Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Köszi, csak én itt a fórumon olvastam ezt a dátumot korábban!Nem január 15 a határidő?Bruce"Az APEH együttes nemleges adóigazolását és a nevezési lapot együtt, 2011. január 10-ig
történő beérkezéssel kell postára adni a MAFSZ címére, vagy személyesen leadni a MAFSZ
irodában."Farky
Na így azért már melegebb a pite!
De biztos járnak az edzőképzőre is azokból a csapatokból, akik még nem adták le és nekik holnap lesz oktatás, úgyhogy leadhatják! 😊
több mint 13 éve
"Az APEH együttes nemleges adóigazolását és a nevezési lapot együtt, 2011. január 10-igÚjabbak érkeztek:Nem január 15 a határidő?Bruce
Gladiators
Wolves2
Heroes
Gorillaz
Eddig bejött:
Bulldogs
Eagles
Mustangs
Soldiers
Wolverines
Steelers
Titans
Raptors
Predators
A Cowboysról és a Tigersről tudom, hogy hétfőn behozza.
A maradék meg nagyon hidegvérű úgy tűnik, csak nehogy megfagyjon majd az a vér az emberekben jövő héten, bár messze még a hétfő 😛 .KoriTE
történő beérkezéssel kell postára adni a MAFSZ címére, vagy személyesen leadni a MAFSZ
irodában."
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Akkor már csak a hiányzókat kell írni inkább:Crushers
Cowboys 2 /hétfőn viszik/
Hurricanes /itt írták a fórumon hogy a héten beérkezik/
Enthroners
Gringos/Goldenfox
Rebels
Tigers /hétfőn viszik/
Wildfires
több mint 13 éve
Újabbak érkeztek:Nem január 15 a határidő?
Gladiators
Wolves2
Heroes
Gorillaz
Eddig bejött:
Bulldogs
Eagles
Mustangs
Soldiers
Wolverines
Steelers
Titans
Raptors
Predators
A maradék meg nagyon hidegvérű úgy tűnik, csak nehogy megfagyjon majd az a vér az emberekben jövő héten, bár messze még a hétfő 😛 .KoriTE
több mint 13 éve
Kori
1 169
Újabbak érkeztek:Gladiators
Wolves2
Heroes
Gorillaz
Eddig bejött:
Bulldogs
Eagles
Mustangs
Soldiers
Wolverines
Steelers
Titans
Raptors
Predators
A maradék meg nagyon hidegvérű úgy tűnik, csak nehogy megfagyjon majd az a vér az emberekben jövő héten, bár messze még a hétfő 😛 .
több mint 13 éve
akkor jól gondoltam, köszi 😊 remélhetőleg egykét szó fog esni az amcsi fociról ishttp://comment.blog.hu/2011/01/07/ujra_magyar_foci_az_mtv_benÚgy tűnik: http://www.sportmedia.hu/amerikaifoci/nucleus/index.php?itemid=2116&blog_id=1KoriTE
ez lesz az a teremfocis móka, ahova mennek a mi csapataink is majd bemutatót tartani?JSanyo
több mint 13 éve
Kori
1 169
http://comment.blog.hu/2011/01/07/ujra_magyar_foci_az_mtv_benÚgy tűnik: http://www.sportmedia.hu/amerikaifoci/nucleus/index.php?itemid=2116&blog_id=1
ez lesz az a teremfocis móka, ahova mennek a mi csapataink is majd bemutatót tartani?JSanyo
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem tehetek róla, gyermekkorom óta sportolok, nekem kell a kihívás, erősebb ellenfelek ellen akarok játszani. De elfogadom, ha nem mindenki gondolja így.Igen, valószínűleg a Tigers és a Rebels is azért nem vállalta mert nem akar erősebbek ellen játszani.
Kalo
több mint 13 éve
http://comment.blog.hu/2011/01/07/ujra_magyar_foci_az_mtv_benez lesz az a teremfocis móka, ahova mennek a mi csapataink is majd bemutatót tartani?
több mint 13 éve
Kalo
137
Hogy miért mondtatok le a lehetőségről azt csak részben tudom, és nincs is közöm hozzá, ez a csapatvezetésetek döntése, szuverén jog.Mindössze sajnálom, mert idén lehetőség lett volna egy erős, nézőcsalogató, az öt legerősebb csapatot felvonultató bajnokság megrendezésére.
Nem tehetek róla, gyermekkorom óta sportolok, nekem kell a kihívás, erősebb ellenfelek ellen akarok játszani. De elfogadom, ha nem mindenki gondolja így.
Köszi szépen! De gondolom nem azért nem mondtuk le mert nem akarunk rangadód játszani...JUNIOR#46
több mint 13 éve
Köszi szépen! De gondolom nem azért nem mondtuk le mert nem akarunk rangadód játszani...JUNIOR#46Ezt én is gondolom 😊
több mint 13 éve
Köszi szépen! De gondolom nem azért nem mondtuk le mert nem akarunk rangadód játszani...
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Arra céloz Kalo, hogy a Tigers mondott le a HFL-ről és ezáltal arról, hogy rangadókat játsszon egy bajnokságon belül a Wolvesal, a Cowboysal vagy a Sharksal!Sajnos Ti nem akartatok...Bocsi de most kelltem fel ezt valahogy nem tudom feldolgozni! 😀JUNIOR#46
"Velünk már nem is akartok játszani??? "Kalo
több mint 13 éve
Sajnos Ti nem akartatok...Bocsi de most kelltem fel ezt valahogy nem tudom feldolgozni! 😀
"Velünk már nem is akartok játszani??? "Kalo
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tudja valaki, hogy kik indulnak az arénán?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
KöszönetLenne egy kérdésem. Aki tavaly lemaradt a bajnokságról az ugyanugy fizette a havi szövetségi díjat? van/volt lehetőség ennek szüneteltetésére vagy adtál havi 30.000-t a semmiért? És tényleg a semmiért...Ugyan nem érint, de a lényeget meg tudom világítani. Aki fizette a tagdíjat, az megtartotta a jogait (tehát maradhatott abban az osztályban, ahol volt). Aki nem fizette, annak megszűnt a tagsága, így legközelebb csak a legalacsonyabb osztályban indulhat, valamint újra kell jeleznie a felvételi igényét a szövetségnek, ami úgy tudom ez esetben annyira nem egyszerű. Nyilván nem lehet az rendszer, hogy nyáron minden Div II-es, aki nem jutott feljebb, "kijelentkezzen" egy fél évre spórolás céljából.
Előre is köszierer
Újabb nevezések érkeztek:
Titans
Raptors
PredatorsKoriTE
több mint 13 éve
Kori
1 169
Lenne egy kérdésem. Aki tavaly lemaradt a bajnokságról az ugyanugy fizette a havi szövetségi díjat? van/volt lehetőség ennek szüneteltetésére vagy adtál havi 30.000-t a semmiért? És tényleg a semmiért...Ugyan nem érint, de a lényeget meg tudom világítani. Aki fizette a tagdíjat, az megtartotta a jogait (tehát maradhatott abban az osztályban, ahol volt). Aki nem fizette, annak megszűnt a tagsága, így legközelebb csak a legalacsonyabb osztályban indulhat, valamint újra kell jeleznie a felvételi igényét a szövetségnek, ami úgy tudom ez esetben annyira nem egyszerű. Nyilván nem lehet az rendszer, hogy nyáron minden Div II-es, aki nem jutott feljebb, "kijelentkezzen" egy fél évre spórolás céljából.
Előre is köszierer
Újabb nevezések érkeztek:
Titans
Raptors
Predators
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lenne egy kérdésem. Aki tavaly lemaradt a bajnokságról az ugyanugy fizette a havi szövetségi díjat? van/volt lehetőség ennek szüneteltetésére vagy adtál havi 30.000-t a semmiért? És tényleg a semmiért...Mondjuk én azt gondoltam, hogy akik tavaly lemaradtak azok most elsőként adják le ... tévedtem :rolleyes:kisdaniKíváncsi vagyok egyébként, hogy idén ki lép még osztályt lefelé a Goldenfox/Gringos mellett!Remélem mindenki beszáll a buliba, addig is mostanáig az alábbiaktól érkezett nevezés:
Meg hogy lesz e VALÓBAN olyan csapat aki nem indul! 😊Bruce
Bulldogs
Eagles
Mustangs
Soldiers
Wolverines
Steelers
Remélem nem gond, ha itt is jelzem, legalább aki látja a csapatát megnyugodhat. Aki meg nem, az izgulhat. 😊KoriTE
Előre is köszi
több mint 13 éve
Hát gondolom ti nem indultok a HFL-ben, ezért veletek nem találkoznak ott, Csepi pedig arra gondolt.Velünk már nem is akartok játszani??? :o :o :o sírós fej sírós fej 😀JUNIOR#46Jólvan tudom én, hogy nem lesz ilyen, csak eljátszottam a gondolattal! 😊Addig is lesz alkalmunk rangadókat játszani a Győrrel, meg a Cowboys-szal egy szezon alatt többször is 😀csepi#49
Meg hát az rangadó lenne a javából! 😊 Főleg a ti részetekről! 😊Bruce
több mint 13 éve
Velünk már nem is akartok játszani??? :o :o :o sírós fej sírós fej 😀Addig is lesz alkalmunk rangadókat játszani a Győrrel, meg a Cowboys-szal egy szezon alatt többször is 😀csepi#49Részünkről nem kell számítani ilyesmire, az utánpótlás csapatokban az utánpótlás játszik 😊csepi#49Jólvan tudom én, hogy nem lesz ilyen, csak eljátszottam a gondolattal! 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Addig is lesz alkalmunk rangadókat játszani a Győrrel, meg a Cowboys-szal egy szezon alatt többször is 😀Jólvan tudom én, hogy nem lesz ilyen, csak eljátszottam a gondolattal! 😊Bár azt el tudom képzelni, hogy a Hurricanes ellen mindkét csapat beküldi a legjobbjait, csak azért is! 😊BruceRészünkről nem kell számítani ilyesmire, az utánpótlás csapatokban az utánpótlás játszik 😊csepi#49
több mint 13 éve
Jólvan tudom én, hogy nem lesz ilyen, csak eljátszottam a gondolattal! 😊Bár azt el tudom képzelni, hogy a Hurricanes ellen mindkét csapat beküldi a legjobbjait, csak azért is! 😊BruceRészünkről nem kell számítani ilyesmire, az utánpótlás csapatokban az utánpótlás játszik 😊csepi#49
Meg hát az rangadó lenne a javából! 😊 Főleg a ti részetekről! 😊
több mint 13 éve
HZsóka
67
Én kérek elnézést, én az Arénára gondoltam.GRAFISemmi gond, csak jobb ha tisztázzuk a dolgot: az Arénára valóban nemet mondtunk, ami azt gondolom érthető, hiszen a felkérés időpontjában már megvolt az osztrák indulási jogunk, sőt a verseny naptár is, és mivel a magyar DIV II.-ben is el akarunk indulni, az Arénára való speciális felkészülés már nem fért volna bele az időnkbe és terveinkbe.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Hurricanes most tényleg nem indul, vagy ez is olyan beetetés mint a döntő előtt a wolves sérültjei?kutya23caz nem beetetés volt, tényleg sok sérült volt, akik közül páran sérülten vállalták a játékot 😊 mondjuk személy szerint én nem örültem annak a cikknek, főleg azért, mert utólag ebből csak rosszul lehet kijönni: ha kikapunk, akkor előre magyaráztuk a bizonyítványt, ha nyerünk, akkor meg az általad megfogalmazott gondolatok merülhetnek fel joggal...