2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
Akkor meg miért nem szóltál a szeretődnek Bekinek, hogy hozzon fel ...kaptam én előtte is.ano92hát nem az alkohol az is biztos :dddano92Azt akkor kaptál volna ha felérsz.Sixo67
több mint 9 éve
BNavyagokmáén is kisit itam is már, de jól avgok.Coolearienem is vagy banya 😛
több mint 9 éve
visszaszúrsz bazmeg 😀hogy a rákba, már buszsevót, vonaton meg emgszúrnak!ano92akkor pestre is felértél volna , hogy vágnálak tarkónSixo67már hazaértem. aludtam is 😀 😀 😀ano92nálam sem csúszikano92te tepsi képű, azt mondtad mustaine ballagáson leszel !Sixo67
több mint 9 éve
kaptam én előtte is.hát nem az alkohol az is biztos :dddano92Azt akkor kaptál volna ha felérsz.Sixo67
több mint 9 éve
hát nem az alkohol az is biztos :dddano92Azt akkor kaptál volna ha felérsz.
több mint 9 éve
BNavyagokmáén is kisit itam is már, de jól avgok.
több mint 9 éve
ja, és Westerből semmit sem érteni.
több mint 9 éve
hát nem az alkohol az is biztos :ddd4 kereke van, 1 kormánya , és 1 óra alatt pestre hoz, mi az?Sixo67hogy a rákba, már buszsevót, vonaton meg emgszúrnak!ano92akkor pestre is felértél volna , hogy vágnálak tarkónSixo67már hazaértem. aludtam is 😀 😀 😀ano92nálam sem csúszikano92te tepsi képű, azt mondtad mustaine ballagáson leszel !Sixo67
több mint 9 éve
ha valami gond van a képpel, hanggal most szóljatok, esetleg valami kérés akad, mert aztán nem akarjuk bazergálni a rendszert 😊 sajnos a második kamerát nem sikerült beüzemelniFucuA háttérzaj néha kicsit hangos, de amúgy tökéletes.
több mint 9 éve
nfl_lover
912
Azért hihetetlen hallgatni, mekkora eszméletlen meló van egy draft pick, pláne 1/1 felkutatásában...
több mint 9 éve
Sebii
3 526
A háttérben lévők eléggé behallatszanak, a kép király.
több mint 9 éve
4 kereke van, 1 kormánya , és 1 óra alatt pestre hoz, mi az?hogy a rákba, már buszsevót, vonaton meg emgszúrnak!ano92akkor pestre is felértél volna , hogy vágnálak tarkónSixo67már hazaértem. aludtam is 😀 😀 😀ano92nálam sem csúszikano92te tepsi képű, azt mondtad mustaine ballagáson leszel !Sixo67
több mint 9 éve
ha valami gond van a képpel, hanggal most szóljatok, esetleg valami kérés akad, mert aztán nem akarjuk bazergálni a rendszert 😊 sajnos a második kamerát nem sikerült beüzemelniFucunálam jó minden.
több mint 9 éve
azt szeretném megkérdezni, hogy mikor trappol kifele gudell bácsi. Akkor lesz hangja? Lehet majd hallani, hogy kit mond be?
több mint 9 éve
hogy a rákba, már buszsevót, vonaton meg emgszúrnak!akkor pestre is felértél volna , hogy vágnálak tarkónSixo67már hazaértem. aludtam is 😀 😀 😀ano92nálam sem csúszikano92te tepsi képű, azt mondtad mustaine ballagáson leszel !Sixo67
több mint 9 éve
tudom béna vagyok, de egy linket tudna valaki dobni a streamhez?Newmanbowl.hu/draft_kozvetites
több mint 9 éve
ha valami gond van a képpel, hanggal most szóljatok, esetleg valami kérés akad, mert aztán nem akarjuk bazergálni a rendszert 😊 sajnos a második kamerát nem sikerült beüzemelni
több mint 9 éve
tudom béna vagyok, de egy linket tudna valaki dobni a streamhez?Newmanwww.youtube.com/watch?v=B5K9BCPo7nc
több mint 9 éve
tudom béna vagyok, de egy linket tudna valaki dobni a streamhez?Newman
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
akkor pestre is felértél volna , hogy vágnálak tarkónmár hazaértem. aludtam is 😀 😀 😀ano92nálam sem csúszikano92te tepsi képű, azt mondtad mustaine ballagáson leszel !Sixo67
több mint 9 éve
tudom béna vagyok, de egy linket tudna valaki dobni a streamhez?
több mint 9 éve
braxa88
12 534
akkor aztat mondjad 😊Dexxter TaylorFuculöfli nevű user is van?braxa88ki ez a 3 figura Höri mellett?braxa88balján Wester, szemben kristof és löfliFucu
köszi amugy.
több mint 9 éve
nálam most mondta jöri h 30 mp van a tampaig, az jó? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Dexxter Taylorlöfli nevű user is van?braxa88ki ez a 3 figura Höri mellett?braxa88balján Wester, szemben kristof és löfliFucu