2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
Armstead átmegy jobbra? Értékben amúgy nem olyan borzasztó húzás ez, nem tudom mit vihog mindenkitoamNem értik az emberek, hogy egy drafton nem az adott évre kell húzni, hanem egy ötéves intervallumban kell gondolkodni.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Armstead átmegy jobbra? Értékben amúgy nem olyan borzasztó húzás ez, nem tudom mit vihog mindenkitoamNem need, szvsz nem is bpa
több mint 9 éve
Nah nézzük ano melyik falembert fogod húzni.Sixo67dgb
több mint 9 éve
Armstead átmegy jobbra? Értékben amúgy nem olyan borzasztó húzás ez, nem tudom mit vihog mindenki
több mint 9 éve
még kell egy punter 31-re 😊
több mint 9 éve
saints 😀😀 csak így tovább,,,
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
aztakutyamindenit
több mint 9 éve
wutnfl_loverwut?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
az mi?
több mint 9 éve
Én akkor is bízom Kaepbe.😀jobban is dob mint a tetovált faszi most nálatokAz a QB srác?CoolearieAkkor most mi ki a faszomat fogunk draftolni?..Visszajöttme, kijózanodtam, kurvasok vizet megittam, egy életre megutáltam, a vizet.CoolearieManniontano92
Meg ő a rejtett Bradyano92
Toam: Miért is indítsak twittert? bocsi de ezt most nem értem:/
több mint 9 éve
nfl_lover
912
wut
több mint 9 éve
jobban is dob mint a tetovált faszi most nálatokAz a QB srác?CoolearieAkkor most mi ki a faszomat fogunk draftolni?..Visszajöttme, kijózanodtam, kurvasok vizet megittam, egy életre megutáltam, a vizet.CoolearieManniontano92
Meg ő a rejtett Brady
több mint 9 éve
Akkor most mi ki a faszomat fogunk draftolni?..Visszajöttme, kijózanodtam, kurvasok vizet megittam, egy életre megutáltam, a vizet.Coolearietwittert nem akarsz indítani? garantált sikered lenne 😊
több mint 9 éve
Az a QB srác?Akkor most mi ki a faszomat fogunk draftolni?..Visszajöttme, kijózanodtam, kurvasok vizet megittam, egy életre megutáltam, a vizet.CoolearieManniontano92
több mint 9 éve
Akkor most mi ki a faszomat fogunk draftolni?..Visszajöttme, kijózanodtam, kurvasok vizet megittam, egy életre megutáltam, a vizet.CoolearieArmsteadet
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Akkor most mi ki a faszomat fogunk draftolni?..Visszajöttme, kijózanodtam, kurvasok vizet megittam, egy életre megutáltam, a vizet.CoolearieManniont
több mint 9 éve
Akkor most mi ki a faszomat fogunk draftolni?..Visszajöttme, kijózanodtam, kurvasok vizet megittam, egy életre megutáltam, a vizet.
több mint 9 éve
jj mindjárt lever valamit ( vagy valakit ) 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
hú bazdmeg, mekkora kő esett le a szívemről, hogy Parker nem a temetőbe megy