Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 14 éve
http://www.miskolcsteelers.hu/?pg=hir&id=223Mi kezdődik? Szerintem most van vége!
Apa! Kezdődik!parker39
Vagy a kajánkodásra gondoltál?
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
http://www.miskolcsteelers.hu/?pg=hir&id=223E cikk szerint, akkor jogos lett volna, hogyha nem a legjobb csapat nyeri a bajnokságot. Mert ezen a meccsen ugye kiderült, hogy van nálluk jobb csapat.
Apa! Kezdődik!parker39
Grat a Fejér Juniornak.
több mint 14 éve
parker39
34
http://www.miskolcsteelers.hu/?pg=hir&id=223Apa! Kezdődik!
" a könnyű nap tegnap volt"
több mint 14 éve
Légyszi ne személyeskedjetek, nem volna jó, ha bezárnák a topicot.Hát kedves "barátom" azért tud, h kinek mit írsz. Amíg én megadom neked a tiszteletet, h a neveden (jelen esetben nickname) említelek meg, addig azt hiszem én is elvárhatok ennyit.FarkyNem hiszem, hogy pofára estetek volna vagy h ki kéne nevetni titeket, hiszen a Steelers és a Tigers is szép szezont zárt, felnőtt és junior szinten is. Aki itt pofára esett az e53m62 kolléga, de ő is csak a stílusa és a hozzáállása miatt.Ezt azért majd egyszer magyarázd el, kedves Farok kolléga, hogy miért is estem pofára? Mert feltűnt egy hiba, és voltam olyan bátor, hogy beírtam ide?
Max respect a fiataloknak!Farky
Gratula a Fehérvárnak, sokkal jobbak voltak. A sajátjainktól jóval többet vártam volna. De mint ahogy tanult jászberényi kollégák mondani szokták, csak a győzelem számít.e53m62
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
persze lehet pezsit bontani,és felálva tapsolni,hűdepofára estünk....cstársam felhívta 1 újabb hibára a figyelmet...ezért röhögjük ki a srácokat mert ma nemtudta nyerni 😉Én sem hiszem hogy bárki kinevetne titeket, inkább gratulál a győzteseknek
grat a Fejérnek,sajnos sokkal jobbak voltak!thebeke
Játszani a legjobb, és benne van hogy itt az egyik mindig nyer a másik veszít.
Ez a sport
De mindig van újabb lehetőség a megméretetésre.
És az a jó ha ez a pályán dől el mindenkinek!
Én ennek szurkolok.
több mint 14 éve
Hát kedves "barátom" azért tud, h kinek mit írsz. Amíg én megadom neked a tiszteletet, h a neveden (jelen esetben nickname) említelek meg, addig azt hiszem én is elvárhatok ennyit.Ezt azért majd egyszer magyarázd el, kedves Farok kolléga, hogy miért is estem pofára? Mert feltűnt egy hiba, és voltam olyan bátor, hogy beírtam ide?persze lehet pezsit bontani,és felálva tapsolni,hűdepofára estünk....cstársam felhívta 1 újabb hibára a figyelmet...ezért röhögjük ki a srácokat mert ma nemtudta nyerni 😉Nem hiszem, hogy pofára estetek volna vagy h ki kéne nevetni titeket, hiszen a Steelers és a Tigers is szép szezont zárt, felnőtt és junior szinten is. Aki itt pofára esett az e53m62 kolléga, de ő is csak a stílusa és a hozzáállása miatt.
Gratula a Fehérvárnak, sokkal jobbak voltak. A sajátjainktól jóval többet vártam volna. De mint ahogy tanult jászberényi kollégák mondani szokták, csak a győzelem számít.e53m62
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Ezt azért majd egyszer magyarázd el, kedves Farok kolléga, hogy miért is estem pofára? Mert feltűnt egy hiba, és voltam olyan bátor, hogy beírtam ide?Meg hogy szesz legyen! 😀
több mint 14 éve
Ezt azért majd egyszer magyarázd el, kedves Farok kolléga, hogy miért is estem pofára? Mert feltűnt egy hiba, és voltam olyan bátor, hogy beírtam ide?persze lehet pezsit bontani,és felálva tapsolni,hűdepofára estünk....cstársam felhívta 1 újabb hibára a figyelmet...ezért röhögjük ki a srácokat mert ma nemtudta nyerni 😉Nem hiszem, hogy pofára estetek volna vagy h ki kéne nevetni titeket, hiszen a Steelers és a Tigers is szép szezont zárt, felnőtt és junior szinten is. Aki itt pofára esett az e53m62 kolléga, de ő is csak a stílusa és a hozzáállása miatt.
Gratula a Fehérvárnak, sokkal jobbak voltak. A sajátjainktól jóval többet vártam volna. De mint ahogy tanult jászberényi kollégák mondani szokták, csak a győzelem számít.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
persze lehet pezsit bontani,és felálva tapsolni,hűdepofára estünk....cstársam felhívta 1 újabb hibára a figyelmet...ezért röhögjük ki a srácokat mert ma nemtudta nyerni 😉Nem hiszem, hogy pofára estetek volna vagy h ki kéne nevetni titeket, hiszen a Steelers és a Tigers is szép szezont zárt, felnőtt és junior szinten is. Aki itt pofára esett az e53m62 kolléga, de ő is csak a stílusa és a hozzáállása miatt.
Max respect a fiataloknak!
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
persze lehet pezsit bontani,és felálva tapsolni,hűdepofára estünk....cstársam felhívta 1 újabb hibára a figyelmet...ezért röhögjük ki a srácokat mert ma nemtudta nyerni 😉grat a Fejérnek,sajnos sokkal jobbak voltak!
több mint 14 éve
"A Fejér Juniors csapata 43-20-as arányú győzelemmel bejutott a 2010-es Junior Döntőbe! Fiataljaink megmutatták, hogy hiába a házigazdák makulátlan mérlege, nincs más út csak a győzelem.Részletes beszámoló a mérkőzésről hamarosan..."
http://enthroners.hu/
És természetes gratula a Hurrikánoknak 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
asszem 20-43ra nyert a Fejér Juniors. grat mindkét csapatnakközbe pedig Hurricanes - Zagrab Patriots meccsen 21-11re nyert a magyar csapat, oda is pacsi 😉
több mint 14 éve
Még szerencse, h nem kapták meg a kupát az acéltigrisek, hisz mint az kiderült nem ők érdemlik.tudu28Igazad van, ezért lett volna nagy hülyeség az alapszakasz után kiosztani a kupát.
több mint 14 éve
Na ez beszarás!!!Hogy a fenébe játszhatott eddig?Senkinek nem tűnt fel, hogy elmúlt 20 éves?Nem ellenőrz itt már senki semmit?.Iván azért ha harcolunk (urambocsá kötözködünk) a szabályok, versenykiírások betartása érdekében, akkor azért nézzetek körül a saját házatok táján is előtte. Szerintem... Lásd junior bajnokság nevezési korhatára vs. Acéltigrisek csapata... ?"KaloJáá már megint ez a célozgatás ,ha van valami akkor írd le konkrétan vagy ha nincs akkor ne írj semmit.
Jelzem, ennek örülök leginkább, mert így kiírás ide, kiírás oda, nem lesz kérdés, csak a meccs-eredmények. Azok ellen meg nem kell magyarázat.e53m62Így van, mi is ezt mondtuk a wild card után. Örölük ,hogy most már egy véleményen vagyunk 😉kisdani
A „VERITAS GOLD” IV. Magyar Junior Kupában azok a játékosok indulhatnak, akik 1991.
január 1. – 1995. december 31. között születtek.
http://www.miskolcsteelers.hu/?pg=csapat
A 36-os játékos kicsit túlkoros 😂parker39
több mint 14 éve
parker39
34
.Iván azért ha harcolunk (urambocsá kötözködünk) a szabályok, versenykiírások betartása érdekében, akkor azért nézzetek körül a saját házatok táján is előtte. Szerintem... Lásd junior bajnokság nevezési korhatára vs. Acéltigrisek csapata... ?"KaloJáá már megint ez a célozgatás ,ha van valami akkor írd le konkrétan vagy ha nincs akkor ne írj semmit.
Jelzem, ennek örülök leginkább, mert így kiírás ide, kiírás oda, nem lesz kérdés, csak a meccs-eredmények. Azok ellen meg nem kell magyarázat.e53m62Így van, mi is ezt mondtuk a wild card után. Örölük ,hogy most már egy véleményen vagyunk 😉kisdani
A „VERITAS GOLD” IV. Magyar Junior Kupában azok a játékosok indulhatnak, akik 1991.
január 1. – 1995. december 31. között születtek.
http://www.miskolcsteelers.hu/?pg=csapat
A 36-os játékos kicsit túlkoros 😂
" a könnyű nap tegnap volt"
több mint 14 éve
Nem az lep meg, h a Fejér nyert, fentebb már írtam h szerintem bármelyik csapat bejuthat a döntőbe. Hanem a győzelem mértéke. Grat a Fejérnek és az Acéltigriseknek is.Engem egyáltalán nem lep meg. A Miskolc úgy volt alapszakaszelső, hogy egy erősebb csapattal sem futott össze.balu10a Fejér jr nyert Miskolcon,de nem tudom pontosan mennyivel. (2-3 td ha jól emlékszem)gege#14Nocsak 😊Farky
több mint 14 éve
tudu28
152
Még szerencse, h nem kapták meg a kupát az acéltigrisek, hisz mint az kiderült nem ők érdemlik.
több mint 14 éve
arcsike
100
a Fejér jr nyert Miskolcon,de nem tudom pontosan mennyivel. (2-3 td ha jól emlékszem)gege#14de attól még ugye a miskolc lesz a bajnok? ugye? ugye? XDDDDDDD
több mint 14 éve
Engem egyáltalán nem lep meg. A Miskolc úgy volt alapszakaszelső, hogy egy erősebb csapattal sem futott össze.a Fejér jr nyert Miskolcon,de nem tudom pontosan mennyivel. (2-3 td ha jól emlékszem)gege#14Nocsak 😊Farky
több mint 14 éve
a Fejér jr nyert Miskolcon,de nem tudom pontosan mennyivel. (2-3 td ha jól emlékszem)gege#14Nocsak 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a Fejér jr nyert Miskolcon,de nem tudom pontosan mennyivel. (2-3 td ha jól emlékszem)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én is még keresem a cowboys és az eagles valamely emberét aki tud választ adni hogy van-e a raptors-al közös meccsükről felévtelük?Pacmanitt találsz válogatás képeket: http://indafoto.hu/Varadi-Kiraly/collections az Eagles-Raptors meccsről (többek között)
több mint 14 éve
én is még keresem a cowboys és az eagles valamely emberét aki tud választ adni hogy van-e a raptors-al közös meccsükről felévtelük?PacmanHa jól emlékszem az Eagles - Raptors meccs volt az EFAF CC elődöntő előtt. Arról a meccsről csak stream ment, ha csak valaki még nem videózott. 😊
több mint 14 éve
én is még keresem a cowboys és az eagles valamely emberét aki tud választ adni hogy van-e a raptors-al közös meccsükről felévtelük?
See what you hit,and hit what you see
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bocsi de mivel kell igazolni hogy junior csapatban játszik valaki mert pl. a Hurricanes nem indult de ott van nagyon sok (akár válogatott szintü ha lenne) játékos és ki szeretne menni megnézni az elődöntőt, előre is kösziszövegértés
az összes (idei bajnokságra nevezett) junior játékosnak és edzőnek ingyenessé tesszükKalocsovika75
meg amúgyis, most a döntőről volt szó.