2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
eddig majdnem minden papírforma... faszom ki van
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
mikor a f*szba trédelünk már fel mannionért vagy dgb ért .... még véletlen kihúzza valaki oket
több mint 9 éve
Nem érzem top 10 valuenak, de ők tudják
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
azt hittem, ha el nem viszi a KGB 😀ShilkorKabeer Gbaja Biamila? 😊
több mint 9 éve
most már igazán jöhetne pár rícs, mire 13-hoz érünkatapapanyugi 13-ra jönni fog a reach 😛
több mint 9 éve
Aki elviszi DGB az nagyot fog dobbantani! Ha el nem viszi a policáj!steelwolfazt hittem, ha el nem viszi a KGB 😀
több mint 9 éve
Bucky aktívan véleményez minden picket, "I love this pick"StezMinden évben minden játékosból szupersztár lesz
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Bucky aktívan véleményez minden picket, "I love this pick"StezBuckytól nem is vártunk többet 😛
több mint 9 éve
Bucky aktívan véleményez minden picket, "I love this pick"Stezbiztos , hogy p betű az, mert ha nem akkor érthető
több mint 9 éve
Bucky aktívan véleményez minden picket, "I love this pick"
több mint 9 éve
Aki elviszi DGB az nagyot fog dobbantani! Ha el nem viszi a policáj!
több mint 9 éve
istenem, nem volt elég pocsuk behúzni beckhamet... 😀
több mint 9 éve
nice pick! sólymok, mit isztok ma? 😀
több mint 9 éve
nfl_lover
912
nyasgem Atlanta
több mint 9 éve
tökéletes, most már csak ne legyen bust ( nem lesz, smitty eltakarodott )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
braxa88
12 534
szó sincs rólanem kell felkapni a vizetFucunem ismertem fel a csuklójárol bocsi.braxa88empty teljesen eltakarja a mellette lévő tagot. tök felesleges a kamera 😀braxa88a tag kristof.Fucu
több mint 9 éve
ha White-ra ránézek, rögtön Shrek jut eszembeStezÉn Cooperrel voltam így, olyan mint egy bogdán!
több mint 9 éve
nem kell felkapni a vizetnem ismertem fel a csuklójárol bocsi.braxa88empty teljesen eltakarja a mellette lévő tagot. tök felesleges a kamera 😀braxa88a tag kristof.Fucu
több mint 9 éve
most mire várunk vajon? 😀peachhogy ki akar feljönni Beasleyért