Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Kori
1 169
Azért a tavalyi Div II mezőnyéből nem hiszem, hogy sokan voltak nagyon lelkesek az idei kiírás láttán. Ha ők egy ahhoz hasonló mezőnyben szerepelhetnének, szerintem többségében inkább arra szavaznának, mint az ideire (legalábbis én ilyen hozzászólásokat olvasok többségében a részükről). A garantált 70-0-ás meccsekkel, playoff esélytelenséggel nehéz motiválni egy gyengébb csapat játékosait. A legjobb 3 sem akar közöttük játszani, így már csak 1-2 csapatról beszélgetünk, akik számára igazából most nincs jó megoldás (Rebels, Tigers). A nagy zakókból meg nem lehet tanulni semmit, tanulni csak jó edzőktől lehet, nem abból ha szétverik a csapatodat. Egyszerű példával ha kiállnék a Klicskó ellen boxolni, abból sem azt tanulnám meg, hogy legközelebb hogy verjem péppé, hanem hogy eszembe ne jusson még véletlenül se még egyszer a közelébe menni.
Szóval ha a többségnek akarunk kedvezni, már akkor is inkább a HFL a jó megoldás. Főleg, hogy érthető okokból mindenki a hosszútávon tartható megoldást szeretné. Ez lehet az, reményeim szerint néhány magyar csapattal dúsulva a következő néhány évben, így 5-6 csapattal is már jó, igazi elit bajnokság lehet belőle.
több mint 14 éve
Tehát akkor a Nyíregyházának és a Cowboysnak semmi keresni valója nincsen a Wolvesszal egy osztályban. Legalábbis az idén lejátszott meccseik, köztük a döntő is ezt mutatta. A győrről nem tudok nyilatkozni mert csak a törökök elleni mecsük első félidejét láttam. Az se volt extra.A wolves elég erős ezek alapján a HFL-hez a többiek más kategóriába tartoznak magyarországon.
Miért nem játszanak ezek a csapatok nemzetközi meccseket a legjobbjaikkal, itthon pedig több lehetőséget kell adni a második vonalnak. És akkor Józsika is boldog és az erős csapatokban a kiegészítő emberek is játszhatnak.
Valahogy mi is megoldottuk a két sorozatban való indulást és nem éreztük rangon alulinak a magyar junior bajnokságot annak ellenére, hogy 3 év alatt csak egy szorosabb meccset játszottunk a győr ellen. Mégis minden évben akartunk indulni hiába tudtuk, hogy magyar szinten nem nagyon van ellenfelünk.
Ez semmi más csak a többi csapat semmibe vétele. Biztos, hogy van olyan megoldás ami kompromisszumos és senki nem érzi kirekesztve magát.
Na beszéljünk még a HFL-ről.Most tényleg azért kéne egy egész alapszakaszon keresztül röhejes meccseket játszania a legjobbaknak, hogy c megérezze milyen amikor minden playben szétcsapják a fejét? Abból Józsika csak azt tanulja meg, hogy jobb neki megye III-ban soccerelni, mert ennek értelme nem sok van. A legjobbak játékosai meg azt, hogy a tököm járjon edzésre ilyen csapatok miatt, ezek ellen minek?
Felháborítónak tartom, hogy három csapat mondja meg magyarországon, merre tartson a foci.
Mindenki azt mondja, hogy jobb csapatoktól lehet tanulni, de kérdem én mi van akkor ha a jobbak csak a saját boldogulásukat nézik és leszarják, hogy mi van a többivel.
A többi 15-20 csapat kitől tanuljon ha a "nagyok" nem akarnak tanítani. Mi lesz azokkal akik azért készülnek edzésről edzésre, hogy egyszer mondjuk a Wolves ellen mutassák meg, hogy mit tudnak.
Az meg, hogy ha a két renitens csapat nem indul majd hívnak szerb csapatokat a legalja.
Menjen ki ez a három csapat Szerbiába és játszon ott a bajnokságban ha ennyire rangon alulinak érzik a többi csapatot és akkor megoldódott a probléma.
Kíváncsi lennék mondjuk arra, hogy ha a 2011 bajnokságban két szerb csapat végezne az élen, akkor ki indulna magyar csapatként nemzetközi kupában.
A szövetségnek végre a sarkára kéne állnia és a magyar foci fejlődése érdekében nem ezt a három csapatot favorizálnia a többivel szemben.
Kíváncsi lennék mit szólna az angol labdarugó szövetség ha a Chelsea közölné, hogy rangon alulinak érzi a Wimbledon játékát és inkább nem játszik otthon ilyen szar csapatokkal.
Bocs ha hosszú lett, de felháborít ez az egész.cápa77
Az idei bajnokság szerintem rossz volt, mert túl sok érdektelen meccs volt benne.
Én sem örülök a szerbeknek ha jönnek HFL-ben játszani, de még mindig inkább legyen az, mint ami idén volt. Aki magas szinten akar játszani, hadd játsszon jó meccset minden alkalommal, a többiek a Div I-ben meg kiegyensúlyozottabb bajnokságot élvezhetnek. Aki meg elszánja magát és a legjobbak közé akar kerülni, annak adott lesz a lehetőség ha kivívja magának a jogot a HFL-re. De ha egy évben egy ilyen csapat sem lesz, akkor is meg tud maradni a rendszer.KoriTE
több mint 14 éve
Kori
1 169
Na beszéljünk még a HFL-ről.Most tényleg azért kéne egy egész alapszakaszon keresztül röhejes meccseket játszania a legjobbaknak, hogy Józsika a Mucsaröcsöge Warriorsból megérezze milyen amikor minden playben szétcsapják a fejét? Abból Józsika csak azt tanulja meg, hogy jobb neki megye III-ban soccerelni, mert ennek értelme nem sok van. A legjobbak játékosai meg azt, hogy a tököm járjon edzésre ilyen csapatok miatt, ezek ellen minek?
Felháborítónak tartom, hogy három csapat mondja meg magyarországon, merre tartson a foci.
Mindenki azt mondja, hogy jobb csapatoktól lehet tanulni, de kérdem én mi van akkor ha a jobbak csak a saját boldogulásukat nézik és leszarják, hogy mi van a többivel.
A többi 15-20 csapat kitől tanuljon ha a "nagyok" nem akarnak tanítani. Mi lesz azokkal akik azért készülnek edzésről edzésre, hogy egyszer mondjuk a Wolves ellen mutassák meg, hogy mit tudnak.
Az meg, hogy ha a két renitens csapat nem indul majd hívnak szerb csapatokat a legalja.
Menjen ki ez a három csapat Szerbiába és játszon ott a bajnokságban ha ennyire rangon alulinak érzik a többi csapatot és akkor megoldódott a probléma.
Kíváncsi lennék mondjuk arra, hogy ha a 2011 bajnokságban két szerb csapat végezne az élen, akkor ki indulna magyar csapatként nemzetközi kupában.
A szövetségnek végre a sarkára kéne állnia és a magyar foci fejlődése érdekében nem ezt a három csapatot favorizálnia a többivel szemben.
Kíváncsi lennék mit szólna az angol labdarugó szövetség ha a Chelsea közölné, hogy rangon alulinak érzi a Wimbledon játékát és inkább nem játszik otthon ilyen szar csapatokkal.
Az idei bajnokság szerintem rossz volt, mert túl sok érdektelen meccs volt benne.
Én sem örülök a szerbeknek ha jönnek HFL-ben játszani, de még mindig inkább legyen az, mint ami idén volt. Aki magas szinten akar játszani, hadd játsszon jó meccset minden alkalommal, a többiek a Div I-ben meg kiegyensúlyozottabb bajnokságot élvezhetnek. Aki meg elszánja magát és a legjobbak közé akar kerülni, annak adott lesz a lehetőség ha kivívja magának a jogot a HFL-re. De ha egy évben egy ilyen csapat sem lesz, akkor is meg tud maradni a rendszer.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem amúgy ez így teljesen korrekt amit mondasz.Az emberi hülyeség határtalan. Amatőr ligában doppingolni..... :/Amadeus91Nem kell doppingolni ahhoz, hogy megbukj egy vizsgálaton! Sok olyan szer is pozitív eredményt mutat ki ami nem fokozza a teljesítményt, sőt!
Amatőr sportban maga az ellenőrzés hülyeség, nincsen az embereknek lehetősége olyan szereket megvenni, ami nem doppinglistás, de ugyan úgy hatásos, valamint hiába kéred meg a doktornénit hogy olyan gyógyszert írjon fel Neked ami nem tiltó listás, mert fingja sincs róla mit is szeretnél, mert nem ismeri a dolgokat, minden csapat élére kéne egy doktor aki ellenőrzi ezeket, és írja a gyógyszereket. Ez meg már csak profi körülmények között valósítható meg!SzentiRebel_#18
Aki doppingolni akar az úgyis fog...
több mint 14 éve
Amadeus the Young
32 898
Komolyan 1,5 hónap csak a bajnoki szezon?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 14 éve
Na beszéljünk még a HFL-ről.Igazad van, de sajnos rögtön azonnal akarnak ott fent mindenkinek megfelelő bajnokságot létrehozni.
Az nem járja azonban, hogy létrehozunk egy elit csoportot, amiből nem lehet kiesni, és a Div 1 győztese eldöntheti, hogy akar e oda csatlakozni, és mivel kevés csapatból áll az elit csapat annak a nevezési díja ~400.000 Ft, nem engedheti meg magának sok csapat 1,5 hónapnyi bajnokság fejében, amihez még csatlakozik egy újabb bajnokság ami vagy összejön vagy nem, és ott nem kizárt a 600 km utazás.
Az ideális bajnokság szerintem amit már vagy 3-4x megjegyeztem itt, hogy hasonló lebonyolítás mint idén, de 8 csapatra csökkenteni a létszámot, akár 1 szezon alatt is, de lehet szép lassan, és akkor előfordulnak erős csapatok valamint gyengébb csapatok, de ez hozzá tartozik egy egészséges bajnoksághoz!
több mint 14 éve
De valahogy úgy kell itt is csinálni, mint a jégkorongban! Legyenek szomszédos országból csapatok, de a magyar csapatok játsszák a magyar bajnoki döntőt le, de legyen egy interligás bajnok is!Mondjuk a jégkorongban azért máshogy van, mert ott csak egy csapat emelkedik ki nagyon, a többi egyenrangú majdnem!
több mint 14 éve
Na beszéljünk még a HFL-ről.Felháborítónak tartom, hogy három csapat mondja meg magyarországon, merre tartson a foci.
Bocs ha hosszú lett, de felháborít ez az egész.
több mint 14 éve
Az emberi hülyeség határtalan. Amatőr ligában doppingolni..... :/Amadeus91Nem kell doppingolni ahhoz, hogy megbukj egy vizsgálaton! Sok olyan szer is pozitív eredményt mutat ki ami nem fokozza a teljesítményt, sőt!
Amatőr sportban maga az ellenőrzés hülyeség, nincsen az embereknek lehetősége olyan szereket megvenni, ami nem doppinglistás, de ugyan úgy hatásos, valamint hiába kéred meg a doktornénit hogy olyan gyógyszert írjon fel Neked ami nem tiltó listás, mert fingja sincs róla mit is szeretnél, mert nem ismeri a dolgokat, minden csapat élére kéne egy doktor aki ellenőrzi ezeket, és írja a gyógyszereket. Ez meg már csak profi körülmények között valósítható meg!
több mint 14 éve
Amadeus the Young
32 898
Az emberi hülyeség határtalan. Amatőr ligában doppingolni..... :/
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 14 éve
Mindenkit nem lehet leellenőrizni, de minden csapatban van aki lebukna ebben biztos lehesz, nem feltétlenül teljesítmény növelő szerekre gondolokleszDe most az tényleg komoly, hogy a Wolvesnál egy sem volt, mert én ezt nem hiszem el!Bruce
2ből 2 doppingvétség a Tigers oldalon, kíváncsian várom ennek milyen következménye lesz, ha lesz egyáltalán bármi iskisdanicápa77
több mint 14 éve
leszDe most az tényleg komoly, hogy a Wolvesnál egy sem volt, mert én ezt nem hiszem el!
2ből 2 doppingvétség a Tigers oldalon, kíváncsian várom ennek milyen következménye lesz, ha lesz egyáltalán bármi iskisdanicápa77
több mint 14 éve
lesz2ből 2 doppingvétség a Tigers oldalon, kíváncsian várom ennek milyen következménye lesz, ha lesz egyáltalán bármi iskisdani
több mint 14 éve
2ből 2 doppingvétség a Tigers oldalon, kíváncsian várom ennek milyen következménye lesz, ha lesz egyáltalán bármi is
több mint 14 éve
Akkor ezek szerint csak a nyíregyházából van doppingoló! A Wolves játékosok tiszták... 😀
több mint 14 éve
http://sportgeza.hu/sport/hirek/2010/11/12/ujabb_doppingeset_a_magyar_amerikaifutball-ligaban/nitromár itt is kint van: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/amerikaifutball-ujabb-doppingeset-a-magyar-bajnoksagban-2052486
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
beindult a hengerhttp://sportgeza.hu/sport/hirek/2010/11/12/ujabb_doppingeset_a_magyar_amerikaifutball-ligaban/nitro
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://sportgeza.hu/sport/hirek/2010/11/12/ujabb_doppingeset_a_magyar_amerikaifutball-ligaban/
több mint 14 éve
Elnézést kérek ha valakit megsértettem, és igazat adok én is gratulálok a bajnoknak, de ugy néz ki mintha titeket kerülnének az ellenfelekCsak itthon 😂 😂 😂nem hiszem, hogy félnek, inkább az elválás okozta sokk miatt nem jutottunk eszükbecsovika75
A junior arany nem fél értékű, mindig csak azokat kell megverni akik indulnak.
Nincs ha, jövőre majd minket is meg kell vernie az ellenfeleknek, idén pedig gratulálunk a győztesnek akárki is lesz vasárnap.Szerintem Magyarországon nincs erősebb junior csapat mint a tiétek, nincs az a junior offens ami át megy a védelmeteken, gondolom félnek tőletek.cápa77
Szerintem igy a Junior bajnoki arany is csak fél értékű
csovika75
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Elnézést kérek ha valakit megsértettem, és igazat adok én is gratulálok a bajnoknak, de ugy néz ki mintha titeket kerülnének az ellenfeleknem hiszem, hogy félnek, inkább az elválás okozta sokk miatt nem jutottunk eszükbe
A junior arany nem fél értékű, mindig csak azokat kell megverni akik indulnak.
Nincs ha, jövőre majd minket is meg kell vernie az ellenfeleknek, idén pedig gratulálunk a győztesnek akárki is lesz vasárnap.Szerintem Magyarországon nincs erősebb junior csapat mint a tiétek, nincs az a junior offens ami át megy a védelmeteken, gondolom félnek tőletek.cápa77
pláne arénányicsovika75
szerintem lebecsülsz minket 😊cápa77
több mint 14 éve
nem hiszem, hogy félnek, inkább az elválás okozta sokk miatt nem jutottunk eszükbeA junior arany nem fél értékű, mindig csak azokat kell megverni akik indulnak.
Nincs ha, jövőre majd minket is meg kell vernie az ellenfeleknek, idén pedig gratulálunk a győztesnek akárki is lesz vasárnap.
Szerintem Magyarországon nincs erősebb junior csapat mint a tiétek, nincs az a junior offens ami át megy a védelmeteken, gondolom félnek tőletek.
pláne arénányicsovika75
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Magyarországon nincs erősebb junior csapat mint a tiétek, nincs az a junior offens ami át megy a védelmeteken, gondolom félnek tőletek.Szerintem igy a Junior bajnoki arany is csak fél értékű
pláne arénányi
több mint 14 éve
és gondolod nincs junior csapatunkSzerintem csak junior csapatokat hívtak meg egy Junior Arénára.KoriTE