NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
ha egy csöppet unatkoztokEz kurva jó, akár érdemes volna beruházni egy full példányra is közösen...
http://subscribers.footballguys.com/2011/2011RSPSAMPLE.pdfJJ
több mint 13 éve
Ha DE jönne én Heywardot szeretném nagyon.Endnek a Heyward, Liuget, Wilkerson trióból valaki még biztos elérhető lesz.OLB-re a Steelers-nél nincs is szükség, az viszont megeshet, hogy első körben CB vagy OT helyett végül DE-t húzunk.vassadi
Pass rusher OLB-re már nehezebb tippelni. Miller, Quinn, Hosuton, A. Smith, Kerrigan ötös után nem látok top40-50-es tehetséget.DoM
több mint 13 éve
ha egy csöppet unatkoztokhttp://subscribers.footballguys.com/2011/2011RSPSAMPLE.pdf
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
szaba
10 547
Brooks Reed sláger most.
több mint 13 éve
De én igen!Endnek a Heyward, Liuget, Wilkerson trióból valaki még biztos elérhető lesz.Steelers szempontjából 34-es end vagy kiért lenne érdemes feltrade-elni 43-as csapatnak?DoMSteelers.vassadi
Pass rusher OLB-re már nehezebb tippelni. Miller, Quinn, Hosuton, A. Smith, Kerrigan ötös után nem látok top40-50-es tehetséget.DoM
Harrison és Woodley, ja, de ők már ott vannak a Steelersben 😊
több mint 13 éve
szaba
10 547
Nézd, Rivers is KÖCSÖG, mégse pattog senki.Ja, valakinek a nevével viccelődni a humor csimborasszója. Az oviban.Sobri Jóskahagyd már ezt az unfairleyzést...braxa88szerintem ötletes 😀Höri
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Endnek a Heyward, Liuget, Wilkerson trióból valaki még biztos elérhető lesz.OLB-re a Steelers-nél nincs is szükség, az viszont megeshet, hogy első körben CB vagy OT helyett végül DE-t húzunk.
több mint 13 éve
Endnek a Heyward, Liuget, Wilkerson trióból valaki még biztos elérhető lesz.Steelers szempontjából 34-es end vagy kiért lenne érdemes feltrade-elni 43-as csapatnak?DoMSteelers.vassadi
Pass rusher OLB-re már nehezebb tippelni. Miller, Quinn, Hosuton, A. Smith, Kerrigan ötös után nem látok top40-50-es tehetséget.
több mint 13 éve
Ja, valakinek a nevével viccelődni a humor csimborasszója. Az oviban.szerintem ötletes 😀HöriSzavazhattam volna hamarabb is, mert azóta kezdtek el normális arányban jönni a PP/unfairley szavazatok. 😊Schleckhagyd már ezt az unfairleyzést...braxa88
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Steelers szempontjából 34-es end vagy kiért lenne érdemes feltrade-elni 43-as csapatnak?DoMSteelers.
több mint 13 éve
Ha már Bowers szóba került, 1/31-nél szerintetek milyen DE-kkel lehetne számolni?vassadiSteelers szempontjából 34-es end vagy kiért lenne érdemes feltrade-elni 43-as csapatnak?
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Ha már Bowers szóba került, 1/31-nél szerintetek milyen DE-kkel lehetne számolni?
több mint 13 éve
Srácok!A hírek szerint 70%-os a térde, emiatt a pro-dayen a mozgása szerintem nem lehet döntő hatással a draft státuszára. Ami fontos, az a orvosi téma.
Mi a helyzet Bowerssel? Jól mozgott a pro dayen?
Térde rendben?
Teljesn szubjektív vélemények is jöhetnek.
Előre is köszi 😊Helmut Zimmer
Április 8-án lesz jelenése a hivatalos orvosi kivizsgáláson. Ha ott nem lesz valami komoly aggodalomra okot felismerés - már arról is cikkeznek, hogy további műtétekre lehet szüksége, amivel még a '11-es idénye is kérdéses lehet - akkor tartani fogja a top15-ös státuszát.
Amitől ezen kívül csúszhat, ha a 34-es csapatoknál úgy ítélik meg, hogy sem endként, sem OLB-ként nem tudnák használni.
több mint 13 éve
Srácok!Sima pro bowler 😊 :
Térde rendben?
http://www.break.com/nfl/video/bowers---i-ll-be-a-pro-bowl-defensive-end--2036496
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Srácok!mint írtam korábban,4.95-öt ment 40 yardon...
Térde rendben?
tud ő ennél jobbat is,még közel sem egészséges 😊
nfl.comon már azt taglalták,hogy hiba volt a pro dayen is "fellépnie",mert gyengék lettek az eredményei,egy videó is fent van róla,a pro day eredményeivel és 1-2 véleménnyel,ha érdekel... 😊
több mint 13 éve
Srácok!Mi a helyzet Bowerssel? Jól mozgott a pro dayen?
Térde rendben?
Előre is köszi 😊
több mint 13 éve
szerintem ötletes 😀Szavazhattam volna hamarabb is, mert azóta kezdtek el normális arányban jönni a PP/unfairley szavazatok. 😊Schleckhagyd már ezt az unfairleyzést...braxa88
több mint 13 éve
Erről nem tudok biztosat, mondani, mert messze nem láttam egyiküknek sem az összes meccsét. Egyszerűen én még nem láttam annyira undorító játékot soha senkitől, mint amit Fairley bemutatott a Georgia ellen. Szóval felőlem nyugodtan lehet bárki odáig érte, nálam ő így marad meg.annyira túl vannak ezek értékelve, Suh semmivel sem jobb ilyen téren...braxa88hagyd már ezt az unfairleyzést...braxa88Ha zavar, vedd Nick "Isteni Sportember" Fairleynek.Schleck
több mint 13 éve
braxa88
12 534
annyira túl vannak ezek értékelve, Suh semmivel sem jobb ilyen téren...Ha zavar, vedd Nick "Isteni Sportember" Fairleynek.SchleckSzavazhattam volna hamarabb is, mert azóta kezdtek el normális arányban jönni a PP/unfairley szavazatok. 😊Schleckhagyd már ezt az unfairleyzést...braxa88
több mint 13 éve
Ha zavar, vedd Nick "Isteni Sportember" Fairleynek.Szavazhattam volna hamarabb is, mert azóta kezdtek el normális arányban jönni a PP/unfairley szavazatok. 😊Schleckhagyd már ezt az unfairleyzést...braxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Szavazhattam volna hamarabb is, mert azóta kezdtek el normális arányban jönni a PP/unfairley szavazatok. 😊Schleckhagyd már ezt az unfairleyzést...
több mint 13 éve
Szavazhattam volna hamarabb is, mert azóta kezdtek el normális arányban jönni a PP/unfairley szavazatok. 😊
több mint 13 éve
úgy látszik az agyam már nem képes feldolgozni több ncaa-s infot, így a soccer után már az eltárolt nfl-es adatokat kezdte el felülírniWith the 1st pick in the 1st round of the 2011 NFL Draft, the Carolina Packers select Marcell Dareus😛braxa88
JJ
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
szaba
10 547
Nem volt gyomrom. Shanny szarabb RB-kel is elvan, hátsóbb körökben is találhat vmi értelmeset.Ingramet kellett volna 😛Höria skins-be bármi elfér az igaz, de 2 pickjük van 4 kör alatt, és egy 34DE sokat nem lendít rajtukHöriHát, sztem bármi lendít rajtuk. Julio kiment, onnantól meg randomra betettem Wattot.szaba