NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
catattack
3 520
csináltam egy 1perces trailert imovies-szal a drafthoz, már megy fel youtube-ra 😀 mindjárt osztom megjjncaaFasza lett, de a végén a "stáblista komolytalanná teszi. Oda elég lenne egy Bowl.hu, nem kell még a takarítónőt is felsorolni!
Szerintem...
több mint 12 éve
Quinton Copleshttp://mattwaldmanrsp.com/2012/02/13/unc-de-quinton-coples-the-importance-of-pad-level/
http://mattwaldmanrsp.com/2012/02/14/quinton-coples-part-ii-pad-level-and-the-pass-rush/
http://mattwaldmanrsp.com/2012/02/16/quinton-coples-part-iii-stacking-up-to-jason-pierre-paul/
több mint 12 éve
hatalmas grat hozzá JJ az eddigi összes videód nagyon passzentosak voltak...csináltam egy 1perces trailert imovies-szal a drafthoz, már megy fel youtube-ra 😀 mindjárt osztom megjjncaabowl.hu NFL draft 2012 trailer
😊jjncaa
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
A Lockeres reakciód se volt gyenge 😀Én eddig asszem Brittnél akadtam ki a legjobban, szóval remélem idén is lesz valami kiakasztó dolog 😀Rajnaez csak előtrailer igazából, majd akarok egy ténylegeset is csinálni a szerkesztőkkel 😊 profinak tűnő anyag, de az imovie szerkesztőjével szinte gyerekjáték ilyet összehoznijjncaaseahawks sapka, tavalyi arcpálmák Mouton húzásánál és a többi.
kár, hogy a Donald Brownos reakcióm nincs meg.Höri
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
I hope he sucks, just so I can use the name “RG3 first rounders” derisively. 😀
több mint 12 éve
Reméljük egyes csapatok is igyekeznek majd ebbe besegíteni "remek" döntéseikkel. Mondjuk az első 2(inkább 3) pick uncsi lesz.Király, remélem meglesz a kötelező bulihangulat! 😂aztecTényleg idén is terveztek ilyen közvetítést?iktriadigenFucu
több mint 12 éve
RG III rézbőrű lesz.ejj, ez nagyon durva
Washington Redskins traded three first-round draft picks and a second-round pick to St. Louis for second overall pick. Redskins-Rams trade cannot be processed until Tuesday but Dan Snyder and Stan Kroenke signed off on agreement: three 1s and a 2 for No. 2.(Schefter)
The Skins trade 6th overall in 2012, plus 2012 2nd rounder, and 1st rounders in 2013 and 2014 to move up 4 spots for RG3 (La Canfora)
A hírek szerint még a Browns is bepróbálkozott az utolsó pillanatban, de ezt ajánlatot, amit Snyderék leraktak az asztalra, nehéz matchelni.iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
aztec
1 360
Király, remélem meglesz a kötelező bulihangulat! 😂igenFucuÉn eddig asszem Brittnél akadtam ki a legjobban, szóval remélem idén is lesz valami kiakasztó dolog 😀RajnaTényleg idén is terveztek ilyen közvetítést?iktriad
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
igenTényleg idén is terveztek ilyen közvetítést?iktriadseahawks sapka, tavalyi arcpálmák Mouton húzásánál és a többi.Én eddig asszem Brittnél akadtam ki a legjobban, szóval remélem idén is lesz valami kiakasztó dolog 😀Rajna
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Orson Charles-t tegnap ittas vezetésért letartóztatták.
több mint 12 éve
RG III rézbőrű lesz.így se bírtam a Skinst hát még ez után ha oda megy RGIII, de viszont a Brownsban szívesen látnám, az én véleményem szerint abba a csapatba illene be a jelleme a legjobban
Washington Redskins traded three first-round draft picks and a second-round pick to St. Louis for second overall pick. Redskins-Rams trade cannot be processed until Tuesday but Dan Snyder and Stan Kroenke signed off on agreement: three 1s and a 2 for No. 2.(Schefter)
The Skins trade 6th overall in 2012, plus 2012 2nd rounder, and 1st rounders in 2013 and 2014 to move up 4 spots for RG3 (La Canfora)
A hírek szerint még a Browns is bepróbálkozott az utolsó pillanatban, de ezt ajánlatot, amit Snyderék leraktak az asztalra, nehéz matchelni.iktriad
több mint 12 éve
A Seahawks sapka, Mouton és haromt reakciója az Alualu pickre a Top 3 kedvenc pillanatom az eddigi draft streamekből.Én eddig asszem Brittnél akadtam ki a legjobban, szóval remélem idén is lesz valami kiakasztó dolog 😀Rajnaez csak előtrailer igazából, majd akarok egy ténylegeset is csinálni a szerkesztőkkel 😊 profinak tűnő anyag, de az imovie szerkesztőjével szinte gyerekjáték ilyet összehoznijjncaaseahawks sapka, tavalyi arcpálmák Mouton húzásánál és a többi.
Tényleg idén is terveztek ilyen közvetítést?
több mint 12 éve
Én eddig asszem Brittnél akadtam ki a legjobban, szóval remélem idén is lesz valami kiakasztó dolog 😀seahawks sapka, tavalyi arcpálmák Mouton húzásánál és a többi.Mivel konqot kihagytad a stáblistán, egy hétig hallgathatjuk, tudod mit.ulpianusez csak előtrailer igazából, majd akarok egy ténylegeset is csinálni a szerkesztőkkel 😊 profinak tűnő anyag, de az imovie szerkesztőjével szinte gyerekjáték ilyet összehoznijjncaa
több mint 12 éve
RG III rézbőrű lesz. Washington Redskins traded three first-round draft picks and a second-round pick to St. Louis for second overall pick. Redskins-Rams trade cannot be processed until Tuesday but Dan Snyder and Stan Kroenke signed off on agreement: three 1s and a 2 for No. 2.(Schefter)
A hírek szerint még a Browns is bepróbálkozott az utolsó pillanatban, de ezt ajánlatot, amit Snyderék leraktak az asztalra, nehéz matchelni.
több mint 12 éve
Grat, nagyon jó lett!csináltam egy 1perces trailert imovies-szal a drafthoz, már megy fel youtube-ra 😀 mindjárt osztom megjjncaabowl.hu NFL draft 2012 trailer
😊jjncaa
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
seahawks sapka, tavalyi arcpálmák Mouton húzásánál és a többi.Mivel konqot kihagytad a stáblistán, egy hétig hallgathatjuk, tudod mit.ulpianusez csak előtrailer igazából, majd akarok egy ténylegeset is csinálni a szerkesztőkkel 😊 profinak tűnő anyag, de az imovie szerkesztőjével szinte gyerekjáték ilyet összehoznijjncaa
kár, hogy a Donald Brownos reakcióm nincs meg.
több mint 12 éve
A Credits büntet a végén (bár rendezőnek "Az élet" még frappánsabb lett volna). A legvégéról hiányoltam GM Genet és egy olyan feliratot mellé, hogy "expect the unexpected", mint végső csattanó. 😊csináltam egy 1perces trailert imovies-szal a drafthoz, már megy fel youtube-ra 😀 mindjárt osztom megjjncaabowl.hu NFL draft 2012 trailer
😊jjncaa
több mint 12 éve
Mivel konqot kihagytad a stáblistán, egy hétig hallgathatjuk, tudod mit.ulpianusez csak előtrailer igazából, majd akarok egy ténylegeset is csinálni a szerkesztőkkel 😊 profinak tűnő anyag, de az imovie szerkesztőjével szinte gyerekjáték ilyet összehozni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mivel konqot kihagytad a stáblistán, egy hétig hallgathatjuk, tudod mit.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
beteg 😀csináltam egy 1perces trailert imovies-szal a drafthoz, már megy fel youtube-ra 😀 mindjárt osztom megjjncaabowl.hu NFL draft 2012 trailer
😊jjncaa
több mint 12 éve
Nekem meg az a sok pick, amit a komisszár úr leválaszt tőlünkRemekül sikerült, grat hozzá!! 😀 Már most hiányzik haromt az élő adásból. :/azteccsináltam egy 1perces trailert imovies-szal a drafthoz, már megy fel youtube-ra 😀 mindjárt osztom megjjncaabowl.hu NFL draft 2012 trailer
😊jjncaa
Amúgy profi anyag, grat JJ
több mint 12 éve
aztec
1 360
Remekül sikerült, grat hozzá!! 😀 Már most hiányzik haromt az élő adásból. :/csináltam egy 1perces trailert imovies-szal a drafthoz, már megy fel youtube-ra 😀 mindjárt osztom megjjncaabowl.hu NFL draft 2012 trailer
😊jjncaa
több mint 12 éve
csináltam egy 1perces trailert imovies-szal a drafthoz, már megy fel youtube-ra 😀 mindjárt osztom megjjncaabowl.hu NFL draft 2012 trailer
😊
---
több mint 12 éve
csináltam egy 1perces trailert imovies-szal a drafthoz, már megy fel youtube-ra 😀 mindjárt osztom meg
---
több mint 12 éve
aztec
1 360
😀A Stanford pro day-re Fleener felépülhet?aztecazt nyilatkozta, hogy ott mindenképp futni fog.
fun fact: Fleener egy Redskins OLineman után kapta a keresztnevét, a mutter látta a tévében Joe Jacoby-t és igen megtetszett neki.Höri
köszi