Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
csak egy javaslat, távol álljon tőlem, hogy beleszóljak csapatok belügyeibeén a nyíregyháza helyében gondolkodnék egy debrecennel való közös juniorban, hiszen csak 50 km a táv a két város között
szerintem mindenképpen a hfl indulás kell legyen a cél a nyíregynél, a másodosztály óriási visszalépés lenne, és az a menet a többi ott induló csapatnak sem lenne jó
muszáj hasonló kaliberű csapatokkal játszani vagy jobbakkal mert anélkül nincs fejlődés
és racsy hidd el nekünk is ugyanolyan nehéz hozzátok menni mint nektek hozzánk
sajnos a várost amiben élsz csak nagyon szerencsés esetben választhatod meg
tudom nekünk könnyű mert négy pesti hfl-es csapat lesz de ti meg esetleg a végén elmondhatjátok, hogy minden pestit megvertetek
egyébként mi tavasszal úgy néz ki több mint 3500 km-t utazunk ausztriában
de a színvonal kárpótol csakúgy mint titeket a hfl-ben (remélem) 😊
több mint 13 éve
tudu28
152
Nyilván attól függ, hogy a csapatvezetésetek mit tart fontosnak. Nem a szó szoros értelmébe értettem, hogy rákényszeríteni csak gondoltam nagy húzóerő a Rebels döntése illetve, hogy a saját súlycsoportotokban lévő ellenfelekkel játszatok.Azzal, hogy Rebels is HFL-be indul, szinte rákényszeríti Tigerst is. Nem sok fejlődést jósolok nekik, ha nem így tesznek.tudu28Nehéz lesz rákényszeríteni ha azt fogják mondani hogy nem... Mivel tudnák amúgy rákényszeríteni őket?JUNIOR46
több mint 13 éve
Elvileg lesz holnap egy tryout (Sharks), és egyik ismerőssel, pontosabban lakótársam kérdezgetett erről, mert pár napja elnyerte tetszését az egyik college meccs (istenért se tudjuk melyik, de lényegtelen is). Aztán gondolta, elmenne és kérdezte tőlem, mi van egy ilyen tryouton. Elmondtam neki, amire én tippelek (40 yardos futás, valami irányváltós futás, elkapósdi, pár passz dobás), de aztán megakadtam. Gondolom, itt nem kap mindenki sisakot, meg technika nélkül nem szerelés lesz az első, amit megtanul a toborzásra igyekvő, de akkor mi van még ezek mellett? Fekvenyomás vagy valamilyen fizikai erő felmérés vagy mi?
több mint 13 éve
Azzal, hogy Rebels is HFL-be indul, szinte rákényszeríti Tigerst is. Nem sok fejlődést jósolok nekik, ha nem így tesznek.tudu28Nehéz lesz rákényszeríteni ha azt fogják mondani hogy nem... Mivel tudnák amúgy rákényszeríteni őket?
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Boti#63
69
http://www.fehervarenthroners.hu/ a Wili's United beveszi nyugatot megállíthatatlanul 😀
több mint 13 éve
tudu28
152
Azzal, hogy Rebels is HFL-be indul, szinte rákényszeríti Tigerst is. Nem sok fejlődést jósolok nekik, ha nem így tesznek.
több mint 13 éve
Tavasszal az ország majdnem összes csapata játszik... Megyén belül meg csak mi vagyunk 😊 Tehát marad külföld... Ez az utazás gondja...Az ötlet nekem is tetszik az ára (utazások) nem.racsynehéz lesz úgy normális ellenfeleket találnotok, hogy nem mozdultok ki a megyébőlSzobi22
Bocsi ha valamit félre értelmeztem...
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Igen a Rebels is HFL szinten van már most simán és így elég izgalmas is lesz az a bajnokság is.Továbbra is adott az Interliga tavaszra.. Ezzel létrejöhetne egy erős, és normális bajnokság, a legerősebb csapatok mind a HFL-ben küzdenének (végre). Cápa ötlete tetszik, bár tetszene a Tigers-Rebels duónak is...Úgy tűnik Kaló a Rebels-nek is tetszik az ötlet:
Én is szívesebben játszanék egyébként tavasszal, de ha egyszer nincs elég bíró, akkor nincs. Nem mintha a mostani színvonalat ne tudnák kevesebb bíróval is ugyanilyen jól hozni.
Az a baj Cápa hogy a tavaszt meccs nélkül nem akarjuk eltölteni és a junior kérdés is gázos nálunk mivel még mindig nincs és sajnos akárhogy is próbálunk toborozgatni sajnos nem jönnek a junior koru emberkék.Kalo
Nincs edzési lehetőségünk Nyíregyházán és a "kölykök" nem tudják beválalni a távolságokat.
Ez van. Nem tudom mi lesz.racsy
http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20111117-2011-_021_szamu_MAFSZ%20elnoksegi%20hatarozat.pdfHZsóka
több mint 13 éve
kutya23c
223
A fehérvár enthroners hivatalos honlapja: http://www.fehervarenthroners.hu/
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Az ötlet nekem is tetszik az ára (utazások) nem.racsynehéz lesz úgy normális ellenfeleket találnotok, hogy nem mozdultok ki a megyéből
több mint 13 éve
racsy
45
Továbbra is adott az Interliga tavaszra.. Ezzel létrejöhetne egy erős, és normális bajnokság, a legerősebb csapatok mind a HFL-ben küzdenének (végre). Cápa ötlete tetszik, bár tetszene a Tigers-Rebels duónak is...Az ötlet nekem is tetszik az ára (utazások) nem.
Én is szívesebben játszanék egyébként tavasszal, de ha egyszer nincs elég bíró, akkor nincs. Nem mintha a mostani színvonalat ne tudnák kevesebb bíróval is ugyanilyen jól hozni.
Kaloés akkor tigers, rebels miért nem hfl?Az a baj Cápa hogy a tavaszt meccs nélkül nem akarjuk eltölteni és a junior kérdés is gázos nálunk mivel még mindig nincs és sajnos akárhogy is próbálunk toborozgatni sajnos nem jönnek a junior koru emberkék.
gorillaz nem jöhet a vili szindróma miatt (bár wg-ként esetleg a győrrel)
lenne egy hat csapatos hfl kötelező juniorral és egy sok csapatos másodosztály, területi alapon esetleg (div 2 megszűnik)
amelyik csapat a másodosztályból akar és tud az indítson juniort ősszel vagy akár közösen is lehet (esetleg nekik valami kedvezmény a junior pénzekből ha egyedül indulnak)
ez csak ötletcápa77
Nincs edzési lehetőségünk Nyíregyházán és a "kölykök" nem tudják beválalni a távolságokat.
több mint 13 éve
Én már nagyon régóta azt várom, hogy legyen egy kiemelt liga azoknak akik odavalók és legyen egy alsóbb liga a többieknek.Igaz, hogy ez egy szakadáshoz vezethet, de ha úgy nézzük, azért egy-két-három csapat felzárkózott a felső 3-ashoz még így is, szóval ez továbbra sem lenne kizárva.
több mint 13 éve
HZsóka
67
Továbbra is adott az Interliga tavaszra.. Ezzel létrejöhetne egy erős, és normális bajnokság, a legerősebb csapatok mind a HFL-ben küzdenének (végre). Cápa ötlete tetszik, bár tetszene a Tigers-Rebels duónak is...Úgy tűnik Kaló a Rebels-nek is tetszik az ötlet:
Kaloés akkor tigers, rebels miért nem hfl?Az a baj Cápa hogy a tavaszt meccs nélkül nem akarjuk eltölteni és a junior kérdés is gázos nálunk mivel még mindig nincs és sajnos akárhogy is próbálunk toborozgatni sajnos nem jönnek a junior koru emberkék.
lenne egy hat csapatos hfl kötelező juniorral és egy sok csapatos másodosztály, területi alapon esetleg (div 2 megszűnik)
amelyik csapat a másodosztályból akar és tud az indítson juniort ősszel vagy akár közösen is lehet (esetleg nekik valami kedvezmény a junior pénzekből ha egyedül indulnak)
ez csak ötletcápa77
http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20111117-2011-_021_szamu_MAFSZ%20elnoksegi%20hatarozat.pdf
több mint 13 éve
VIZILÓ
243
Továbbra is adott az Interliga tavaszra.. Ezzel létrejöhetne egy erős, és normális bajnokság, a legerősebb csapatok mind a HFL-ben küzdenének (végre). Cápa ötlete tetszik, bár tetszene a Tigers-Rebels duónak is...Engedjétek meg, hogy beledumáljak egy kicsit a témába - Kaló "nincs elég bíró" megjegyzésére reagálva, csak a tisztánlátás miatt.
ez csak ötletcápa77
A VB megkeresett minket a "Mennyi meccset tudunk vállalni?" kérdéssel.
A válaszunk 3 meccs /nap.
Ez az idei menetrendhez hasonló időszakra (mondjuk 2012 márc 18-2012.jún 10-ig bezárólag) 13 teljes hétvégét jelentene.
Gyors számolás után ez 78 ALAPSZAKASZ derby lenne - idén ez 58 volt....
Ha tartalékot csinálunk és csak 12 hétvégével matekozunk (lesz hely a cserélgetésekre is), akkor is 72 meccs az alapszakaszban.
Az idén nem versenyző 3 csapat belépése sem fog 14 + meccset jelenteni, vagyis a bírólétszám nem lenne akadálya akár a tavaszi HFL-nek sem!!!!
Eddig (az én ismereteim szerint) azért játszott (volna) a HFL ősszel, mert a tavaszi szezonban a CEI-CEFL-Challenge cup-mittudoménmi 😊 elég feladatot jelentett az érintett csapatoknak és őszre lett áttéve a sorozat.
Csak egy gyors számolás:
22 csapattal számolva, csapatonként 6 (!) alapszakaszmeccs is csak bruttó 66 meccset jelentene, ami gyönyörűen belefér ebbe az említett 12-13 hétvégébe. (Vagyis akár még pár 2-es csapattal is tudna üzemelni a dolog...)
És akkor még lehet variálni a "van vagy nincs WildCard hétvége"- sztorival is, amivel egy-két hétvégét hozzá tudunk csapni a rendszerhez (bár tudom, hogy Vizi ezen ötlete tavaly sokaknak tetszett, több csapat volt érdekelve a PO-ban... 😊 😊 😊 )
Jó matekozást, jó egyeztetést, konstruktív ötleteket és hatékony együttműködést kívánunk minden érintett csapatnak!
Üdv
Vizi
több mint 13 éve
Kalo
137
Továbbra is adott az Interliga tavaszra.. Ezzel létrejöhetne egy erős, és normális bajnokság, a legerősebb csapatok mind a HFL-ben küzdenének (végre). Cápa ötlete tetszik, bár tetszene a Tigers-Rebels duónak is...Én is szívesebben játszanék egyébként tavasszal, de ha egyszer nincs elég bíró, akkor nincs. Nem mintha a mostani színvonalat ne tudnák kevesebb bíróval is ugyanilyen jól hozni.
és akkor tigers, rebels miért nem hfl?Az a baj Cápa hogy a tavaszt meccs nélkül nem akarjuk eltölteni és a junior kérdés is gázos nálunk mivel még mindig nincs és sajnos akárhogy is próbálunk toborozgatni sajnos nem jönnek a junior koru emberkék.
ez csak ötletcápa77
több mint 13 éve
racsy
45
és akkor tigers, rebels miért nem hfl?Az a baj Cápa hogy a tavaszt meccs nélkül nem akarjuk eltölteni és a junior kérdés is gázos nálunk mivel még mindig nincs és sajnos akárhogy is próbálunk toborozgatni sajnos nem jönnek a junior koru emberkék.
ez csak ötletcápa77
Ez van. Nem tudom mi lesz.
több mint 13 éve
Mohi24
99
Nekem is tetszik.és akkor tigers, rebels miért nem hfl?méghozzá nem is rossz ötlet! 😉Bruce
ez csak ötletcápa77
http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 13 éve
és akkor tigers, rebels miért nem hfl?méghozzá nem is rossz ötlet! 😉
ez csak ötletcápa77
több mint 13 éve
és akkor tigers, rebels miért nem hfl?gorillaz nem jöhet a vili szindróma miatt (bár wg-ként esetleg a győrrel)
ez csak ötlet
több mint 13 éve
Boti#63
69
akkor kb Div 1 3-4 csapat HFL 4 csapat div 2 pedig 256ezer ?😀
több mint 13 éve
racsy
45
Nem baj megyünk mi is div II-be.
több mint 13 éve
Mérget nem veszek, de ezt hallottam és ez egy ok lenne erre! 😉Békéscsaba: Úgy tudom a Szeged Bats indul a DIV II-ben és így nem lehetnek a Raptorok segítségére, itt is érthető a lentebb való indulás felmerüléseBruceErre azért ne vegyél mérget. 😉Döme
Ha meg nem így lesz, akkor meg megy a Csaba a DIV I-be és akkor minden meg van oldva! 😊
több mint 13 éve
Békéscsaba: Úgy tudom a Szeged Bats indul a DIV II-ben és így nem lehetnek a Raptorok segítségére, itt is érthető a lentebb való indulás felmerüléseBruceErre azért ne vegyél mérget. 😉
több mint 13 éve
Talán a Szolnok, de legkésőbb 25.-e után okosabbak leszünk.:cool:De úgy tűnik nem maradt 4. csapat.tudu28Ez azt jelenti, hogy DIV 1 sztornó?tudu28Én úgy tudom még egy csapat kell és meg van a minimális 4 (gondolom a Tigers, Gorillaz és a Rebels mellé)kisdani
több mint 13 éve
Natloz
300
Titans és Zala: Velük nem tudom mi van, majd ha erre jár valaki aki tudja, leírja.BruceHa a Div I vagy II-ben indulás a téma, akkor a kérdés nálunk is felmerült, hogy mi legyen. Az okok: kisebb létszámhiány, junior csapat hiánya.
Hivatalos döntés még nincs, legalábbis nem közölt velünk semmit a vezetőség, addig pedig semmi pletykát, félinformációt nem akarok mondani.
Just a simple Lineman... ZP#76