Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 15 éve
Godfather Seattle Seahawks Ohio State Buckeyes 177
Akkor valaki leirja a Junior Kupa alapszakaszanak vegeredmenyet?
Es hogy ki jatszik kivel?

O-H-I-O
több mint 15 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Tényleg 62-20 lett 😀

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 15 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Ti hogy tudjátok ilyen hamar???
Én 15:58kor hívtam az edzőt hogy hogy állnak és akkor még akció volt azt mondta...

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Miskolc-Jászberény :62-20apó
Jó hír😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Miskolc-Jászberény :62-20
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
végeredmény?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Eredmény kérünk majd a Miskolc- Jászberény mérkőzésről. 😊DaniSproles
Félidőben ha minden igaz Miskolc-Berény: 41-20 (vagy valami nagyon hasonló)KoriTE
42-20
majd irom a végét is
több mint 15 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Eredmény kérünk majd a Miskolc- Jászberény mérkőzésről. 😊DaniSproles
Félidőben ha minden igaz Miskolc-Berény: 41-20 (vagy valami nagyon hasonló)

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Eredmény kérünk majd a Miskolc- Jászberény mérkőzésről. 😊
több mint 15 éve
HTW 118 — Eagles fan
Kedves csapatok!
Idén megint itt a lehetőség, hogy az amerikai foci csapatok közötti külön versenybe részt vegyetek :
0815 Autós Kaland Túra

2010 december 4.-én újra startol a 0815 Mikulás Túra
Gyere és csatlakozz te is az örült versenyzőkhöz, öltözz te is be kedvenc jelmezedbe és bulizd át az utat a Pólus Centertől egészen a Hotel Flóráig, amely Egerben található.
A két állomás közötti pontok természetesen titkosak, hiszen nyomoznod kell, találós kérdéseket kell megoldanod, vicces feladatokon kell átesned ahhoz, hogy a végcélhoz megérkezhess.
A futam alatt pontokat gyűjtesz és ez alapján dől el, hogy ki szerzi meg az első helyet, amelyet természetesen értékes nyereményekkel díjazunk.
2010. december 4.-én este egy jót vacsorázunk megkóstoljuk Eger híres borait, majd egy fergeteges bulival zárjuk a napot, amelyet DJ Győremix prezentál számunkra.
A jól megérdemelt pihenő után, degeszre esszük magunkat egy kis kiadós reggelivel, majd irány a melegvíz, csak azért, hogy az ebédnek is legyen hely, majd délután megtudhatja mindenki, milyen pozíciót sikerült elérnie a tabellán.
Ne feledkezzünk el a legfontosabb dologról a jótékonyságról, hiszen ezzel az eseménnyel a Magyar Mozgássérülteket támogatjuk és hagyományainkhoz mérten, reméljük a lehető legtöbb tárgyi és anyagi támogatást tudjuk majd átnyújtani számukra.

Gyere és jelentkezz te is és legyél az örült Mikulás Túra részese, de ne feledd, a jelmez plusz 3 pontot ér!!!!

Bővebb információt és a jelentkezési feltételeket a www.0815.hu oldalon találod.

A Mikulás legyen veletek!

több mint 15 éve
HTW 118 — Eagles fan
Már jeleztem a hibát és javítják😊

(Tényleg jó a plakát, de mint "helyesírás náci" megjegyzem, hogy a "ki szeretnéd próbálni" formula 3 szóba írva és hosszú "ó" még jobbá tenné. 😉 )Atari

több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
(Tényleg jó a plakát, de mint "helyesírás náci" megjegyzem, hogy a "ki szeretnéd próbálni" formula 3 szóba írva és hosszú "ó" még jobbá tenné. 😉 )Atari
Jajj már, Amerikai Focitáskat keresnek nem Magyar tanárt 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
(Tényleg jó a plakát, de mint "helyesírás náci" megjegyzem, hogy a "ki szeretnéd próbálni" formula 3 szóba írva és hosszú "ó" még jobbá tenné. 😉 )

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ugyan már, minek szűkíteni a választékot! A pufi kripliből lesz a NT, a pálcika kripliből a FS, aki meg aztán végképp se futni, se elkapni, se blokkolni nem lesz jó, abból meg Tightend lesz 😂KoriTE
Ez tényleg tipikus amúgy! 😀
Falba kicsi vagy elkapónak nagy meg persze nem valami labdabiztos, akkor te TE leszel! 😀😀barbárJW
És ha minden kötél szakad, akkor lehetsz szotyizabáló kicker! - ismer valaki ilyet? 😀 😀 😀
Ha pedig abból kiörögedsz, megsérülsz, vagy reménytelenül béna vagy, akkor holderkedni még úgy is tudsz... 😂
Onnan pedig egyenes út vezet a "vizesfiú" posztra, feltéve ha nem az ember szemébe sprickolod a vizet az időkérések alatt... :rolleyes:VIZILÓ
és ha már holder sem, akkor zebra? 😊 Kori lelőtte már, bocs 😊
több mint 15 éve
Godfather Seattle Seahawks Ohio State Buckeyes 177
Jó lett a plakát!!! Nekem nagyon tetszik.
Ahogy látom a toborzó fő szponzora a NIKE! 😊

A tesis témához csak annyit, nálunk tesi órán voltak a sportolók-akik amúgy is valamit sportoltak versenyszerűen-
voltak a tehetségesek-akik nem versenyeztek de jó képességűek voltak, és volt a kriplirészleg-nem akartak sportolni, meg képességeik sem voltak. Ja és persze egész órán Foci -kriplik a kapuba 😊.
A tehetségesebbeket kellene megtalálni!kutya23c
Ugyan már, minek szűkíteni a választékot! A pufi kripliből lesz a NT, a pálcika kripliből a FS, aki meg aztán végképp se futni, se elkapni, se blokkolni nem lesz jó, abból meg Tightend lesz 😂KoriTE
A fracokat, o lesz az uj qb!!!

O-H-I-O
több mint 15 éve
És ha minden kötél szakad, akkor lehetsz szotyizabáló kicker! - ismer valaki ilyet? 😀 😀 😀
Ha pedig abból kiörögedsz, megsérülsz, vagy reménytelenül béna vagy, akkor holderkedni még úgy is tudsz... 😂
Onnan pedig egyenes út vezet a "vizesfiú" posztra, feltéve ha nem az ember szemébe sprickolod a vizet az időkérések alatt... :rolleyes:VIZILÓ
És ha már a vizezés sem megy, akkor beiratkozol a játékvezető képzésre 😀

Bocs, de ezt muszáj volt :cool:

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Hétvégi meccsekre tipp???
több mint 15 éve
Kopasz98 93

A tesis témához csak annyit, nálunk tesi órán voltak a sportolók-akik amúgy is valamit sportoltak versenyszerűen-
voltak a tehetségesek-akik nem versenyeztek de jó képességűek voltak, és volt a kriplirészleg-nem akartak sportolni, meg képességeik sem voltak. Ja és persze egész órán Foci -kriplik a kapuba 😊.
Falba kicsi vagy elkapónak nagy meg persze nem valami labdabiztos, akkor te TE leszel! 😀😀barbárJW
én fs voltam mer nyikhaj voltam-> lb mer nagyobb lettem -> wr baz el tud kapni-> te, mert legnagyobb wr. Akkor most hogy is van? 😀 hozzáteszem eddig ez a TE dolog teccős nagyon. szóval BLEEEEE, ja és peace and love. 😀
több mint 15 éve
VIZILÓ Dallas Cowboys Texas Longhorns 243

Onnan pedig egyenes út vezet a "vizesfiú" posztra, feltéve ha nem az ember szemébe sprickolod a vizet az időkérések alatt... :rolleyes:
több mint 15 éve
Törölt felhasználó

Falba kicsi vagy elkapónak nagy meg persze nem valami labdabiztos, akkor te TE leszel! 😀😀
több mint 15 éve

Ugyan már, minek szűkíteni a választékot! A pufi kripliből lesz a NT, a pálcika kripliből a FS, aki meg aztán végképp se futni, se elkapni, se blokkolni nem lesz jó, abból meg Tightend lesz 😂

több mint 15 éve
Törölt felhasználó

Mindenkivel foglalkozni kellene, mert nálunk is volt rá példa, hogy kijött a gyerek, a lábát nem bírta felemelni olyan kövér volt, meg annyira nem mozgott soha életében, és idővel ment le a zsír, erősödött, és egy elfogadható szintű játékos lett belőle. Csak pont ez az általános "béna vagy húzzál a kapuba" mentalitást kellene megváltoztatni, és időt ill. energiát szánni ezekre a gyerekekre is, akik egy kis önbizalomdoppinggal (amit focsiban maximálisan megkapnak szerintem) nem tűnnének el a süllyesztőben.
több mint 15 éve
kutya23c 223

A tehetségesebbeket kellene megtalálni!

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 15 éve
HTW 118 — Eagles fan

több mint 15 éve
A tesióra olyan mint az idegen nyelv oktatása. Az iskolában nem tanul meg nagyon senki, hiába lenne rá időkeret. Ha el akarod sajátítani a dolgot rendesen (mozogni) arra "különóra" kell. Vagyis edzés valami normális helyen.