Magyar foci csevegő

36 feliratkozó

több mint 14 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
http://nol.hu/mozaik/20101030-az_amerikaifutball_buvolete

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért kár, hogy a Gladiátorok visszaléptek. Mindenkinek jobb lett volna ha nincs a 35pontos nyerés és több meccset játszik, plusz valahogy azért fairebb is lett volna szerintem a pontszámolgatásoknál ( mert azért most a junior bajnokságnál izgalmasra sikerült az alapszakasz vége )NightBoY
tényleg nagy kár, mert a jelenlegi megoldás csak elégedetlenkedést szül. abban azért talán kiegyezhetünk, hogy az érintett csapatoknál a játék nélküli 35-0-s (ingyen)győzelem inkább a mérleg pozitív tálcájába kerül, mintsem a negatívba. a nem érintett csapatok viszont joggal háboroghatnak, hogy miért nem nekik járt az ingyengyőzelem, mondjuk egy erősebb ellenfél elleni vereség helyett? az egészet ki lehetett volna küszöbölni azzal, ha az érintett, negyedik meccs nélküli csapatokat valamilyen szisztéma szerint összepárosítják, és ténylegesen meg kell küzdeni azért a fránya győzelemért, nem csak az ölébe hullik a csapatoknak.
ezen felül eleve problémás a junior bajnokság lebonyolítási rendszere. onnantól kezdve, hogy a csapatok nem egyenlő erősségű ellenfelekkel kerülnek össze felborul az egész tabella. például a sharks véleményem szerint sokkal erősebb csapat, mint azt a tabella mutatja, szerencsétlenek voltak a sorsolásnál, mert 3 olyan csapattal is összekerültek, akik végül rájátszásba jutottak. ezekből kettőn igazán szoros eredményt játszottak, és bár nem voltam kint a meccseken, lehet hogy itt a győzelem megszerzése csak a szerencsén múlt.. ha eredmény alapján nem is, képviselt játékerő alapján viszont szerintem egy rájátszás csapatról beszélünk.
hasonló a helyzet a jászberénynél, akik éppen lecsúsztak a rájátszásról, és a sorsolás miatt a két 4-0-s csapattal kellett összemérni az erejüket. vajon hogy alakult volna a rájátszásba jutó csapatok kiléte, ha csak az egyikkel kellett volna játszaniuk, és mondjuk a fejérnek is kellett volna játszania az egyikkel?
nem azt mondom, hogy feltétlenül másképp lett volna, de lehet. nem biztos, sőt, hogy a tabella a jelenlegi formájában az aktuális erősorrendet mutatja. persze mindenhol van szerencsefaktor, de szerintem ebben a rendszerben túlságosan is ez a mérvadó.
visszakanyarodva a fő kérdéshez, ha mindenki játszott volna mindenkivel, akkor nem lenne gond, hogy visszalépett a debrecen, mert mindenki 35-0-val kapta volna meg a meccset, így viszont csak az amúgy sem reális erősorrend felborításához vezet. tiszta sor.
több mint 14 éve
HTW 118 — Eagles fan

több mint 14 éve
NightBoY New York Giants 616
Azért kár, hogy a Gladiátorok visszaléptek. Mindenkinek jobb lett volna ha nincs a 35pontos nyerés és több meccset játszik, plusz valahogy azért fairebb is lett volna szerintem a pontszámolgatásoknál ( mert azért most a junior bajnokságnál izgalmasra sikerült az alapszakasz vége )

You should know I bleed blue...
több mint 14 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Akkor valaki leirja a Junior Kupa alapszakaszanak vegeredmenyet?
Es hogy ki jatszik kivel?Godfather
Ha jól értelmeztem akkor mint a felnőtt bajnokságban az 1. a 4.-el a 2. a 3.-al és aztán döntő a két győztes csapattalSzentiRebel_#18
Ennyi.

Miskolc-Fejér Nov. 6.
Cowboys-Titans Nov. 7.

Döntő: nov. 13.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon izgalmas meccs volt, sajnos csak a második negyed közepéig. Onnantól elhúzott a Miskolc, és nem bírtuk szusszal. (12 ép játékos fejezte be nálunk a meccset a 18 ból)... elfogytunk, ez van!
Gratulálok a Miskolcnak, sok sikert a rájátszásban!
Bábosik Péter
JB Wolverines off. co.
több mint 14 éve
SzentiRebel_#18 272 — Rebels fan
Ha jól értelmeztem akkor mint a felnőtt bajnokságban az 1. a 4.-el a 2. a 3.-al és aztán döntő a két győztes csapattal

több mint 14 éve
1 MAT
2 CJ
3 TJ
4 FJ

MAT-FJ
CJ-TJ

Azt hiszem 30-nál nagyobb arányú győzelem kellet MAT-nak az elsőséghezce
Igen, 32 kellett.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
1 MAT
2 CJ
3 TJ
4 FJ

MAT-FJ
CJ-TJ

Azt hiszem 30-nál nagyobb arányú győzelem kellet MAT-nak az elsőséghez
több mint 14 éve
Godfather Seattle Seahawks Ohio State Buckeyes 177
Es hogy ki jatszik kivel?

O-H-I-O
több mint 14 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Tényleg 62-20 lett 😀

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 14 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Ti hogy tudjátok ilyen hamar???
Én 15:58kor hívtam az edzőt hogy hogy állnak és akkor még akció volt azt mondta...

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Miskolc-Jászberény :62-20apó
Jó hír😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Miskolc-Jászberény :62-20
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
végeredmény?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Eredmény kérünk majd a Miskolc- Jászberény mérkőzésről. 😊DaniSproles
Félidőben ha minden igaz Miskolc-Berény: 41-20 (vagy valami nagyon hasonló)KoriTE
42-20
majd irom a végét is
több mint 14 éve
Eredmény kérünk majd a Miskolc- Jászberény mérkőzésről. 😊DaniSproles
Félidőben ha minden igaz Miskolc-Berény: 41-20 (vagy valami nagyon hasonló)

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Eredmény kérünk majd a Miskolc- Jászberény mérkőzésről. 😊
több mint 14 éve
HTW 118 — Eagles fan
Kedves csapatok!
Idén megint itt a lehetőség, hogy az amerikai foci csapatok közötti külön versenybe részt vegyetek :
0815 Autós Kaland Túra

2010 december 4.-én újra startol a 0815 Mikulás Túra
Gyere és csatlakozz te is az örült versenyzőkhöz, öltözz te is be kedvenc jelmezedbe és bulizd át az utat a Pólus Centertől egészen a Hotel Flóráig, amely Egerben található.
A két állomás közötti pontok természetesen titkosak, hiszen nyomoznod kell, találós kérdéseket kell megoldanod, vicces feladatokon kell átesned ahhoz, hogy a végcélhoz megérkezhess.
A futam alatt pontokat gyűjtesz és ez alapján dől el, hogy ki szerzi meg az első helyet, amelyet természetesen értékes nyereményekkel díjazunk.
2010. december 4.-én este egy jót vacsorázunk megkóstoljuk Eger híres borait, majd egy fergeteges bulival zárjuk a napot, amelyet DJ Győremix prezentál számunkra.
A jól megérdemelt pihenő után, degeszre esszük magunkat egy kis kiadós reggelivel, majd irány a melegvíz, csak azért, hogy az ebédnek is legyen hely, majd délután megtudhatja mindenki, milyen pozíciót sikerült elérnie a tabellán.
Ne feledkezzünk el a legfontosabb dologról a jótékonyságról, hiszen ezzel az eseménnyel a Magyar Mozgássérülteket támogatjuk és hagyományainkhoz mérten, reméljük a lehető legtöbb tárgyi és anyagi támogatást tudjuk majd átnyújtani számukra.

Gyere és jelentkezz te is és legyél az örült Mikulás Túra részese, de ne feledd, a jelmez plusz 3 pontot ér!!!!

Bővebb információt és a jelentkezési feltételeket a www.0815.hu oldalon találod.

A Mikulás legyen veletek!

több mint 14 éve
HTW 118 — Eagles fan
Már jeleztem a hibát és javítják😊

(Tényleg jó a plakát, de mint "helyesírás náci" megjegyzem, hogy a "ki szeretnéd próbálni" formula 3 szóba írva és hosszú "ó" még jobbá tenné. 😉 )Atari

több mint 14 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
(Tényleg jó a plakát, de mint "helyesírás náci" megjegyzem, hogy a "ki szeretnéd próbálni" formula 3 szóba írva és hosszú "ó" még jobbá tenné. 😉 )Atari
Jajj már, Amerikai Focitáskat keresnek nem Magyar tanárt 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
(Tényleg jó a plakát, de mint "helyesírás náci" megjegyzem, hogy a "ki szeretnéd próbálni" formula 3 szóba írva és hosszú "ó" még jobbá tenné. 😉 )

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ugyan már, minek szűkíteni a választékot! A pufi kripliből lesz a NT, a pálcika kripliből a FS, aki meg aztán végképp se futni, se elkapni, se blokkolni nem lesz jó, abból meg Tightend lesz 😂KoriTE
Ez tényleg tipikus amúgy! 😀
Falba kicsi vagy elkapónak nagy meg persze nem valami labdabiztos, akkor te TE leszel! 😀😀barbárJW
És ha minden kötél szakad, akkor lehetsz szotyizabáló kicker! - ismer valaki ilyet? 😀 😀 😀
Ha pedig abból kiörögedsz, megsérülsz, vagy reménytelenül béna vagy, akkor holderkedni még úgy is tudsz... 😂
Onnan pedig egyenes út vezet a "vizesfiú" posztra, feltéve ha nem az ember szemébe sprickolod a vizet az időkérések alatt... :rolleyes:VIZILÓ
és ha már holder sem, akkor zebra? 😊 Kori lelőtte már, bocs 😊
több mint 14 éve
Godfather Seattle Seahawks Ohio State Buckeyes 177
Jó lett a plakát!!! Nekem nagyon tetszik.
Ahogy látom a toborzó fő szponzora a NIKE! 😊

A tesis témához csak annyit, nálunk tesi órán voltak a sportolók-akik amúgy is valamit sportoltak versenyszerűen-
voltak a tehetségesek-akik nem versenyeztek de jó képességűek voltak, és volt a kriplirészleg-nem akartak sportolni, meg képességeik sem voltak. Ja és persze egész órán Foci -kriplik a kapuba 😊.
A tehetségesebbeket kellene megtalálni!kutya23c
Ugyan már, minek szűkíteni a választékot! A pufi kripliből lesz a NT, a pálcika kripliből a FS, aki meg aztán végképp se futni, se elkapni, se blokkolni nem lesz jó, abból meg Tightend lesz 😂KoriTE
A fracokat, o lesz az uj qb!!!

O-H-I-O
több mint 14 éve
És ha minden kötél szakad, akkor lehetsz szotyizabáló kicker! - ismer valaki ilyet? 😀 😀 😀
Ha pedig abból kiörögedsz, megsérülsz, vagy reménytelenül béna vagy, akkor holderkedni még úgy is tudsz... 😂
Onnan pedig egyenes út vezet a "vizesfiú" posztra, feltéve ha nem az ember szemébe sprickolod a vizet az időkérések alatt... :rolleyes:VIZILÓ
És ha már a vizezés sem megy, akkor beiratkozol a játékvezető képzésre 😀

Bocs, de ezt muszáj volt :cool: