Magyar foci csevegő

36 feliratkozó

több mint 14 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
A Predators facebookja szerint: Zala Predators-Bp. Eagles 17-7

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 14 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 493 — Steelers fan
több mint 14 éve
SzentiRebel_#18 272 — Rebels fan
Ha van valakinek infoja a Cowboys Jr. - Titans Jr. meccsről akkor írja meg. Köszi

több mint 14 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
(OFF)
Még mindig felesleges, és vicces a cikk szerintem.GreenEagle
Bocs, hogy a honlap a szimpatizánsok számára miskolci szemszögből tálalja a _tényeket_ (linkkekkel) és nem olyan szellemben születik ott egy bejegyzés, hogy pl. "Gyertek tryout-ra! A tehetségeseket kiszűrjük és majd átirányítjuk a Wolf-hoz, mert az a legjobb csapat Magyarországon!"
ZöldSasként talán ismered ezt a részletet egy hivatalos indulóból: "Mi akkor is nyerünk, hogyha kikapunk".
(ON)

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én úgy gondolom a Miskolc Steelers Junior csapat egy nagyon jó csapat és megérdemelten jutottak el az elődöntőig,ahol egy jó meccsen kaptak ki! Nagyon ügyes srácokról van szó akik még sokra fogják vinni ebben a sportban! És amúgy is nem csak egyszer rendeznek junior bajnokságot! Remélem jövőre is ennyire felkészültek és ügyesek lesznek! Gratula a jó meccsért!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
50 felet már szerintem ismét junior korba ért ő játszhaz 😊
Szerintem bárki kérhette volna. Bár tök mindegy mire hivatkozok, úgyis a Steelers lesz a tróger h hogyan jutott ez eszünkbe. Mert minket mindenki utál. Tiszta Oakland.Szmájli
Nana! A Raiderst nem utálják! Legalább is én nem! 😊

Amúgy én is játszani akartam 😕
Kár hogy nem jutott eszembe. Igaz én 11 évvel lógok túl, de hátha...Bruce
Nekünk is lett volna egy tuti centerünk: még éppen nincs 50 éves. 😀mikie
több mint 14 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Édes barátaim, nem minden VB hatáskör ami a játékhoz kötődik itthon. Van ám még Igazoló biztos aki ellenőrizni hivatott a születési dátumokat a nevezéseknél, illetve még Elnökség aki engedélyt adhat egy ilyen kérelemre. De mivel nem VB hatáskör egy ilyen külön engedély, pont fogalmam sincs róla miért meg hogyan játszhatott a srác, és nem is kell hogy legyen.

Na valami ilyesmire céloztam azzal, hogy azért a legtöbben nem tudják mi hogyan megy, de már egyből írogatják a tutit 😊

Hogy a lényegről is legyen szó:

Az Acéltigrisek egy kimondottan jó csapat, sok ügyes játékossal, nagyon tetszetős, jól kitalált offense-el. Köszönjük nekik a meccset. Egyébként a kulcs a hárommal több labdaszerzésünk volt (5-2), e nélkül jóval kisebb lett volna a különbség.

Cikk: http://gorillaz.hu/index.php?p=hir&hid=48239

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amúgy én is játszani akartam 😕
Kár hogy nem jutott eszembe. Igaz én 11 évvel lógok túl, de hátha...Bruce
Nekünk is lett volna egy tuti centerünk: még éppen nincs 50 éves. 😀mikie
ezt most úgy írod, mintha a jelenlegi teljesen használhatatlan lenne.... 😀
több mint 14 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
A Hurricanes meccsről tud valaki valamit (eredményen kívül)?Farky
műfüvön játszották 😀JUNIOR#46
sajnos nem: elvileg fű volt, de a pálya nagy része homok. előbb-utóbb lesz valamiféle cikk, röviden annyit, hogy izgalmasabbá tettük, mint indokolt volt.Szobi22
Elfogadtok egy majdnem salak szót? 😀

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
sajnos nem: elvileg fű volt, de a pálya nagy része homok. előbb-utóbb lesz valamiféle cikk, röviden annyit, hogy izgalmasabbá tettük, mint indokolt volt.

több mint 14 éve
Amúgy érdekes, mert Busy-nak mondtam, hogy volt a Miskolcba egy idősebb tag, erre nem is tudott róla, pedig ő a VB egyik tagja!

Kíváncsi vagyok Kori tud e róla!Bruce
ez lájk.hegedusadam
műfaj 😀

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amúgy érdekes, mert Busy-nak mondtam, hogy volt a Miskolcba egy idősebb tag, erre nem is tudott róla, pedig ő a VB egyik tagja!

Kíváncsi vagyok Kori tud e róla!Bruce
ez lájk.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem kifogás...nemérted 😊
Nálunk jobb csapat voltatok, megvertetek minket, ennyi.
Ha valaki bajnok akar lenni, akkor főleg a rájátszásban verjen el mindenkit, és kész, jah és örüljön, hogy lehetősége volt még egy meccset játszani, vagy esetleges győzelem esetén egy döntőt..
Még mindig felesleges, és vicces a cikk szerintem.

Amúgy milyen indokkal játszhatott az a srác? Talán dec.31-én született?GreenEagle
nem speciel neked címeztem. csak ha a VB engedi játszani akkor semmi duma nincs h mert 90-es.
nyilván játszottak kreatívabban nálunk. és nyilván ha végigverjük az alapszakaszt és a playoffsba bukunk el akkor nem vagyunk bajnokok. ennyi.hegedusadam
Ettől még nem tartom etikusnak, hogy egy csapat aki nincs rászorulva, engedélyt kér a szabály megszegéséhez. Nyilván nem múlt egy meccs sem azon az egy darab emberen. Ez pusztán elvi kérdés. Az meg, hogy a VB engedélyezte, csak hab a tortán.Zorddd
nyilván nem etikus de most ez a vesszőparipa, meg ez a nagy eredmény.
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!

Kíváncsi vagyok Kori tud e róla!
több mint 14 éve
Tényleg befejezhetnéd már a személyeskedést, mert ezzel nem csak magadat minősíted.

Más:

Ez is több, mint amit én tudtam 😀

kristof: kösziFarky
Csak tipp 😀 lehet salak volt 😀

75
75
több mint 14 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
Gratulálok, kisgyerek.

Másik gyökérnek: Fórum arra való, hogy véleményt nyilváníts. A többi csak bele-képzelés.

Majd én azt tudom, hogy mire gondoltam. Te meg azt képzelsz, amit akarsz. Gondolom a csajaid is ezt mondják a farkadra.e53m62
Tényleg befejezhetnéd már a személyeskedést, mert ezzel nem csak magadat minősíted.

Más:

Ez is több, mint amit én tudtam 😀

kristof: köszi

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
de mért kifogásokat gyártotok???? szánalmas...hegedusadam
Nem kifogás...nemérted 😊
Ha valaki bajnok akar lenni, akkor főleg a rájátszásban verjen el mindenkit, és kész, jah és örüljön, hogy lehetősége volt még egy meccset játszani, vagy esetleges győzelem esetén egy döntőt..

Amúgy milyen indokkal játszhatott az a srác? Talán dec.31-én született?GreenEagle
nem speciel neked címeztem. csak ha a VB engedi játszani akkor semmi duma nincs h mert 90-es.
nyilván játszottak kreatívabban nálunk. és nyilván ha végigverjük az alapszakaszt és a playoffsba bukunk el akkor nem vagyunk bajnokok. ennyi.hegedusadam
Ettől még nem tartom etikusnak, hogy egy csapat aki nincs rászorulva, engedélyt kér a szabály megszegéséhez. Nyilván nem múlt egy meccs sem azon az egy darab emberen. Ez pusztán elvi kérdés. Az meg, hogy a VB engedélyezte, csak hab a tortán.

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
GreenEagle
magyarul a kiírás volt szar miszerint vki a könnyebb sorsolás miatt lehet bajnok.

Farky: http://twitter.com/bphurricanes
itt olvashatsz elő közvetítést
több mint 14 éve
Amúgy üdvözlöm a felnőtt Miskolci játékosokat, hogy bemutatkoztak ,ezt érteni fogjátok: ("majomfejű"). DaniSproles
Gratulálok, kisgyerek.

Másik gyökérnek: Fórum arra való, hogy véleményt nyilváníts. A többi csak bele-képzelés.

Majd én azt tudom, hogy mire gondoltam. Te meg azt képzelsz, amit akarsz. Gondolom a csajaid is ezt mondják a farkadra.e53m62

Más:

műfüvön játszották 😀

75
75
több mint 14 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
Amúgy üdvözlöm a felnőtt Miskolci játékosokat, hogy bemutatkoztak ,ezt érteni fogjátok: ("majomfejű"). DaniSproles
Gratulálok, kisgyerek.

Más:

A Hurricanes meccsről tud valaki valamit (eredményen kívül)?

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem kifogás...nemérted 😊

nyilván játszottak kreatívabban nálunk. és nyilván ha végigverjük az alapszakaszt és a playoffsba bukunk el akkor nem vagyunk bajnokok. ennyi.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem kifogás...nemérted 😊

Amúgy milyen indokkal játszhatott az a srác? Talán dec.31-én született?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem kell kifogásokat gyártani! A sorsolás olyan volt amilyen! Előre nem lehetett tudni, hogy mi van! Az alapszakaszban nyertek mindent! Az elődöntőben meg kikaptak! Mit ért a könnyebb sorsolás??!! Semmit!
Jövőre majd újra próbálkozik mindenki! Ez van, az élet nem áll meg! Pont erre jó példa a Miskolc, mikor kikaptak a wild cardon, szerintem még erőt is adott nekik, hogy fel kell kelni a padlóról és fel is keltek! Inkább ezt nézzük! Meg az ehhez hasonló dolgokat!Bruce
köszönöm szépen.
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Nem kell kifogásokat gyártani! A sorsolás olyan volt amilyen! Előre nem lehetett tudni, hogy mi van! Az alapszakaszban nyertek mindent! Az elődöntőben meg kikaptak! Mit ért a könnyebb sorsolás??!! Semmit!
Jövőre majd újra próbálkozik mindenki! Ez van, az élet nem áll meg! Pont erre jó példa a Miskolc, mikor kikaptak a wild cardon, szerintem még erőt is adott nekik, hogy fel kell kelni a padlóról és fel is keltek! Inkább ezt nézzük! Meg az ehhez hasonló dolgokat!
több mint 14 éve
Gratulálok, kisgyerek.

KI A 8 CSAPAT BAZZEG?????

75
75