2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
Szerintetek Ali Marpet-et elfogja valaki vinni?Cooleariema nem hinném
több mint 9 éve
Szerintetek Ali Marpet-et elfogja valaki vinni?Coolearievalaki biztos 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Szerintetek Ali Marpet-et elfogja valaki vinni?
több mint 9 éve
Bammeg, ennél rosszabbat nem húzhatott volna a 49ers 😕Sixo67dehogynem, lehetett volna punter is 😀Shilkor
na mindjárt jövünk. kíváncsi vagyok lesz-e vmi a browns-szal.HighlanderPersze, DGB--))
több mint 9 éve
Bammeg, ennél rosszabbat nem húzhatott volna a 49ers 😕Sixo67dehogynem, lehetett volna punter is 😀
több mint 9 éve
de szar pick volt ez, barely 1st rounder....
több mint 9 éve
braxa88
12 534
nem tartom jónakjolvan frisco. szépmunka 😀braxa88Mi a bajod vele 😀😀😀?Coolearie
magas és ennyi.
több mint 9 éve
na mindjárt jövünk. kíváncsi vagyok lesz-e vmi a browns-szal.
több mint 9 éve
Roger bejött elmondani a picket, ami amúgy már két perccel előtte ki volt írva alulra, hogy Armstead
több mint 9 éve
braxa88
12 534
jolvan frisco. szépmunka 😀
több mint 9 éve
Hagyd rá , nem ért a drafthoz, meg részeg is.loooooooooooooooooooooooooooolStez?braxa88
több mint 9 éve
ok pick, ő is meg Byron Jones is top 20 pick sztem
több mint 9 éve
Hmm..Texans-->CB Kevin Johnson, nem olyan rossz ez.
több mint 9 éve
looooooooooooooooooooooooooool
több mint 9 éve
Parker nem lett volna reach, szvsz jobb játékos is összességében.Nagyobb hülyeséget nem lehet csinálni, mint needre reachelni.5 év múlva már tankolni fogunk az 1/1-ért. Perpill azt se látom, hogy kinek a helyén lehetne kezdő, miközben nincs normális ILB-nk, Brees fegyverei meg fogynak.atapapaArmstead átmegy jobbra? Értékben amúgy nem olyan borzasztó húzás ez, nem tudom mit vihog mindenkitoamNem értik az emberek, hogy egy drafton nem az adott évre kell húzni, hanem egy ötéves intervallumban kell gondolkodni.Jakehomer
Jakehomer
több mint 9 éve
Jogos.Na, Tolbertnél azért nemJakehomerŐ kurta jó, jobb mint az összes Panthers futó összesen.Sixo67csak ne futó legyen, akkor inkább StrongSixo67Még mindig Oliver a legjobb futó a Chargersben!Jakehomer
több mint 9 éve
na ez pl. rosszabb döntés volt mint a Peat húzés a NO-tól. Lehet, hogy jó a végsebessége, de ilyen belső fal mögött nehéz lesz azt kihasználni.toamGordon szélső futásoknál jó
több mint 9 éve
Na, Tolbertnél azért nemŐ kurta jó, jobb mint az összes Panthers futó összesen.Sixo67csak ne futó legyen, akkor inkább StrongSixo67Még mindig Oliver a legjobb futó a Chargersben!Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
na ez pl. rosszabb döntés volt mint a Peat húzés a NO-tól. Lehet, hogy jó a végsebessége, de ilyen belső fal mögött nehéz lesz azt kihasználni.
több mint 9 éve
Ő kurta jó, jobb mint az összes Panthers futó összesen.csak ne futó legyen, akkor inkább StrongSixo67Még mindig Oliver a legjobb futó a Chargersben!Jakehomer
több mint 9 éve
"The #49ers have traded the 15th overall pick to the #Chargers for the 17th overall pick, a 4th-round pick (117th) and a 2016 5th-round pick." Nekünk megérte.Nektek?