2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Akkor meg miért nem szóltál a szeretődnek Bekinek, hogy hozzon fel ...kaptam én előtte is.ano92hát nem az alkohol az is biztos :dddano92Azt akkor kaptál volna ha felérsz.Sixo67
több mint 10 éve
BNavyagokmáén is kisit itam is már, de jól avgok.Coolearienem is vagy banya 😛
több mint 10 éve
visszaszúrsz bazmeg 😀hogy a rákba, már buszsevót, vonaton meg emgszúrnak!ano92akkor pestre is felértél volna , hogy vágnálak tarkónSixo67már hazaértem. aludtam is 😀 😀 😀ano92nálam sem csúszikano92te tepsi képű, azt mondtad mustaine ballagáson leszel !Sixo67
több mint 10 éve
kaptam én előtte is.hát nem az alkohol az is biztos :dddano92Azt akkor kaptál volna ha felérsz.Sixo67
több mint 10 éve
hát nem az alkohol az is biztos :dddano92Azt akkor kaptál volna ha felérsz.
több mint 10 éve
BNavyagokmáén is kisit itam is már, de jól avgok.
több mint 10 éve
ja, és Westerből semmit sem érteni.
több mint 10 éve
hát nem az alkohol az is biztos :ddd4 kereke van, 1 kormánya , és 1 óra alatt pestre hoz, mi az?Sixo67hogy a rákba, már buszsevót, vonaton meg emgszúrnak!ano92akkor pestre is felértél volna , hogy vágnálak tarkónSixo67már hazaértem. aludtam is 😀 😀 😀ano92nálam sem csúszikano92te tepsi képű, azt mondtad mustaine ballagáson leszel !Sixo67
több mint 10 éve
ha valami gond van a képpel, hanggal most szóljatok, esetleg valami kérés akad, mert aztán nem akarjuk bazergálni a rendszert 😊 sajnos a második kamerát nem sikerült beüzemelniFucuA háttérzaj néha kicsit hangos, de amúgy tökéletes.
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Azért hihetetlen hallgatni, mekkora eszméletlen meló van egy draft pick, pláne 1/1 felkutatásában...
több mint 10 éve
A háttérben lévők eléggé behallatszanak, a kép király.
több mint 10 éve
4 kereke van, 1 kormánya , és 1 óra alatt pestre hoz, mi az?hogy a rákba, már buszsevót, vonaton meg emgszúrnak!ano92akkor pestre is felértél volna , hogy vágnálak tarkónSixo67már hazaértem. aludtam is 😀 😀 😀ano92nálam sem csúszikano92te tepsi képű, azt mondtad mustaine ballagáson leszel !Sixo67
több mint 10 éve
ha valami gond van a képpel, hanggal most szóljatok, esetleg valami kérés akad, mert aztán nem akarjuk bazergálni a rendszert 😊 sajnos a második kamerát nem sikerült beüzemelniFucunálam jó minden.
több mint 10 éve
azt szeretném megkérdezni, hogy mikor trappol kifele gudell bácsi. Akkor lesz hangja? Lehet majd hallani, hogy kit mond be?
több mint 10 éve
hogy a rákba, már buszsevót, vonaton meg emgszúrnak!akkor pestre is felértél volna , hogy vágnálak tarkónSixo67már hazaértem. aludtam is 😀 😀 😀ano92nálam sem csúszikano92te tepsi képű, azt mondtad mustaine ballagáson leszel !Sixo67
több mint 10 éve
tudom béna vagyok, de egy linket tudna valaki dobni a streamhez?Newmanbowl.hu/draft_kozvetites
több mint 10 éve
ha valami gond van a képpel, hanggal most szóljatok, esetleg valami kérés akad, mert aztán nem akarjuk bazergálni a rendszert 😊 sajnos a második kamerát nem sikerült beüzemelni
több mint 10 éve
tudom béna vagyok, de egy linket tudna valaki dobni a streamhez?Newmanwww.youtube.com/watch?v=B5K9BCPo7nc
több mint 10 éve
tudom béna vagyok, de egy linket tudna valaki dobni a streamhez?Newman

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
akkor pestre is felértél volna , hogy vágnálak tarkónmár hazaértem. aludtam is 😀 😀 😀ano92nálam sem csúszikano92te tepsi képű, azt mondtad mustaine ballagáson leszel !Sixo67
több mint 10 éve
tudom béna vagyok, de egy linket tudna valaki dobni a streamhez?
több mint 10 éve
akkor aztat mondjad 😊Dexxter TaylorFuculöfli nevű user is van?braxa88ki ez a 3 figura Höri mellett?braxa88balján Wester, szemben kristof és löfliFucu
köszi amugy.
több mint 10 éve
nálam most mondta jöri h 30 mp van a tampaig, az jó? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Dexxter Taylorlöfli nevű user is van?braxa88ki ez a 3 figura Höri mellett?braxa88balján Wester, szemben kristof és löfliFucu
több mint 10 éve
na most lesz érdekes.