NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
Adrien Robinson TE (Cincinnati) - Egesz jonak tuno felmeros szamai voltak, a youtube szerint blokkolni is tud. Hanyadik korbe saccoljatok / saccoljak a szakertok?salanderCBS-en 39. TE és 672. overall prospect 😀
több mint 12 éve
Adrien Robinson TE (Cincinnati) - Egesz jonak tuno felmeros szamai voltak, a youtube szerint blokkolni is tud. Hanyadik korbe saccoljatok / saccoljak a szakertok?
több mint 12 éve
gsn
3 548
Erre nincs szabályozás a CBA-ban, eléggé életszerűtlen is, de majd megkérdezem.Így van, a saját pick.gsnÉs, ha nem lenne saját, de két első körösük lenne, akkor választható, vagy mindenképpen a magasabb?Wyatt
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Így van, a saját pick.gsnÉs, ha nem lenne saját, de két első körösük lenne, akkor választható, vagy mindenképpen a magasabb?
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Erre gondoltam.Ha Wallace RFA tendert kap, és úgy akarják elvinni, akkor kompenzációként az 1/4-et kellene adniuk.vassadiHa cleveland meg akarná szerezni wallacet akkor melyik picküket kell odaadni? van rá vmi szabály hogy a magasabbikat kell vagy mind1?WesterAmelyikben megegyeznek. Ha tenderről, van szó akkor ha jól tudom a saját számít.FViktor93
több mint 12 éve
gsn
3 548
Így van, a saját pick.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Ha Wallace RFA tendert kap, és úgy akarják elvinni, akkor kompenzációként az 1/4-et kellene adniuk.Ha cleveland meg akarná szerezni wallacet akkor melyik picküket kell odaadni? van rá vmi szabály hogy a magasabbikat kell vagy mind1?WesterAmelyikben megegyeznek. Ha tenderről, van szó akkor ha jól tudom a saját számít.FViktor93
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Ha cleveland meg akarná szerezni wallacet akkor melyik picküket kell odaadni? van rá vmi szabály hogy a magasabbikat kell vagy mind1?WesterAmelyikben megegyeznek. Ha tenderről, van szó akkor ha jól tudom a saját számít.
több mint 12 éve
Ha cleveland meg akarná szerezni wallacet akkor melyik picküket kell odaadni? van rá vmi szabály hogy a magasabbikat kell vagy mind1?
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
RussLande (TSN)After finishing film evaluation of Memphis Dontari Poe it seems clear to me that he is much more of a big 3 tech DT than a true NT.
Ta'amuhoz hasonlóan a méreta ellenére neki is inkább a 43 lehet az új otthona, mint a 34-es védelem közepén a piszkos munnka.
több mint 12 éve
Egyébként tudtátok, hogy az NFPnek van androidos alkalmazása? Vagyis én anno a Samsung Storeból szedtem, nem tudom, hogy van-e más típusú telefonokra, de nagyon faszán működik 😊tenorxiphone/ipad és blackberry készülékekhez is készült verzió
van amúgy ilyen is, magyarok csinálják: http://zoneblitzmag.com/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Egyébként tudtátok, hogy az NFPnek van androidos alkalmazása? Vagyis én anno a Samsung Storeból szedtem, nem tudom, hogy van-e más típusú telefonokra, de nagyon faszán működik 😊
több mint 12 éve
Kinek állt jól-rosszul a kombiné:http://www.nationalfootballpost.com/NFL-Combine-interviews-who-passed-the-test.html
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Pryor legnagyobb erénye a ridicolous upside, ergo akár Tannehill elé is odaférhetett volna, ha őt tekintjük 3. számúnak.Köszi!
Hosszas agyalás után,nálam abbam a Tannehill-Osweiler-Foles csoportban lenne ő is, aki a 3. helyre hajt.Höri
jj neked is!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Anno a Spygate miatt a Pats-től az első kört vették el ha nem csal az emlékezetem.Jövőre is lesz draftjjncaaVajon hány pickjébe kerülhet a Saintsnek a kirobbant botrány?aztecelső körük mondjuk pont nincsStez
Lehet jövőre draft de ha tradelnek akkor megint nem lesz első körük... vagy elveszik a jövőévi első körüket pluszz nem tudnak tradelni és az FA-ról is kipattintják őket vagy az már nagyon erős bünti lenne?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Jövőre is lesz draftVajon hány pickjébe kerülhet a Saintsnek a kirobbant botrány?aztecelső körük mondjuk pont nincsStez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Vajon hány pickjébe kerülhet a Saintsnek a kirobbant botrány?aztecelső körük mondjuk pont nincs
több mint 12 éve
aztec
1 360
Vajon hány pickjébe kerülhet a Saintsnek a kirobbant botrány?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
4-5. kör, fizikális játékos, csak nem nfl qb matériaEzzel együtt hova raknád?RolniHali!Ha nem megy ki a supp draftra, akkor lehet annyit játszik, mint idén a Raiders-ben...jjncaa
Terrell Pryor hova lenne sztetek rangsorolva, ha nem jön ki tavaly a sup. draftra...tol egy combine-t, mint a tavalyi "pro" day-én...
QB? Rangsorban hol lenne?
WR? Hol lenne?
KösziRolni
---
több mint 12 éve
Pryor legnagyobb erénye a ridicolous upside, ergo akár Tannehill elé is odaférhetett volna, ha őt tekintjük 3. számúnak.Hosszas agyalás után,nálam abbam a Tannehill-Osweiler-Foles csoportban lenne ő is, aki a 3. helyre hajt.
több mint 12 éve
Ezzel együtt hova raknád?Hali!Ha nem megy ki a supp draftra, akkor lehet annyit játszik, mint idén a Raiders-ben...jjncaa
Terrell Pryor hova lenne sztetek rangsorolva, ha nem jön ki tavaly a sup. draftra...tol egy combine-t, mint a tavalyi "pro" day-én...
QB? Rangsorban hol lenne?
WR? Hol lenne?
KösziRolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Valami lesz belőle, tegnapi délutáni műszakomban végig Combineról olvasgattam csak, már annyi nyertes-vesztes gondolatom van, hogy akár jövő hét első felére össze is dobhatok róla valamit.
több mint 12 éve
JJ írta, kik a combine győztesei-vesztesei, nem terveztek erről egy rövid összefoglalót, akár csak egy-egy rövid indoklással mindenkinél?Szobi22Kétlem, hogy lesz ebből cikk, a blogunkra ráférne egy fazonírozás, aztán oda mennének majd a szerkesztői kommentárok
---
több mint 12 éve
JJ írta, kik a combine győztesei-vesztesei, nem terveztek erről egy rövid összefoglalót, akár csak egy-egy rövid indoklással mindenkinél?
több mint 12 éve
Calais Campbell karhosszúságáról van vkinek adata? Csak 16 bench reps volt neki. Brockers miatt néztem kíváncsiságból, hogy a másik nagy ember mit is produkált anno.DoM33 5/8-inch arm length, 9 3/4-inch hands
---