NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
Sztem Kikli kiesése után azt se tudták hova kapjanak 😀
több mint 12 éve
A Seahawksnál vagy zsenik, vagy kurva buta emberek ülnek...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 896
ez ki a faszom????????????????????a.kacsaLoL Jax üzemmódra kapcsolt a Seahawks?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
LOLhawks
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Ez kész. 😂
több mint 12 éve
Ahhha. Ok 😀
több mint 12 éve
braxa88
12 534
omg
több mint 12 éve
ez ki a faszom????????????????????
több mint 12 éve
SEAHAWKS SAPKA! BRUCE IRVIN!
több mint 12 éve
gabimalu
175
nem valami boldog a srac..
több mint 12 éve
Baaaah van stream en meg vettem 1 honap networkot 😀Mind1 offseasonban nagyon jooo. Kb egesz nap megy mikor itthon vagyok
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 896
Remélem most már húzásonként lesz 10 perc reklám...Hannikövetkező már ti vagytok. 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Remélem most már húzásonként lesz 10 perc reklám...
több mint 12 éve
MACKÓ!!!!!A stream mellett
Nincs olyan chat, mint tavaly volt, vagy csak én vagyok hülye, és nem találom?füligjimmy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Snyder OTmondjuk colledge es snyder melle hogyan huztak vna kasztraltat ?Fakenagyon visszafogott vagy mester nem ezt igerted 😕Fakemár kellően be vagyok baszva, és remekül is tolom, eddig így lazán 6/6 tippem mellé ment 😀Stez
de én csak azért imádkoztam, hogy DeCastro ne a Cardsba menjen, azért gondoltam beírom 😀
Reiffre tippeltem leginkább
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Menjünk fel DeCastroért vagy Reiffért!!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mondjuk colledge es snyder melle hogyan huztak vna kasztraltat ?már kellően be vagyok baszva, és remekül is tolom, eddig így lazán 6/6 tippem mellé ment 😀Stezna Cards DeCastroSteznagyon visszafogott vagy mester nem ezt igerted 😕Fake
több mint 12 éve
Na tessék de ki dobál neki Fitz is alig kap pontosan labdát 😊 ha jól értettem a stúdióban ülők is ezt fejtegetik
több mint 12 éve
Stez ez az első ami nem jött be?
"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 12 éve
már kellően be vagyok baszva, és remekül is tolom, eddig így lazán 6/6 tippem mellé ment 😀na Cards DeCastroSteznagyon visszafogott vagy mester nem ezt igerted 😕Fake
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
na Cards DeCastroSteznagyon visszafogott vagy mester nem ezt igerted 😕
több mint 12 éve
Fletcher Cox woohooooo (hanyadik elso koros DL a Reid eraban?)