2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
Bár off,de bármit teszek,nincs hang a tubeon. Pár napja még ok volt,de most 1ik videónál sincs.
több mint 9 éve
mennyit tökölnek tejóisten
több mint 9 éve
Mondjuk négy emberrel egynél több mikrofonnal is neki lehetett volna futni 😊JakehomerEgy is, hogy meg tudja zavarja őket, mi lenne ha kettő lenne belőle.
több mint 9 éve
könyörgöm white legyenpeachsanszosabb, mint Leo.
több mint 9 éve
Löflinek vigyen valaki Robitussint.
több mint 9 éve
könyörgöm white legyen
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Mondjuk négy emberrel egynél több mikrofonnal is neki lehetett volna futni 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
pick is in, nincs trade
több mint 9 éve
én nem biorm továb srácokr megekcaludni, mer széthányom nagam..Coolearieminek iszik, aki nem bírja? 😛
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 890
a Jets nem húz idén, vagy mi van?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
én nem biorm továb srácokr megekcaludni, mer széthányom nagam..
több mint 9 éve
Egyébként a mikrofonra semmi szükség, ugyanúgy lehet hallani nélküle is , Löfli hangosabban suttog, mint ahogy Höri a mikrofoba beszél.
több mint 9 éve
igen, Wilkersont és behúzzák Leot 😀ők most vadul árulnak szvsz 😀peachakkor innentől vagy Beasley, vagy trade, vagy szartoamHundley esz 😀Shilkor
több mint 9 éve
Elhiszem, hogy nem magasak az alabamai ingatlanárak, de megnézném annak a Winston mögötti kérónak a tulajdoni lapját :p
több mint 9 éve
3. körben aláírom!akkor innentől vagy Beasley, vagy trade, vagy szartoamHundley esz 😀Shilkor
több mint 9 éve
ők most vadul árulnak szvsz 😀akkor innentől vagy Beasley, vagy trade, vagy szartoamHundley esz 😀Shilkor
több mint 9 éve
Westernek szóljon vki hogy ha behúzzuk Whiteot hozok neki vmi fincsi piát Kolumbiából 😀
több mint 9 éve
csak Mannion maradjon bent 1/20 ig
több mint 9 éve
akkor innentől vagy Beasley, vagy trade, vagy szartoamHundley lesz 😀
több mint 9 éve
nah van e itten sólyom szavazzunk? harc beasleyért vagy mosolygva williams ha lejut hozzánk?peachfel kell menni Beasley-ért.
több mint 9 éve
simán, nem tud elfutni előlemScherffet telibe lőttem a mockomban asszemStezHa te a nagy darab hapsikat szereted ám legyen 😀ThundersNFL
több mint 9 éve
Williams ne essen már a Falcons ölébe %/atapapade! 😀 😛
több mint 9 éve
Scherffet telibe lőttem a mockomban asszemStezHa te a nagy darab hapsikat szereted ám legyen 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
akkor innentől vagy Beasley, vagy trade, vagy szar