hoztok jatekost, de mi újoncokkal dolgozunk. Ezt meg te fogadd el...!!!!! Légyszives. A többi dologra nem reagálok mert sértegetni nem akarok. Persze itt keleten mindenki hülye és nem érti meg a magyarázkodás szagú érveléseket. Ahhoz, hogy a győzelemnek tudjatok örülni, a csapaton belül és a zöld gyepen kellene radikális, drasztikus változtatásokat eszközölni nem pedig a fehér asztalnál. Maradéktalanul tudtok majd örülni az ilyen árú győzelemnek? Lelketek rajta! Igen feltűnt, hogy "nem menekültök" előlünk. De mond, mennyi ideig gyűrtétek egymást a többi csapatvezetővel, míg egymásra erőltettétek az álláspontot, hogy tulajdonképpen nem menekülők vagytok, hanem a liga megmentésén ügyködő hős forradalmárok?77-es edzõbákisdani, és mindenki aki szeret "ukránozni"! Az azért mókás, hogy minden kudarcotokat, tehetetlenségeteket, eredménytelenségeteket cirka négy éve, minden szezon után ezzel a pár ukrán sráccal próbáljátok magyarázni. Amikor a farkasoknál játszottak és indultak a honi bajnokságokban senki nem tartotta inkorrektnek. A most magyar csapatoknál játszó amerikaiak nem inkorrektek. Csak a mi ukránjaink. Az a helyzet, hogy rátok nézve szégyen, hogy mióta Nyíregyházán játszanak - cirka négy éve - még a közelükbe se tudtatok fejlődni. És ti beszéltek arról, hogy milyen fejlődési gát ha a Tigrisek veletek egy szinten játszanak. Ha nyerni szeretnétek nem az a megoldás, hogy kigolyózzátok a nálatok esélyesebb csapatokat magatok mellől. Szánalmas.77-es edzõbáTudnám miert volt az amikor videon az latszodik hogy 1-2driven keresztül meglett fogva a Tigers Offens, jönnek fel a védelemből az Ukránok az Offensbe! Amivel semmi baj nincs, csak 1!
Nincs Junior csapatotok! Hogy miért baj ez? Mert nem értitek... Az, hogy úgy tudunk mi, Szolnokon nagyobb játéklehetőséget adni egy fiatal srácnak hogy játszatjuk a felnőtt bajnokságban, nem biztos hogy Nahornyák vagy az "Ukrán elégséges" fogja játékkedvre bátoritani, hogy majd ő magát motiválva sikereket érjen el a későbbiekben! Nincs baj azzal amit csináltok, igazabol azzal sem amit mi, csak ne egy osztályba tegyük! Ja! A legfontosabb! Ha nem tünt volna fel, nem menekülünk előletek es mas csapatok sem, de azért hogy egy nap mi örüljünk a győzelemnek és ne ti, ahhoz radikális, drasztikus változásokat kell eszközölni, ami jelen pillanatban nem népszerü, de hosszú távon a csapatunk és a liga fejlődésének, ezen a szinten igy tud eleget tenni! Aki nem érti ezt meg, Buta!gyengejobb