2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
braxa88
12 534
nem ismertem fel a csuklójárol bocsi.empty teljesen eltakarja a mellette lévő tagot. tök felesleges a kamera 😀braxa88a tag kristof.Fucu
több mint 9 éve
imádom, Martellus Bennettet behívták, hogy beszéljen a jövőbeli csapattársról, amikor a Bears két napja el akarja cserélni 😀
több mint 9 éve
empty teljesen eltakarja a mellette lévő tagot. tök felesleges a kamera 😀braxa88a tag kristof.
több mint 9 éve
most mire várunk vajon? 😀peachtesztelik az idegrendszered. 😀
több mint 9 éve
ját hogy tavaly 2. korben hagemnat húzta a falcons, aki nem nagyon vált be 😀hori odaszúrt rendesen 😀 😀 😀ano92mit mondott?Stez
több mint 9 éve
most mire várunk vajon? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
hori odaszúrt rendesen 😀 😀 😀ano92mit mondott?
több mint 9 éve
braxa88
12 534
empty teljesen eltakarja a mellette lévő tagot. tök felesleges a kamera 😀
több mint 9 éve
hori odaszúrt rendesen 😀 😀 😀
több mint 9 éve
nem tudom most kit fognak választani, csak azt tudom hogy bust lesz 😛
több mint 9 éve
ha White-ra ránézek, rögtön Shrek jut eszembe
több mint 9 éve
tradevan isten bazdmeg, van isten!!!!!!!!!!!!!!peachItt vagyok fiam bazd meg 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 890
pick is in, istenem add, hogy white legyen....peachneked legalább jó napod van
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
van isten bazdmeg, van isten!!!!!!!!!!!!!!
több mint 9 éve
Ian Rapoport @RapSheet 1 min1 minute agoHát az isteni Geno! Ha már (no1) Vicket kitettétek!
I’ve never seen #Jets fans happy like that. So, that’s something.
😀
De ki kapja el a labdákat?steelwolfMarshall, Decker, Kerley, Amaro, inkább az a baj, ki fog dobni, meg ki fog pass rusholni..toam
több mint 9 éve
Shelton lenne a leglogikusabb, szóval nem ő lesz 😀Newmanfőleg így hogy a fél Jets fal trade blockon van 😀
több mint 9 éve
pick is in, istenem add, hogy white legyen....peachő lesz és utána behúzzátok Sheltont 😀
több mint 9 éve
pick is in, istenem add, hogy white legyen....
több mint 9 éve
Ian Rapoport @RapSheet 1 min1 minute ago I’ve never seen #Jets fans happy like that. So, that’s something.
😀
De ki kapja el a labdákat?steelwolfMarshall, Decker, Kerley, Amaro, inkább az a baj, ki fog dobni, meg ki fog pass rusholni..
több mint 9 éve
mekkora buzi csapat ez a jets, pedig már kezdtem nedvesedni 😀peachÚgy hallottam ma már elég jól kezelhető a korai megömlés 😉
több mint 9 éve
Veled volt mustaine esküvőjén ...és be is ivott ahogy így elnézem 😀ano92Na, hát jóból is megárt a sok. Kár hogy nem ismerik ezt a mondást jetséknél 😀ano92Szerint itt is Beki a GM-jük.Sixo67