NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o na ezt Reid hogy magyarázza ki nekem 😛
több mint 12 éve
Safe pick, elég biztos voltam benne, hogy nem DT-t húzunk, szerencsére Coplest elkerültük.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
kuevhly miatt se kell akkor izgulni...
több mint 12 éve
braxa88
12 534
nesze neked Beason 😀
több mint 12 éve
Kiklit ki fogja elvinni? Szerk: pipa, majd ACL utan megvesszuk 😀Coxot akaroooom 😕
több mint 12 éve
Legalabb nem huzza be Reid h 3 ev mulva elcserelje 😀Geyza neki is 1es lett a mezszama 😀
több mint 12 éve
Na tessék..................próbálnak örülni 😊
több mint 12 éve
De gáz 😕
több mint 12 éve
Jó igaz végül is az S Classban ő a legjobb de ezt valahogy itt nem vártam-tukNa megvan az idei Aualalu pick???? 😀dandemiért mert 5 max 10pickkel hamarabb ment ki?!braxa88
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Simán vállalható pick szerintem is.Na megvan az idei Aualalu pick???? 😀dandemiért mert 5 max 10pickkel hamarabb ment ki?!braxa88
több mint 12 éve
Na Tannehill?
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Na megvan az idei Aualalu pick???? 😀dandemiért mert 5 max 10pickkel hamarabb ment ki?!
több mint 12 éve
Azért nem bánkódom, hogy a Bucs Claiborne helyett Barronra cserélt
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Én nem tudtam megállapítani hogy komolyan mondta-e : 😂apám, idén minden újonc 1-es számban játszik majd.... :rolleyes:GeyzaEz igy hajnal 3kor utott 😀
Jajj ez az NFC east iden sem lesz egyszerukzol
több mint 12 éve
Első wtf, ennyit nem ér. Amúgy nincs mibbit vagy valami?
több mint 12 éve
ébresztőőőőőő 😀apám, idén minden újonc 1-es számban játszik majd.... :rolleyes:GeyzaEz igy hajnal 3kor utott 😀
Jajj ez az NFC east iden sem lesz egyszerukzol
"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 12 éve
Na megvan az idei Aualalu pick???? 😀
több mint 12 éve
apám, idén minden újonc 1-es számban játszik majd.... :rolleyes:GeyzaEz igy hajnal 3kor utott 😀
Jajj ez az NFC east iden sem lesz egyszeru
több mint 12 éve
apám, idén minden újonc 1-es számmal játszik majd.... :rolleyes:
"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 12 éve
Hogy kapkodhatnak hátul a feliratozóban 😊
több mint 12 éve
Ja, látomClaiborneAmadeus91vazze feltradeltünk.. Claiborne??KroosBarron?LN