NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
MACKÓ!!!!!Nincs olyan chat, mint tavaly volt, vagy csak én vagyok hülye, és nem találom?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Na beCoxoltunk tessék 😊
több mint 12 éve
belefér bár adhattuk volna az Asante-s 7.is 😛Na csak feltrade????? de mennyért????dande1+4+6. körGogo
több mint 12 éve
Igen én is megállapítottam, de már így is mindjárt lefordulok a székről... Na csak kibírom 😀Istenem ezért szenvedek itt hogy lássam magunkat erre elpasszoljuk....óóóóóó na jóéjszakát...Hanni3 hely kb 10-15 percdande
több mint 12 éve
Na csak feltrade????? de mennyért????dande1+4+6. kör
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Nezzuk nezzuk. Cox Cox Cox!Mennyibe fog ez fajni? - 4 es 6 iden (3ast tippeltem volna)
több mint 12 éve
Istenem ezért szenvedek itt hogy lássam magunkat erre elpasszoljuk....óóóóóó na jóéjszakát...Hanni3 hely kb 10-15 perc
több mint 12 éve
Eagles felmászott
több mint 12 éve
Na csak feltrade????? de mennyért????
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 896
Eagles felment a Seattle helyére?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Istenem ezért szenvedek itt hogy lássam magunkat erre elpasszoljuk....óóóóóó na jóéjszakát...
több mint 12 éve
De hülye ez a Kansas.... Első szar pickjül régóta...
több mint 12 éve
Poe to KC
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Hát szerintem nem szarnak a falba a Billsnél, elég jól dolgozott az az osztag azért. Sokkal jobban ,mint a védelem bármely része, logikus ez a pick.
több mint 12 éve
Azt gondoltam, eddigre bereacheli valakiReiff szépen megcsúszottGogohova kellett volna mennie? 😊a.kacsa
több mint 12 éve
Bár valszeg nem is akartuk őt de elképzelhető, hogy a Panthers ezzel a többieket is meglepte....
több mint 12 éve
AZTAKURVA..........
több mint 12 éve
Reiff most megy a Billshez 😊
több mint 12 éve
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o na ezt Reid hogy magyarázza ki nekem 😛dandeHa kimegy Cox sztme siman kitradelunk :S
több mint 12 éve
Reiff szépen megcsúszottGogohova kellett volna mennie? 😊
több mint 12 éve
Biztos nem őt húztam volna, nem látom, hogy kiemelkedő lehetne, max átlagos.
több mint 12 éve
Reiff szépen megcsúszott