2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
zsojti
4 063
What package are #Eagles talking about to go to No. 1 or No. 2? Two 1st rounders, a 3rd rounder, Fletcher Cox, Boykin, Kendricks, more. Wow.
elvieleg kevés volt nekik[/qu
vsz ez kurva sok lett volna érte, mindenkiért...zsojtiWhat package are #Eagles talking about to go to No. 1 or No. 2? Two 1st rounders, a 3rd rounder, Fletcher Cox, Boykin, Kendricks, more. Wow.akkor Titans->Mariota lesz
elvieleg kevés volt nekikzsojti
Williams lenne, az totál gyökérség szintén 😀Newman
több mint 9 éve
Marioana eret vág 😀😀😀DDDDDDDDDDDD
több mint 9 éve
nfl_lover
912
akkor miért nem fogadták volna el a tradet?nincs tökük elvinni Mariotát, Williams lesz 😀Stezkrvára ajánlom 😀Highlander
több mint 9 éve
nincs trade, kiváncsi vagyok kit húznakMiért, még kiderülne, hogy kevés? 😛
szvsz, ha Mariota, akkor full gyökérség lenne Meti fiúval harcoltatni a kezdőértNewman
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
What package are #Eagles talking about to go to No. 1 or No. 2? Two 1st rounders, a 3rd rounder, Fletcher Cox, Boykin, Kendricks, more. Wow.akkor Titans->Mariota lesz
elvieleg kevés volt nekikzsojti
Williams lenne, az totál gyökérség szintén 😀
több mint 9 éve
nincs tökük elvinni Mariotát, Williams lesz 😀Stezkrvára ajánlom 😀
több mint 9 éve
nincs tökük elvinni Mariotát, Williams lesz 😀
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 890
Hagyma, csípős?Jags egy QB needes csapat, simán behúzzák Marit.Sixo67nem lesz itt semmilyen tréjdHighlanderaztán beszarunk, ha kivisznek mást, és a Jaxnél kezd el házalni a fél liga.Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
nem lesz itt semmilyen tréjdHighlanderSzted lecsúszik Mari 20-ig mint tavaly Manci? 😀 (Waldman szerint igen, bebaszna)
több mint 9 éve
zsojti
4 063
What package are #Eagles talking about to go to No. 1 or No. 2? Two 1st rounders, a 3rd rounder, Fletcher Cox, Boykin, Kendricks, more. Wow.elvieleg kevés volt nekik
több mint 9 éve
nincs trade, kiváncsi vagyok kit húznakszvsz, ha Mariota, akkor full gyökérség lenne Meti fiúval harcoltatni a kezdőért
több mint 9 éve
nfl_lover
912
szóval Tebow karriert csinál! 😀
több mint 9 éve
figelj te,énnem tudom hogy most milheab hidrol beszélz, de itt nnincs hid.érted hver?Cooleariepalvin barbi képpel rossz ember nem lehetsz !😀
több mint 9 éve
Jags egy QB needes csapat, simán behúzzák Marit.nem lesz itt semmilyen tréjdHighlanderaztán beszarunk, ha kivisznek mást, és a Jaxnél kezd el házalni a fél liga.Amadeus91
több mint 9 éve
Nekem mindegy, csak legyen tánc.nem lesz itt semmilyen tréjdHighlanderaztán beszarunk, ha kivisznek mást, és a Jaxnél kezd el házalni a fél liga.Amadeus91
több mint 9 éve
nem lesz itt semmilyen tréjdHighlanderaztán beszarunk, ha kivisznek mást, és a Jaxnél kezd el házalni a fél liga.Amadeus91
nem kevesen várjuk ezt. 😀
több mint 9 éve
nem lesz itt semmilyen tréjdHighlandersimán behúzzák Leo Williamst
több mint 9 éve
Most jön a Mariota szappanopera!
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 890
nem lesz itt semmilyen tréjdHighlanderaztán beszarunk, ha kivisznek mást, és a Jaxnél kezd el házalni a fél liga.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
nem lesz itt semmilyen tréjd