NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
valaki nem tud egy draft szimuláló oldalt? Nem olyat, ami kiad egy random draftot, hanem ahol én pickelek 😀fetomyhttp://espn.go.com/nfl/draft2011/features/draftmachine/index
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
valaki nem tud egy draft szimuláló oldalt? Nem olyat, ami kiad egy random draftot, hanem ahol én pickelek 😀
több mint 13 éve
Punci: tudtam, hogy valaki teljesen nyilvánvalót kihagyok. :/
több mint 13 éve
Newton és Sherrod bátyja is volt NFL játékos, de már kikoptak a ligából.Stephen Skelton tight end a Cardinals QB, John Skelton öccse
Unokatestvér meg egy rahedli vanHöri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Gondoltam! Csak szőrszálat hasogattam! 😛az egy dolog, de attól még belefér ebbe a listába 😛Wyattpunci? 😛WyattKis punci az idősebb! 😉Proxi
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
az egy dolog, de attól még belefér ebbe a listába 😛Kis punci az idősebb! 😉ProxiA kis Matthews, kis Mayo és kis Harbaugh mellett érkezik még más NFL-es kisöcsi is idén?Sancopunci? 😛Wyatt
több mint 13 éve
Newton és Sherrod bátyja is volt NFL játékos, de már kikoptak a ligából.Unokatestvér meg egy rahedli van
több mint 13 éve
Kis punci az idősebb! 😉A kis Matthews, kis Mayo és kis Harbaugh mellett érkezik még más NFL-es kisöcsi is idén?Sancopunci? 😛Wyatt
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
A kis Matthews, kis Mayo és kis Harbaugh mellett érkezik még más NFL-es kisöcsi is idén?Sancopunci? 😛
több mint 13 éve
A kis Matthews, kis Mayo és kis Harbaugh mellett érkezik még más NFL-es kisöcsi is idén?
több mint 13 éve
Köszönöm!Nem tud valaki olyan oldalt, ahol össze van gyűjtve csapatok szerint, hogy melyik játékosokra figyelnek (workout, pro-day ...)? Sajnos a JJ által korábban linkelt PFT-s oldal már nem él. 😕Sancohttp://profootballtalk.nbcsports.com/2011/04/15/2011-draft-visits-and-workouts-tracker/JJ
több mint 13 éve
Nem tud valaki olyan oldalt, ahol össze van gyűjtve csapatok szerint, hogy melyik játékosokra figyelnek (workout, pro-day ...)? Sajnos a JJ által korábban linkelt PFT-s oldal már nem él. 😕Sancohttp://profootballtalk.nbcsports.com/2011/04/15/2011-draft-visits-and-workouts-tracker/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nem tud valaki olyan oldalt, ahol össze van gyűjtve csapatok szerint, hogy melyik játékosokra figyelnek (workout, pro-day ...)? Sajnos a JJ által korábban linkelt PFT-s oldal már nem él. 😕
több mint 13 éve
Tényleg ez már smokescreen hétnek számít draft szempontból. Itt megy 1000el a ködösítés és egymás átejtése. Jó hogy emlékeztettél rá.Mallett a Combine interjúk idején elismerte az egyik GM-nek, hogy drogozott az egyetemi évek alatt:Elképzelhető, hogy igaz. De ha én GM lennék, Nawrockival beszélnék erről legutoljára. 😀 Esetleg arra használnám fel az okos sportszakírót, hogy elhesegessem a csapatokat a kiszemeltemtől. Sajnos már abban a draftot megelőző időszakban vagyunk, amikor nem tudni, mit szabad elhinni, és mit nem. Mondjuk Mallett ügye konstans téma. 😀 😀gsn
According to Pro Football Weekly, Arkansas QB Ryan Mallett confirmed to NFL teams during the Combine that he at least experimented with drugs during his college years.There have been rumors that Mallett was addicted. In Combine interviews, he reportedly came clean about recreational use, at a minimum. Per PFW's Nolan Nawrocki, "One GM said Mallett was the first quarterback ever to admit his drug usage to him in interviews." Mallett never had a positive drug test at Arkansas, but sources tell Nawrocki that he has a reputation as a "big party guy." Said one league executive, "I would not take him at any point (in the draft)."iktriad
több mint 13 éve
gsn
3 548
Mallett a Combine interjúk idején elismerte az egyik GM-nek, hogy drogozott az egyetemi évek alatt:Elképzelhető, hogy igaz. De ha én GM lennék, Nawrockival beszélnék erről legutoljára. 😀 Esetleg arra használnám fel az okos sportszakírót, hogy elhesegessem a csapatokat a kiszemeltemtől. Sajnos már abban a draftot megelőző időszakban vagyunk, amikor nem tudni, mit szabad elhinni, és mit nem. Mondjuk Mallett ügye konstans téma. 😀 😀
According to Pro Football Weekly, Arkansas QB Ryan Mallett confirmed to NFL teams during the Combine that he at least experimented with drugs during his college years.There have been rumors that Mallett was addicted. In Combine interviews, he reportedly came clean about recreational use, at a minimum. Per PFW's Nolan Nawrocki, "One GM said Mallett was the first quarterback ever to admit his drug usage to him in interviews." Mallett never had a positive drug test at Arkansas, but sources tell Nawrocki that he has a reputation as a "big party guy." Said one league executive, "I would not take him at any point (in the draft)."iktriad
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Mallett a Combine interjúk idején elismerte az egyik GM-nek, hogy drogozott az egyetemi évek alatt:According to Pro Football Weekly, Arkansas QB Ryan Mallett confirmed to NFL teams during the Combine that he at least experimented with drugs during his college years.There have been rumors that Mallett was addicted. In Combine interviews, he reportedly came clean about recreational use, at a minimum. Per PFW's Nolan Nawrocki, "One GM said Mallett was the first quarterback ever to admit his drug usage to him in interviews." Mallett never had a positive drug test at Arkansas, but sources tell Nawrocki that he has a reputation as a "big party guy." Said one league executive, "I would not take him at any point (in the draft)."
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
akkor azt írd 😛amúgy az első pl kapásból értelmes is lehet, kivinni a washington elől bradford hosszú évekre meghatározó elkapóját 😊
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Egy-két tradet megejtett, ennek így nem sok értelmét látomÉn konkrétan azoknak a tradeknek nem láttam sok értelmét, amik a mockban voltak.
ebből az jön le, hogy szerinted nincs értelme olyan mockot írni amiben trade van, erre írtam azt, hogy semmivel nincs kevesebb értelme trade-eset írni, mint anélkülit, mert olyan sincs, hogy mindegyik csapat a saját pickjét használja csak az első körbenWyatt
több mint 13 éve
Én azért írtam Austint, mert kedvenc és őt akarom nálunk látni. 😀 Látom jó kis lavinát indítottam el, de sok sansz nincs rá, sajnos.na igen, csak nálunk a DT-k elég nagy százalékban a szemétdombról érkeznek, nem a draft elejénHöriAustinra felesleges szavazni, meg van a magunk kikiáltott jövendőbeli elit DT-je, Fili Moala. (facepalm)HöriMoala mackó alapon az OT is megvan.ulpianus
több mint 13 éve
na igen, csak nálunk a DT-k elég nagy százalékban a szemétdombról érkeznek, nem a draft elejénAustinra felesleges szavazni, meg van a magunk kikiáltott jövendőbeli elit DT-je, Fili Moala. (facepalm)HöriMoala mackó alapon az OT is megvan.ulpianus
több mint 13 éve
Austinra felesleges szavazni, meg van a magunk kikiáltott jövendőbeli elit DT-je, Fili Moala. (facepalm)HöriMoala mackó alapon az OT is megvan.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Austinra felesleges szavazni, meg van a magunk kikiáltott jövendőbeli elit DT-je, Fili Moala. (facepalm)
több mint 13 éve
Hülye vagyok, McKnightot akartam írni.Igen, ez is egy jó példa, bár lehet inkább a Woodhead vs. Joe McKnight a jobb "választás". Itt például az is tényező lehet, hogy a Ryan-féle Jets futójátéka inkább az erőfutóknak kedvez, amiben a Woodheadhez hasonló játékosok nem feltétlen tudnak jól érvényesülni. Nem nagyon tudott a rendszerben helyet találni magának egy gyors, robbanékony RB se vagy Rexnek abszolút nem is kellett. Leon Washingtont is igen könnyen elengedték, Woodhead is repült, és Joe McKnight első éve is leginkább egy rossz álom volt számára, még ha az utolsó héten a Bills szellem rush D-je ellen remekelt is.gsn...hány potenciális kimagasló képességű játékos tűnik el a süllyesztőben évről évre amiatt, mert olyanok vannak előttük a listán, akiket előrébb draftoltak, vagy többet keresnek...gsnDanny Woodhead vs. Shonn Greenezinedine5
több mint 13 éve
gsn
3 548
Igen, ez is egy jó példa, bár lehet inkább a Woodhead vs. Joe McKnight a jobb "választás". Itt például az is tényező lehet, hogy a Ryan-féle Jets futójátéka inkább az erőfutóknak kedvez, amiben a Woodheadhez hasonló játékosok nem feltétlen tudnak jól érvényesülni. Nem nagyon tudott a rendszerben helyet találni magának egy gyors, robbanékony RB se vagy Rexnek abszolút nem is kellett. Leon Washingtont is igen könnyen elengedték, Woodhead is repült, és Joe McKnight első éve is leginkább egy rossz álom volt számára, még ha az utolsó héten a Bills szellem rush D-je ellen remekelt is....hány potenciális kimagasló képességű játékos tűnik el a süllyesztőben évről évre amiatt, mert olyanok vannak előttük a listán, akiket előrébb draftoltak, vagy többet keresnek...gsnDanny Woodhead vs. Shonn Greenezinedine5
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness